60892
-
DragonKnight #26916 A grace period csak arra vonatkozik hogy megadd a végleges kódot. Ha már megadtad DE nem adtad meg az előfizetést ara nem fog vonatkozni. -
DragonKnight #26915 Az éles kezdéshez az account oldalon mind az 5 checkmarknak ki kell lennie pipálva. Vagyis egy előfizetést is kell választanod, ami vagy bankkártya, vagy PayPal( nekem és még soknak nem sikerül a PayPal-t megadni mert a BIO ezt is elbaszta) vagy pedig egy gamecard szám megadása. -
Tyrpak #26914 Éles kezdés után 2 napod van, 22.-ig adtak időt, hogy beírd a játék kódját ÉS megadj vagy bankkártyát, vagy game time cardot. -
Tyrpak #26913 Hivatalos info dev trackerről:
After you redeem a pre-order code, we will invite you as soon as possible. We'll be sending invites continuously from now until the end of Early Game Access.
Szerintem ha beírtátok a pre-order kódot, amint elindul náluk is a munkanap beengedi a testvéred is. -
DragonKnight #26912 Ma hajnal egykor lelövik a szerveret 5 órára minimum, hogy utána hivatalból induljon a játék. Ha most bereggeled a preorder kódodat akkor az volt az ígéret hogy rövid idő után (1-2-néhány óra) behívnak. Hát kb. ezek a lehetőségeid. -
Terrorcigano #26911 az éles kezdéshez kell megadni számlaszámot?
kód elfogadva, azt írja hogy 20.án kezdhetek. -
Sanszos, hogy mar csak a holnapi premieren tud csatlakozni. -
és a pre orderrel már nem jut be ma? -
Megjelenésig hátralévő idő: 0 nap, 13:32:01
;) -
De a RAM alapból azért van h ideiglenesen tárja a gép az adatokat, feldolgozáshoz, mivel miden a processzoron keresztül megy, grafikai adatok is pl, az a ramba kerül mielőtt eljutna a vga-hoz. Az pedig a játék hibája ha nem tudja kezelei rendesen és benne maradt a már használt adat. De még ott a lapozó fájl is, nem kell az egész programnak a memóriában lenni.
-
Egyetértek, teljes mértékben.
-
Ma megvettük bratyesznek is originen, pre-orderrel de nem engedi be "no subscription" felirattal.
Tudtok valami infót erről? -
DragonKnight #26904 Így ok!
Viszont a 4GB ram nem szokott elég lenni a swap mentes élethez ha valami megesz 1.5GB-t. Nekem a két swtor.exe egyike 1.5GB a másik olyan 100MB-t evett. EZ elég ahoz hogy a win7 elkezdje magát kellemetlenül érezni, 4GB ram mellett.
Persze ekkor jönnek még a súlyosbító tényezők.... Tűzfal, virusírtó, browser!! MSN messenger, TS3!!!.... Főleg a browser több nyitott oldalnál tud brutális memóriat enni. Persze orvosolható a dolog azzal a ha mindent kiírtunk a a rendszerből, de ezt sokan elfelejtik.
Nekem a 16GB ram szépen eltartja a dolgot, pedig a játékon kívül a az alábbi nem konvencionális dolgok futnak :D
1 VMWare kliens rajta egy Win Server 2008
1 SQLServer instance
1 FirebirdSQL server instance
Meg rengeteg nyitott chrome oldal ,msn, ts3, online armor, virtuális asztal stb stb.
8 óra játék után a max ram felhasználásom megütötte a 10GB-t de azért van benne 16 hogy ne legyen gond.
-
Tisztában vagyok vele mit jelent mint jelenség a memory leak...
Feltételes módban írtam, hogy igencsak nagy gond lenne, ha a 16GB ram elfogyna játék alatt.. :]
Ahogy Torzi is írja 4GB ram egyszerűen elfogy kb 4 óra játék után, és swappeléssel iszonyat belassulások és akadások jelentkeznek. Talán max akkor nem venné ezt észre az ember ha SSD lenne a gépben, vagy egy WD VelociRaptor
Nálad egyszerűen nem fogy el a 16Gb-t még 8 óra játék alatt sem ezért nem veszed észre ;) -
DragonKnight #26902 Hát Dromundon nem volt semmi akadás, röcögés. Mikor neki szaladtunk annak a nagy bogárpattintó fenevadnak akkor is flottul bírta a kliens pedig az már egy mini raid volt.
Utána mikor meg bevettem magam a Dark Temple-be előjött ez a router halál. De két újra indítás megoldotta a dolgot. Akkor féltem hogy órát fogok sorba állni de még akkor is (valamikor este 9 tájékán azt hiszem) 10 perc volt a sor, szóval jó szervert választottunk. De majd kiderül hogy mi lesz itt holnap és a hétvégén.... -
DragonKnight #26901 A memory leak az van vagy vagy nincs, a viszont van elég ramod ÉS a memory leak nem éri el a azt a szintet (32 bites alkalmazásnál a 2GB-t) , mikor a procesznek elfogy a virtuális címtere, akkor azt te mint felhasználó nem fogod észre venni. -
4 gb ram mellett kb 4 óra után már van swap , úgy hogy más nem fut mellette. szóval vmi biztos nem stimmel bár az a fura hogy dromundon ez nem jött elő csak balmoran. lehet hogy terület függő. -
Hát ha 16GB Ram mellet lenne memory leak az igencsak nagy gond lenne :D -
DragonKnight #26898 Hát azért ég és föld a különbség az Ajto city sorai meg a mondjuk a Tomb, Hidden Beks vagy a Nightmare sorai között.
Az Ahto-ba tegnap esti csúcs alatt 10 perc a volt a legtöbb amit várnom kellett 113.-ként a sorban.
A kliens elég stabil, ha van is memory leak akkor elenyésző/vagy nem ott van ahol én járok Egy teljes délutáni játék után több mint 8 óra alatt a kliens valami 1.5GB ramot evett. Ha van elég RAM a gépben hogy a többiek is elférjenek akkor nincs swap egyáltalán. ( Nekem 16GB RAM mellett meg se röccen a a swap file)
Amit viszont tapasztaltam az a hogy tegnap a router akadt ki a SWTOR-ra de nagyon, hirtelen voltak 60!!! másodperces lag spikejaim amit nem oldott meg se ma kliens sem a gép újra indítása, de a router restart már segített.
-
Akkor azt hiszem, maradok a "kilép újból indít" megoldásnál 
Grafikai hibába (eddig) nem futottam bele, olyanokba, amiket írtak itt előttem egyáltalán (széteső textura, feketeség stb..) 11.12-es driver van fent.
Amúgy a játék sebességével (eddig) eddig ahol jártam nem volt gondom. (kezdőterületeken, Kaason, Balmoran) 1920x1080 minden max, árnyák off többségében fekszik az fps 60-on vsync miatt. Itt ott voltak döccenések, de élmény romboló akadás max akkor van, ha elfogy a memória mint említettem, de egy gyors game restart azt is megoldja, már ha nem kell utána fél órát sorban állni ugye
-
Lonni #26896 én nem tapasztaltam ilyen bugokat, egyetlen egy ami zavaró, hogy ajtón vagy kapun nem lehet átlőnni vagy healelni.
Amúgy The Progenitoron sikerült megtalálni az ungarische közösséget. Repulic oldalon kb 3x többen vagyun mint Empire oldalon. (magyarok)
Viszont a battleground que-k egész gyorsak, bízom benne, hogy egészséges a faction balance, de nem találtam még adatot erről, jó lenne hasonló mint a warban, ami jelzi, hogy melyik oldalon vannak többen kevesebben. -
Tyrpak #26895 8 giga ram, 60 giga ssd, windows-ban kikapcsolva a swappelés.
És így már elviselhetőek a pálya váltások, és csak 12 óra játék után kezdett el belassulni :) -
DieHard #26894 Megint frissit valamit -
Tyrpak #26893 Egyértelmű memory leak van, de melyik bioware játékban nem volt? Vagy a mostanában kiadott mmo-kban... (aoc-é nagyon komoly volt)
De dolgoznak rajta, a tarisi fps esés miatt is kérték dev trackeren, hogy aki érintett, az adja meg a user nevét, hogy megnézhessék a metrix-ben merre ment.
-
Nálam is van néhány fura bug: párbeszédeknél hiányzik az emberek szeme (ALT+TAB után jön elő)nagy feketeség van a helyén vagy el van csúszva illetve van, hogy 1x csak a párbeszédben befeketedik a bőrük. Volt pár fura dolog quest leadásnál is néha nem azt a rewardot kaptam amit választottam. Viszont ezek nem olyan problémák amiket ne tudnának kijavítani. Egyébként a játék eddig nagyon bejön. -
Jah hát igaz, azért nem mindegy hogy 100 an vannak előttem vagy 4000-en
-
szvsz ennél több ram játékra felesleg egyelőre. bőven elég kell hogy legyen csak kicsit még csiszolniuk kell rajta ( mint sok minden máson ). -
Én vasárnap este kb 10-15 percet álltam sorba de nem is az a lényeg hanem a másik 2 szerveren mekkora sor lehet.... -
Még a végén ramot is kell venni :D, de előtte winyót is kell..... 
-
jahm kb 4 óra játék után iszonyat töltögetésbe kezd nálam , akkor már kb 1.5 gb ramot zabál fel ( 4 van ). -
Hát az a 10-15 perc amit szerver képernyőn ír az igencsak relatív :] szombat este 8-9körül 10 percet írt haveromnak de kb 40 percig állt sorba :] -
Most hogy mondod én is ránéztem, kód megjött pénzt nem vont
eddig legalábbis ...
Pluskast: Majd maximum nem logolunk ki
csak karakterválasztóig 
Más téma:
Más is tapasztalta, hogy több óra játék után el kezd akadni úgy rendesen olyan helyen is ahol előtte simán futott mint a vaj? SWTOR bezár, majd újbóli indítás megoldja, csak nem jöttem még rá mi okozhatja. -
az én reggeli laza meccsemen ez volt:miután megkérdeztem egy Jedit mi a rákért nem segített menteni az ajtót,hogy ne robbantsák be "sry i thought it was 3v2 and you were about to die so i decided i stay in stealth to survive".......ez az uccsó ajtónál volt....ki is kaptunk....érdekes emberek PVP nek:D -
Ahogy néztem Ahto-n azért messze jobb a helyzet mint LoL-on vagy Tomb-on. Nem mind1, hogy 10 perc az átlag várakozási idő vagy 1,5 óra. Egyelőre azt mondom, hogy Ahto jó választás volt. -
Ne játssz olyan sokat, szegény karakterednek tiszta karikásak a szemei!
-
Hali.Valakinek levonta már a játék árát az Origin? Mert a kódot már megkaptam emailben de a kártyámról még nem vont le semmit.Valahol le lehet ezt vonatni? -
Bandras DaSilva #26880 Hát nem tudom, én pl páncélkészítéssel elég jól elvagyok és veszik is mint a cukrot. Pont örültem, hogy jobbakat gyártok mint amik kiesneka flashpointokból. -
Pláne, hogy jönnek az ünnepek:) Dugig lesz minden szerver:) -
Sith Juggernaut lett a main, kéész tortúra volt ez a hétvége mire ráéreztem mi is az amit szeretnék, úgy döntöttem ami tetszik abból mindegyikből felhúzok lvl 10-ig, így csak dönteni tudok, vagy nem..
Juggernaut volt az utolsó de BH story ide, fun oda, anno pandásban is warri tank volt a mainem hát itt is az lett a bejövős. Úgy tűnik ez az ütök vágok amputálok az én műfajom nem a távolról operálás
.
Szép sorok vannak már estefelé Ahto City-n is bele se gondolok mi lesz megjelenés után :D. -
Nekem abszolút bejön.