60890
  • maniac001
    A végleges verzióban sincs antialaising? és az árnyékok is ogyanolyan szarok. Úgy látszik ez még mindig a bétában bemutatott grafika :(
  • gabor696
    Ez egyenlőre elég szaru nézki :(
  • j0nNyKa
    Atho city 1. ACja:
  • Omlás
    Köszi infót :]
  • Omlás
    Elküldtem a supportot az anyukájába csak, hogy meg legyen a lelki békém :]]]
  • Torzonborz
    Boncmájsztró azt írta Atho-ra mentek mint a többség.
  • Junger
    Üdv!

Nem tudom, mennyire számít még, de 07.21, és beengedett.
    Ahto City light, alig van ember, elég gyors fejlődni is.
    Ui.:lovagrendes, ha akar heretic néven megtalál.
    Köszönöm.
  • Omlás
    Akkor most hol melyik szerveren vagyok ? Atho City?
  • Ozzyehh
    1 óra 8 perc elv a kövi hullám
  • rholas

Ahto City

Low

PVP
  • BlackShadow
    hát remélem mire hazajövök oroszról megkapom az invájtot, mert holnaptól nagyon kevés időm lesz rá :(
  • [HUN]Crassus
    jaja béta óta kurogattam rendesen:D
  • [HUN]Crassus
    ATi jaja:P
  • rholas
    Tomb of Freedon Nadd

High

PVP
  • TDC Geronimo
    Szerverünk hogy áll most? Estére mire hazaérek remélem nem lesz még nagy sor :y
  • j0nNyKa
    az vagy te, feature, nagyon hülyén néz ki :(
  • N1ggA
    ez nem bug, hanem feature :D
  • j0nNyKa
    baz még mindig zölden világít a mercem, ha meko healeli :DD
  • Torzonborz
    no ahogy nézem már most van 4 fullos server :D
  • j0nNyKa
    nincs patch
  • cain
    kicsit kibővült ám a fórumjuk is...
  • ShaiHulud
    vagy crassus kurt el beta ota :D
  • TDC Geronimo
    ATI?
  • DragonKnight
    Ahogy várható mindig elkúrnak valamit indulásra...
  • TDC Geronimo
    Jött még valami patch ma?
  • [HUN]Crassus
    hmmm 60 fps-->10 fps-->60 fps--->10fps...... /v syncel ofc annélkül 100 ,de azzal is így ugrál:S/ Bétában nem volt ez
  • a.carkey
    South Park WOWos epizód :)
  • DragonKnight
    Hey everyone, good morning and welcome to the first day of Early Game Access for Star Wars: The Old Republic!

We're granting access based solely on when people's pre-orders were redeemed, and we're going to be granting it in 'waves' - large batches of emails and game entitlements that will go out over the course of today (and tomorrow, and the next day, and so on).

I'll be updating this thread (and this post) as we send out more 'waves' of invites.

So far today, we have sent out two 'waves' of invites; we will be sending more later on, but I cannot be specific on timing. (Why? Because as we invite each wave, we monitor to see how servers are performing and so on. If everything is good, we'll send a 'wave' earlier; we in fact sent 'wave 2' ahead of schedule. So cross your fingers.)

Now, to the question you all have: when will you be invited? Well, I cannot be specific to individuals or even to dates, because again, we have to remain flexible. That said, I can talk a little about the pattern of pre-orders.

At the very beginning of pre-orders, which started on July 21st, we had a massive influx of pre-orders. A huge spike. After that, things settled down. As a result, today especially, you're going to see a fairly narrow band of dates from those admitted to Early Game Access. From tomorrow, it'll spread out to a wider date range.

That's about as specific as we're going to get right now. However, as we send more waves I'll update this thread/post with more information. Thanks for your patience - we know it's been a long road, but you'll be playing before too long.
    Stephen Reid | Senior Online Community Manager
  • DragonKnight
    A tékozló fiú. Azonnal ki kellett volna a melóból lépned :D
  • DragonKnight
    valamit nagyon benézel, az early accesnek ehez nincs köze, tehát ott más baj van ha kártyádat nem fogadja el. pl nincs rajta pénz, olyan kártyával nem fizethetsz stb stb.
  • TDC Geronimo
    13:35kor kaptam meg levelet, de 6 ig itt rohadok melóba :ffffff
  • Tyrpak
    Early access 19.-én éjfélig tart. Addig felesleges ezen agyalnod.

Egyébként meg sorrend: először beírod a termék kulcsot a cd dobozról (vagy majd ha kiküldi origin) aztán tudsz megadni bankkártyát, game time cardot.
  • cain
    be tudja, de nem szükséges beállítania, csak 20.-ával.
  • empie
    Kérdésem az lenne,hogy early accesbe ha bekerül valaki akkor betudja állítani,hogy bankkártyát vagy gamecardot rendeljen az accountjához. Mert azt olvastam,hogy emailes tájékoztatás egyenlőre nem érkezik és érdemes próbálkozni. De nekem mindig azt írja,hogy adjak hozzá bankkártyát vagy gamecradot. És ha sikerül bekerülnöm akkor végre ezt majd megtudom csinálni vagy valamit nagyon benézek?
  • DragonKnight
    Oda tartozol azok közé akik 1. nap reggeltek és még nincsenek bent. :D
  • t0xikus
    majdnem sikerült:D
  • t0xikus
    LOT
  • Forolto
    Sja mit jelent a LOT?Most szeretnék ebbe a csoportba tartozni,nem a kevesek közé.:P
  • DragonKnight
    Az azért érdekes hogy pont egy RP-PVP szerver lett elsőre teli....
  • doggy90
    helyesbitek: van olyan day one-os is, aki meg nem kapta meg.