60890
  • t0xikus
    de az mekkora szar már,h 1000 a cap a commendationból....
  • Boncmester
    Nekem nem volt sehol lag, és folyamatosan 40-60 ms a ping, szal eléggé jó...
  • Laroa
    Én benne vagyok, lassan kell a commendation a 20as pvp gearhez :)
  • Braikingboss
    Majd ma csapatom a healt és mehet a dara! :D
  • DragonKnight
    10k az elég magas, inkább 5k a limit, mert utána elég hamar elfogynak a terhelés elosztó router gépen a socketek. Ez nem egy EVE-online ahol a cluster gépek egy világon osztoznak, hanem itt a pár gépből álló cluster egy elszeparált világ saját adatbázis és karakter és chat szerverrel. A kliensek nem csak egy kapcsolatot nyitnak a szerverre sőt a kliens is nyit szerver socketet ami azt jelenti hogy szervernek vissza kell hívnia. 5k körüli kliens szám elég rendesen felzabálja a max socket limitet. Ezért nem hinném hogy a max kliens szám eléri a 10k-t.
    A szerverekre a BIO kb 2-2.5k accountot terhelt a guild deploymenttel. Ha mind bejelentkezik akkor 50%-on lenne a szerver. De mivel a bejelentkezés az nem olyan pickpack dolog ezért a terhelés elosztó a szűk keresztmetszet meg az instance-okon spórolnak mert az elég rendes gép zabáló dolog. Ezért szépen sorba állítják a népet
  • Laroa
    Tegnap teljesen jó volt mikor johnnyval meg kreinnel toltam. beguardoltam vmelyiket ők meg lehentelték a népet, kár hogy healer csak utsó két warzonera volt a csapatban :)
    Bár az több mint mókás mikor a saját guildtársad látod huttballban ellenfélként :)
  • rholas
    Igazad van.
    Elnézést kérek.
  • picket
    Ja. Egyébként ha legközelebb ilyen gondod van, esetleg próbáld meg a következő billentyűkombinációt:
    "space space 1 space space 1"

Csillag, zárójel, lábjegyzet, nem-troll-fejezet:
    Ha valaki normálisan kérdez valamit, akkor normális választ kap. Ha a normális válasz nem elég neki, és értelmes dolgokat kérdez tovább, akkor ismét fog normális választ kapni. Ha eleve hihetetlen kérdéssel jön, majd elkezdi fejtegetni, hogy a problémáját mivel oldja meg, amire többen szólnak neki, hogy nem fog működni, majd normális hangnemben elmondják újra, hogy mi a megoldás, akkor emberünk el kezd duzzogni, feladja, esetleg (mint ahogy ez jelen esetben nem történt meg, de egyébként már oly sokszor) elkezd anyázni. Igen, magyar fórum. Két okból sem érdemes ezt feszegetni: 1. nem beszélsz angolul, így más fórumon tájékozódni, kérdezni esélyed sincs (ergo én nagyokat hallgatnék), 2. gondold át még egyszer, hogy kiben van a hiba (értsd: a saját bunkóságod és hülyeséged miatt mertezmagyarfórumozol?)

• ShaiHulud
    az tuti hogy nem a maximumon futnak a serverek es 1 heten belul emelni fogjak a capet es megszunik ill merseklodik a queue, de most igy az early access elejen igy marad, hogy elriasszak a tobbieket hogy a full realmekre rolloljanak. csak ugye ott a bokkeno, akinek a guildje azon a serveren van, annak muszaj odamennie, amikor bekerul az early accessbe.
  • Braikingboss
    Hát nálam azért voltak durva laggok Warzone-ban. Na meg 180ms tegnap 10 körül.
  • Tyrpak
    Csak theorycraft, de szerintem patch lesz, meg a szervereken állítanak, reméljük, hogy limiteket is. Nincsenek azok még annyira tele.

Warzone-ban volt már aki lagot tapasztalt?
  • darth devil
    Tegyük fel 10k a szerver kapacitása, az nem sok ember ekkora játékterületre. De ha 20k akkor is elveszik.
  • BoneDragon
    Akkor nem szóltam. De én akárhova mentem mindenhol üres volt. Vagy lehet behalucináltam. :D
  • Sir Quno Jedi
    Ééés ezt a gúgli fordító csinálta nekem, egy fél perces meló volt (se).
  • ShaiHulud
    1600as queue, jo ures_:D de atobbi is pirosban volt mar este.
  • Braikingboss
    Hát tegnap csúcsidőben csak full és very heavy EU szervereket láttam
  • Sir Quno Jedi
    "Hi. I do not know English. I fucked up a security question. Help please! You are my last hope."

"Csá. Nem tudok angolul. Elbasztam a biztonsági kérdést. Segítsen kérem! Ön az utolsó reménységem."
  • BoneDragon
    Amúgy minek nyitnak állandóan új szervereket? Még a mostaniak is üresek...

13:00-ig Maintenance
  • ShaiHulud
    sorry, de
    *támpont :D
  • Jockey
    javaslom neked az xbox vagy barmilyen mas konzolt, ott tul sok angol tudas nem kell..
  • DoctorStryker
    Ne is haragudj de te a kisújjadat sem mozdítottad.
    Idejöttél előadni a nagyhalált és a mindenki a hibás (cdgalaxys, bioware, ea) csak te nem mert te olyan tökéletes vagy!
    És még benyögöd, hogy akkor lexarod...

Ha nem tudsz nyelvet akkro miért nem használod a google fordítót tudom nem tökéletes és elég fapados de leaglább ad valami távpontot.
  • Boncmester
    Nehogymár mi legyünk a szemetek azért, mert te nem akarod fölhívni a supportot, inkább a cdghez mennél balhézni...
  • DieHard
    Fényképezd le a válaszokat :). Én azt tettem. Meg fenemód bonyolult válaszokat adtam.
  • Braikingboss
    Na ha karbantartás van be kellene esnem átvenni az SWTOR-om 576-ban :D
  • ShaiHulud
    csomoan probaltak segiteni...
  • picket
    2000-ért megveszem, akkor csak 9000-et buktál, a hülyének is megéri
    Ha már életképtelen vagy, akkor legalább a felhalmozott tápanyagot hasznosítsuk, és együnk meg
  • rholas
    Sikerült, egy másik ip cimröl mást kérdezett és igy be tudtam lépni.
  • Sir Quno Jedi
    Biztonsági kérdéseknél amúgy kezeli az ékezeteket, mert én is használom. No de hogy mindet jól kezeli-e, azt nem tudom én sem (pl. hosszú ő, vagy í az már húzósabb).
  • a.carkey
    Mondjuk tegnap én is majdnem elqrtam. Beírtam a kódot a CEhez az accountnál, és nagybetüre váltottam. Aztán nem váltottam vissza, miközben 2x próbáltam bejelentkezni. Aztán leesett, és még idejében kinyomtam a CLt ... :)
  • Tyrpak
    Ennyire nem sarkítanék, de empire oldalon a warzone-ba járók kb fele magyar, az tény.
  • a.carkey
    Én csináltam köztársasági karit is. De egyelőre a Sith Warriorra megyek majd rá.
  • Cht
    De ha angolt nem is találsz. Ott van még a német és franca is.
  • Boncmester
    Eloryn Nemesis. Amúgy tényleg kb a szerver népesség fele magyar :-)
  • DoctorStryker
    Most ne játszd el a hattyú halálát itt.
    Keríts egy olyan ismerőst/barátod aki tud angolul és hívjátok fel a supportot.
  • PiszkosFred
    Szkenneld be a szamlat (vagy barmit, ami a vasarlast bizonyitja), a jatekhoz kapott termekkodot tartalmazo lapocskat, valamint a szemelyidet (bizva benne, hogy a valodi adataidat adtad meg az accountnal) esetleg minderrol (es mondjuk mellette a 3 dvdvel) csinalj egy fotot is, majd kerj meg valami szomszedot, ismerost, vagy akar itt valakit, hogy fogalmazza meg a levelet, miszerint veletlenul elirtad a jelszot es segitsenek. Ennyi.
  • ShaiHulud
    es meg konnyen felados tipus is vagy, nem lesz ez igy jo. nincs egy ismerosod se aki kicsit tud legalabb angolul? irjatok emailt a supportnak, csatolva mindenfele igazolassal (szemelyi, jatekdoboza a key-yel stb.) es kerjetek security question resetet.
  • Torzonborz
    bammeg ne mond már hogy nincs legalább 1 haverod akit meg tudnál kérni hogy beszéljen a supporttal.
  • DoctorStryker
    500-s egységáron készítek/eladok
    Savant Gloves
    Heavy Thermal Handgear
    Combat Synth Gloves
    Savant Sash
    Savant Boots
    Heavy Thermal Boots
    Heavy Thermal Belt
    Combat Synth Waistcord

felszerelések
  • rholas
    A security kérdés nem volt az amit irtam.
    Mindegy ennyi volt akkor az SW elbuktam a 11.000-et.
  • Tyrpak
    Az semmi, én ellenségként olyanokat láttam, hogy Kolompár, Toxikus, Krein, Eloryn... asszem csapatban voltak, és guild társaim.