60890
-
Pontosan most akkor mi is a gond? A security kerdesed valaszat rontottad el, vagy siman az account jelszot irtad be hibasan? Vagy mi? Hogy sikerult lockolni az accountot? -
DoctorStryker #26407 Jó reggelt.
Tegnap a warzone-ban ellesbnégként csak sitheket láttam.
-
Tababo #26406 fasza -
DieHard #26405 Ja hogy olyanok is vannak a játékban? :D -
Boncmester #26404 Már kb a warzone-ok felében köztársaságiakat henteltünk halomra :) -
Hát úgy hogy tegnap very heavy volt ahto terheltsége már találkoztunk köztársaságival is :D
NA aszem gamelek is míg van szerver :D -
Tababo #26402 na ahton milyen a ballance? -
Boncmester #26401 Persze azt továbbra sem fogják megoldani, hogy warzone behívásnál ne essen szét a party, vagy hogy a guild ablak rendesen frissüljön, esetleg hogy a guild ablakból tudj partyt összerántani, mert végülis a guildtársaiddal tuti nem akarsz partyzni, csak mindenki mással...
Viszont Atho-n végre elkezdtek megjelenni a köztársaságiak, ez örvendetes :) -
Ezekben a karbantartási időkben várható valamiféle patch is? Mert örülnék 1-2 javításnak azért :D
Ja durca 9 új szervert lőttek fel :D 50 EU szerver. -
Tyrpak #26398 A fő gond az, hogy amikor be kellett állítani, ott volt az angol szövegben, hogy ne használj ékezetes karaktereket és írásjelt.
E-mailre sajnos nem csinálnak semmit, szerezned kell egy ismerőst és skype-ot, ahol ingyen felhívhatod őket. -
Boncmester #26397 Csak van olyan ismerősöd, aki tud rendesen angolul beszélni. Kérd meg őt, hogy hívja föl neked. Nekem is volt bajom a titkos kérdéssel-válasszal, kb 5 perc alatt megoldottam telefonos supporton keresztül. -
ShaiHulud #26395 de mar ott elrontottad, hogy nem tudod a valaszt rendesen, meg alap hogy nem adunk meg ekezezetes jelszot, valaszokat...rajtad mar a legelso rinyalasaidon, a beta utan is latszott, hogy neked meg sok gondod lesz az eletben :) -
Boncmester #26394 A CD Galaxis kiírta a honlapjára, hogy a játékhoz szükséges jó angol nyelv tudás, innentől kezdve a te bajod, ha nem tudsz.
Plusz azt is, hogy semmilyen support nem az ő felelősségük, hanem a Bioware-é és az EA Games-é, és a supporthoz is angolul kell tudni. Szóval nem nagyon tudsz velük semmit sem csinálni, max elhajtanak a vérbe. Keríts egy ismerőst, aki tud angolul. -
Egyszerűen, röviden, érthetően: Nem!
Csak a megjelölt support segíthet.
-
rholas #26392 Irtam az EA magyaroszágnak egy levelet Ők lehet segitenek?
Végülis EA játék.
-
Droughert #26391 Ez van a CD-galaxis odlalán:"Kérjük ne feledje, hogy a játék kizárólag online játszható, havidíjas, és használatához angol nyelv ismeret szükséges. Bárminemű technikai támogatást - jogi okokból - kizárólagosan csak a kiadó tud nyújtani angol nyelven (jellemzően a felhasználói accounton keresztül)."
Szerintem minden lényeges infot leírtak az oldalukon a játékkal kapcsolatban.
Neked a supportton keresztül kell megoldanod a problémád, ha egyedül nem megy kérsz segítséget valakitől. -
Azért legyen már legalább egy ismerősöd, akinek megy annyira az angol, hogy az a 4 mondatot ledumálja.
Egyébként rajta van a dobozon hogy milyen nyelveken van ügyfélszolgálat.
-
rholas #26389 Mert szerinted akik játszanak a programmal hány embernek van tárgyalóképes angol nyelvtudása? 70-80%? Szerintem nem.
Az egy dolog hogy érti mi van kiirva de egy supportal angolul beszélni az egy kicsit más. Ráadásul el kell mondanod a gondodat, megérteni szóban mit kérdeznek stb stb
Azért küzdök én ezzel mert nem én leszek az egyetlen aki belefut ebbe.
-
rholas #26388 A CD Galaxis gondja mivel a terméket amit tőlük vásároltam nem tudom használni. Hogy ennek mi az oka az másodlagos.
Akkor irja rá a dobozra hogy figyelem, tárgyalóképes angol nyelvtudás is kell a programhoz.
Akkor most mit javasolsz? Szerinted kit hivjak fel ha nem beszélek
angolul ilyen szinten?
Mit lehet ilyenkor tenni?
-
Droughert #26387 Nekik ehhez már semmi közük, ez nem garanciális probléma, sima user error. -
rholas #26386 Mindegy zaklatom a CD Galaxist ők adták el a programot Ök vállalják a garanciát is.
-
rholas #26385 Azt sem tudom hogy pl az á meg ő betüket rendesen letárolja-e.
-
rholas #26384 A fö gond az szerintem hogy nem kell 2x beirni mint pl egy jelszót és ha elgépelem már nem is ok.
-
"pedig a válasz biztos az volt max kisbetü vagy valami ilyen lehetett"
Na most biztos, vagy valami ilyen?
Persze a rendszer a hülye, mert valaki nem tud beírni egy szót...
Ha ennyire nem megy, akkor printscreen a kérdéseket és válaszokat. -
rholas #26382 space space 1 space space 1
PVPhez nem kell ez a bugyuta történet.
-
akkor nem sokat fogsz élvezni a játékból sajnos -
rholas #26380 Egy szót sem tudok angolul akkor mit mondjak nekik? Vagy van magyar support? -
rholas #26379 Sikeresen lelockoltam a játékot pedig a válasz biztos az volt max kisbetü vagy valami ilyen lehetett. Ilyenkor csak telefonálni tudok?
Ekkor egy idióta rendszert a wowonál legalább beirom a sorozatszámot és mehet tovább itt meg telefonálgassak.
-
NikeCortez #26378 Állítólag ma már az összes Pre-Orderest be fogják engedni... aztán 19.én leáll a szeró és 20adikán start megint. -
ja én is azt néztem, hogy sehol senki, mer mindenki tolja (csak én nem :-((()... -
haha mindenkit beengedtek már szinte. Látszik, meg is szűnt a QQ :D
Ma 11 órát toltam majdnem, mint a régi szép időkben...nem lesz ez így jó :D -
22:11 óta 1 db hsz sem volt ??? ejj srácok nem lesz így jó , ki fog halni a topik :D -
XeroX #26374 Végre behívott dec5 -el, de minden szerver full :(
mi is volt az alternatív szerver ? -
empie #26373 dec 12 akkor mára esélytelen :( -
Eksz #26372 Today's final wave of emails have been sent. We will be sending another wave tomorrow starting at 8am CST.
behivott december 5 el -
megerkezett -dec 6. -
DaRks7aR #26370 lol kidobott a server. 2000-es queue - 2 óra -
gseldon #26369 reméltem, hogy dec 6-al már behív az előzőbe, mert akkor én 9-el nagyobb eséllyel vagyok :) De egyre kisebb és kisebb intervallumokat csinálnak. Kezdem elveszteni a reményt mára :( -
Eksz #26368 "There is still one more wave to come today. We will notify you when it is sent out."
Remelem engem is behiv meg december 6al ) -
gseldon #26367 Twitter: There is still one more wave to come today. We will notify you when it is sent out.
Szóval még van esélyem :D