60887
-
Gyerünk meglesz az a 30k. :D
-
Boncmester #25571 De tájékoztatták őket!!!! -
Nem gyenge hiszti megy itt pár nap miatt. Mintha valami behozhatatlan hátrányba kerülnének az emberek. -
ShaiHulud #25568 ismet megkerdezem hol irtam hogy a bioware lenne a hibas ebben az esetben? vonatkoztass mar el ettol hogy ki a hibas es ki nem, en csak azt probaltam vizsgalni hogy, MIERT nem tudtak a tenyrol hogy regelni kell. az hogy ok ezutan kit okolnak es miert azt ne rajtam kerd szamon, koszi. -
Pacho #25567 Látszik, hogy sokan nem jártak még vidéki focimeccsen. Ki van írva, hogy "Helyfoglalás érkezési sorrendben!" -
Még jó, hogy fél éve is csak a preorder árát kellett kifizetni, nem a teljes játékot. -
"A kiadó ide vonatkozó információs oldalán mindent részletesen leírt, kérjük a bővebb információkért olvassa el a kiadó tájékoztatóját is: http://www.swtor.com/preorder/faq"
Ennyi. -
t0xikus #25564 preorder 1500ft volt. (ami LEJÖN a játék árából ha viszed a számlát) -
Laroa #25563 Akkor ismét megkérdezem, a biowarenek mi köze van, ahhoz hogy Random Pistit nem tájékoztatta az 576 arról, hogy minél hamarabb be kell regelni a preorder kódot. Másik kérdésem, Random Pisti miért volt olyan idióta, hogy nem ment fel a honlapra tájékozódni? -
gseldon #25562 Talán megtéveszthetett, hogy sokan sírnak itt, én biztosan nem tettem ilyet. Azt sem írtam sehol sem, hogy ne fogtam volna fel a dolgot. Megsúgom, én abban a tudatban vásároltam csak a héten meg a játékot, mert azt a döntést hoztam magamban, hogy nem fogok 15 ezer forint körüli összeget fél évre odaadni egy cégnek, hogy használja. Jó lesz az nálam is addig. Tettem mindezt abban a tudatban, hogy engem biztosan NEM fognak beengedni, csak max. utolsó nap, hiszen elolvastam a feltételeket.
Mint írtam, egy gondolatmenetet osztottam meg veletek, amelyet logikusnak véltem. Voltak itt többen is, akik rávilágítottak a gondolatmenetben hibákra civilizált módon, érdekes értelmes emberekkel lehet személyeskedés-mentes, értelmes vitát folytatni. Ez rád - ezek szerint - nem igaz. -
ShaiHulud #25561 ismetlem nem rolam van szo, en orgininen vettem. csak kivulallokent probalom megfejteni miert nem tudhattak egyesek arrol hogy bekell regelniu e keyt es miert ultek rajta akar 2 honapot is, mielott regisztraltak.
es az egyik tippem ez lenne, hogy a cdgalaxis, 576 , stb nem tajekoztatta oket, ill azon a preorder dobozon nincs rajta (nem lattam meg ilyen dobozt). az meg hogy a honlapom mi van az teljesen mindegy, a vasarlasnal kell tajekoztatni az ugyfelet az ilyen inforol.
sajnos a legtobb ember nem eleg alapos, tehat az ilyenektol nem kell elvarni hogy felmennek a hivatalos honlapra es utana tajekozodnak a dolgoknak. -
Tyrpak #25560 WoW battle chest 5 usd -
Tyrpak #25559 Ilyesmiből már volt nagy hirig Rift megjelenésekor is.
És akkor az jött ki, jogilag, hogy megjelenés után megváltoztathatja az árat, csak megjelenés, a termék szállítása előtt nem. -
DragonKnight #25558 Sőt 10 év múlva már csak az 5 dolláros bargain binben lehet megvenni az összes kieggel együtt.
No kb ennyit ér az ötleted. Gondold át megint. -
Te inkább old meg az account problémád ! Mond meg a nyavalyás ír supportosoknak hogy felrobbantjuk az összes whiskey gyárat ha nem csinálnak vmit de sebtiben. :D ( már ha a supportosok írek de ha nem akkor is ). -
t0xikus #25556 az milyen ciki, hogy 1 éve vettem egy videókártyát és most majdnem feleannyiba kerül. lehet be kéne perelnem őket!:D -
Laroa #25555 Levonták a preorder árát a játékból, úgyhogy ismét lyukra futottál. -
Chris #25554 Arról nem is beszélve, hogy ha lvl10-től warzoneozni akarsz, akkor élvezheted a püfölőzsák szerepét a magasabb szintűek ellen...
-
DragonKnight #25553 Torzi te azért nem mehetsz be hogy mikor majd én bejutok akkor legyen kivel játszani :D
-
Laroa #25552 Bioware tájékoztatott a honlapján, nem az ő felelősségük ha a cd galaxis vagy az 576 nem figyelmezetett téged. Persze bemehetsz a cd galaxisba csecsemő fejhangon bömbölni hogy neked jár az early csak szólj mikor mert viszek kamerát. Legalább akkora sikere lesz mint az anya megöltük a licskinget videónak
-
Tyrpak #25551 Szerintem ez jogos.
A többiektől se várható el, hogy várjanak meg téged, a BW-nek meg pont az a jó, hogy a haverjaid rávettek téged is a játékra.
Én munka után tudok csak játszani, a hétvége is nagyrészt családé, és szerintem már ettől jóval le fogok maradni a többiektől. -
gseldon #25550 Kíváncsi leszek, hogy a játék megjelenése után tényleg ugyanannyi lesz-e a játék, mint pre-orderben, persze ezt most még nem tudhatjuk. Ha a jelenleg 55 euróba kerülő játék 20-a után misztikus módon már csak 50 euróba fog kerülni, akkor az állításod nem állja meg majd a helyét. -
t0xikus #25549 én simán elbeszélgetek velük:) az a jó, hogy ehhez,kb semmilyen agytevékenységre sincs szükség, szóval pihentető:) -
Én megvárlat Torzi eskü baze :] 
-
ShaiHulud #25546 a kerdes az hogy tajokoztattak-e oket hogy bekell regisztralni a keyt a mihamarabbi early accesshez. -
Szimplán ÓVODÁS hiszti van azért mert nem tudnak tegnap óta ők is játszani..
Belekezdenek mindenféle okfejtésbe, hogy igen is nekik van igazuk meg minden... Ez a szánalmas! No meg felesleges flame...

-
Boncmester #25544 Miért nem vetted meg akkor, amikor lehetett? -
Laroa #25543 
Bár hiába próbálod megmagyarázni ezeknek -
ShaiHulud #25542 irtam valahol hogy a bw a hibas? en originrol rendeltem es azonnal be is regeltem a keyem:D mas kerdes hogy en vartam oktober 22.ig mert nem voltam biztos benne tenyleg akarom en ezt. (nem akartam mmozni tobbet) -
engem egyedül csak az zavar hogy nem tudok majd rendesen együtt játszani azokkal akik napokkal korábban bekerülnek mint én. még szép nyugodt játéktempóval is elég szépen meg tudnak lépni . azt meg ugye nem lehet senkitől sem elvárni hogy ne játsszon. -
Írták, hogy garantálják a preodereknek az early accesst, azt nem, hogy mennyit, csak azt, hogy max mennyit. -
DragonKnight #25538 Tévedés mivel a szolgáltatás csak 30 nap játékidőt tartalmaz, amit meg is fogsz kapni. Minden mást az EA ingyen ad neked és az ő szabályai alapján, ezért arra nem vonatkozik az EULA. Az early access alatt ha a szerverek egyáltalán nem mennek akkor se jár neked semmi komponezáció, mivel a hivatalos start 20.án van addig meg akár napi 10 órát patchelhetnek és kus van mindnekinek. Arra se hivatkozhatsz hogy a szomszédott beengedte téged meg nem, hiszen az EA azt enged be akik akar. pl a sajtós emberkéket meg a boltok sales-jait beengedte már tegnap pedig van olyan akinek még preorderje sincs, és nincs hozzá köze senkinek kit enged be a az EA.
Az preordereseknek annyi az igéret hogy minimum 1 napot kapnak, HA EZT NEM KAPOD MEG AKKOR SÍRHATSZ! -
-
Laroa #25536 Lásd #25525 -
z3d #25535 Az emberek nagy része csak játszani akar, és annyira benne van ez az érzés, hogy értelmetlen anyázásba kezd.
Tény, hogy szerencsésebb lenne, ha a BW valami konkrét időpontokat kommunikálna (akkor a zemberek tudnának mihez igazodni). De az is jogos, hogy így jobban tudnak adaptálódni bármilyen nehézséghez, meg aztán abból milyen anyázás lenne, ha kiírnák, hogy a novemberi preorderesek dec 16, aztán ez az időpont csúszna meg :P
Várni kell. Nincs mese. Ha majd levonják a teljes árát a játéknak, és 20án nem tudunk játszani, akkor mehet az anyázás.
-
Boncmester #25534 Nem így van.
Pistike és Józsika pontosan ugyanannyit fizetett a játékért, mint ahogy azok is, akik teszem azt majd 2 hét múlva veszik meg.
De mivel Pistike jelezte a BW-nek fél évvel ezelőtt, hogy "én játszani akarok", és ezért előlegbe utalt nekik x pénzt, ezért ő hamarabb kezdheti.
Le volt írva feketén fehéren, tehát azzal, hogy megveszed a terméket, a pre-order kódot, és tudod, hogy ez így van, azzal úgymond szerződést kötsz a BW-vel, hogy elfogadod a feltételeket. Ha nem tetszenek a feltételek, akkor nem pre-orderelsz, ennyire egyszerű. -
Az beballag/ott a számlájával és adtak neki egyet, és levonták a pre-order árát. -
Azért ez nem teljesen igaz.A puding próbája az evés és ezt nem egy cég csinálja hostess pultokkal a bóóóótban tod amit ingyen leveszel a kis pultról,vagy szórolapokkal vagy egyéb kihelyezésekkel.
Miven a BW EA cuccosnak ez jelenti a reklámot igy ezt tudják adni a usereknek.Itt nem csak azért játszol ingyen mert tervezik a logisztikát,azért is,hogy akit még nem kapott el a SW drog,az tuti megkapja. -
És akkor miért is a BW a hibás ha a továbbforgalmazó (CDG,576) nem tájékoztatta a vásárlókat ?
-
Tyrpak #25529 USÁ-ban általános az 5 dollár kaució, előleg, akárminek lehet nevezni. A pre-ordernél ők "elhitték", hogy te 12.20.-án megveszed a játékukat. Ha nem, akkor az elállásért ők kapnak 5 dollár bánatpénzt.
Az Early Game Access nem különálló termék, nincs ára, nem lehet rá szerződést kötni.
Szóval épeszű ügyvéd nem vállalja el a pert, mert nincs mire fel, nem történt adás-vétel.
Szerződést a BW a játék szállítására kötött. Ha 12.20.-án nem tudnál belépni, vagy nem küld elég dobozt, és ezért nem kapsz, na az más tészta.