60892
-
itt tart a merc build, és a firebug ágon fogok fentebb mászni
arsenal teteje valami félelmetesen használhatatlan, aki kitalálta, hogy az unload core spell legyen, azt fejbe kéne lőni.. -
DragonKnight #26955 http://www.youtube.com/watch?v=3zYOw7v6TFE -
Cnut #26954 A gameshopban elvileg 10k-ért megvehető szerdától... -
Bandras DaSilva #26953 Azon el kell, hogy menjen szépen. nkem rosszab vas van alatta per pillanat (amíg meg nem jön a vadi új gép elvileg ma vagy holnap) és megy rajta. Mondjuk a low és a high beállítások között én speciel annyi difit nem látok, de mondjuk nálam low-ban megy olyan 30fpssel..néha esik le olyan 10 köré...meg warzoneban...szal per pillanat nincs pvp.
Ha kicsit szaggat a dolog kapcsold ki az árnyékokat...az iszonyúan megdobja az fpst. -
off:
Most mit várunk egy olyan dologtól ami 7200 fordulatot tesz meg percenként? :D és napi 2-10 órát megy? vagy szervergép 24/7be
Nincs az a csapágy ami ne kopna szét már 1 év, vagy kevesebb alatt. -
off
Csak WD winyókat veszek :).
Cirka 1000 nap üzemóra van a 640-es winyóban ami elhasalt a múlt héten :S
"Szerencsémre" (már ha lehet annak mondani) nem halt meg teljesen "valahol 50% tárkapacitásnál" van hiba, ha ott akar írni olvasni lehal előtte utána, hibátlanul működik. Így használni tudom de őszintén, ilyen állapotban ki az aki bármit is tárolni mer ilyen állapotú lemezen

on -
Game Booster 3, illetve a Smart Defrag 2.2 már free :] -
Tyrpak #26949 Az alig egy éves 320 gigás winchesterem 2 nappal azután halt meg, hogy kétszeresére emelték a winchesterek árát.
A másik, 3 éves 200 gigás vinyóm is haldoklik, van hogy bootnál kidobálja a fejet.
Szóval katasztrófálisak az élettartamaik. -
MaRee #26948 Köszi! -
OFF:
[spoiler]Smart Defarg, az Advanced System Care része (de asszem külön is telepíthető) boot előtt is tud töredezettség mentesíteni, vmi merezlemez optimalizáló funkciója is van, passz h az mit csinál.[/spiler] -
Én ezt használom! -
MaRee #26945 Valaki mondjon már egy jó merevlemez defrag progit légyszi, még kezdés előtt (már alig 12 óra
) át akarom nyomatni egyszer a hdd-ket.
-
SSD-n filóztam már egy ideje, de az az igazság én special kicsit tartok tőlük mint megbízhatóság és élettartam, főleg mivel nálam folyamatossan megy a gép max ha áram szünet van akkor van akkor nem
. 4-5 évente így is elhasználódnak a winyók a gépben ssd szerintem eddig se bírná...
Most ha minden igaz olcsón hozzá tudok jutni egy WD VelociRaptor-hoz valószínű inkább azt választom mint az ssd-t :) -
Tyrpak #26943 Hát nekem a 100ezres gépemből most az swtor miatt lett 150ezres (videokártya, SSD).
Viszont csak reklámozni tudom, az SSD nagyon sokat dob a játékélményen (párbeszédek betöltése, pálya váltás) -
Tapasztaltam :D Torzival is AOC fórumon futottam össze először :D -
Kapcsold ki a vizet :D....
off
Nem is tudom melyik játék volt az anno aminél lehetett így trükközni, hogy elinduljon sm 1.0-ás vga-val :D mert sm 2.0 kellet hozzá alapból ....

on -
AoC kb megjelenéskor csak grafika volt meg buggok XD -
OFF
Hát az én gépem se egy mai darab, egyedül a processzort újítottam most. Amikor jelentkezik a swappelés akkor zavaró csak a dolog amúgy töklesesésen fut a játék.
Szóval egy jól össze rakott 100-150E-s géppel bőven optimális körülmények között tud játszani az ember.
ON
Nem tudom, nekem kifejezetten tetszik a grafika :] az meg egyértelmű, hogy mmoban nem fognak CrySis2 szintű textúrákkal dolgozni.. sok értelme nem lenne :D -
jahm tényleg a víz az oka ! :D
na emiatt vehetek melóhelyi gépbe sm3-as karit . :) -
Ez azért nagyon unfair... fizeti az emberél a kilókat közbe meg 6 órát várni? na pont elért nem is fogom meg venni pedig nagyon kíváncsi vagyok a gammára
-
MaRee #26936 Nekem egy 2009-ben vett 100 ezer forintos gépem van. c2d 2.8 GHz, 4GB ram, ati hd 4850 512 mb. Eddig MINDEN játék ment vele,a Skyrim full highon 50 fps, még a Battlefield 3 is 30-40 fps-el fut (igaz lowon, de kit érdekel)! Nem hinném hogy az SWTORnak akkora gépigénye lenne, hogy fél milliós gép kelljen hozzá.
Persze én 1280x1024-es monitorral játszom nem full hádéban meg mittudomén, de nekem ez tökéletesen elég. Majd ha ezt a gépet eladom és pótolok bele kb 100 ezer forintot, abból már tudok olyan gépet venni, amivel normálisan lehet nyomni nagy felbontással is. Nem kell azért rémeket látni. -
Pacho #26935 Szerintem mivel nemrég jött ki az sw blue ray verziója így akarják az embereket rávenni, hogy mindenki vegye meg és amíg tart a queue addig nézzen meg mindenki egy részt.
-
Köszi átolvasom hátha találok benne valami "újat" :D -
DragonKnight #26933 Hát pedig van benne a SM3-as kód, persze a szar kőmosott ultra gagyi "HIRES" textúrákon semmi sem segít.
Az SM3-at egy helyen láttam, ahol biztos az van, mégpedig a víznél ahol a tükröződés biztos SM3. -
Én gameboostet használok, abban is belehet állítani h melyik folyamatot/szolgáltatást kapcsolja ki/be gombnyomásra. Pláne win7 alatt az aero felület azért használ némi vgat még akkor is ha játék fut.
De ez a tény hogy a windowsnak mindig futottak olyan szolgáltatásai amik fölöslegesen mennek. -
DragonKnight #26931 Az elég nevelő hatású dolog. Annyi idő alatt lehet vizsgára tanulni, gyerekkel foglalkozni, kitakarítani a lakást, disznót vágni stb stb stb. ÉS még azt mondják hogy minden idejét az ember játékra költi :D -
Én mondjuk az nem értem továbbra sem hogy ilyen kinézet mellett minek ehhez SM3-as kártya. :( -
Pacho #26929 Tomb-on szombat délután 3kor 3200-as queue, 6 és fél órás sorbanállás.....;) -
DragonKnight #26928 Benne van a topicban hogy mit értek alatta... Azt ami a Win7 minimum konfigjához van közel vagyis:
Min requirements for Win 7
1GHz processor (32- or 64-bit)
1GB of main memory
16GB of available disk space
Support for DX9 graphics with 128MB of memory (for the Aero interface)
A DVD – R/W drive
Ez a guide azért van hogy esetleg Low vagy kicsit jobb mint Low beállításokkal ezeken a gépeken is fusson a game. DE ha valakinek félmillás gépe van akkor is olvashat itt olyan dolgokat ami még az ő gépét is gyorsíthatja.
-
Szerényebb? úgy érted nem fél millás... -
DragonKnight #26926 Itt egy jó kis guide hogy lehet a Win7-et hozzáreszelni a játékhoz.
Akiknek szerényebb gépük azok mindenképpen fogadják meg a tanácsokat
Win7 guide -
Cht #26925 Hivatalos álláspont
Memory leak -
DragonKnight #26924 Minden alkalommal automatikusan levonják a pénzt olyan időközönként (1,3,6 hónap ) előre amit válaszottál, ha nem akarod ezt akkor még időben cancelolni kell az accountot. -
Terrorcigano #26923 okés. köszi a segítséget. mastercard-os vagyok és nem fogadta el mert nincs rajta lóvé. megyek teszek rá. -
Cht #26922 Igen le kell mondani.
Lehet úgy csinálni hogy befizeted deaktiválod és mielőtt lejárna újra aktiválod -
Cht #26921 FONTOS 
Tarison jelenleg hibásak a questek, szerencsére a class questek utániak.
Aki akadást tapasztal az nem a saját gépe hibája. Memóriakezelési gondok vannak.
Szóval a Bonus questeket csak akkor érdemes meggcsinálni ha nagyon akarja az ember, én a patch utáni befejezést javaslom.
Swtor fórum
Memory Leak -
Evoluti0N #26920 Tegyük fel, h megadok egy kártyaszámot, h bírjak játszani. Akkor az azt jelenti, h minden 30. napban levonják a havidíjat, ameddig nem deaktiválom ezt a fizetési módszert, vagy csak akkor vonják le ha arra megyek, h venni akarok 30 napot? -
DragonKnight #26919 Az előfizetéshez most nem fognak pénzt venni róla le. Egy dollár/euro max elég ahoz hogy egy próba foglalást tegyenek amit azonnal visszakapsz.
De több kártya esetében még ez se kell ha a kibocsátó egyből visszaigazolja hogy ok a kártya.
Sajna akiknek VISA-juk van azok most egy kicsit biztos szopnak, mivel volt egy kellemetlen adat lopás, több tízezer kártyát letiltottak a bankok hogy nehogy gond legyen, (két kollégám is így járt ünnepek előtt, hogy hirtelen nem tud hozzáférni a pénzéhez pedig most van a nagy bevásárlási láz) ezért elképzelhető hogy ott tovább tart az autorizáció. -
Cht #26918 Kiegészítés
Paypal fizetésre is lesz lehetőség, preorder alatt nem müködött, de ahogy látom mostanában már aktív.
Jelenleg az űrhajó csak mint taxi üzemel, állítólag fejleszteni fogják az űr ráész, elképzelhető hogy real time lehet majd vándorolni az űrben. -
Terrorcigano #26917 értem. és elég hogy 1 euró legyen rajta ha jól tudom.