60890
  • Omlás
    Bújom ég a fórumot ha valamit kiszúrok majd jelzem :/ jobb dolgom úgy sincs amíg várok a suportos kollégára, hogy felvegye az a nyomorék telefont.....
  • [HUN]Crassus
    más a pénz jó hülyén van belőve....nem veszek semmit,nem üzletelek tárgygártással/tehát csak épp akkor a skillem amekkora itemlevelt tudok hordani/ mindent eladok éééés szinte alig van lóvé.....21-en nemtudtam megvenni az egyik skillt.....kellett "farmolnom" ürharccal.....
    más is teng-leng anyagilag?
  • 1Darton1
    Mindenki tehet érte, hogy ne legyen olyan, mint ahogy BS-en is tehettetek volna.
  • [HUN]Crassus
    300-an AOE-nak orgrimar közepén akkor sem reccsen meg a gép szóval passz....nomeg csak 1-2 map csinálja,de ez a Taris ez beteg módon szar:S
  • Omlás
    :P
  • Omlás
    Illetve annyit írtak még fórumon akinek ingadozik az fps feltűnően, próbálja ki, hogy kikapcsolja az árnyékokat. Mást nagyon nem találtam :/
  • ShaiHulud
    shadowst probaltad kikapcsolni?
  • Omlás
    Mindegyiken volt defrag ? :)
  • [HUN]Crassus
    bár a rendszer is külön vinyón meg meg a SW tiszteletére az SW nak is friss üres vinyója van:P
  • [HUN]Crassus
    egy hete volt defrag:P de nyomok 1-et köszi
  • Omlás
    Telefonálj, mail support kb nincs is :S .... Bár mondjuk mi telefonon se "kerültünk be" eddig az elmúlt 2 napban, hogy beszélni tudjuk valakivel :D

Szal türelem, meg üdv a klubban meg ilyenek ;)
  • Nephin
    Épp az a cél, hogy ne legyen BS2.
  • exec79
    bloodscalp-bol kiindulva az:)
  • 1Darton1
    Angolul, mint minden angol szerveren. Meglepő.
  • Nephin
    Magyar csatornák
  • rholas
    Milyen gyorsan szokott válaszolni a mail support?
    Irtam nekik levelet hogy nem ok még a login.
  • exec79
    tomb szerveren milyen nyelven megy a general chat?
  • krisz073
    Sziasztok,

Esetleg van már HUN csati Ahto City-n?
  • Nephin
    Hirdessétek a csatornát. Hidden Beks magyar csatorna: jobb klikk a General chatpanelre, Create Custom Channelbe rjtok be azt, hogy Hungarian. Elvileg a 4-es gombbal tudtok r tvltani, vagy krelhattok sajt tabot is neki.
  • pries
    Nvidia-s ként nálam is ez megy, de csak Tarison, ott valamit a BioWare nézett el.
  • Omlás
    Amúgy nekem bétában volt hasonló jelenségem defrag után enyhült igencsak majdhogynem el is tűnt, azért javasoltam ;)
  • Omlás
    Ja éééésss a telefonos support legalább olyan színvonalú mint a mail support :) adja isten hogy senkinek ne keljen velük kommunikálni a közel jövőben ;)
  • Torzonborz
    klánosoknál szólni kell főmuftiknak szabályozzák be embereiket , szolókat meg ...ööö nemtom gyepálni ahol lehet :D
  • seaedge
    Defrag volt-e, hátterben futó vírusirtó van-e?
    Ennyire szar csak nem lehet az ATI.
  • ShaiHulud
    nalad szar valami
  • Omlás
    Olyan ingadozásnál valami kánya van nálad szerintem :S

Nyomj egy defragot a winyóra...
  • BlackShadow
    ahto city
  • [HUN]Crassus
    Gyhááááá TARIS= game over:S

5fps -100fps 5fps-100fps-5fps......megőrülök....ennyire miért baszták el az ATI-t?? 8 giga ram 6950-es vidkari és így szívok:S

a töltési idők is növekedtek...egy windows gomb kis youtube nézés hogy hol a datacron+ visszatöltés= 30-40! sec.....joke
  • Torzonborz
    melyiken vagy ?
  • ShaiHulud
    ezert jo hogy van kijelolt magyar szerver, lehet tudni melyiket kell elkerulni :D
  • BlackShadow
    erősen kezdődik amitől tartottam :( ma general chat korribanon 80%ban magyar duma :(
  • Nephin
    Bump: Hidden Beks magyar csatorna: jobb klikk a General chatpanelre, Create Custom Channelbe írjátok be azt, hogy Hungarian. Elvileg a 4-es gombbal tudtok rá átváltani, vagy kreálhattok saját tabot is neki.
  • Tababo
    Blood és Tomb FULLON van. mondom én hogy a 2 legnagyobb pvp szeró lesz.
    kíváncsi leszek még hogy 20 után mennyire lesznek telítettek a szerverek
  • ShaiHulud
    azt kell latni igen, az eltunik majd amint aktiv az early accessed, tehat amikro behivnak, illetve majd 20. utan akkor ha mar beregelted a dobozos, ill digitalis teljes jatek keyet. 20. elott aki beregisztralja annak ugyanugy ott marad ez a kiiras, de 20. utan el fog tunni, ill mar early accessnel.
  • ZoliJ
    igen, ezt kell látnod, amíg be nem hívnak preorderrel
  • ShaiHulud
    bar most az a gyanus hogy meg nem hirdettek hogy volt 4. hullam, szoval lehet akiket most hivtak be az meg a 3. hoz tartozik sunyiban :D meg a vegen bekerul enis oktober 22vel ma:D
  • Ams
    fogadunk? :)
  • Mayday
    Sziasztok,
    Minden beregisztrálva, subscription is készen van, de késői regisztrációval nekem is persze még várnom kell.
    A kérdésem az, hogy a launcherben ilyenkor azt kell-e látnom, hogy "There is currently no active subscription on this account. Activate your account here."
    Vagy még valamit tennem kell, hogy ezt ne lássam, és csak a PLAY gombnak kellene inaktívnak lenni?
    Köszönöm!
  • ShaiHulud
    nem, hacsak nem tolnak be meg egy bonus hullamot mint tegnap, de ketlem. 4 hullam van naponta. most volt a 4.
  • Rubint
    A LoL-ra is nagyon szervezkednek, sok UK guild oda megy, de van pár orosz is.