60890
-
ShaiHulud #26594 mai elso hullam elindult, decemberiek checkoljatok a launchert. -
Tyrpak #26593 Notcasuals race to 50 - emberke live streameli, ahogy rohan lvl 50 felé, jelenleg lvl 38. -
ShaiHulud #26592 hu baz Tomb of Freedon Nad on mar most 1000-es a queue... -
Tyrpak #26591 Tegnap 3 tank 1 healerrel csináltuk meg hammer stationt. Generalon kerestünk dps-t de nem volt jelentkező, más is dps-t keresett...
Szóval minden role-ból van igény, szerintem nem lesznek hiányszakmák, főleg nagy guildekben. -
Ha olyan penny melleid lennének, az érdekesebb lenne 
Egyébként láttad milyen király űrsikló-makett van a képen?
-
:(( X1150-es igp-n nem megy rendesen a cucc :(
gondoltam melóhelyről is tolom majd , mindent levettem minmumra ,cucc betöltődik , interface látszik de más nem. végül is crafolni így is lehet de mászkálni már nem tudok. :( -
igaz az "muszáj" :] korán van még :P
Meg szoktuk amúgy beszélni, de nálunk sosem volt szempont az, hogy meg legyen az optimális "setup", hogy tudjuk abszolválni minél előbb az aktuális contentet, idővel így is úgyis végigmentünk rajta. :) -
Boncmester #26587 Az a muszáj az én szememet is szúrta :D -
DoctorStryker #26586 nálunk nincs ilyen szabály
mert ha valaki rá van kényszerítve, hogy azzal kezdjen el játszani az megutálja, abbahagyja.
Én nekem guardian-m van de, én meghülyülnék ha healert kellene hoznom. -
az "muszáj"
Amúgy meg meg lehet előre beszélni és nem kényszer az, úgyis mindenki mást szeret, egy csapat akkor hatékony, ha el vannak osztva a szerepek. -
Nálunk 1 alapszabály volt/van, mindenki azzal játszik amivel ő szeretne és nem azzal amivel kell, soha nem várjuk el senkitől, hogy azért mert "tank"-kell akkor ő csináljon "tankot". Sok értelme nincs is egy olyan játékosnak a csapatban aki rá van kényszerítve egy adott kasztra, holott mással játszana, az én játékomat se szúrja elé senki én sem szúrom el senkiét.
Persze ez a mi nézőpontunk és felfogásunk :D
Soha nem fogok "muszályból" játszani mivel én szórakozni akarok, nem "dolgozni" ;]
Klánunk még amúgy nincs (csak folyamatban) jelenleg csak 2-en jöttünk át "pandás" csapatból :] -
De amúgy illik megkérdzeni a klánod, hogy miből szenvednek hiányt és milyen kaarkternek örülnének igazán. Így akár hasznukra is lehetsz és nem te leszel a tizensokadik felesleges kenyérpusztító. -
Nem én szerepjátszom (pl. most vasárnap is ravenloft) és ugye ott mindent el lehet dönteni megfelelő kockákkal, már ha bizonytalanok vagyunk, vagy random döntés kell. :DDD -
Te is unatkozol ? :D
Az ötlet mindenesetre jó :]
-
Dobsz egy hatoldalú kockával, ha olyat dobsz amilyen számú már nincs, akkor újra dobsz (sorban vannak fent a kasztok a site-ján, így jönnek neked 1-től x-ig). -
z3d #26579 Ez nem is rossz ötlet :D -
Én annyival előrébb vagyok, hogy az oldal megvan :D de most így hirtelen elbizonytalanodtam mit is akarok indítani :D lehet kihúzom egy kalapból :D -
z3d #26577 Nekem is ez a problémám :D Még az oldalt sem sikerült eldöntenem :) -
ShaiHulud #26576 alap hogy wavek lesznek, en csak azt irtam hogy ma bejut mindenki az utolso hullamig/ban -
Mennek a szerverek. -
Köszi, hát időm az volt :D
-
Olyan hol van? Én csak dailyt találtam a fleet-en.
Két szerver megjárása után végül egy harmadikon kötöttem ki, így legalább üthetem a RusCorp-ot. :D -
Cht #26572 Szerintem ma is wavek lesznek mivel most jönnek azok akik már ténylegesen az early miatt pre-ordereltek.
-
Alapból van hangja -
exec79 #26569 udv olvastam regebben de nem talaltam, hol lehet beallitani hogy ha kapok whispert legyen valami hangja? -
lol olvastam lentről felfelé a hszeket, és pont ilyen penny fejem volt nekem is :DD -
ShaiHulud #26567 igen 15:00 es midnenki bejut ma ezt biztosra veszem. -
empie #26566 Ma is várható,hogy küldenek ki cd kulcsokat? ha igen mikorra kb? -
Rendibandik vagy, de ezt a craftos képet pl. én is láttam, meg miegymás, én azonban a ti saját véleményetekre és immáron friss tapasztalataitokra vagyok ám kíváncsi! -
dehogynem. 9-től délután 1-ig :) -
Nem, nem írták... -
mnorbi #26561 írták meddig tervezik a karbantartást ? -
Patch Notes 12/16/2011
General
-Corrected a server-side issue that caused some game systems (such as Companion Missions) to behave incorrectly.
-Fixed an issue that caused some pre-assigned guild name to appear as misspelled or incorrect when players log on to their designated server. -
Jah most a legnagyobb bajom az az, hogy mit is indítsak main-nek báááá 

-
Van és elég sokan vannak felette, már 30+ is van nálunk. -
:] jah olvastam a launcherben addigra pont le is ér a kliens ahogy nézem :D
Addig rá készülök ... :D -
Egyébként csak puszta kíváncsiságból kérdezem. Van itt valaki aki már lvl 20 környékén vagy a felett van? -
karbantartás van úgyhogy ne aggódj:D -
Az a poén, hogy semmit nem kaptam, csam bepróbálkoztam és be engedet és nézem törölve vannak a kérdések, gyorsan be is állítottam az újakat, mentettem 3 helyre + kinyomtattam, de azsem magamra is tetováltatom biztos ami ziher 
Végül is ha azt nézzük happy end van vagy mi :] csak azt várom ha végre leér akkor mi fog történni?
Tuti lesz egy fél napos áramszünet vagy valami
-
Nemtudom volt e már, csak jelezném, azért cirka 4 hét után resetelték a biztonsági kérdéseimet, hogy tudjak végre játszani 

Üröm az örömben, hogy tegnap elhasalt az a winyóm amin az sw-tor volt így most tölthetem újra a klienst