60887
  • Ozzyehh
    cseles
  • Boncmester
    Szerintem is így van. Nem lehet túl nagy azoknak az aránya, akik kb ezen a héten találják ki, hogy játszani akarnak...
  • BoneDragon
    KÜLDTÉK AZ ÚJABB MEGHÍVÓKAT!!!!

hazudtam
  • Ozzyehh
    Hát nem tudom mekkora tömegekre számíthatunk 20.án végül is aki meg akarja venni az előrendelte nem? szal a tömeg legnagyobb része bent lesz.. szerintem <---(Bone meg ne szólalj) )
  • [HUN]Crassus
    megvan a hajó:P:P
  • Chris
    Értem én a hivatalos bullshiteket, én is sok ilyet gyártok, de adott az instancolós rendszer, ami pont arra hivatott, hogy kezelje a nagy tömegeket egyazon zónában, akkor felesleges finomkodni tizedannyi emberrel, mint amennyit tesztelten az elbír. Továbbá tegyük fel, hogy nincs igazam és a szervereik stabilitása ezt megkívánja, de akkor mit fognak csinálni ha kb. az egész szerver már Illumon lesz? Na itt a logikai bukfenc.
  • Jeffjohnson
    Viccen kívül tegnap majdnem sor került rá! Admin írt is ide. Jött volna még 1 flame akkor most nem ide írogatnánk de igaza is volt tegnap kicsit elszabadultak az indulatok.
  • PiszkosFred
    Akkor aznapra zard le a topikot :)
  • picket
    Most mi a baj? Nem láttad a szarkazmus táblámat? :p
  • Jeffjohnson
    Szerintem is a 20.-a lesz a legvészesebb ha okosak akarnak lenni inkább a sorban állást választják a server crash helyett. Az lesz az igazi próba.
  • Chris
    Keress magadnak mondjuk egy "unsuccessfull troll is unsuccessfull" képet, abban úgyis jó vagy. Na azt én küldöm neked. :D
  • Forolto
    Skacok,sajnos a klánom a nightmare-n indult és azt látom az ajánlásokban lekerült ez a szerver és én akármennyire is szidják a magyarokat mégis abban a környezetben szeretnék játszani,mint plö a wowban a BS volt, ezért szeretném tudni,melyik klán ment a hiddenre vagy tudtok linket adni erről?
    Köszönöm.
  • BoneDragon
    +már dolgoznak a kiegen.
  • BoneDragon
    +2 napot arra kaptuk, hogy tudják jobban tesztelni a szervereket, mert nem elég rá 5 nap. Ennek az az oka, hogy ha belogol mindenki 20.-án ne haljon meg az összes szerver és zavartalanul tudjunk gamelni. Mondjuk szerintem ez kizárt, de legalább törekednek rá.
  • Jeffjohnson
    SWTOR.hu ról:

James Ohlen tegnap egy terjedelmes bejegyzésben kifejtette mik a terveik a jövőre nézve:

Folyamatosan készítik nekünk az Operation-öket, Flashpointokat és solo contentet is.

Nagyon hosszú listájuk van azokról a guild funkciókról, amiket be szeretnének rakni a játékba. A legelső, amire számítani lehet az a Guild Bank, de hosszútávú terveik között szerepel például a Guild Capital Ship is.

Kifejezetten fontosnak tartják az UI testreszabhatóságát. Részletekbe most nem ment bele Ohlen, de valószínűleg ez egyelőre csak mozgatás-méretezés lesz, ahogy azt korábban már az IGN interjúban elmondták.

Külön csapatuk van a PvP fejlesztésére. Új Warzoneokat, és egyéb PVP finomságokat készítenek nekünk.

Újabb űrcsatákra is lehet számítani, illetve egy titkos projektjük is van, amivel jelentősen ki akarják bővíteni az űr adta lehetőségeket. (Talán teljesen nyílt Freespace szerű űrrendszer?)

A Legacy rendszert is folyamatosan bővítik majd újabb és újabb featureökkel, például új erők, tárgyak stb.
  • Jeffjohnson
    A szervereket akarják fokozatosan feltölteni ami érthető lépés hiszen ez határozza meg részben a játék indulását. Figyelik továbbá azt is, hogy nincs-e gond valamelyik szerverrel amire esetleg reagálni kellene. Én biztos vagyok benne, hogy ha ma minden rendben megy holnapra bátrabban fogják beengedni a népet. Mindenit nem lehet úgysem boldoggá tenni ha egyszerre rászabadítottak volna mindenkit a szerverre akkor most a lagg sorban állás server crash miatt menne a sírás. Legyünk türelmesek és bízzunk benne, hogy tudják mit csinálnak.
  • picket
    :D
  • picket
    Tényleg azzal gyanúsítod őket, hogy fűtik a hype-ot?
  • Torzonborz
    jah meddig egy kicsit óvatosak voltak , remélem most már azért jobban belehúznak :)
  • BoneDragon
    LFG?
  • Chris
    Na akkor viszont túlságosan is el volt eddig óvatoskodva ez a behívogatás. Minek akkor ez az egész instancolós rendszer? Írtam korábban is, hogy stress testnél látták mit bírnak el a szerverek, ha meg ez volt a tanulsága az egésznek, hogy így kell csinálni (pedig nem voltak server crashek), akkor mire számítanak mikor már a nagy többség max szintű lesz, mi fog mondjuk Illumon történni? Logikátlan.
    Ez az egész inkább csak figyelemfelkeltésre jó, vagy az érdeklődés fokozására.
  • t0xikus
    mennék de melóhelyen csak nem kéne:D
  • Fenrir
    Valaki Ahto-n nem akar menni velem egy Black Talon-t? :)
  • Jeffjohnson
    ja a g2play-től én nem félek már rendeltem tőlük is meg a cdkeyexpress-től is csak nem tudtam a játékkal kapcsolatban mi a pontos menete a dolgoknak de akkor jól gondoltam
  • exec79
    ha szerencsenk van 2012
  • t0xikus
    végülis csak a bannerben van kiírva....
  • BoneDragon
    Februárban!!!!
  • zorrobomber
    ja bocs látom
  • zorrobomber
    sziasztok mikor jelenik meg a játék??
  • gerey
    Hát engem pl megerősített, hogy igen érdemes volt előrendelni.
  • Tyrpak
    Néztem, nem nyitották ki a 2. instát, mindenki ugyanabban volt.
    Valamiért fleet-ből volt több.
  • Laroa
    swtor fórumon azt írták hogy max 2
  • z3d
    Grat
  • Chris
    Vki nézte esetleg, hogy mennyi instance volt nyitva kezdőzónán tegnap egy hullám után csúcsidőben? Gyanítom, hogy 1-2-nél nem több.
  • Betonfal83
    Meg jött a CE!!!!
  • Jeffjohnson
    Nem is tudtam, hogy tegnap 5 hullám ment ki. Kíváncsi vagyok ma mennyi lesz. Bár arra inkább kíváncsi lennék, h ma mennyit engednek be.
  • garybirdie
    Jeff, elvileg tuti, h kapsz egy serialt és miután aktiválod, 20.-ig van időd megadni a fizetési módot.
    Én is a g2play-en vettem, ahogy sok mást is, eddig minden f..án működött az ott rendelt cuccokkal nem volt gondom.
  • Laroa
    Csak továbbgörgettem a levezetését, hogy a síró-rívók is megértsék
  • Jeffjohnson
    Na bekerült a bannerbe a Server Status
  • t0xikus