60880
-
Boncmester #24682 Mellesleg Nephin, te véletlen nem PvE szerón leszel? -
TommyGun #24681 Azért mert kiforgatod a szavaim még te sem tűnsz sokkal intelligensebbnek, nem ezzel kéne igazolni magad bár bocs. Nem egy guild leader találta ki, feltételezésekre hagyatkozol és spekulálsz. Irta Nephin hogy egyeztetett a magyar klánokkal (gondolom minddel nem sikerült) illetve több külföldi forrás alapján ebben egyeztek meg, nem ő találta ki hanem a magyar klánok többsége, ahogy a mi klánunk is. Mindenesetre az elégedetlenkedő hozzáállásodon kívül te még semmit sem tettél hozzá, nyiss weboldalt blogot és ott oszd az észt, nem azokat kell fikázni akik próbálják a magyarokat 1 helyre terelni. A jelenlegi infók alapján ezt a döntést hozták és én hálás vagyok érte, te meg trollkodsz meg fikázol...ez sokkal korrektebb igazad van. -
Boncmester #24680 Hány PvP szerverük van? Mondjuk a Németeknek? -
egyébként meg szerintem az sem tragédia ha 2 pvp server lesz kijelölve. mindenki választhat ízlése szerint. -
Chris #24678 De a lényeg, hogy az itt elhangzott infók szerint ők nem jelölték meg a magyarok által kinézett szervert célszervernek. Ha így tettek volna, pont ugyanez lenne az érvelés. -
Csak jóval több szerveren. Nem véletlen lesz egy csomó német és francia nyelvű szerver külön. -
de azért a ruszkikat elkerüljük , meg a spanyolokat meg .... ja igen lassan már a magyarokat is :D -
cain #24675 ja, csak nekik dedikált szervereik vannak, 10nél abbahagytam a számolást, hogy összesen mennyi. -
Boncmester #24674 Teljesen igazad van, nem értem, a többiek ezt miért nem látják... -
felírtam -
Kuen #24672 Úgy ám! -
Igen én is javítottam :D köszi
-
Pacho #24670 2012. júl 7. -
ember* -
majdnem,de nem:P:) -
ember* -
Boncmester #24666 A németek, angolok, franciák, stb sokkal többen vannak, mégis elférnek... -
De amúgy érzékelitek hogy 5 emper flémel a 6milliárdos most mondtam egy számot.... Magyar közösségből.. -
vagy klingon -
seaedge #24663 Mindenki arra a szerverre megy amelyikre akar, csak a LoL-ra ne menjeteket, mert oda telepítették a guildünket. 

-
egyre jobban azt érzem hogy inkább spanyol, román , orosz szöveg legyen chaten mint magyar... -
t0xikus #24661
-
Chris #24660 Mondd, hogy a Meridienben dolgozol... :D
-
DragonKnight #24659 No az az "n" ezer magyar kb. és maximum kb. 2k ember mi úgy annyi hogy nem is fognak vele számolni. A szám egy olyan forrásból van aki tudja hogy kb. max mennyi doboz kerül be az országba. Szóval ezzel a létszámmal mehetünk mi a holdra is. Nem miattunk lesz teli a szerver.
És nehogy már a spanyol legyen most a első számú közellenség néhány ember számára, csak azért mert ők is ugyanazt a szervert választották.
A félelem hogy sorok lesznek jogos, DE MINDEGYIK TETVES SZERVEREN azok lesznek ezt kellene már elfogadni. 1 hónap múlva meg már örülhettek ha full lesz a szerver. -
Laroa #24658 Tehát, ha egy guild leader kitalálja, majd posztolja az swtor.hu-ra, hogy ne a kijelölt szerver legyen a magyar, mert ott lesznek a spanyolok - akik mint tudjuk cirill ábécét használva hupákolnak a general chaten egész nap- az teljesen korrekt és kicsit sem intoleráns. Nagyon szép tőled, hogy próbálsz idegen szavakat használni, hogy okosabbnak tűnj, de próbáld meg úgy, hogy előbb tisztában vagy a jelentésével :D -
na mostmár tényleg goto-van ,mert kicsinálnak a csajok ha nem lesz kaja:P -
És az mikor várható??? Van valami infó, vagy tipp??? (mármint az első free transfer) -
oylasmi:P mondjuk cigi nem volt ,de megreggeliztem:D -
De kajak meg kéne köszönni ahelyett, hogy egymást szidjuk -
z3d #24653 Ott a pont.
Tényleg kár veszekedni ezen, főleg úgy, hogy még early access sincs. -
ez is olyan hogy ki mit tapasztalt velük kapcsolatban. Én PotBS-ban játszottam velük na ott nagyon de nagyon nem beszélték inglist és néha elég birkák voltak. -
Pacho #24651 Szerintem ez itt már parttalan vita, mindenki menjen arra a szerverre amelyik tetszik neki, és ezt a témát majd az első server merge - free server transfer bejelentésekor felmelegítjük.
-
TommyGun #24650 Szánalmas ami itt megy, főleg ez a "PvP: Még nincs mert a drága magyar közösség hozza a formáját " Gratulálok aki ezt kiírta...kicsinyes és szánalmas.
A helyedben én örülnék hogy van egy fórum nevezetesen az swtor.hu akik összeszedik nekünk az infókat egyeztetnek a klánokkal melyik az a server ahol együtt tudnának játszani a magyarok, de tudod mit te menj ahova akarsz ilyen intoleráns balfaszokra ott tényleg nincs szükség...azt még hozzátenném hogy ugye jelenleg nem lehet játszani még, ergo addig lehet agyalni és egyeztetni amíg nem lehet belépni.
Én spec köszönöm Nephinéknek a közreműködést... -
Alakíthatunk magyarvadász klánt is! Meglátunk egy magyar karit, egyből szó nélkül likvidáljuk! Így mi leszünk a közös ellenség és végre majd összefognak a magyarok (igaz ellenünk, de ha ez az ára...)!!! :DDD -
Robe77 #24648 Ezt ugye nem gondolod komolyan?... -
Kuen #24647 Cigi és zuhany is benne volt ? :-D -
Chris #24646 Egy jótanács. Szerintem rosszul kommunikálod, vagyis súlytalan érvet használsz. Nem az a lényeg, hogy "minden spanyol ott lesz és csak spanyolul fognak írogatni", hanem, hogy "x" ezer előrendelő spanyol megy oda, 20-a után emiatt még "y" ezer spanyol fog, plusz "z" ezer egyéb más nemzeitségű, amit ha megfejelünk "n" ezer magyarral, akkor valószínűleg végeláthatatlan sorok lesznek. Ezért kell egy olyan szerver, amit nem célzott be alapból egy 46 milliós nemzet.
-
pl nálunk a szállodában teljesen normális:P mentem már be 6-ra és 6:45-kor már félúton voltam hazafelé:D -
DragonKnight #24644 Hűbazz elmegyek iszom egy kávét erre kitör a 3. világháború. Hát húzzatok be már egy kicsit e kéziféket mert így még túlszaladunk a 30k-n hirtelen.
Nem is tudtam hogy ilyen kardinális kérdéssé vált néhány ember számára ez a dolog. Szerintem a lényeg az hogy aki akar az együtt tudjon játszani, de itt most én nem nagyon látok ilyen hajlamot. De ha eldöntöttétek hogy mentek vagy maradtok majd szóljatok.
-
Laroa #24643 -A spanyolok intelligensebbek a közép-kelet-európai átlagnál, és tudnak angolul beszélni, nem úgy mint random troll pistike aki a general chaten magyarul pofázik és még büszke is rá, hogy nem tud angolul.
-Fogalmad sincs arról, hogy milyen sorok lesznek, pusztán a feltételezéseid próbálod eladni tényként, ami több mint nevetséges.
-Atho Cityről miért váltotok majd új szerverre? Oda mennek a dánok meg a svédek?