60887
  • Laroa
    Azért a bankkártya hálistennek kényelmi is, hogye ne kelljen meló után minden 2. hónapban a cd galaxis felé kerülni :)
  • N1ggA
    Igazad van, hülye voltam, bele se gondoltam :(
  • Chris
    Gondolkozz már egy picit, ha ennél többen lennének borulna az egész, fő a stabilitás! 15 ember már kritikus lenne, 20-ba meg már bele sem merek gondolni!
  • ShaiHulud
    hmm szerintem en kapasbol betolok egy felevest, euro szerintem csak feljebb fog menni mar. de lehet csak 90 naposat kene, hmhmhm.
  • Sir Quno Jedi
    A mai középárfolyam (és nem a vételi!) az 304.592. Namost AKÁR pár forintot lehetne is spórolni, ha bankkarival veszed, vagy nem... De kit izgat, a szállítás nagyságrenddel több, ezt se nem szarom le. :D

Tankolni sem a legolcsóbb kútra megyek, mert pár forintért nem megyek kilómétereket (amit szintén én fizetek).
  • Ozzyehh
    au , de azt vágod ugye, hogy olyan élőlénybe ne bízzál amelyik 3 napnál tovább vérzik és nem hal bele?
  • Ozzyehh
    Áhhá szal 400 ruppó
  • j0nNyKa
    2-4 nap, vannak nők, akiknél akár több is, nekik szar :(
  • Laroa
    30 nap 12.99 Euro
    90 nap 35.97 Euro (11.99)
    180 nap 65.94 Euro (10.99)
  • Ozzyehh
    Amúgy én is bent vagyok , csak várom havert
  • N1ggA
    Nevetséges. Mai rekord: 11-en vanna Tythonon. Üres az egész. Így unalmasabb, mintha többen lennének az biztos. Gyertek ti is játszani! :D
  • Ozzyehh
    Most pontosan mennyi egy havi ?
  • Laroa
    akkor 307,5 forintos euro árfolyamig jobb a 30 napos bankkártyás előfizu
  • Omlás
    Amúgy csak nekem nem megy a flash cucc itt a fejlécben ? Nagy fehér téglalap aztán csókolom :( hol e vannak a TOR-os képecskék ?
  • Ozzyehh
    Nekem is van ilyenem
  • Sir Quno Jedi
    7990HUF brutkó
  • Sir Quno Jedi
    Ugyanmá', van aki élvezi kajakra az előnyöket és van aki depis + emós öngyi gyanús. Na én előbbi vagyok! :D
  • Omlás
    Vajon ki lesz az aki beleköt a kis szövegdobozba a borítón és ezzel indítja a "Megint egy silány minőségű magyar borító" flamet ?

(A játék Dec 20. előtt hivatalosan nem érhető el)
  • Sir Quno Jedi
    Ja, rokonságban/barátikörben már gyakorlatilag csak a kisgyerekeknek ajándákozunk keresztbe így karikor/télapókor (pl. keresztlányomnak stb.), a felnőttekkel csak meghúzzuk egymás fülit. Bár van még egy-két ember akit "muszáj" leajándékozni, de egyre visszafogottabbak vagyunk, megöregedtünk. Ajándékozáshoz amúgy senem kell alkalom, az jobb csak úgy spontán.
  • Chris
    :DD
  • Chris
    Mi csak beszélgetünk, ne magadból, ill. az új mmok megjelenése előtti szokásaidból indulj ki. :D
  • picket
  • Laroa
    60 napos kártya végül mennyi huf volt?
  • Sir Quno Jedi
    proof:
  • Fpocok
    Mégis... mit vártál? :D
  • Torzonborz
    Te ne kúzzá' itten , inkább húzzá' jáccani . de úúútálok mindenkit aki már be tud lépni grrrrbeeemrrghhrrrr
  • Omlás
    Gz ;)
  • TDC Geronimo
    QQQQQQQQQQQ

Gyorsan átfutottam a fórumot és ez jött le :y
  • Ozzyehh
    54 perc és förszt hullám
  • ShaiHulud
    gz! kapni jo, de adni meg jobb?:D
  • nowan
    Nem volt fals, annyian voltak. Ebből egyidőben max. 250 ezer. A 2.5 millió a kikuüldött meghívók száma volt.
  • t0xikus
    zoknit, sálat, sapkát
  • Droughert
    Ezért nincs is szükség rokonokra, tőlük úgy is csak szöszmösz mackónadrágot kapnál....
  • exec79
    grat boldog karit:)
  • Pacho
    Nem azt mondták, hogy 750 ezren voltak a stresszteszten? vagy az akkor fals info volt?
  • Sir Quno Jedi
    Ujjé! Megjött a futár CDG-től és íme birtokomban leledzik az alapjáték és még 60napos előfizukari. Az már 90 nap élvezet. EZ ám a karácsonyi ajándék (magamtól -> magamnak).
  • Bhalage
    az
  • Chris
    No igen, ez a jó felvetés, de a nagyságrendek a lényegesek szerintem és azokat nagyjából ismerjük:
    - teszt alatt 2.5 millió account esetén nem feküdt meg semmi, úgy, hogy minden szerver dugig volt, egyeseken nagy sorokkal (ez utóbbiakat orvosolták is baromi gyorsan újabb szerverek fellövésével)
    - teszt alatt a kezdőzónáknak volt minimum kb. 10 külön instanceja/shardja, vhol olvastam, hogy egy instanceban/shardban 200 játékos után nyit újat a rendszer, így is teljesen élvezhető volt minden, szerverhalál, lag nem volt
    - most early accessben azt mondják a bent lévők, hogy legrosszabb esetben is max 2 instance/shard volt nyitva egyidőben a kezdőzónán, ergo kb. minimum tizedakkora terheléssel üzemelnek a szerverek, mint amennyit tesztelten elbírnak

Ez a logikai alapja az egésznek és emiatt van túlontúl elovatoskodva a dolog.
  • Ozzyehh
    Bingó nyilván van ész az egész dolog mögött.. ezek az emberek nem buták attól függetlenül , ha néha logikátlan amit csinálnak
  • BoneDragon