60880
-
t0xikus #24642 felfogásoddal tényleg problémák lehetnek:D -
Spheriot #24641 Akkor kezdjétek tanulni spanyolt... -
:D:D
Gondolom sajnos a "megyek dolgozni" azt jelenti, hogy kiikszeli a webbgöngészőt, nem azt, hogy most indul. Pedig vicces lett volna -
Boncmester #24639 Unknown és Delta is maradni akar Tomb-on. Mi is. Ez már kb 120-130 ember. Lesz itt magyar community bőven. De jobb lenne, ha a másik 200 ember is maradna Tomb-on. -
Nemszaromle az epikszetet?!? Silkroad-ban jrátunk úgy, hogy azt hittük erős klán vagyunk (sokan full szintlimiten, állig epikgírben) és volt egy feltápolt kiscsávó, aki EGYMAGA legyőzte a klánunkat, de nem 1x, hanem órákon át folyamatosan küzdöttünk vele, respawn és újra neki. Kb. esélyünk sem volt. Több tucatnyian egy ellen SE. NA és akkor??? Kit izgat? Olyan cuccai voltak, hogy a szintje már kb. lényegtelenné vált. Jó így játszani??? Van értelme? Azért a nolifenak is vannak fokozatai, ugye...
Ja és MINDIG van erősebb. -
komoly munkád lehet:D -
Epix nem lesz máshogy, csak a guilddel együtt, ő pedig egész guildről beszélt :p -
Ó ezért mindjárt neked esnek :]
Mert dehogynem számít kinek lesz előbb meg az epix szett...
-
Nephin #24634 Tegnap válaszottunk néhány szervert AJÁNLÁSRA. Ott is mondtam, hogy egyelőre jónak tűnnek, bármi lehet. Az Ahto volt a második legtöbb magyar klánnak osztott szerver, ők mégsem morogtak tegnap. Ráadásul sokan a morgók közül amúgy is költöztek volna, mert egy harmadik szervert kaptak. Nulla karakteretek van mindenhol. A Tombról kiderült, hogy full spanyol lesz, hogy tele lesz, hogy NAAAAGY sorok lesznek. Megváltoztattuk az AJÁNLÁST, aki akarja, követi, aki nem, az nem, de ez ugyanígy volt a Tombbal (megjegyzem, az ahtos klánok nem sírtak, pedig megtehették volna, nincsenek kevesen). Nem egy ember döntött, több órás egyeztetés volt külföldi oldalakkal és forrásokkal és többen döntöttünk, hogy megváltoztatjuk az AJÁNLÁST, ami még mindig NEM KÖTELEZŐ.
Bármilyen meglepő, nem azért cseréltünk, mert nekünk az annyira jólesik, hanem a közösség érdekében néztünk egy kevésbé zűrös szervert. Az Ahto nem sokkal maradt le tegnap, kézenfekvő megoldás volt. Részemről ennyi, megyek doglozni, mert egyre otthon kell lennem... :D -
Nem számít, öreg nemzet nem gyorsvonat. Bérmikor frissen regelve is szép lassan fel lehet kúszni max. szintre egy egész guild-del és becsatlakozni az aktuális háborúkba. Ne feledjük a szintlimiteket. Senki sem veszít semmit sem, az sem, aki később kezd. -
Spheriot #24632 El kellene olvasni miért változott a szerver választás, mielőtt véleményt mondunk róla... -
Addigra az előrendelők nem lesznek hajlandóak feladni az összeharácsolt szintjeiket akkor sem, ha minden sarkon besenyők nyilazzák le a karaktereiket
-
Ha igy folytatodik, akkor a vilag mar regen jatszik 20-an, de mi meg midnig csak acsarkodunk es satorozunk szerverrol szerverre... -
Én amúgy nyugisan kivárom a huszadikai indulást, addigra csak lecseng ez a szeróválasztási őrület és megyek ahova köll. :DDD -
Én adtam a szervereket kölcsön a BW-nek .. 

-
Kazagor #24627 Helyes, köszönjük! -
2:37:40 -
erről van szó. ha a magyar játékosok együtt akarnak játszani akkor talán először be is kéne jutni a játékba nem csak a loginscreent bambulni.
-
Boncmester #24624 "Jelen állás szerint (10:00 magyar idő szerint) maradunk a Tomb-on. "
By Sacrx -
Kuen #24623 Mer a többi szerver üres lesz, mi? -
Laroa #24622 Elárulnád honnan tudod mekkora a bioware szerverek játékos kapacitása? -
ungárise vircsaft néven?
-
Ember, nehéz átlátni azt, hogy nem az a gond, hogy sok a spanyol hanem az, hogy a büdös életbe be nem fogsz tudni logolni ha 5000 ember áll előtted sorban ?.... -
Itt nem a spanyolokkal van a probléma, hanem a szerver telítettségével. HA egy nálunk sokkal népesebb banda megszállja, akkor rábaxtunk. Szimpla technikai dolog. Senki sem akar várakozni, ha már fizetett előfizut, hanem játszani szeretne. Ennek semmi köze sem gerinchez, sem büszkeséghez, sem nemzeti érzéshez, ez 1xű technikai korlát. Érthető tehát, ha próbálnak szabad/kevésbé terhelt szervert találni. -
Boncmester #24618 Hát én LOL-ban voltam EU-East szerveren. Ott minden barom lengyelül, csehül, stb nyelven beszélt.
Átmentem EU-West-re, ahol németek, franciák, angolok, spanyolok voltak, és egy darab nem angol szót nem olvastam több hónap alatt. -
Tyrpak #24617 "PvP: Még nincs mert a drága magyar közösség hozza a formáját"
Javaslom kérjük meg a Bioware-t hogy indítson egy szervert ezzel a névvel. :) -
Állj bele keményen ha ütnek, ölnek, utálnak... vagy ha éppen csak kellemetlen valami egy játékban! Semmiképpen ne kerüld el, ha van rá lehetőség! Aztán nézz körül a délibábos pusztán, és gondolkozz el rajta, hogy miért vagy tökegyedül
-
cain #24615 ha valóban faszagyerek akarsz lenni, miért nem mész valami kőorosz szerverre? -
Boncmester #24614 A Red Guard amúgy nem változtatott a fórum alapján, megy oda a community Tombra. És tuti nem lesz annyival több spanyol, mint magyar. -
Kuen #24613 A hitemet abban, hogy a magyarok tudnak egy meghozott döntés mellett kiállni, és harcolni akármennyi spanyol ellen is. Ha a generalban spanyol duma megy ( NEM FOG, egyébként, nem minden spanyol kretén) de a warzoneban mi alázunk, az nekem tetszene. -
dehogy megyek PVE-re -
Szerintem mindkét nemzet teljesen korrekt, eddigi tapasztalatom alapján, de a csehek jobban beszélnek angolul. Nem oszt, nem szoroz a dolog egyébként, nekem mindegy hova megyünk, nem is zavar annyira a variálás, a baj csak az lenne, ha délután 1 után lenne a változtatás, amikor már játszom. -
-
Kuen #24609 Ember, arról, hogy GERINC, hallottál már? 1000 éve fut a magyar mindenhonnan, ahol kicsit gáz van, most pont ezt csináljuk egy messzi-messzi galaxisban is... eh... -
Most, ebben a pillanatban, 2011 december 13 10:13-kor mit veszítesz azzal, ha megváltoztatják az ajánlott magyar szervert? -
Nah szép flame megy itt. Utoljára figyelmeztetek mindenkit. Innentől nem törlök hsz-t megy minden a modi topicba.
Ajánlott szervert meg majd olyan 5-6 körül rakok ki bannerba akkor is azt ami az swtor.hu-n lesz megjelölve úgyhogy akinek nem tetszik velük egyeztessen. Legfeljebb 50000 szerver lesz ajánlva engem csak az érdekel, hogy azzal a pár emberrel 1 szerveren legyek a többi magyar meg.... -
Én lengyeleket csipázom pl., ők természetes szövetségeseink voltak mindig is. Keressünk lengyel szerót??? -
Boncmester #24605 De te úgyis PvE szerverre mész, szóval neked tök8 a mostani vita, nem? -
Akkor már más a helyzet megintcsak, mert mérlegelni kell mit veszítünk ha megyünk és mit nyerünk ha maradunk. -
Boncmester #24603 De a normális playerek úgyis angolul beszélnek a generalban. Szerinted hol van több normális, a spanyoloknál, vagy a cseheknél pl?