60890
  • hyjal
    14.el bent vagyok,de nem kaptam e-mailt,csak randomra rápróbáltam és ment
  • ShaiHulud
    2200 a queue most :D a 995 volt nekem 2 es fel ora...
  • Sir Quno Jedi
    Hehe, jah, pl. kivágják aki túl sokat kérdezősködik... :DDD
  • maniac001
    Próbálta már valaki az artificer szakmát? millió dolgot tud csinálni, ami jó is meg nem is. Kérdés hogy mennyire hasznos. A másik amin gondolkodom a bio...izé...alchemy :)
  • ShaiHulud

streamingpirate Star Wars Geek
    @Rockjaw There are some pretty full servers on EU side, will the capacity go up after 20th? what can we expect Bioware will do about it?
    3 hours ago
    in reply to ↑
    @Rockjaw
    Stephen Reid
    @streamingpirate We're aware, and we have plans.
    2 hours ago via TweetDeck
  • Tababo
    hmm ahto city full és még nincs 20.
  • rholas
    FAQ ba ha nincs:

Rosszul irtad be 5x a biztonsági kérdést és letitott akkor kérni kell egy password resetet azaz elfelejetted a jelszót.
    Küldenek email benn a link és olyat adjál meg ami még véletlenül sem hasonlit a régire azaz pl xxxyyy1 helyett xxxyyy2 nem ok.

Password reset után az uj jelszóval belépve ujra megkérdezi a kérdést.

Kerülöút: Kell egy másik gép másik szolgáltatóval aminek az ip cim elsö száma azaz 81.X.X.X nem azonos és ott be tudsz lépni és meg tudod nézni mi volt a jelszavad. A saját gépen a jelszó reset ezután is kell a kérdésekre a választ meg tudod nézni.

• Sir Quno Jedi
    Mert gondolom akkor az adott IP-t tiltotta le, vagy az adott oprendszert figyeli, hogy arról volt indítva a kliens. Megoldható részükről simán.
  • N1ggA
    pedig mekkora sírás volt, hogy athora mennek a magyarok, nem pedig tombra. Még így is heavy az atho, hogy a játékosok fele magyar. Mi lett volna, ha tombra úristen :D
  • rholas
    A történet nem ért véget a céges gépen be tudok jelentkezni
    az itthonin meg le van tiltva.

Skype on mit kell hivni? +800 0246 9273 Ezt próbáltam de visszadobja egyfolytában.
  • ShaiHulud
    de gyanitom te nem a tomb of freedon nadon vagy, ofc gond nelkul jatszol egy queue nelkuli realmen...
  • DaRks7aR
    Az oké, hogy vannak queue-k az is oké lenne ha mondjuk 30perces queue-k lennének.
    De az, hogy 3 azaz HÁROM óra alatt tudtam belépni a serverre az már NEM oké.
  • NikeCortez
    az lehet de 30 másodperc utan jött az elsö Dcm xD
  • TDC Geronimo
    Inkább legyenek sorok most napokig és full szerverek, mint 2* annyi felesleges szerver, ami 1 hónap után kiürül. Ha queue van az a baj, ha alig vannak szerveren az a baj, ha nem engednek be mindenkit egyszerre az a baj, ha beengednek mindenkit egyszerre és lag van meg sor meg crash az a baj. Ilyen egy elkurvult biznisz ez az MMO piac. Én játszom 13a óta minden gond nélkül és nagyon okosan csinálja/csinálta bio eddig Annak sincs oka sírni,a ki most rendelte elő, mert 4 nappal előtte bekerült. Szóval mindenki kussoljon és játsszon :D
  • Ozzyehh
    Ahto még csak Heavy^^
  • Tyrpak
    EU szerverek egyharmada full.

Szerintetek Bioware nem számolt azzal, hogy a játék ennyivel több embert vonz EU-ból, mint az USÁból, vagy csak szimplán túl sok "menjünk egy helyre" szerver lett? Ezt párnál még érteném, 17-nél már nem.

Akiknek már ott a karaktere, guildje, azok bajban vannak, ha nem emelnek limitet, mert egyelőre még nő a létszám és nem csökken.
  • NikeCortez
    MEGY A DECEMBER 11! most volt FINAL WAVE ! Mindenkit beenged: Go launcher és jön az endgame user! :D
  • leskin
    Dec 9. 18:57 es rendelessel most hivott be 1 perce
  • Ozzyehh
    Szevasztok... tegnap nagyon felkúrtam magam, elkezdett mindenki generalba pofázni, oké, hogy nem tudták, hogy kell belépni de könyörgöm egy csomóan bent voltak hun csatin és ott pofáztak, szégyen ... direkt el lett mondva bammeg, oké nem vagyok már ideges
  • KondorKhan
    áááááhhhh.....dec 9 rendelés és még semmi :S:S:S
  • gseldon
    Újabb wave van, eddig semmi 9-ével.
  • NikeCortez
    nekem a D válasz lesz, hogy mire kijönne a key, vagyis az aktiválás, addigra aludnom kell mert reggel 4kor go melo -.-"
  • Bandras DaSilva #26652
    c sajna még 7ig...
  • z3d
    C válasz :)
  • Tyrpak
    Szerintem itt már csak azok vannak, akik
    a) queue-ban állnak
    b) még nem kapták meg a belépőt
    c) munkában szívnak mint én, és időnként nyomnak egy frissítést a fórumon, meg a szerver státuszon :)
  • NikeCortez
    Hát ez hogy: "Ma valószínűleg mindenki be fog jutni" nemjön be :)
  • MaRee
    Na végre vállalható komment mennyiség naponta, látom sokan nyomják mar :) Nekem tegnap jött meg a game, de sajnos kórházban vagyok. De öröm az ürömben, hogy jövőheten csak szerdától dolgozok úgyhogy kedden lehet egesz nap nyomni De várom mar basszus. Addig nyomhatnatok egy-két képet nyalcsorgatonak :D
  • NikeCortez
    jogos... mert nekem a 11.e szar, mivel 10-én és 9.én vettek sokan Sw-t
  • BoneDragon
    Inkább örüljél, hogy nem az utolsó pár órába jutsz be.
  • gseldon
    dec 9, mindig semmi. Nagyon fasza...
  • Cht
    Dec 9 este 5 óra bennt
  • Cht
    The second wave of Early Game Access emails have been sent. As always, check your spam folders!
  • Asperot
    Dec 8 és most bent Itt a mai második hullám
  • hyjal
    2.wave most jött
  • BoneDragon

Sajnos még így is túl sok "okos" jött.
  • Nephin
    :D
  • NikeCortez
    zsir akkor nem nyekergek a 11.émmel.
  • Cht
    nekem is dec 9 :(
  • Cht
    dec 9 eleje elvileg, de 2 órája nem jött wave
  • gseldon
    Nem is volt hullám egyáltalán. Ma eddig csak 1 volt. Rohadt retkes anyjukat. Már 2 órája semmi...