60890
-
Bújom ég a fórumot ha valamit kiszúrok majd jelzem :/ jobb dolgom úgy sincs amíg várok a suportos kollégára, hogy felvegye az a nyomorék telefont..... 
-
más a pénz jó hülyén van belőve....nem veszek semmit,nem üzletelek tárgygártással/tehát csak épp akkor a skillem amekkora itemlevelt tudok hordani/ mindent eladok éééés szinte alig van lóvé.....21-en nemtudtam megvenni az egyik skillt.....kellett "farmolnom" ürharccal.....
más is teng-leng anyagilag? -
1Darton1 #25934 Mindenki tehet érte, hogy ne legyen olyan, mint ahogy BS-en is tehettetek volna. -
300-an AOE-nak orgrimar közepén akkor sem reccsen meg a gép szóval passz....nomeg csak 1-2 map csinálja,de ez a Taris ez beteg módon szar:S -
:P
-
Illetve annyit írtak még fórumon akinek ingadozik az fps feltűnően, próbálja ki, hogy kikapcsolja az árnyékokat. Mást nagyon nem találtam :/ -
ShaiHulud #25930 shadowst probaltad kikapcsolni? -
Mindegyiken volt defrag ? :) -
bár a rendszer is külön vinyón meg meg a SW tiszteletére az SW nak is friss üres vinyója van:P -
egy hete volt defrag:P de nyomok 1-et köszi -
Telefonálj, mail support kb nincs is :S .... Bár mondjuk mi telefonon se "kerültünk be" eddig az elmúlt 2 napban, hogy beszélni tudjuk valakivel :D
Szal türelem, meg üdv a klubban meg ilyenek ;) -
Nephin #25925 Épp az a cél, hogy ne legyen BS2. -
exec79 #25924 bloodscalp-bol kiindulva az:) -
1Darton1 #25923 Angolul, mint minden angol szerveren. Meglepő. -
Nephin #25922 Magyar csatornák -
rholas #25921 Milyen gyorsan szokott válaszolni a mail support?
Irtam nekik levelet hogy nem ok még a login.
-
exec79 #25920 tomb szerveren milyen nyelven megy a general chat? -
krisz073 #25919 Sziasztok,
Esetleg van már HUN csati Ahto City-n? -
Nephin #25918 Hirdessétek a csatornát. Hidden Beks magyar csatorna: jobb klikk a General chatpanelre, Create Custom Channelbe rjtok be azt, hogy Hungarian. Elvileg a 4-es gombbal tudtok r tvltani, vagy krelhattok sajt tabot is neki. -
pries #25917 Nvidia-s ként nálam is ez megy, de csak Tarison, ott valamit a BioWare nézett el. -
Amúgy nekem bétában volt hasonló jelenségem defrag után enyhült igencsak majdhogynem el is tűnt, azért javasoltam ;) -
Ja éééésss a telefonos support legalább olyan színvonalú mint a mail support :) adja isten hogy senkinek ne keljen velük kommunikálni a közel jövőben ;) -
klánosoknál szólni kell főmuftiknak szabályozzák be embereiket , szolókat meg ...ööö nemtom gyepálni ahol lehet :D -
seaedge #25913 Defrag volt-e, hátterben futó vírusirtó van-e?
Ennyire szar csak nem lehet az ATI.
-
ShaiHulud #25912 nalad szar valami
-
Olyan ingadozásnál valami kánya van nálad szerintem :S
Nyomj egy defragot a winyóra... -
ahto city -
Gyhááááá TARIS= game over:S
5fps -100fps 5fps-100fps-5fps......megőrülök....ennyire miért baszták el az ATI-t?? 8 giga ram 6950-es vidkari és így szívok:S
a töltési idők is növekedtek...egy windows gomb kis youtube nézés hogy hol a datacron+ visszatöltés= 30-40! sec.....joke -
melyiken vagy ? -
ShaiHulud #25907 ezert jo hogy van kijelolt magyar szerver, lehet tudni melyiket kell elkerulni :D -
erősen kezdődik amitől tartottam :( ma general chat korribanon 80%ban magyar duma :( -
Nephin #25905 Bump: Hidden Beks magyar csatorna: jobb klikk a General chatpanelre, Create Custom Channelbe írjátok be azt, hogy Hungarian. Elvileg a 4-es gombbal tudtok rá átváltani, vagy kreálhattok saját tabot is neki. -
Tababo #25904 Blood és Tomb FULLON van. mondom én hogy a 2 legnagyobb pvp szeró lesz.
kíváncsi leszek még hogy 20 után mennyire lesznek telítettek a szerverek -
ShaiHulud #25903 azt kell latni igen, az eltunik majd amint aktiv az early accessed, tehat amikro behivnak, illetve majd 20. utan akkor ha mar beregelted a dobozos, ill digitalis teljes jatek keyet. 20. elott aki beregisztralja annak ugyanugy ott marad ez a kiiras, de 20. utan el fog tunni, ill mar early accessnel. -
ZoliJ #25902 igen, ezt kell látnod, amíg be nem hívnak preorderrel -
ShaiHulud #25901 bar most az a gyanus hogy meg nem hirdettek hogy volt 4. hullam, szoval lehet akiket most hivtak be az meg a 3. hoz tartozik sunyiban :D meg a vegen bekerul enis oktober 22vel ma:D -
fogadunk? :) -
Sziasztok,
Minden beregisztrálva, subscription is készen van, de késői regisztrációval nekem is persze még várnom kell.
A kérdésem az, hogy a launcherben ilyenkor azt kell-e látnom, hogy "There is currently no active subscription on this account. Activate your account here."
Vagy még valamit tennem kell, hogy ezt ne lássam, és csak a PLAY gombnak kellene inaktívnak lenni?
Köszönöm! -
ShaiHulud #25898 nem, hacsak nem tolnak be meg egy bonus hullamot mint tegnap, de ketlem. 4 hullam van naponta. most volt a 4. -
A LoL-ra is nagyon szervezkednek, sok UK guild oda megy, de van pár orosz is.