60890
  • Omlás
    Azért lehet érdemes lenne kivárni a 25-ét kb addigra elvileg rendeződnek az erőviszonyok talán :/
  • DoctorStryker
    Sziasztok!

Köszönetet szeretnék mondani Atho City szerveren játszó Stone nevű egyednek aki a generál chaten Minden nem magyar emberbe belekötött és hangoztatta, hogy húzzanank el mert ez csak magyarok számára fenntartott... Miért kell ezt csinálni?!

Javaslom a guild vezetőjánek, hogy vágja ki...
  • Omlás
    Hmm pedig az ex wow-os klántársakkal mi is "sötétek" leszünk :S
    Mondjuk nekem béta alatt annyira nem jött be a "világos" oldal.
  • Boncmester
    Bennem is felmerült... :S
  • Pacho
    Még nem késő rerollolni dzsedájra;)
  • ShaiHulud
    gondolom majd a vegleges koddal, amit dec 16.-tól kezd ki emailezni az origin.
  • andri74
    Sracok, orgines digital deluxom van, meg nem ksptam vegleges kodot viszont cdak 1 kristaly volt a postaladaba..tudjatok hogy pl a mi is a neve speeder? mikor kapjuk?? 20.utan? vagy ha beirom a vegleges kodot?
  • Fenrir
    Én egész nap fent voltam kb este 9-ig és pl Dromund Kaas régióban 1 magyar szót nem láttam general-on.
  • Boncmester
    Egy ideig szórakoztató persze, ez tény :D
  • Fenrir
    Ha Crassus néven van karaktered Ahto köztársasági oldalon akkor tegnap játszottunk egyet az egyik battleground-ban :)
  • BoneDragon
    Tegnap ahto cityn napközbe a sok értelmes magyar azért spammelte generalt.
  • Pacho
    Amúgy meg ha a saját guilded ellen harcolsz, legalább az easy token/valor farm. xD
  • Pacho
    Jóvan bazmeg reggel van még.
  • Boncmester
    Ne legyél núb.
    Huttballon mehet birodalmi-birodalmi ellen is.
    Pl rendszeresen az volt, hogy egyik oldalt volt 4 Sárkány Lovagrendes, a másikon meg 2-3 :)
  • Pacho
    De akkor hogy indul el a warzone?
  • Fenrir
    #25964 Valaki erre tudna mondani valamit?

Az appearance kit-re gondolok.
  • a.carkey
    WOTban láttam 1x. :)
  • Rubint
    Ja meg két spanyollal is partiztam, kifogástalanul beszélték (írták) az angolt.
  • Rubint
    Igen este 7 körül néztem, akkor még sok volt a spanyol rinya. Lehet, hogy hatott a riport meg a /spanish-re ösztökélés. Holnap még azért csekkolom.

"Csak" heavy load volt, szóval simán be tudtam lépni. Ping 60. Még ezt is elviszem 10-ig, és akkor egy Sage egy Sorc AC a mai termés. Aztán kiderül melyik szerveren folytatom.
  • j0nNyKa
    én 2 kezdőbolygóra kreáltam ott karit, és tök komolyan mondom, mind2 kezdőbolygón az ment a cseten, hogy a spanyolok magyaráztak spanyolul, a nem spanyolok meg angolul hisztiztek ezen

volt sor így késő este? én csúcsidő körül vártam vagy 1,5 órát
  • Rubint
    Kicsit visszaléptem Naddra, 1 órája egy szó sincs spanyolul chaten. Ami viszont érdekes, hogy a Nightmare Lands-en toltam előtte 3 órát és ott nulla orosz duma volt (ez persze betudható annak is, hogy swtor-ban nincs cirill karakter készlet, de átírás még akkor is lehetne).
  • maffi
    láttam másnál is okozott problémát az alacsony fps. én már mindent megpróbáltam, lehúztam lényegében mindent minimumra, mégis 20 fps a maximum, amit el tudok érni. gyakorlatilag játszhatatlan. béta hétvégén semmi bajom nem volt. azóta semmi nem voltozott a gépen, töredezés mentesítést lefuttattam, de semmivel nem lett jobb. driverek frissek. mit tudok még tenni?
  • N1ggA
    Ahto City-n 60-80 között van nekem mindig.
  • DaRks7aR
    Jah egyébként a latency (ping) milyen a többi serveren?
    Annó a béta alatt meg az early access elején 40-50-es pingem volt.

Viszont most a Tomb of Freedon Nadd-on a latency beállt konstans 140-150-re.

Máshol is van hasonló probléma?
  • DaRks7aR
    Tökjó, hogy ez az automatikus guild deployement rendszer pont arra a serverre rakta a guild-emet ami Full és már most fél órás sorok vannak rá pedig a mi guildünkből még a teljes létszám negyede se játszik.
  • N1ggA
    Úgy hallottam mercenary commendationt lehet lootolni ilyen chestekből outlaw's denben. Az működik, és kifizetődő, hogy aki aki jó gyorsan felfejlődik, és eljuk tatooinera, az bemegy oda, és gyorsan kilootolja az összeset, lesz neki jó sok. Mi akadályozza meg az embereket ebben?
  • LSC
    thy akkor nov 18-al reménykedhetek
  • [HUN]Crassus
    érdekes ,hogy bétában ezt nem vették észre:S:(
  • darth devil
    Így estefelé már adta rendesen az Alderan wz-t. Open pvp még odébb van. :)
  • [HUN]Crassus
  • Eksz
    "Today, we invited people who had pre-ordered up to the very beginning of October (roughly). Tomorrow, we're going to be inviting the same number of people again; that will take us up to the last week or so of November. On Friday, we'll be inviting even more, and we'll give you an update on that tomorrow."
  • Sáska
    RP-PVP server van mar? nem talaltam a nevet csak hivatkozast ra a hivatalos oldalon.
    esetleg ha vki jatszik ott, irhatna rola par sort (van-e magyar guild, mennyire RP maga a chat stb..)
    tx
  • TDC Geronimo
    Ismerős a szobor? :)

• Nephin
    The Progenitor köztársasági oldal: Hungarian
  • Torzonborz
    ha jól láttam vki 10.10-et írt de azért kéne egy megerősítés.
  • Nephin
    Köszi.
  • Jeffjohnson
    Bannerba bekerült pár új dolog. Utolsó hullámnak mi volt a dátuma?
  • j0nNyKa
    jó lesz ez az Atho City, én azt mondom, picit tesztelgettem

"régi" pvp szerver (Tomb, a spanyol):
    - jedi kezdőbolygón 86 játékos, sith kezdőbolygón 78 játékos
    - 1-1,5 órás sor
    - chaten spanyol duma, illetve angol hiszti, hogy ne legyen spanyol duma

"új" pvp szerver (Atho, amin vagyunk):
    - jedi kezdőbolygón 111 játékos, sith kezdőbolygón 66 játékos
    - nincs sor
    - chaten perpill angol duma
  • PiszkosFred
    Sajnos jopar gepet megizzaszt Taris, talan jon ra peccs. Addig annyit tudsz csinalni, hogy lebutitod amennyire csak tudod amig a kornyeken vagy. Bar 1.5 fps durva, annyira alacsonyra nem kellene esni, foleg nem 100rol.
  • Torzonborz
    ez sem rossz ötlet :D ezt a "makiverem"-et lehet riportolni akkor :P