60890
  • DaRks7aR
    Nem magyar guildbe vagyok és nem azért mentem a Tomb of Freedon Nadd-ra, hogy magyarokkal legyek egy serveren hanem azért mert oda rakott minket a BioWare...
  • Eksz
    Szerintem ez csak annyi akar lenni hogy /4-el irhatsz oda vagy valami hasonlo, vagy csinalsz neki egy kulon chat ablakot.
  • LSC
    lehet fogyatékos vagyok de nem értem de ez a rész "4-es chatre átvált vagy új tabot készít" nem tiszta nekem valaki lefordítaná bináris nyelvre?
  • Jeffjohnson
    nagyjából itt járunk

Wave 1 (9AM EST): October 26th
    Wave 2 (~10AM EST): November 9th
    Wave 3 (~11AM EST): November 16th
    Wave 4 (~12PM EST): November 24th

19:00 köröl várható a köv hullám
  • Nephin
    Nem véletlenül változott az ajánlott szerver.
  • DragonKnight
    Nekem hol megy hol pedig ez az web server error fogad. Valószínűleg a cluster egyik vasa azt mondta hogy neki elég, és mikor a load balancer oda küld akkor kapom a hibát.
  • Jeffjohnson
    nálam megy csak ott is sor van.
  • DragonKnight
    kifeküdt az swtor site tokkal vonóval. Database error váltogatja az internal server errort.
  • Jeffjohnson
    4. hullám indul
  • LSC
    nov 18. megjött
  • DragonKnight
    Nesztek lesz ez rosszabb is....

Jackdjb Jack Jim B.
    @Rockjaw We experienced HUGE queues yesterday @ EU English PVP Servers.MAX Capacity will be increased?However,0 lag.Awesome job. keep it up

@Rockjaw
    Stephen Reid
    @Jackdjb Um, you really didn't have huge queues. Trust me. :) But yes, we're looking at that sort of thing carefully.
  • DaRks7aR
    Én 45 perce várok és 86. vagyok a sorban.
    De haver aki utánam jelentkezett be neki már estimate-re is azt írja, hogy 40 perc lesz. (Nekem még fél órát írt)
  • DragonKnight
    A BIO kb 2-2.5k embert rakott egy szerverre, legalábbis abban a rövid időben míg lehetett látni a szerverre rakot guildek listáját és létszámát ezt lehetett kimatekolni. Persze ha ezekhez még hozzájön a community effektus hogy mint mi valakik kijelölnek szervereket hogy arra kell menni akkor az egész matek borul.
  • ShaiHulud
    35 perc allok a sorban es mindja behiv, position: 8
  • ShaiHulud
    UPDATE 2: latest date in this thread: nov. 17th itt jar most a 3. wave
  • DaRks7aR
    Tomb of Freedon Nadd megint full és körülbelül 1 órás sor van rá.
    Ez azért érdekes továbbra is mert a guildemből még mindig nincs ott a játékosok nagy része.

És szerintem az eredetileg serverre deploy-olt guildek többsége így van ezzel. Azt nemtudom, hogy a Bioware számolta el magát és rakott túl sok guildet erre a serverre (Eltudom képzelni mert egy csomó nagy community guildjét valamiért erre a serverre rakta) vagy túl sok spanyol és olasz csatlakozik ide azért mert kinevezték ezt a 'saját' serverüknek.
  • DieHard
    Pont most pusztult le a swtor community :D
  • DieHard
    Hát ezeknél alap sztem hogy a legujabb legyen hozzá. pár nap és ugyis jön a ráillő.
  • Ozzyehh
    vajon segíthet ha újra rakom a vidókártya drájvert? mondjuk 1 hónapja raktam fel
  • Ozzyehh
    kikapcsoltam :((
  • DieHard
    Sztem más az ha 10000 ember tesztel és más az ha 2 milla. :S Driverek, patch-ek megoldják mindig ezeket a dolgokat.
  • Torzonborz
    árnyékot is kikapcsoltad ? cimborámál is ez volt neki segített.
  • Ozzyehh
    Akik bejutottak, azoktól kérnék egy kis helpet, egy olyan problémám van, hogy vannak helyek ahol nem szaggat a játék hanem érezhetően lassú és vannak helyek ahol meg tök jól megy, de ez teljesen random, mert tág nagy területeken is van amikor jól megy van amikor nem, ez mi a tököm?
    tehát nem szaggatás van hanem, belassul.... valami tipp? de akkor is ha 800x600-ra rakom és minden low-on
  • Jeffjohnson
    5 kor várhatóan jön a köv. hullám
  • DieHard
    Nov 19. Még egye(N lol)lőre nating. :D
  • ShaiHulud
    engem mar behivott a mai elso wave :D (oktober 22)
  • Mayday
    Novemberben regeltem csak be a kódom, most érkezett a behívóm. :)
  • Tyrpak
    Ha mai napon mindenkit beengednek, akkor remélem abbamarad az "én fizettem ezért blablabla", mert akkor mindenki megkapta a maximális 5 napot!
  • z3d
    Az eredeti ütemterv alapján max holnap így is úgy bekerül a decemberi preorder is.
    Persze lehet, hogy felborul az ütemterv...de idális esetben max holnap :)
  • McKalton
    okt 26 már megjött a mail :)
  • Jeffjohnson
    2. hullám most indúlt!
  • DoctorStryker
    nem biztos, inkább ne éld bele magad mert akkor nem fogsz nagyot koppanni.
  • ShaiHulud
    hat ez azt jelenti hogy kb behivnak ma mindenkit :D
  • Eksz
    "We're starting to send out more invites for today.

Here's the good news: overnight we decided to send out more invites than we had originally planned. However, we'll be spacing those invites out, which means we'll have more 'waves' than the previous four-per-day. We are inviting more people today than we did during yesterday."

• Fenrir
    Filler-nek írták mindenhol, csak sajnos jelenleg ezen kívül van 1 nagy heal-em meg van egy ami felemészti a Tactical Advantage-emet és ennyi.
  • Tyrpak
    A legkorábbi amivel találkozhatsz, hogy bizonyos kristályokat (pisztolyba és fénykardba is kell) nem használhatsz. Pl ha eléred a dark1-et, akkor nincs kék és zöld, ha a light1-et, akkor nincs piros.

lvl16-on van az első olyan fénykard, ami elvárja, hogy light1 vagy dark1 legyél hogy használhasd.
  • BlackShadow
    hogy az a........

be akarok lépni black talonba - és loading screenben ragadok.. semmi nem történik.. félig megy a csík és csak tölt és tölt és tölt.. semmi!
    bezárom a játékot, majd újra indítom és nemtudok belépni a karakterbe mert cask tölt ..
    valaki tapasztalt már ilyet??
  • Braikingboss
    október 28-al is bent vannak.
  • ShaiHulud
    hopp enis bent vagyok oktober 22 vel, de meg meloban vagyok

• ShaiHulud
    guild tars okt4 es bentvan. de ez varhato volt:d