60890
-
Eksz #26017 New invites will start at 8am CST tomorrow - 6AM PST/9AM EST/2PM GMT/3PM CET = Igen -
honlap is 3-tól mennek az invek gondolom igaz? -
Egyszerű, riportolni kell őket. Azt írod, hogy nem érted mit mond, lehet, hogy goldspammer. A spanyol szövegre is ezt csinálják tombon sokan. :D -
DieHard #26014 Nem a beszólásodra voltam kiváncsi, csak a magyar mentalitást ismerve nem lesz egyszerü. Ennyi. -
és én 2560x1440-ben fogom tolni, képzelheted... -
V syncet kikapcsolom máshol 100+ FPS.....tehát 100%-os FPS csökkenés van azon a bolygón! 'nyád Biovare -
1.5 FPS TARISON taxizás közben....hát elmennek a picsába b+:P:) ez nem az én gépem hibája!! -
ZoliJ #26010 egy igazi South Park rajongó lehet -
Őőőőő "makiverem" karinévvel mondjuk nem sok jóra számítanék tőle?!? :D Képzelem RP szerón mennyire örülnének ezeknek... :DDD -
klónozni kell őket :D -
Nephin #26007 Az adott szerver lakóin múlik, mi lesz. Ha nem hagyjátok, elkopnak. Ha szabad kezet kapnak, tönkremegy a szerver. :) -
De ha pl. a szerón imperial túlsúly van, akkor mégis hogyan lehet írtani a rohadék mocskos köztársasági kutyákat?!?!? Háthanincsenekis?!?!?!? -
Nephin #26005 Így van. -
1Darton1 #26004 Ami a legtöbbet árt ilyen esetekben, ha a chaten próbálja valaki leállítani őket, mint ahogyan a screenshoton is látszik.
Ilyenkor szigorúan whisperben kell szólni nekik, ha nem veszik a lapot, akkor mehet az ignore. Ha a többségnek ignore-on vannak az ilyenek, vagy csak simán elkerülik őket, az komoly nevelőerő tud lenni. -
de legalább a guildeknek egyszerűbb lesz kiszűrni ezeket, és szerintem egy idő után elkopnak ezek. -
Boncmester #26002 Sajna szerintem nem fogja őket meghatni :( -
hm jól hangzik, felkerülhetnének a ninja-zós vagy egyszerűen retard emberek is. -
Nephin #26000 Drasztikus, de ha kell, csinálok szégyenfalat/feketelistát is a problémás emberekről. -
Chris #25999 Ez kezdetektől fogva várható volt sajnos, minden játékban ugyanaz az embermassza.
Drasztikus eszközöket kell bevezetni, mondjuk instant kick guildből ilyesmiért, de még az sem eléggé fegyelmező.
-
DragonKnight #25998 látom ma szépen haladt előre a behívottak dátuma, így több esélyem van hétvégére bekerülni :D -
én oda megyek, és rendet teszek az egyensúlyban! -
DragonKnight #25996 Hát csak a gratulálni tudok a sok gyökérnek.... -
Nephin #25995 Megnéztem mindkét szerver mindkét oldalát. Most működnek a csatornák, rendben volt a general chat. De figyeljetek, szóljatok rájuk pmben, küldjétek őket hozzám, mittudomén, csak ne hagyjátok. -
Az a baj hogy a szóló emberkékkel nem nagyon lehet mit csinálni .
Aki klánban van ott lehet jelezni vmi főmufitnak hogy fogja vissza az embereit. Én már elkezdtem hinteni az igét nálunk , javaslom tegye ezt meg mindenki más is.
Köszi. -
nem, nem tudunk
nélküled elveszett lelkek vagyunk, mindenki arra várt, hogy megmondjad a frankót :D -
DieHard #25992 És ezzel nem tudtok mit kezdeni. El kell fogadni. -
nem, csak támogatom az ötletet :DD
btw mircről egy kép:
http://imageshack.us/photo/my-images/585/afrocity.jpg/ -
Sorry, talány így -
Ezekszerint jössz? :D
-
DieHard #25987 Én tuti rebel oldalra megyek. És jó lecséplem őket :D:D -
-
Sajnos nagyon nagy a birodalmi fölény Ahto City szerveren. Aki teheti, inkább menjen köztársasági oldalra, az mindenkinek jobb lenne, birodalminak és köztársaságinak egyaránt. -
Boncmester #25984 Ez nem PvE szerver, ez birodalmi only szerver... -
PvE szerver, nem tudtad? XD -
Boncmester #25982 HOL VANNAK A KÖZTÁRSASÁGI GYAKNIVALÓK AHTO CITYN?!?!?!?!
Nincs, vagy nem mernek pvp-zni, nem tudom. 20 warzone-ból 1-ben láttam köztársaságot! -
Nephin #25981 Hidden Beks köztársasági oldal: Hungarian
Hidden Beks birodalmi oldal: Hungarian
Ahto City köztársasági oldal: Hungarian
Ahto City birodalmi oldal: Hun
General chaten csak angolul legyetek kedvesek! -
Azé durva, hogy ti itt toljátok és meg fogdokinál szenvedtem este 8-ig még meló után... :D -
Nephin #25979 Jeeeeff :D -
mehetne banerbe is? -
Tiger1111 #25977 Megpróbáltam minden kétes betű kombinációt de ugyan az (: holnap írok nekik és küldök fényképet a dobozról dvdkről és a serial kulcsról , hogy csináljanak valamit. Köszönöm a tippeket