60890
  • Jeffjohnson
    Weky kérésére bekerült az ajánlott PvE szerverek közé a Nightmare Lands. Magyar csati neve ott is Hungarian mind2 oldalon
  • [HUN]Crassus
    Páncélgyártás a főszakma és amellé van az alvilági üzletelés meg a nyersanyagkinyerés.....
    a kincskeresés már nemfér bele:P mellesleg mint mondtam ha lecserélem az egyik skillt mondjuk a kincskeresésre akkor nemtudom húzni és profitálni az armorsmith-et....

mindegy max nemlesz csak 27-28 körül mountom,de legalább nem fogok szívni a későbbiekben,hogy felhúzzam a kovácsolást és alacsony szintű bolgyókon keresgeréljem órákig a nyersanyagot:P
  • [HUN]Crassus
    well nekem is volt 25-30 ezrem azona szinten,de egyszerűen elfogy:P
  • Tiger1111
    Kösz a linket gyorsan végig nézem , így könnyebb lesz választani.
  • Anthrax
    Jó,de ez csak a haszon, q-ból ugyanúgy szedek pénzt mint te és már jól járok
  • Torzonborz
    akkor vedd fel treasuer huntingot vagy mi a tök az , abból is szépen jön a lé főleg ha vmi jobb dobozt találsz.
  • BoneDragon
    Nálam nincs pénz gond. LvL24-en van 60k creditem, pedig szoktam küldeni a csúnya állatkámat keresgélni.
  • Laroa
    Nagyon megéri warzone-ozni. Az ismételhetős quest jó sok pénzt ad, warzone végén is jó pénz jön. És a commendationből jövő cuccok ára nevetségesen olcsó, 20ason komplett kék cuccokba tudsz öltözni.
  • [HUN]Crassus
    EGY db. 24-es skill 5000 credit.....gyorsan elfogsz fogyni....
  • [HUN]Crassus
    úgy döntöttem alacson szinten csak néha-néha megyek be PVP-ni inkább a story részre fókuszálok....majd lvl 50-en lesz inkább PVP nekem szóval ez nem jó megoldás:) ,de a sima questelés ,hogy ne legyen elég a mounthoz az furcsa.....,mert ugye ha nem húztam volna a skillt is párhuzamosan a szintemmel akkor 25 után meg mehetnék vissza a kezdő területekre farmolni a nyersanyagot hozzá...az is fail!
    Azt ki is hagytam,hogy 25 körül már grade 3-as cuccokat találok a bolygómon VISZONT 160 körül ami nekem van /ez a 24 körüli cuccok szintje/ még grade 2-es cuccok kellenének.....WTF?
  • j0nNyKa
    itt van egy elég jóféle healer összehasonlítósdi
  • Although
    Nos igen ezt nem tudtam de megfordult a fejembe. Ha nincs egy zárt account oldal ahol tudod azonosítani magad akkor csak a beszéd marad. Nekem egy más jelegű problémát sikerült rendeznem anno az account oldalon keresztül. Nem is hiszem hogy van olyan helyzet ahol telefonálásra lenne szükség mondjuk az se lenne márt gond.
  • Anthrax
    ÉS ahba berakási költségek elég magasak ahogy észrevettem
  • Anthrax
    Nekem most lvl18on 32k kreditem van, de én mondjuk 50en tervezem a crew skill húzást, addig csak gyűjtögetős szakmáim vannak és ami jön ahzom is el, kb ennyi értékű cucc is van ahban, de néhány idióta nem érti,hogy nem 50%-val kell alá menni a jelenlegi árnak hogy saját magán kívül mással is kibasszon
  • j0nNyKa
    legyünk már túl a troll témán, ő már túl van
    a) ez nem conan
    b) security questionnel kapcsolatban telefonálnod KELL, pont
    c) tárgyalni kell velük telefonon, ez nálam tárgyalóképes angol tudás
    d) ANGOL emberrel kell tárgyalni telefonon, nem is amerikaival
    e) nem tudom, jó-e neki megoldásnak, ha 1-2 év alatt kialakít egy stílust - addig nem játszik ?
    f) lehet, hogy a "bioware nem magyarország", de amíg nem hívod fel őket, és azonosítod magad valamilyen formában, kurvára nem fognak veled foglalkozni.
  • Tiger1111
    Köszönöm a választ , ki is próbálom :)
  • Tyrpak
    Van swtor.com.
    Dev trackerben:

We've been listening, and after doing another deep review of our platform infrastructure, we're taking action. Today, we're announcing a two day grace period for Star Wars: The Old Republic customers.
  • Laroa
    pvpből jól jön a pénz.
  • Agamemnon
    Még jó, hogy szinkronizálni tudják az információkat. :)
  • Although
    Húh ez kemény. Nem tudom itt hogy van de a conanba az account oldalon van live support de az is írásos fajta. Tény ha nem sok időt töltöttél elmég ilyen vilgban van úgy hogy ténylegesen folyamatosan keljen használni az angolt akkor nehéz. De nem kell tárgyalóképes angol. Legalábbis nem olyan amit te gondolsz. 1-2 év alatt kialakul a saját stílusod ami könnyen megy. Löksz egy mailt avagy keresel oldalt live supportal és lököd a problémát. Ne izgulj nem ebben a stílusban fognak foglalkozni a problémádal mint ahogy te csinálod itt egy profi cégnél mint a bioware tudják mit jelent az hogy fizettél a termékért, nem Magyarország ne izgulj.
  • [HUN]Crassus
    jaja már láttam,de az előbb nekem nem hozta a launcher
  • [HUN]Crassus
    srácok nektek mi a véleményetek a pénzről a játékban?
    LVL 24 és fél vagyok, jelenleg a 3-om skillem 160 körül van.A legyártott tárgyak szétszedésével 30% nyersanyag forog vissza ezzel könnyítve a skillhúzást.Tehát nem észnélkül szórtam erre a pénzt csak annyit költöttem,hogy szinten legyek.

Nem vettem semmit,mindent eladtam,mindent kilootoltam ,de az előző szinten már nemtudtam megvenni az egyik skillt szintlépéskor,mert elfogyott a pénzem rá!!!
    jelen pillanatban van 17k creditem,de ez már nem lesz elég megint az összes skillre nem kis beszélve ugye ,hogy a mounthoz közöm nem lesz jódarabig:D

nem értem ,hogy gondolta a bioware honna lesz elég pénze az embereknek....kereskedjek?? HOGY? mivel mindenkinek kevés pénze van így senki nem vesz semmit,mert mindenki spórol/na/ a mountra....

nektek van elég creditetek?
  • Agamemnon
    Date: Early hours of Friday, December 16th (CST)

Time: 2AM CST (12AM PST/3AM EST/8AM GMT/9AM CET)

All game servers and SWTOR.com will be offline during this period. This maintenance is expected to take no more than two hours, but could be extended.
  • j0nNyKa
    van bmeg, 1000-es cap, ezt tegnap kb. 2x értük el, és nem győztük minden warzone elején 30-ér venni a ládákat, csak hogy egyáltalán tudjunk kapni rewardot :DD

figyelj oda, mert szerintem már te is elérted
  • j0nNyKa
    operative / scoundrel
  • j0nNyKa
    bioware > swtor.hu
  • Tiger1111
    A játékban van olyan healer ami Heal over Time skilleket használ? A War-ban Shaman a Wow-ban druid volt a main karim , és itt is valami hasonló játék stílust képviselő kaszttal akarok healelni.
  • darth devil
    Én inkább a launchernek hiszek, hogy mikor állnak fel a szerverek. :D
  • t0xikus
    van, szóval oda kell figyelni,h ha megvan az 1000akkor irány a vendor
  • [HUN]Crassus
    következő napokban 3 karbantartási időszakot terveznek, ezen időszakok alatt nem tudtok majd belépni a játékba és nem éritek el a hivatalos oldalt (itteni idő szerint):
    december 16. péntek délelőtt 9-től kb. délelőtt 11 óráig (ha szükségük lesz rá, hosszabb lesz)
    december 20. kedd éjjel 1 órától kb. reggel 6 óráig (ezzel véget ér majd az early access)
    december 22. csütörtök reggel 9 órától kb. délig (ha szükségük lesz rá, hosszabb lesz)
  • Torzonborz
    még jó hogy swtor.hu-n 11 van :D
  • darth devil
    12gmt, azaz délután 1ig lesz karbantartás.
  • ShaiHulud
    CET
  • Pacho
    Lehet, hogy amcsi idő szerint 9-11-ig?
  • BoneDragon
    Szóval 13:00-ig karbantartás...
  • darth devil
    5k az nagyon kevés. L2es nem instanceolt szerverek mennek 6k-s limittel. Szóval itt ezzel a megoldással bőven 6k felett kell mennie.
  • DragonKnight
    2 órát ígértek azt hiszem, de lehet hosszabb is.
  • [HUN]Crassus
    meddig lesz karbantartás?
  • Laroa
    Van cap? lfmao
  • DoctorStryker
    este 11 körül 100 -120 pingem volt ahto-n