60890
  • NikeCortez
    most milyen dátumosok jutottak be?
  • DaRks7aR
    Én is szívok a Tomb of Freedon Nadd-on.
    Tegnap több mint 2 és fél órás queue-t vártam végig.
    Most is már vagy másfél órája várok és még 386-an vannak elöttem.

A BioWare-nek kéne kezdenie ezzel valamit. Azt ők sem gondolhatják komolyan, hogy a 2 órás queue-k rendben vannak...
    Ha más nem legalább ideiglenesen lockolják a server populációt de ezt sem csinálták meg mert tegnap egy rakat új lvl10-es láttam.

Egyébként meg számtalan megoldás létezne a probléma megoldására de nem az amit jelenleg a BioWare csinál. (Csak új serverek hozzáadásával nemtudom, hogy akarják megoldani a queue problémákat egy létező serveren?)
  • Boncmester
    Köszi Nephin! :)
  • Boncmester
    Melyik szerver?
  • ShaiHulud
    ja tomb of akarmin ennyire...megkoszonhetitek nelphinnek hogy atraktak mashova a magyar servert:D en meg szidhatom mert mi meg azutan jottunk ide :D
  • z3d
    Ugh...az szívás :(
    Ennyire rossz a helyzet?
  • hyjal
    az úgy korrekt
  • ShaiHulud
    14:42 ota queueban vagyok es meg midnig van elottem 199 :(
  • NikeCortez
    most tényleg battlefieldezek egyet B2K,n hátha telik a TIME :D
  • NikeCortez
    Lázadjunk hülye magyar módjára :D
  • gseldon
    Akkor is, nem érdekel :) Eddig nem nyafogtam, de most már tele van a tököm :)
  • Rockety
    köszönöm!
  • NikeCortez
    FELTELEPITVE 19Gigát tesz fel...plusz-Minusz egy kétszáz mega.
  • ShaiHulud
    az hogy idoben kozel vannak egymashoz az nem azt jelenti hogy kis adagokat nyomnak, hanme hogy decemberben sokan rendeltek elo, szokasosan azok akik utolso pillanatra hagynak mindent :D dec es julius kozt alacsony stabil szinten mentek az elorendelesek, a ket csucspont az julius es decemberben volt.
  • gseldon
    szerintem 9-el még én sem. Elképesztő milyen kis adagokat nyomnak mostanában, lassan csak néhány órányit egyszerre...
  • Rockety
    sziasztok, mekkora ez a kliens ? most tartok 18gb és még tölt vmi 4gb cuccot :D
  • NikeCortez
    igazábol én dec 11.-ei vagyok...szerintem a mai második hullámot sem érem meg :)
  • NikeCortez
    ja, csak orginen az a kulömbség ,hogy : VALUTA...sokkal jobban járna a többi unios tag, ha forint alapon rendelnék elő kintröl :)
  • Tyrpak
    Szerencsére a játéknak, előfizetésnek semmi köze az originhez.
    Elvileg tőlük is le tudnád tölteni, meg nyilvántartják, hogy megvetted, de arra jó a patcher is.

Origintől kapott kódot ugyanúgy kell beírni, aztán bankkártyát vagy game time cardot beírni, mint azoknak, akik megkapták dobozban.
  • NikeCortez
    hát igy is 16 kilo volt orginen...de ha tudtam volna hogy ennyire kuszás lessz az Early Acces (ugyértem hogy az uccso preorder is max 5 nappal elobb jatszhat...) akkor megvettem volna 12ért a cdgaliban. (ja és nem delux...)
  • z3d
    igen, ettől még játszhatsz.
    ha jól tudom, annyi van, hogy amíg nem regeled az origines kulcsod, addig nem kapod meg az ingame extra tárgyakat (már ha deluxe verziót vettél)
  • NikeCortez
    de ez csak orgin, én is azon vettem, attol fuggetlenul játszhatsz ... szerintem...Orgin és a Weboldal azaz az accountod, két kulombozo dolog, ez olyan mint a steam. (hasonlo inkább, kezdetlegesen..)
  • Omlás
    Ó akkor még a hétvégén megjön :9 köszi az infót ;).

Jah épp most végzett a letöltés szóval viszlát ingame mindenki :]
  • Tyrpak
    16.-án 8 pm EST, vagyis mi időnk szerint 17. hajnali 3.
  • Tyrpak
    Megnéztem az összehasonlító teszteket, és utána downgrade-eltem (eltávolít, újratelepít) a november 18.-i 11.12 beta verzióra, mert egyelőre az a leggyorsabb.
    Másik használható driver a 12.1 preview.
    A whql 11.12 driver-ből kivették a 11.11a-c Skyrim optimalizációit is, annyira nem tudják összeszedni magukat.
  • z3d
    16-án kezdik a számosság miatt 48 órát is igénybe vehet a művelet.
  • Omlás
    Van valakinek infója, hogy Origin mikor küldi majd a CD kulcsot ?
  • Bigblind
    Nem hiszem el hogy mindjárt itt van 20.-a és ati alá még mindíg nem dobtak össze egy normális SWTOR drivert! Aszem ez volt az utolsó ati kártyám!
  • NikeCortez
    PvP: Ahto City mi ezen vagyunk a Dark PRophecy-ben :) nevéböl ítélve setétek xD
  • Lonni
    Melyik guildek vannak a The Progenitoron?
  • mcgrape
    Huu de remélem hogy ezek kikopnak majd 1 hónap után, de komolyan, az ilyen tipusu játékosokat tényleg szétudnám baszni. 2 percig birtam nézni, minden beszélgetést elnyomott, aztán 50-en meg majd pofázik hogy mien szar ez a játék meg mit tudom én még. Látud látod nem kell messzire menni mikro it hogy fujj magyar közösség, mert ez az amcsi fasz ez épp normálisabb mi ?!
  • Asperot
    Dec 8 úgy látszik nem teljesen lett beengedve. Egy tuti kint maradt…és hát ki más :D
  • ShaiHulud
    hat ez biztos hogy ma beengednek mindnenkit. aki elorendelt eddig.
  • z3d
    Utolérjük őket, ne aggódj. :)
    Addig is átélünk egy nagyon jó kis storylinet.
  • NikeCortez
    igazábol, a joisten szoljon belolled, mert nemjo csak varni es latni hogy mar vannak 30asok is...
  • z3d
    Sztem ma beengednek mindenkit :) Esetleg a dec 16-i preordereseket nem :)
  • ShaiHulud
    ugynezki dec8ig ment elso hullam, bar van aki dec9-cel is irta hogy bent van .
  • NikeCortez
    huhh, akkor lehet csak késik :) reménykedek, bár ezekben a napokban több ezer pre order lehetett....
  • z3d
    Én a tegnapi utolsó hullámba kerültem be, dec 6-i preorder regisztrációval.
  • NikeCortez
    december 11.-e még nem megy tuti :)