60887
-
az a jó,hogy a választott guildemnek nyoma nincs még:D sebaj elszórakoztunk a PublicEnemys arcokkal....Sleepwalkerrel az élen:) /sokaknak mond ez a név valamit hehe) -
Semmi gond,nem is azért írtam,hogy ma vagy tegnap nem kerültem be.dec 19 23.59.59 kor kerülök be már az is korábban van,senki nem szólhat,de én a 20-át gondolom,hogy akkor ha törik,ha szakad játszanom kell,mert azért én ma már fizettem érte az 576 boltban! -
1 Nincs házhoz szállítás csak 18. után
2 Házhoz szállítás esetén nem vonják le a pre-Order árát a játékból
De majd az lesz a legegyszerűbb hogy felhívom az adott üzletet :D
By 576 :D -
Laroa #25485 Meg van futárszolgálat minimális összegért. -
Nem tudom valaki vesz e SWTOR-t vidéki 576 üzletben. Elméletileg azokban is lehet mától kapni nem? -
1 nap early ment le mégis mit vártál? -
Laroa #25482 Az volt a szolgáltatás, hogy launch előtt megkapod játékot és a hozzá kapcsolódó aktiváló kódot. Persze megértem, hogy sokkal könnyebb funkcionális analfabétának lenni, mint agyat növeszteni :) -
Gondolom délután este sokkal többen vannak :D Na meg mikor lesz még 20. addigra tele lesz hidd el. Nem kell félni hogy kihalt szerverek lesznek mostanság. -
ZoliJ #25480 aki júliusban preorderelt, az kvázi többet fizetett, ugyanis gyakorlatilag lekötötte a pénzét és a kamatot a bioware kapja -
t0xikus #25479 ennyire fáj,hogy nincs még ingyen csirkefarhát? dögöljön meg a szomszéd tehene a szomszéddal együtt, mert neked nincs? -
Kötelező volt preorderelni? NEM
Írták kőbe vésve 1000%-ig garantálva, hogy mennyivel előbb kezdhetsz? NEM
Akkor mit rinyáltok?... -
Nem jutott be mindenki 7 nappal előbb? Törlöm is az accom!!!!44 -
Ezzel én is így vagyok... De max megyünk a spanyolokhoz. XD -
Laroa #25475 Ja, és hozzátenném, hogy ez a szöveg július vége ott van az oldalon:
The order in which you redeem your Pre-order Code is the order in which you will gain Early Game Access before the game’s official release. So don’t wait and pre-order now! -
t0xikus #25474 amúgy remélem atho city-n lesz vmi komolyabb populáció, mert ami most van, az eléggé minimál játékos... -
Miért ne tudnál velük egy szerveren játszani? Nem zárják le a szervert, hogy ezen a szerveren csak júli 25 előtt regeltek játszhatnak... -
rholas #25472 Kizárt hogy ma vége legyen az augusztus. Volt itt egy grafikon ahol juliusban 22 augusztusban 133 volt. A 9 nappal sem végeztek holott hatod annyi a rendelés.
-
Én meg hisztizhetnék, hogy NINCS SUPPORT. 
Szerintem nagyobb szívás mint, hogy nem kezdhetek el játszani x nappal előbb mint a többiek...
-
mnorbi #25470 Én most már remélem, hogy jopár amcsi ügyvéd beperli ők et, mert ua. pénzt fizették és nem ua. szolgáltatást kapja minden preorderes, az meg hogy x y előbb reggelt be nem lényeg az amerikai jogba, mert x összegért ua. jár mindenkinek , ez tiszta diszkrimináció. Írtam is már hivatalos Forumon hogy megérné perelni: P
Akkor lett volna korrekt, ha aki mondjuk decemberbe preorderelt az 1 dolar fizettet volna, na, akkor nem v
-
Sok itt a rinya huszár. -
t0xikus #25468 megvetted a lehetőséget, hogy beléphetsz és ezt a teljes árból vonták le. sztem igyál egy kávét, vagy növessz agyat:) ha 1 napot kapsz az is ajándék, amiért lényegében nem fizettél. -
Laroa #25467 Továbbra sem az early access-ért fizettél, hanem biztosítottad, hogy megkapd a launch előtt a példányod meg a kulcsod.
Illetve minden szerveren sor lesz. -
ZoliJ #25466 ne szenvedj már, még dec. 15. sincs, ugyanis a preordernél azt jelentették be a lehetséges LEGKORÁBBI kezdésnek. Senki nem garantálta, hogy ténylegesen korábban tudsz kezdeni, ennek ellenére valószínű hogy péntek-szombat környékén már a novemberieknél fognak tartani. Egyrészt tegnap lement egy elég nagy hullám, másrészt ma több embert fognak behívni, mint tegnap. -
augusztus ma, kb a végéig szeptember legeleje, holnap szeptember közepe vége, október eleje holnap után max , november eleje holnap után után stb valahogy így -
Akkor minek vetted meg mégis mit reméltél? Dobozon rajta volt, hogy biztosan megkapod az 5 napot? Mi volt akkor mondva amikor megvetted, hogy mikor indúl az early 15.-én? és ma hanyadika van? segítek 14 akkor tessék szépen megnyugodni és majd akkor rinyálni ha még hétvégén sem játszol. -
Mondjuk nem létkérdés, de félek attól, hogy a haverokkal nem tudok majd egy szerveren játszani. Csak ezért dühít, egyébként meg leszarom. -
Nyugika és lazaság :). Én is november végi regisztrált vagyok és bármibe lefogadnám, hogy legkésőbb szombatig bekerülök. -
Nem ingyen adják, már bocs. Bementél a boltba, megvetted az Earlyt és FIZETTÉL ÉRTE. Olyan ez, mint 8000+ forintot legombol rólad a bank, ha pénzt utalsz át, és kb. két napig játszik vele a homokozójukban. -
jézus mária a novemberi regisztrációm mikor kerül akkor sorra?Kapják be...
Korábban kezdhetek játszani,röhög a vakbelem,az tuti hogy kapnak egy szép levelet,nameg még egy-két szervezet,ha 20. elött nem tudok kezdeni. -
Laroa #25459 Ingyen adják az early accesst, örülj neki, hogy kapsz egyáltalán.
1. A preorderrel azt biztosítottad, hogy 20. előtt megkapd a példányod.
2. Így is két nappal előrébb hozták az early accesst.
3. You MAY play up to 5 days early. Ha nem tudsz angolul, egyéni szocproblem.
4. Lásd #25456 -
Az szerintem baki volt csak -
Bocs, de nem írták. Én nem fórumokon baszom el az életem, a dobozon nem nem volt rajta se nagy se kicsi (apró) betüvel.
Megj. akkor, miért játszik novemberi reggel emberke? Meg olyan is aki még meghívót se kapott?
Megdugta a Bioware nagyfőnök lányát? Vsz nem ... -
Már az elejétől írták hogy számít a reg sorrendje. Ezzel hangoztatták július 21 óta hogy most vedd meg mert számít mikor írod be . -
Csak 27.-ig hívták be tegnap az embereket. -
No igen, a végén nemhogy nap(ok), hanem csak pár óra early access lesz. Ha ezt meglépik, nos, semmivel sem jobbak a bankoknál, akik szintén használják a pénzed átutalásnál.
Van olyan MMO ami a content miatt bukik, és lehet, hogy lesz, amelyik a pofátlanság miatt. Megj., amikor pl. megvette az ember az early accesst, nem verték nagydobra, hogy a baszomka kódot tessék beírni, mert ettől fogjuk függővé tenni, hogy az early accessbe mikor kerülsz be. (Laza két hónap telt el nálam a megvásárlás és a regisztráció között ...) -
Most már biztos vagyok hogy ma délután tolhatom a júliusi 29 Pre-orderemmel :d -
Laroa #25452 23. és 27.-29. közötti embereket hívták be. Ebben az első hétben volt a legtöbb vásárlás ahogy el lett mondva vagy százszor. Mától már begyorsul az invite, de novemberi preorderrel így sem reménykednék 16.-17. előtt. -
DieHard #25451 Kösz, erre kivi leszek! -
http://www.swtor.com/community/showpost.php?p=66561&postcount=6438 -
DieHard #25449 Tegnapi nap behivták az első két napot? Haladás. És mi van aki novemberben aktivált? Jövő karácsony?