60890
-
DaRks7aR #26325 Nem magyar guildbe vagyok és nem azért mentem a Tomb of Freedon Nadd-ra, hogy magyarokkal legyek egy serveren hanem azért mert oda rakott minket a BioWare... -
Eksz #26324 Szerintem ez csak annyi akar lenni hogy /4-el irhatsz oda vagy valami hasonlo, vagy csinalsz neki egy kulon chat ablakot. -
lehet fogyatékos vagyok de nem értem de ez a rész "4-es chatre átvált vagy új tabot készít" nem tiszta nekem valaki lefordítaná bináris nyelvre? -
nagyjából itt járunk
Wave 1 (9AM EST): October 26th
Wave 2 (~10AM EST): November 9th
Wave 3 (~11AM EST): November 16th
Wave 4 (~12PM EST): November 24th
19:00 köröl várható a köv hullám
-
Nephin #26321 Nem véletlenül változott az ajánlott szerver. -
DragonKnight #26320 Nekem hol megy hol pedig ez az web server error fogad. Valószínűleg a cluster egyik vasa azt mondta hogy neki elég, és mikor a load balancer oda küld akkor kapom a hibát. -
nálam megy csak ott is sor van. -
DragonKnight #26318 kifeküdt az swtor site tokkal vonóval. Database error váltogatja az internal server errort. -
4. hullám indul -
nov 18. megjött -
DragonKnight #26314 Nesztek lesz ez rosszabb is....
Jackdjb Jack Jim B.
@Rockjaw We experienced HUGE queues yesterday @ EU English PVP Servers.MAX Capacity will be increased?However,0 lag.Awesome job. keep it up
@Rockjaw
Stephen Reid
@Jackdjb Um, you really didn't have huge queues. Trust me. :) But yes, we're looking at that sort of thing carefully. -
DaRks7aR #26308 Én 45 perce várok és 86. vagyok a sorban.
De haver aki utánam jelentkezett be neki már estimate-re is azt írja, hogy 40 perc lesz. (Nekem még fél órát írt) -
DragonKnight #26307 A BIO kb 2-2.5k embert rakott egy szerverre, legalábbis abban a rövid időben míg lehetett látni a szerverre rakot guildek listáját és létszámát ezt lehetett kimatekolni. Persze ha ezekhez még hozzájön a community effektus hogy mint mi valakik kijelölnek szervereket hogy arra kell menni akkor az egész matek borul. -
ShaiHulud #26306 35 perc allok a sorban es mindja behiv, position: 8 -
ShaiHulud #26304 UPDATE 2: latest date in this thread: nov. 17th itt jar most a 3. wave -
DaRks7aR #26303 Tomb of Freedon Nadd megint full és körülbelül 1 órás sor van rá.
Ez azért érdekes továbbra is mert a guildemből még mindig nincs ott a játékosok nagy része.
És szerintem az eredetileg serverre deploy-olt guildek többsége így van ezzel. Azt nemtudom, hogy a Bioware számolta el magát és rakott túl sok guildet erre a serverre (Eltudom képzelni mert egy csomó nagy community guildjét valamiért erre a serverre rakta) vagy túl sok spanyol és olasz csatlakozik ide azért mert kinevezték ezt a 'saját' serverüknek. -
DieHard #26302 Pont most pusztult le a swtor community :D -
DieHard #26301 Hát ezeknél alap sztem hogy a legujabb legyen hozzá. pár nap és ugyis jön a ráillő. -
vajon segíthet ha újra rakom a vidókártya drájvert? mondjuk 1 hónapja raktam fel -
kikapcsoltam :(( -
DieHard #26297 Sztem más az ha 10000 ember tesztel és más az ha 2 milla. :S Driverek, patch-ek megoldják mindig ezeket a dolgokat. -
árnyékot is kikapcsoltad ? cimborámál is ez volt neki segített. -
Akik bejutottak, azoktól kérnék egy kis helpet, egy olyan problémám van, hogy vannak helyek ahol nem szaggat a játék hanem érezhetően lassú és vannak helyek ahol meg tök jól megy, de ez teljesen random, mert tág nagy területeken is van amikor jól megy van amikor nem, ez mi a tököm?
tehát nem szaggatás van hanem, belassul.... valami tipp? de akkor is ha 800x600-ra rakom és minden low-on -
5 kor várhatóan jön a köv. hullám -
DieHard #26293 Nov 19. Még egye(N lol)lőre nating. :D -
ShaiHulud #26292 engem mar behivott a mai elso wave :D (oktober 22) -
Novemberben regeltem csak be a kódom, most érkezett a behívóm. :) -
Tyrpak #26290 Ha mai napon mindenkit beengednek, akkor remélem abbamarad az "én fizettem ezért blablabla", mert akkor mindenki megkapta a maximális 5 napot! -
z3d #26289 Az eredeti ütemterv alapján max holnap így is úgy bekerül a decemberi preorder is.
Persze lehet, hogy felborul az ütemterv...de idális esetben max holnap :)
-
McKalton #26288 okt 26 már megjött a mail :) -
2. hullám most indúlt! -
DoctorStryker #26286 nem biztos, inkább ne éld bele magad mert akkor nem fogsz nagyot koppanni.
-
ShaiHulud #26285 hat ez azt jelenti hogy kb behivnak ma mindenkit :D
-
Eksz #26284 "We're starting to send out more invites for today.
Here's the good news: overnight we decided to send out more invites than we had originally planned. However, we'll be spacing those invites out, which means we'll have more 'waves' than the previous four-per-day. We are inviting more people today than we did during yesterday."
-
Filler-nek írták mindenhol, csak sajnos jelenleg ezen kívül van 1 nagy heal-em meg van egy ami felemészti a Tactical Advantage-emet és ennyi. -
Tyrpak #26282 A legkorábbi amivel találkozhatsz, hogy bizonyos kristályokat (pisztolyba és fénykardba is kell) nem használhatsz. Pl ha eléred a dark1-et, akkor nincs kék és zöld, ha a light1-et, akkor nincs piros.
lvl16-on van az első olyan fénykard, ami elvárja, hogy light1 vagy dark1 legyél hogy használhasd. -
hogy az a........
be akarok lépni black talonba - és loading screenben ragadok.. semmi nem történik.. félig megy a csík és csak tölt és tölt és tölt.. semmi!
bezárom a játékot, majd újra indítom és nemtudok belépni a karakterbe mert cask tölt ..
valaki tapasztalt már ilyet?? -
október 28-al is bent vannak.
-
ShaiHulud #26279 hopp enis bent vagyok oktober 22 vel, de meg meloban vagyok
-
ShaiHulud #26278 guild tars okt4 es bentvan. de ez varhato volt:d