60890
  • N1ggA
    Az ilyenek lehetőleg kisebbségben lesznek. Nem minősítik a magyarokat, ha kevesen vannak.

Viszont hír, itt még nem láttam!: Security-key! Lesz ingyenes okostelefon app, és kulcstartós is pénzért!
  • picket
    Wow-ban volt valami oldal, ahova lehetett gyűjteni a hülyegyerekek nickjét... nindzsákat, trade csati huszárokat, stb... Összedobjak egy ilyet ide is?
    Egyszer sikerült egy nindzsázás miatt kidobott embert felvennünk, na utána már feltétel volt a guildbe való bejutásnál, hogy ne szerepeljen a neve ezen a feketelistán.
  • [HUN]Crassus
  • t0xikus
    :D
  • Torzonborz
    no hogy oldódjon egy kicsit a hangulat

• picket
    Sajnos az ilyen emberekre ezek a dolgok nem hatnak. Én nagyon meglepődtem, amikor ilyen dolog miatt kellett kivágnom valakit guildből (ahogy mondod a kiközösítéssel mi sem szaroztunk, egyszer ráírtam, nem hagyta abba, kiraktam), de meg sem hatotta a dolog.
  • Jeffjohnson
    Nah bannerba benne a 2 ajánlott szerver. Ez ügyben (meg másban se) most már ne legyen flame vita mert nagyon hamar az illetékesek lakatot tesznek a topicra amit nem fogok folyamatos törléssel megakadályozni. Úgyhogy mindenki viselkedjen felnőtt módjára. Ha mégis lenne változás abban hova mentek értesítsetek priviben és kirakom.
  • LSC
    kösz előre is!
  • ShaiHulud
    sok sikert ehhez. :)
  • Torzonborz
    na ez meg a másik , kell csinálni hun csatit aztán oda az pofázik kis hazánk szép és választékos nyelvén aki akar.
  • azifjutitan
    Off: Vannak változások az SW:Tor Accountoknál...
    On: Én is utálom a külföldieket, főleg, ha magyarul beszélnek
  • Jeffjohnson
    ez jó ötlet ha lesz időm bannerba bekerül
  • cain
    majd valaki szépen beugat neki, hogy ENGLISH PLEASE, aszt jó. valamint ha jól emlékszem, létre lehet már hozni custom chatet is, ahol majd lehet magyarul tobzódni. EQ2ben is így volt.
  • LSC
    akit beegned 2 szóban leírná majd mikor regisztrálta a preordert pls? nem kell email copy meg egyéb megjegyzés csak 1 dátum. Így nyomon tudjuk követni kb mikorra kerülünk sorra. Köszi!
  • N1ggA
    Az lehetetlen, de az nem, hogy ezeket az embereket kiközösítsük. El lehet őket küldeni whisperben, vagy a lelkükre hatni, összebeszélni a többi klánnal, hogy ez a gyerek ignore, ki kell utálni őket, gyűjteni kell embereket, és folyamatosan gankelni, aztán vagy megkomolyodik, vagy elhagyja a szerót.
  • picket
    Nézzük a pozitív oldalát, ha úgy gondoljuk haverokkal, hogy nem elég a saját kis társaságunk, és egy nagyobb guildet kell keresni bár lehetséges jelölteket nem írogattam össze az itteni fórumozás során, de egy képzeletbeli "ide semmiképpen" listám már van. gyk. ez azért van, mert általánosítok és rasszista is vagyok, és igen, tudok róla :p
  • Rubint
    1 órán belül... márakinek persze, majd meséljetek szerverügyben mi megy.
  • ShaiHulud
    [QUOTE=terrahero;14627427]

Same with "hungarian" servers. Or "Brazilian" servers. If you do not speak that language you just know there is going to be a ton of chat you do not understand. And alot of people that dont (want to) understand you. Very detrimental to a social game like an MMO.
    QUOTE]

As one of the community leaders on the official hungarian site I assure you, there will NOT be a second BS... Taking serious steps not letting that happen. Luckily our community is mature enough to understand this.

mondjuk ez eleg bator kijelentes volt Nephin :D szerintem lehetetlen emgakadalyozni hogy legyen 1-2 retardalt aki magyarul fog spamelni generalba meg saybe. de ugyanugy lehetettlen azt is hogy pl svedul, stb nyelven toljak az altaluk kijelotl servereken.

• [HUN]Crassus
    facebookról:

Early Game Access emails will be going out in multiple waves throughout the day. You will be emailed the same day your access starts. Emails have not yet been sent. We will notify you when the first batch goes out!
  • Jabar
    x szervez az szervezés, ha y akkor kesztbe szervezés, logikus.

Közösen kell megpróbálni, ahogy ti is leírtátok a véleményeteket (a sorban-állás, amivel én még egyet is tudok érteni), mi is leírtuk hogy van pár nagy pvp guild akik nagyon jó játékosok/közösség és ez azért egy elég fontos szempont.
    Ez egy valamennyire biztos dolog míg a másik egy lutri.

Egy biztos, tegye mindenki félre a harci kedvét és beszélgessünk normálisan.
  • j0nNyKa
    kb ez lenne a legokosabb megoldás.
  • Ozzyehh
    Early Game Access emails will be going out in multiple waves throughout the day. You will be emailed the same day your access starts. Emails have not yet been sent. We will notify you when the first batch goes out!
  • Maximus4
    Ez az első és utolsó figyelmeztetés!Ha nem fejezitek be a folyamatos flémelést,és egymás sértegetését,határozatlan időre bezár a topik!
  • Rubint
    Spanyolok még mindig kevesebben vannak (még ha az olasz eladásokat is hozzáadjuk), mint az angolok, ergo kisebb queue-t is generálnak.
  • picket
    Leszarom, ha valaki magyarul pofázik a cseten. Gyűjtő csetszobákat első mozzanatként hagyom el (szerver-népeloszlástól függetlenül), a környékemen beszélőket meg majd valahogy kibírom. Ezt a kampányt nem értem, hogy mindenki aki nem ért veled egyet:
    a. rasszista
    b. magyarul csetelő nyominger

Ha egyszer az a feltételezés, hogy nagyobb sorok lesznek a spanyolok miatt, és néhányan viccből beírnak spanyolokra jellemző (hozzáteszem sehol nem rasszista, sőt a rasszizmus fogalmával összefüggésbe sem hozható dolgokat, viccelődve) akkor spawnolj és rasszistapatkányozz le mindenkit. Majd megköszöni, és egyet fog érteni veled, meghallgat, leül veled teázni. notsureiftrollorjustverystupid
  • j0nNyKa
    ne felejtsd el odaírni, hogy "az swtor.hu ajánlásával". mert az... az fontos.
  • ShaiHulud
    a lentebb linkelt mmo topic alapjan a tombra mennek az olaszok is.
  • t0xikus
  • HarlequinX
    A kulcsszó, hogy 'nálatok' azt mondja mindenki. Menjetek. Senkinek másnak ehhez semmi köze. De ne kezdj már keresztbe szervezkedni. És nem pár spanyoltól ijedt meg a nép, hanem attól, hogy több helyen is leírták, hogy a Nadd-ra megy a spanyol community ami olyan picike, hogy wowban saját szervereik vannak.
  • Jeffjohnson
    Zárjuk ezt rövidre 2 ajánlott magyar szerver legyen. Inkább kiírom mind a kettőt és majd mindenki magának eldönti hova megy.
  • Boncmester
    Vágom én is, ezért szóltunk rá többször is.
  • Ozzyehh
    Te vagy a nostradamus , hogy ezt előre látod ?
  • TommyGun
    nolátod, akkor meg nektek kéne kicsit kordában tartani az efféle idiótákat, rátok vet rossz fényt ugye ezt tudjátok? általánosítani rossz emberi szokás, és az is marad :)
  • Boncmester
    LOL :D
  • Droughert
    Neked még mindig nem esett le, hogy nem a spanyolokkal van a gond, hanem a feltételezhető sorban állással?

Még mindig ezen a rasszista vonalon lovagolsz, ami elég vicces volt, de már kezd unalmas lenni.
  • mgerihun
    Nemesis Ahto City-re megy. Annyit kell megérteni, hogy ha 2 nemzet rászabadul 1 target szerverre, akkor az 1nap alatt fullon lesz és generálon sem látsz majd angol szöveget, szerintem nem hiányzik ez senkinek. Spanyolok léptek előbb, így legyen övék Freedon Nad. Ezen kár fennakadni, mehet a hiszti de változtatni nem lehet rajta. Egyetlen logikus lépés tényleg az volt, hogy a másik tömegesen kisorsolt magyar szervert jelölték ki targetnek swtor.hu-n.
  • Boncmester
    Nem standard.
  • Laroa
    Nagyon jól tudom, hogy azok akik amiatt sírnak, hogy spanyolok lesznek a szerón fognak először magyarul hupákolni a cseteken, aztán meg anyáznak mikor beírják nekik angolul hogy nem kéne.
  • Boncmester
    Tegnap kitaláltuk, mindenki elégedett volt, és jó volt.
    Ma pedig jött a riogatás alaptalanul, hogy itt mindenki milliárdos queue-ba fog kerülni, és ez szerintem nem jó. Szóval nem robbantunk, a robbantás a megváltoztatás volt.
    Ha tegnap Atho lett volna a döntés, nem lett volna probléma. Viszont mostmár nálunk mindenki azt mondja, hogy a pvp guildekkel menjünk egy szerverre, ne pedig azokkal, akik megijednek pár spanyoltól...
  • Jabar
    :p