60890
  • ShaiHulud
    mai elso hullam elindult, decemberiek checkoljatok a launchert.
  • Tyrpak
    Notcasuals race to 50 - emberke live streameli, ahogy rohan lvl 50 felé, jelenleg lvl 38.
  • ShaiHulud
    hu baz Tomb of Freedon Nad on mar most 1000-es a queue...
  • Tyrpak
    Tegnap 3 tank 1 healerrel csináltuk meg hammer stationt. Generalon kerestünk dps-t de nem volt jelentkező, más is dps-t keresett...
    Szóval minden role-ból van igény, szerintem nem lesznek hiányszakmák, főleg nagy guildekben.
  • picket
    Ha olyan penny melleid lennének, az érdekesebb lenne
    Egyébként láttad milyen király űrsikló-makett van a képen?
  • Torzonborz
    :(( X1150-es igp-n nem megy rendesen a cucc :(
    gondoltam melóhelyről is tolom majd , mindent levettem minmumra ,cucc betöltődik , interface látszik de más nem. végül is crafolni így is lehet de mászkálni már nem tudok. :(
  • Omlás
    igaz az "muszáj" :] korán van még :P

Meg szoktuk amúgy beszélni, de nálunk sosem volt szempont az, hogy meg legyen az optimális "setup", hogy tudjuk abszolválni minél előbb az aktuális contentet, idővel így is úgyis végigmentünk rajta. :)
  • Boncmester
    Az a muszáj az én szememet is szúrta :D
  • DoctorStryker
    nálunk nincs ilyen szabály
    mert ha valaki rá van kényszerítve, hogy azzal kezdjen el játszani az megutálja, abbahagyja.
    Én nekem guardian-m van de, én meghülyülnék ha healert kellene hoznom.
  • Sir Quno Jedi
    az "muszáj"

Amúgy meg meg lehet előre beszélni és nem kényszer az, úgyis mindenki mást szeret, egy csapat akkor hatékony, ha el vannak osztva a szerepek.
  • Omlás
    Nálunk 1 alapszabály volt/van, mindenki azzal játszik amivel ő szeretne és nem azzal amivel kell, soha nem várjuk el senkitől, hogy azért mert "tank"-kell akkor ő csináljon "tankot". Sok értelme nincs is egy olyan játékosnak a csapatban aki rá van kényszerítve egy adott kasztra, holott mással játszana, az én játékomat se szúrja elé senki én sem szúrom el senkiét.

Persze ez a mi nézőpontunk és felfogásunk :D

Soha nem fogok "muszályból" játszani mivel én szórakozni akarok, nem "dolgozni" ;]

Klánunk még amúgy nincs (csak folyamatban) jelenleg csak 2-en jöttünk át "pandás" csapatból :]
  • Sir Quno Jedi
    De amúgy illik megkérdzeni a klánod, hogy miből szenvednek hiányt és milyen kaarkternek örülnének igazán. Így akár hasznukra is lehetsz és nem te leszel a tizensokadik felesleges kenyérpusztító.
  • Sir Quno Jedi
    Nem én szerepjátszom (pl. most vasárnap is ravenloft) és ugye ott mindent el lehet dönteni megfelelő kockákkal, már ha bizonytalanok vagyunk, vagy random döntés kell. :DDD
  • Omlás
    Te is unatkozol ? :D
    Az ötlet mindenesetre jó :]
  • Sir Quno Jedi
    Dobsz egy hatoldalú kockával, ha olyat dobsz amilyen számú már nincs, akkor újra dobsz (sorban vannak fent a kasztok a site-ján, így jönnek neked 1-től x-ig).
  • z3d
    Ez nem is rossz ötlet :D
  • Omlás
    Én annyival előrébb vagyok, hogy az oldal megvan :D de most így hirtelen elbizonytalanodtam mit is akarok indítani :D lehet kihúzom egy kalapból :D
  • z3d
    Nekem is ez a problémám :D Még az oldalt sem sikerült eldöntenem :)
  • ShaiHulud
    alap hogy wavek lesznek, en csak azt irtam hogy ma bejut mindenki az utolso hullamig/ban
  • BoneDragon
    Mennek a szerverek.
  • Omlás
    Köszi, hát időm az volt :D
  • Rubint
    Olyan hol van? Én csak dailyt találtam a fleet-en.

Két szerver megjárása után végül egy harmadikon kötöttem ki, így legalább üthetem a RusCorp-ot. :D
  • Cht
    Szerintem ma is wavek lesznek mivel most jönnek azok akik már ténylegesen az early miatt pre-ordereltek.
  • TDC Geronimo
    Alapból van hangja
  • exec79
    udv olvastam regebben de nem talaltam, hol lehet beallitani hogy ha kapok whispert legyen valami hangja?
  • j0nNyKa
    lol olvastam lentről felfelé a hszeket, és pont ilyen penny fejem volt nekem is :DD
  • ShaiHulud
    igen 15:00 es midnenki bejut ma ezt biztosra veszem.
  • empie
    Ma is várható,hogy küldenek ki cd kulcsokat? ha igen mikorra kb?
  • Sir Quno Jedi
    Rendibandik vagy, de ezt a craftos képet pl. én is láttam, meg miegymás, én azonban a ti saját véleményetekre és immáron friss tapasztalataitokra vagyok ám kíváncsi!
  • Venom
    dehogynem. 9-től délután 1-ig :)
  • BoneDragon
    Nem, nem írták...
  • mnorbi
    írták meddig tervezik a karbantartást ?
  • gerey
    Patch Notes 12/16/2011
    General

-Corrected a server-side issue that caused some game systems (such as Companion Missions) to behave incorrectly.
    -Fixed an issue that caused some pre-assigned guild name to appear as misspelled or incorrect when players log on to their designated server.
  • Omlás
    Jah most a legnagyobb bajom az az, hogy mit is indítsak main-nek báááá
  • BoneDragon
    Van és elég sokan vannak felette, már 30+ is van nálunk.
  • Omlás
    :] jah olvastam a launcherben addigra pont le is ér a kliens ahogy nézem :D
    Addig rá készülök ... :D
  • Pluskast
    Egyébként csak puszta kíváncsiságból kérdezem. Van itt valaki aki már lvl 20 környékén vagy a felett van?
  • [HUN]Crassus
    karbantartás van úgyhogy ne aggódj:D
  • Omlás
    Az a poén, hogy semmit nem kaptam, csam bepróbálkoztam és be engedet és nézem törölve vannak a kérdések, gyorsan be is állítottam az újakat, mentettem 3 helyre + kinyomtattam, de azsem magamra is tetováltatom biztos ami ziher

Végül is ha azt nézzük happy end van vagy mi :] csak azt várom ha végre leér akkor mi fog történni?
    Tuti lesz egy fél napos áramszünet vagy valami
  • Omlás
    Nemtudom volt e már, csak jelezném, azért cirka 4 hét után resetelték a biztonsági kérdéseimet, hogy tudjak végre játszani
    Üröm az örömben, hogy tegnap elhasalt az a winyóm amin az sw-tor volt így most tölthetem újra a klienst