60887
-
Idézném: 

"bár ezt még soha senki nem fogta fel, hogy miért írom be, de te hátha:
egyenlőre != egyelőre" -
Chris #25142 Haha, kicsit úgy érzem, hogy túlzásba viszik ezt az elővigyázatosságot. Már a security questionös szenvedés is az volt. :)
-
Köszi és még egy uccsó kérdés aztán befejeztem. kötőjel nélkül szóközzel kell beírni a számsort? aztán hátul a 3 számot ? -
DragonKnight #25140 Ugyebár rengeteg lopott kártyaszám van a világban közkézen és a gold sellerek azt használnak hogy accounthoz jussanak, ezért a tehetősebb MMO cégek online ellenőrzik a kártya adatokat, míg a kicsik offline. De ez az online cucc pénzbe kerül és erőforrásba. -
overx #25139 Magyarokkal mindig is utáltam játszani, mert beképzelt barmok stb stb :)
A játék jó lesz :) -
Ahh oké akkor nem gáz ha csak 1000 forint van egyenlőre xd -
Johika #25137 gondolom csinalt egy probat vele -
Azon mennie kell. Nekem is olyan kártyám van és mindenhol lehet vele fizetni. Biztos túlterhelt a rendszer -
DragonKnight #25135 Nem csak online ellenőrzik hogy kártya adatok jók-e tehát a behívnak egy hitelesítő brókerbe. Az meg gondolom fekszik mert túl van terhelve. -
Amúgy ha nincs rajta pénz akkor is elfogadja? vagy levont neked valamit? -
Johika #25133 az egesz mindenseguk le van terhelve, 2kor fogadta el most jot email, hogy koszonik:)) -
levont valamennyit próbaképp vagy ilyesmi? -
ShaiHulud #25131 ez vilagos de a limittel szabadkezuen tudnak banni, hogy hanyan lehetnek egyszerre online, pl wownal is volt erre pelda sokszor. hogy lejebb vettek es akkro queue lett, ill ha queue volt akkor kicsit megemeltek. es gondolom azt hogy full valami azt ahhoz a limithez merten nezni, ami eppen az aktualis 100%. remelem ertheto vagyok... -
DragonKnight #25130 @Barfuzio
@Rockjaw Could we get a EGA % complete count? Your Sticky is moving to fast to get any real Info out of it. # In-Game / # of Pre-Orders = ?
Rockjaw Stephen Reid
@Barfuzio Nope. Whatever we say would fuel more rage. I understand that, but we're not deviating from the plan. -
DragonKnight #25129 HA meg ez van akkor a hitelesítő broker van túlterhelve mert annyian próbálkoznak. Szerintem várjatok nyugodtan 19.-éig. -
Mastercard -
ott a pont -
DragonKnight #25126 Az nem jelent semmit
Típusa? -
Johika #25125 probalkozz nekem 20. probalkozasra elfogadta -
DragonKnight #25124 Szar a kártya nem lehet fogadják el ( nem dombornyomott, csak elektronikus fizetésre van hitelesitve stb stb) -
Originen meg tudtam vele fizetni -
ööö nem , ott vannak az EU serverek is . sasold meg picit jobban ;) -
“We’re sorry, but we can’t perform transactions to this credit card. Please load a different one.”
többünk nek ezt írja ki amikor megakarjuk adni a bankkártyát tipp?
pénz van rajta -
Utolsó hétvégén fel volt cserélve határozottan emlékszem rá :] -
Türelmet, 60!! ember van összesen corriban kezdő bolygón, ez aztán a nagy tömeg amivel a szerver nem tud megbirkózni :D -
Épp az, hogy akkor volt. -
már utolsó 7végén sem volt felcserélve. :) -
sok pandawan tényleg tanulhat némi türelmet :P -
10 perccel vagyok lemaradva:D lvl 10 here as well:O -
DragonKnight #25113 Rockjaw Stephen Reid
@mpicione You must learn patience... etc. You'll get there. -
rholas #25112 Atho ismét Low lett -
én már a mai napban nem bízok na majd holnap délután talán...
tényleg akik már benn vannak még mindig fel van cserélve a high-low csuszka? -
DaRks7aR #25110 FYI: Én 24.-én regisztráltam be a Pre-Order codeomat és nemhívtak még be. -
Tababo #25109 tényleg nagyon szép a rift
-
ŰŰ 2 zenét is kiraktak fosbúkra. Inkább engednének be.... -
Az nem semmi, július 27-tel még be sem hívtak és már medium. -
az már egyáltalán nem érdekes , főleg hogy valóban full. :D -
DragonKnight #25105 Gondolod hogy bepróbálkozzák :D -
DragonKnight #25104 Amire mi vagyunk kiosztva (ha ez egyáltalán érdekes ) az meg konkrétan full -
na most már igen , medium. mondjuk azt kéne vkinek megnéznie hogy egy fullos serveren van e que és ha igen az most mekkore.