60892
  • Sir Quno Jedi
    Ez a legtöbb játékban sajna így van. Fejlesztesz, összetevőket keresel, gigaquest-eket teljesítesz, bányászol, lopsz, csalsz, alakoskodsz, fenygetőzől, pénzt költesz, terveket szerzel, craft skillek egekben, speckó tárgyat összeütöd, majd az első random mob-ból jobb esik 3x, mint amit több napi kínkeservvel összeütöttél te magad és a vendorok persze aprópénzért veszik csak be a szarodat... :DDD Ez általános, pláne ilyen szintes gammákban, ahol a cuccok nem lépnek szintet veled.
  • Me0w
    Minden equippel igy van egyebkent, nem csak a pvp gearrel. Vegre tudtam gyartani kek hiltet a kardomba, ami jobb, mint amivel kaptam, erre egy random elitbol kiesik egy lila hilt. Grrr. Tiszta wow utanerzes, kimaxolt crafting skill kell, az elozo 399 pont csak idohuzas.
  • Tyrpak
    Eddig szerencsére még nem láttam ilyen számokat huttballban, de Szyl 250k healje is odabasz.

Képzelem ahogy közben az ellenfél már örjöngve üti a billentyűzetet és habzó szájjal rohan a fórumra, hogy sírjon.

Kérhetünk egy buildet, hogy mit használsz? :)
  • Fenrir
    A BH tankot ugye dobálta a jedi knight, ráadásul az a nyomorult még aggro resetált is dobások után, így ütött mindenkit akit ért. Így elég nehéz dolgom volt IA-val healelni, egyik try-nál pl engem vert le mert már képtelen voltam mindenkit életben tartani saját magam mellett is.

Mondjuk lehet, hogy az is gond volt, hogy csak 24-es szinten voltunk, lehet hogy kellett volna még vagy 2 szintet várni.
  • BoneDragon
    Mi abban a nehéz? Az egész instát lenyomtuk tank nélkül. Ja és egyszer sem haltunk. :)
  • Marfy
    Trooper commando tudja használni a Blaster Rifle-t?
    Vagy specializálódás után csak a cannont?
    Mert combat medic szeretnék lenni, viszont az a giga ágyú nagyon nem tetszik.
  • Fenrir
    Volt már valaki a Mandalorian Raiders FP-ben? Tegnap voltam ott, de csak negyedik try-ra ment le a második boss. Eddig ez volt a legnehezebb az összes FP közül.
  • j0nNyKa
    laza hajnali huttball
  • Caliph
    és az ékezeteket ne erőltesd:D
  • PiszkosFred
    nem, ha tudod mit valaszoltal :D
  • Sir Quno Jedi
    Elég három kérdés+választ megadni. Öttel csak önmagadat szivatod.
  • xblades
    Értem kösz.
  • PiszkosFred
    Marmint nem mind az otre, csak egy kerdesre az otbol.
  • PiszkosFred
    Meg kell adnod 5 kerdest es ra 5 valaszt majd az account krealasnal. (ezeket ird is fel valahova, mert hajlamos az ember elfelejteni). Ezek a kerdesek akkro fognak elojonni, ha a rendszer feltetelezi, nem te akarsz beloggolni hanem mas. Pl mas IP-rol tortenik a login. Ekkor a szokasos jelszo-login paros mellett valaszolnod kell az 5 titkos kerdesedre is. Nem nagy dolog, de pl nem fix IP-s interneteleres esetben mindig talalkozol vele.
  • MaRee
    Mindenhol ugyan annyi. Ha dobozosban kell akkor cdgalaxis, ha csak a kulcs kell akkor g2play vagy cjs-cdkeys. De dobozosan olcsóbb.
  • Prof William
    Hol lehet viszonylag jó áron megvásárolni?
  • N1ggA
    Nekem is nagyon tetszik, nem nagyon csináltam mást kedd óta :D
  • TDC Geronimo
    Istenkirály
  • xblades
    Hogy mit?
  • MaRee
    Hát én itt eddig csak jót olvastam róla, egyedüli negatívum a queue és néhány bug ami elvétve fordul elő egy-két embernél, plusz elvileg nem nagyon szereti az ATI kártyákat a játék(fps problémák néhány helyen). De gondolom ezekre hamar lesz megoldás.
  • Prof William
    hátha januárra még kijön pár ezer patch a játékhoz. :)

A Pre-k mit mondanak? Tényleg olyan himpemragabrutálatom a játék mint amilyennek híresztelték a készítők?
  • Sir Quno Jedi
    na tőlem mindig kérdez, hiszen a szolgáltatóm mindig újat ad, szal. ezt ki lehet bírni... :D
  • PiszkosFred
    Figyeli az IPt, minden esetben kerdezni fog egy-egy secret questiont ha mas IP-rol logolsz be, mitn legutobb.
  • xblades
    Ezt nem gondoltam volna hogy enged több gépről is flejelentkezni. És hogy ilyen sokáig megtartja a kifejlesztett karaktereimet.
    Köszönöm a választ.
  • MaRee
    Már vagy egy hete mennek, akinek volt preorderje az nyomhatja. Kedden indul amúgy.
  • Prof William
    Ezek szerint már elindultak a szerverek? Nagy kedvem lett januárban beszerezni játékot. Lehet hogy ez lesz az első mmo ami nem sokkal megjelenése után már játszok is. :)
  • MaRee
    Most akkó én kérdezek: Holnap után pontban ha éjfélkor csatlakozok akkor jó eséllyel beleütközök egy 4392842387 fős queueba? Ahto Cityre mennék.Csak kiváncsi vagyok meg éri-e fennmaradni vagy inkább próbálkozzak majd ha felkeltem.
  • MaRee
    -Igen
    -Akárhányra
    -Igen
    -Nem
    -Évekig
    -Nincsen
    -Lehet bankkártyával, ez 13 euróba kerül.Majd netről előbb-utóbb lehet rendelni feltöltő kártyát olcsóbban, úgyhogy az jobban.
    -Tudtommal egy kasztnak egy űrhajó, de gondolom majd idővel lesz több is.És az utolsó kérdésedre nem tudom a választ, de gondolom csak előre kijelölt helyeken lehet, csak úgy akárhova nem.
  • xblades
    Érdekelne egy-két dolog a játékról(nem játszotam MMO-val még):

- Egy regisztrációs acc-al lehet-e több karaktert kifejleszteni?
    - Hány gépre lehet feltelepíteni a játékot?
    - Játszhatom-e mondjuk otthon és a koleszban is?
    - Tehát figyeli-e az IP címet?
    - Ha szüneteltetem az előfizetést meddig marad meg a kifejlesztet karaktereim?
    - Ha vissza akarok térni a játékhoz hosszabb idő után van-e valami szankció?
    - Lehet webkártyával is fizetni? Mert csak feltöltő kártyát láttam eddig, és melyik fizetési mod éri inkább meg?
    - Egy adott karszthoz csak egy fajta kinézetű űrhajót lehet választani? Nem lehet variálni az adott típus között?
    Leszállni a hajóval egy bolygón csak egy adott helyen lehet?

Előre is köszönöm a válaszokat.
  • BoneDragon
    Nálam 340-es sor volt, de 160 körül gondolt egyet és beengedett...
  • Zeboo
    De durva q van az Ahto City-n... Azt hiszem ma már nem játszom :)
  • Rubint
    Hát sajnos van rendesen. :(

Nekem egyik tier-es daily insta quest se triggerelt be (emerging conflicts), tökmindegy hányszor csináltam meg bármelyik kívánalmat.

Force Armor: elvileg 30 mp-ként lehetne újra kasztolni valakire, nade van amikor ez befagy adott emberre és negyed óráig is csak lesek, hogy miért nem megy rá.
  • BoneDragon
    Igen és sajnos nem csak velem fordultak ezek elő...
  • TDC Geronimo
    Őőő... Biztos hogy egy játékkal játszunk?
  • BoneDragon
    Na mivel queue van, jut idő arra, hogy leírjam a véleményemet...
    Összefoglalva: Életem legbugosabb mmo-ja!!! Ez valami brutál!
    Galaxy térképen nem tudok utazni, beragadok a hajóra, utána ha lekerülök nem tudok felvenni questet. Quest végén ütöm a mobot egyszer csak imperial fleeten termek...stbstb. Agyfaszt kap az ember komolyan...
    100x bugosabb mint bétában és aki szerint nem az
  • [HUN]Crassus
    leírás= FAIl....ha nem videózod lehet meg se találod.....
  • N1ggA
    Én az első néhány bolygóra az swtor-spy.com oldalt használtam. Nar Shaddaa-ig vannak fent, nagyon részletesen leírva!
  • [HUN]Crassus
    youtube
  • itlosz78
    Datacronok lelőhelyeinek pontos listát tud valaki?
  • Witcher
    Nem véletlenül optimalizál majdnem minden játékfejlesztő nvidiára, azért ezen már egy ideje elgondolkozhatna az ati!