60890
  • Eksz
    New invites will start at 8am CST tomorrow - 6AM PST/9AM EST/2PM GMT/3PM CET = Igen
  • LSC
    honlap is 3-tól mennek az invek gondolom igaz?
  • Rubint
    Egyszerű, riportolni kell őket. Azt írod, hogy nem érted mit mond, lehet, hogy goldspammer. A spanyol szövegre is ezt csinálják tombon sokan. :D
  • DieHard
    Nem a beszólásodra voltam kiváncsi, csak a magyar mentalitást ismerve nem lesz egyszerü. Ennyi.
  • Sir Quno Jedi
    és én 2560x1440-ben fogom tolni, képzelheted...
  • [HUN]Crassus
    V syncet kikapcsolom máshol 100+ FPS.....tehát 100%-os FPS csökkenés van azon a bolygón! 'nyád Biovare
  • [HUN]Crassus
    1.5 FPS TARISON taxizás közben....hát elmennek a picsába b+:P:) ez nem az én gépem hibája!!
  • ZoliJ
    egy igazi South Park rajongó lehet
  • Sir Quno Jedi
    Őőőőő "makiverem" karinévvel mondjuk nem sok jóra számítanék tőle?!? :D Képzelem RP szerón mennyire örülnének ezeknek... :DDD
  • Torzonborz
    klónozni kell őket :D
  • Nephin
    Az adott szerver lakóin múlik, mi lesz. Ha nem hagyjátok, elkopnak. Ha szabad kezet kapnak, tönkremegy a szerver. :)
  • Sir Quno Jedi
    De ha pl. a szerón imperial túlsúly van, akkor mégis hogyan lehet írtani a rohadék mocskos köztársasági kutyákat?!?!? Háthanincsenekis?!?!?!?
  • Nephin
    Így van.
  • 1Darton1
    Ami a legtöbbet árt ilyen esetekben, ha a chaten próbálja valaki leállítani őket, mint ahogyan a screenshoton is látszik.
    Ilyenkor szigorúan whisperben kell szólni nekik, ha nem veszik a lapot, akkor mehet az ignore. Ha a többségnek ignore-on vannak az ilyenek, vagy csak simán elkerülik őket, az komoly nevelőerő tud lenni.
  • LSC
    de legalább a guildeknek egyszerűbb lesz kiszűrni ezeket, és szerintem egy idő után elkopnak ezek.
  • Boncmester
    Sajna szerintem nem fogja őket meghatni :(
  • LSC
    hm jól hangzik, felkerülhetnének a ninja-zós vagy egyszerűen retard emberek is.
  • Nephin
    Drasztikus, de ha kell, csinálok szégyenfalat/feketelistát is a problémás emberekről.
  • Chris
    Ez kezdetektől fogva várható volt sajnos, minden játékban ugyanaz az embermassza.
    Drasztikus eszközöket kell bevezetni, mondjuk instant kick guildből ilyesmiért, de még az sem eléggé fegyelmező.
  • DragonKnight
    látom ma szépen haladt előre a behívottak dátuma, így több esélyem van hétvégére bekerülni :D
  • LSC
    én oda megyek, és rendet teszek az egyensúlyban!
  • DragonKnight
    Hát csak a gratulálni tudok a sok gyökérnek....
  • Nephin
    Megnéztem mindkét szerver mindkét oldalát. Most működnek a csatornák, rendben volt a general chat. De figyeljetek, szóljatok rájuk pmben, küldjétek őket hozzám, mittudomén, csak ne hagyjátok.
  • Torzonborz
    Az a baj hogy a szóló emberkékkel nem nagyon lehet mit csinálni .
    Aki klánban van ott lehet jelezni vmi főmufitnak hogy fogja vissza az embereit. Én már elkezdtem hinteni az igét nálunk , javaslom tegye ezt meg mindenki más is.

Köszi.
  • j0nNyKa
    nem, nem tudunk
    nélküled elveszett lelkek vagyunk, mindenki arra várt, hogy megmondjad a frankót :D
  • DieHard
    És ezzel nem tudtok mit kezdeni. El kell fogadni.
  • j0nNyKa
    nem, csak támogatom az ötletet :DD

btw mircről egy kép:
    http://imageshack.us/photo/my-images/585/afrocity.jpg/
  • N1ggA
    Sorry, talány így
  • N1ggA
    Ezekszerint jössz? :D
  • DieHard
    Én tuti rebel oldalra megyek. És jó lecséplem őket :D:D
  • j0nNyKa
  • N1ggA
    Sajnos nagyon nagy a birodalmi fölény Ahto City szerveren. Aki teheti, inkább menjen köztársasági oldalra, az mindenkinek jobb lenne, birodalminak és köztársaságinak egyaránt.
  • Boncmester
    Ez nem PvE szerver, ez birodalmi only szerver...
  • darth devil
    PvE szerver, nem tudtad? XD
  • Boncmester
    HOL VANNAK A KÖZTÁRSASÁGI GYAKNIVALÓK AHTO CITYN?!?!?!?!
    Nincs, vagy nem mernek pvp-zni, nem tudom. 20 warzone-ból 1-ben láttam köztársaságot!
  • Nephin
    Hidden Beks köztársasági oldal: Hungarian
    Hidden Beks birodalmi oldal: Hungarian
    Ahto City köztársasági oldal: Hungarian
    Ahto City birodalmi oldal: Hun

General chaten csak angolul legyetek kedvesek!
  • Sir Quno Jedi
    Azé durva, hogy ti itt toljátok és meg fogdokinál szenvedtem este 8-ig még meló után... :D
  • Nephin
    Jeeeeff :D
  • Sir Quno Jedi
    mehetne banerbe is?
  • Tiger1111
    Megpróbáltam minden kétes betű kombinációt de ugyan az (: holnap írok nekik és küldök fényképet a dobozról dvdkről és a serial kulcsról , hogy csináljanak valamit. Köszönöm a tippeket