60890
  • PiszkosFred
    Pontosan most akkor mi is a gond? A security kerdesed valaszat rontottad el, vagy siman az account jelszot irtad be hibasan? Vagy mi? Hogy sikerult lockolni az accountot?
  • DoctorStryker
    Jó reggelt.
    Tegnap a warzone-ban ellesbnégként csak sitheket láttam.
  • Tababo
    fasza
  • DieHard
    Ja hogy olyanok is vannak a játékban? :D
  • Boncmester
    Már kb a warzone-ok felében köztársaságiakat henteltünk halomra :)
  • Braikingboss
    Hát úgy hogy tegnap very heavy volt ahto terheltsége már találkoztunk köztársaságival is :D

NA aszem gamelek is míg van szerver :D
  • Tababo
    na ahton milyen a ballance?
  • Boncmester
    Persze azt továbbra sem fogják megoldani, hogy warzone behívásnál ne essen szét a party, vagy hogy a guild ablak rendesen frissüljön, esetleg hogy a guild ablakból tudj partyt összerántani, mert végülis a guildtársaiddal tuti nem akarsz partyzni, csak mindenki mással...

Viszont Atho-n végre elkezdtek megjelenni a köztársaságiak, ez örvendetes :)
  • Braikingboss
    Ezekben a karbantartási időkben várható valamiféle patch is? Mert örülnék 1-2 javításnak azért :D

Ja durca 9 új szervert lőttek fel :D 50 EU szerver.
  • Tyrpak
    A fő gond az, hogy amikor be kellett állítani, ott volt az angol szövegben, hogy ne használj ékezetes karaktereket és írásjelt.

E-mailre sajnos nem csinálnak semmit, szerezned kell egy ismerőst és skype-ot, ahol ingyen felhívhatod őket.
  • Boncmester
    Csak van olyan ismerősöd, aki tud rendesen angolul beszélni. Kérd meg őt, hogy hívja föl neked. Nekem is volt bajom a titkos kérdéssel-válasszal, kb 5 perc alatt megoldottam telefonos supporton keresztül.
  • ShaiHulud
    de mar ott elrontottad, hogy nem tudod a valaszt rendesen, meg alap hogy nem adunk meg ekezezetes jelszot, valaszokat...rajtad mar a legelso rinyalasaidon, a beta utan is latszott, hogy neked meg sok gondod lesz az eletben :)
  • Boncmester
    A CD Galaxis kiírta a honlapjára, hogy a játékhoz szükséges jó angol nyelv tudás, innentől kezdve a te bajod, ha nem tudsz.
    Plusz azt is, hogy semmilyen support nem az ő felelősségük, hanem a Bioware-é és az EA Games-é, és a supporthoz is angolul kell tudni. Szóval nem nagyon tudsz velük semmit sem csinálni, max elhajtanak a vérbe. Keríts egy ismerőst, aki tud angolul.
  • Asperot
    Egyszerűen, röviden, érthetően: Nem!
    Csak a megjelölt support segíthet.
  • rholas
    Irtam az EA magyaroszágnak egy levelet Ők lehet segitenek?
    Végülis EA játék.
  • Droughert
    Ez van a CD-galaxis odlalán:"Kérjük ne feledje, hogy a játék kizárólag online játszható, havidíjas, és használatához angol nyelv ismeret szükséges. Bárminemű technikai támogatást - jogi okokból - kizárólagosan csak a kiadó tud nyújtani angol nyelven (jellemzően a felhasználói accounton keresztül)."
    Szerintem minden lényeges infot leírtak az oldalukon a játékkal kapcsolatban.
    Neked a supportton keresztül kell megoldanod a problémád, ha egyedül nem megy kérsz segítséget valakitől.
  • Asperot
    Azért legyen már legalább egy ismerősöd, akinek megy annyira az angol, hogy az a 4 mondatot ledumálja.
    Egyébként rajta van a dobozon hogy milyen nyelveken van ügyfélszolgálat.
  • rholas
    Mert szerinted akik játszanak a programmal hány embernek van tárgyalóképes angol nyelvtudása? 70-80%? Szerintem nem.

Az egy dolog hogy érti mi van kiirva de egy supportal angolul beszélni az egy kicsit más. Ráadásul el kell mondanod a gondodat, megérteni szóban mit kérdeznek stb stb

Azért küzdök én ezzel mert nem én leszek az egyetlen aki belefut ebbe.
  • rholas
    A CD Galaxis gondja mivel a terméket amit tőlük vásároltam nem tudom használni. Hogy ennek mi az oka az másodlagos.

Akkor irja rá a dobozra hogy figyelem, tárgyalóképes angol nyelvtudás is kell a programhoz.

Akkor most mit javasolsz? Szerinted kit hivjak fel ha nem beszélek
    angolul ilyen szinten?

Mit lehet ilyenkor tenni?
  • Droughert
    Nekik ehhez már semmi közük, ez nem garanciális probléma, sima user error.
  • rholas
    Mindegy zaklatom a CD Galaxist ők adták el a programot Ök vállalják a garanciát is.
  • rholas
    Azt sem tudom hogy pl az á meg ő betüket rendesen letárolja-e.
  • rholas
    A fö gond az szerintem hogy nem kell 2x beirni mint pl egy jelszót és ha elgépelem már nem is ok.
  • Marfy
    "pedig a válasz biztos az volt max kisbetü vagy valami ilyen lehetett"
    Na most biztos, vagy valami ilyen?
    Persze a rendszer a hülye, mert valaki nem tud beírni egy szót...
    Ha ennyire nem megy, akkor printscreen a kérdéseket és válaszokat.
  • rholas
    space space 1 space space 1

PVPhez nem kell ez a bugyuta történet.
  • LSC
    akkor nem sokat fogsz élvezni a játékból sajnos
  • rholas
    Egy szót sem tudok angolul akkor mit mondjak nekik? Vagy van magyar support?
  • rholas
    Sikeresen lelockoltam a játékot pedig a válasz biztos az volt max kisbetü vagy valami ilyen lehetett. Ilyenkor csak telefonálni tudok?

Ekkor egy idióta rendszert a wowonál legalább beirom a sorozatszámot és mehet tovább itt meg telefonálgassak.
  • NikeCortez
    Állítólag ma már az összes Pre-Orderest be fogják engedni... aztán 19.én leáll a szeró és 20adikán start megint.
  • Sir Quno Jedi
    ja én is azt néztem, hogy sehol senki, mer mindenki tolja (csak én nem :-((()...
  • TDC Geronimo
    haha mindenkit beengedtek már szinte. Látszik, meg is szűnt a QQ :D

Ma 11 órát toltam majdnem, mint a régi szép időkben...nem lesz ez így jó :D
  • Torzonborz
    22:11 óta 1 db hsz sem volt ??? ejj srácok nem lesz így jó , ki fog halni a topik :D
  • XeroX
    Végre behívott dec5 -el, de minden szerver full :(
    mi is volt az alternatív szerver ?
  • empie
    dec 12 akkor mára esélytelen :(
  • Eksz
    Today's final wave of emails have been sent. We will be sending another wave tomorrow starting at 8am CST.

behivott december 5 el
  • Sáska
    megerkezett -dec 6.
  • DaRks7aR
    lol kidobott a server. 2000-es queue - 2 óra
  • gseldon
    reméltem, hogy dec 6-al már behív az előzőbe, mert akkor én 9-el nagyobb eséllyel vagyok :) De egyre kisebb és kisebb intervallumokat csinálnak. Kezdem elveszteni a reményt mára :(
  • Eksz
    "There is still one more wave to come today. We will notify you when it is sent out."

Remelem engem is behiv meg december 6al )
  • gseldon
    Twitter: There is still one more wave to come today. We will notify you when it is sent out.

Szóval még van esélyem :D