60887
-
uccsó dev hozzászólás 14.08-kor volt
General Discussion -> Pre-oprdered it the first day and no first wave.
We're adding people to Early Game Access based on when they pre-ordered - and that timing is quite granular.
By the end of today we'll have invited a lot of people - not everyone by a long stretch, but a lot. I know the wait's agonizing but this is helping us ramp up the servers slowly but surely. -
Tyrpak #24981 Összeadva: 47 EU szerver, 21 west coast, 43 east coast. -
Tyrpak #24980 Valaki kért szerver listát, nézze meg a dev tracker-t, kint van mind a 3 helyszíné. -
t0xikus #24979 :D
ez az early access ez viszont tényleg mókás. mondjuk nem nagyon érdekel,m meló van, de azért elég furcsán oldották meg -
S neked ezt most feltétlenül folytatnod kell ? Semmivel sem vagy jobb annál mint amit írsz. -
ShaiHulud #24977 megoldas: most akkor te mesz a tombra :D -
t0xikus #24976 fáj, hogy kénytelen leszel profikkal játszani? sajnálom. oviban ilyenkor nem alvás van?:) -
ShaiHulud #24975 akkor 25.nel van valahol a hatar. gondolom darabszamra hivtak be embert es nem konkret idopont regre. tehat mondjuk 150k embert es a 150ezredik pont july 25 11:56 kor, es majdinnen folytatodik a kovetkezo hullam. -
Johika #24973 ez nem teljesen igaz en 25.en reggeltem es meg sem mehetek be:)
-
DragonKnight #24972 No lassan megnyitjuk a csoportterápiás kezelést a kint maradt első napos preordereseknek. A gáz az lesz mikor USA időben este küldik a levelüket de ők már beleájultak az ágyba az egész napi F5 billentyűzés és launcher bűvölés után :D -
biztos hogy nem látod a fórumot ? kicsit görgess lejjebb ott vannak a fórum szekciók . -
ShaiHulud #24970 ugy nez ki hogy elso hullamban julius 25ig regisztraltak kaptak behivot, haverom juli 26tal meg nem kapta meg. visozont mindennap TOBB HULLAM invite lesz, tehat meg O is megkapja amai nap folyaman. szerintem meg ma eljutunk augusztus vegeig, holnap meg szeptember/oktober kozepe korul, leven july elso heteben sokan rendeltek. -
Lonni #24969 
-
DragonKnight #24968 #24962 -
ShaiHulud #24967 na jo bocs, fb-n nem irtak, de twitteren szamtalanszor. -
Hivataloson is zúgolódnak az emberek,most olvastam,hogy valaki juliusi CE-s és nem kapott kódot.Akkor itt a héten nem lesz játékom.:P -
Lonni #24965 ezt a mail-t kaptam juli 23.
Thank you for registering your Pre-Order Code. You are now registered for the following items:
Star Wars™: The Old Republic™ Digital Standard Edition Pre-Order
Early game access
Color Stone (Virtual Item)
We will keep you informed about early access to The Old Republic as we get closer to the game's release.
If you have any questions about your Pre-Order, please contact a member of our Customer Service Team.
May the Force be with you -
Lonni #24964 én nem érem a forumot, tehát akkor nem preordereltem, úgy emlékeztem pedig :( -
ShaiHulud #24963 jo de twitteren meg facebookon mar 1 hete irtak legalabb, hogy mit jelent ez a kiiras, es eleg szomoru ha meg most is van aki nem tudja (gondolom ezert kellett kiirniuk oda is) -
DragonKnight #24962 Rockjaw Stephen Reid
I'm told we're still entitling pre-order accounts for posting on the Forums - should be complete soon. Lots of pre-orders. -
DragonKnight #24961 No de a hivatalos fórum drámája kezd tetszeni a mi kis szerver választós próbálkozásunk molyfing ehhez képest. Gondolom az EA készült rá rendesen... -
ma irták 1.54 perckor -
DragonKnight #24959 Nem azt mondják hogy troll csak más szóval.
-
DragonKnight #24958 Rockjaw Stephen Reid
Anyone who's pre-ordered can currently post to the Forums. It's not limited based on whether they're in-game or not. -
t0xikus #24957 tehát random és megmagyarázzák?:) -
ShaiHulud #24956 ezt mar 1 hete is irtak. -
t0xikus #24955 :) -
DragonKnight #24954 So @rockjaw what's up with these people claiming the redeemed early access codes in October or later and they're in before July peeps?
Rockjaw Stephen Reid
@coreydowning Well, according to the database pull, they're mistaken. -
ShaiHulud #24953 en meg a trollokra :d -
Greetings All,
If you see the "There is currently no active subscription on this account" error message when trying to access the game this means that your account is not yet flagged for game access. This error message will disappear once your Early Access begins.
In order to find out when you will be able to start to play, please be patient and keep checking your emails for your Early Access invitation.
We look forward to seeing you in-game!
haha,még joban huzzák az ember agyát.hivataloson ez van most kint... -
t0xikus #24951 én is randomra szavazok -
z3d #24950 Csak hogy felkavarjam a kedélyeket :)
Olvasgatom a facebook commenteket, sokan sírnak, hogy xy ismerősük már játszik, pedig csak pár napja rendelték elő, ők meg nem, pedig első napon redeemelték a kódot.
Szóval vagy trollokat etetnek ezzel az infóval, vagy valamennyire random lett a behívás
-
t0xikus #24949 már táthatod is a szád mert officeri döntés alapján mi is athora megyünk:) -
Tyrpak #24948 #24833-ig tekerj vissza. :) -
ShaiHulud #24947 melyik guildre gondolsz?:D a sarkanyharcosok is a cityre mennek just so you know. -
DragonKnight #24946 Nem az már majdnem elég adjak számlaszámot:? -
DragonKnight #24945 Ja amúgy elég akkor ezzel vesződni. Meg akkor kevesebb lesz a stressz is a szerveren. -
Johika #24944 enyemen kb 2 milla van de az is keves nekeik?:DD -
Nem kell még a bankkártya, nem kell erőltetni. Majd 20.-án. -
Ez világos,de akkor miért huzzák az agyunkat?Irják le aki ekkor regisztrált az ekkor fog belépni,tiszta sor,mint bétánál,de ez a várakozás ez az egész,kezdő gyermeteg hiba.