60892
  • Torzonborz
    vagy nem :( én most már több mint fél órája várok. mondjuk melóhelyen vagyok szóval nem lényeges de otthon már lehet kaparnám a falat :D
  • Fenrir
    A probléma az, hogy tele van a szerver és pár haverom aki most rakja fel a játékot már nem fog tudni oda kreálni karaktert.
  • Nephin
    Egyébként a sor hajlamos random köddé válni és hirtelen beenged, holott az előző percben még párszázan előtted voltak...
  • Nephin
    Nem. Mindenhol sor van, most indult a játék... Majd lemegy a roham és nem lesz sor.
  • soundsonic
    engem az zavar jelenleg, hogy egy fejvadász tank több dps-t tol mint én mele dps-ként.
  • Fenrir
    Nem lesz alternatív pvp szerver kijelölve? Ahto már full és fél órás várakozás van most.
  • Cht
    Mivel ugyanaz a 2
  • Cht
    Pont hogy minden profhoz slicingből jön az ún Quest item!
  • Torzonborz
    ööö akkor nemtom .szerintem valort kéne érte kapni. még nem vagyok tatooine-on szóval még nem tudom kipróbálni.
  • darth devil
    Nem jár semmi, legalábbis nem vettem észre. Tegnap megöltünk pár ember tatooinon. Max valor járhat érte, másnap nincs értelme, meg az élvezet. :D
  • N1ggA
    Semmit, avagy bármit. Slicing annak jó, akkor nem akar craftolni, csak pénzt szerezni. Nem ad materialt semmi craft skillhez, de scilingból befolyó pénzből tudsz venni pl.
  • t0xikus
    1 szinttel magasabb volt.
  • Torzonborz
    mekkora mukit vágtál le ? nem volt túl kicsi ? mittomén 5 szinttel alacsonyabb ?
  • t0xikus
    player ablak nem volt nyitva, de chatablakon, scrolling texten semmi infó nem jött.
  • Torzonborz
    abszolut semmi ? vmelyik tatooine-os videón mintha láttam volna hogy valort kap az illető. mondjuk elég nagy marhaság lenne ha tényleg nem jönne semmi .
  • t0xikus
    ami eléggé nem tetszik: player killért nem jár semmi (pl tatooinon...) ez milyen hülyeség már?
  • Nephin
    Lvl 50.
  • MaRee
    Értem, köszi! Slicing mellé esetleg mit lehet még érdemes felvenni, amivel jól lehet pénzt csinálni?
  • gseldon
    Összesen 3. Mindent a companionok csinálnak, a gatheringet és a craftingot is (meg a mission-öket is). Emellett, maga a karakter is tud gathering-elni, ha éppen companion nincs közelben. Minden crew skill minden companionhoz tartozik, bármelyik csinálhat bármit, de egyes companionoknek bónusza van egyes skillekhez.
  • Tyrpak
    Nagy zöld betűs link itt a fejlécben :)
  • MaRee
    Hány crew skillem lehet összesen? És a gathering + craftingot is a companionök csinálják, vagy a craftingot a kari, gatheringet a companion? Valamint egy companionhöz csak egy skill tartozhat vagy bármelyik csinálhat bármit?
  • gseldon
    egyébként hogy kell flashpoint-ot hard mode-ban indítani, vagy az csak lvl50-en lehet?
  • Tyrpak
    Questelésen és harcon kívül van még több fajta questelés és harc. :)

Ami ShaiHulud még nem írt, az a pvp, 3 warzone, 2 world pvp zóna.
    Valamint az, hogy a hardmode flashpoint és raidek adnak ritka recepteket és ezekhez a receptekhez olyan ritka alapanyag is kell, ami szintén flashpoint, raid-ben esik.
  • gseldon
    Ez így szerintem tök normális, nincs ezzel baj.
    Elsőre nagyon fasza, 2-3 alkalommal is, de utána az ember már csak pörgetni akarja :)
    Ha meg újonc van, akkor természetesen mindenki szépen megvárja.
  • ZoliJ
    tény hogy sokadszorra én is átlépkedem. De az első pár alkalommal azért tud újat mutatni a különböző válaszok miatt
  • Evoluti0N
    Mondjuk az is érdekes, h mikor beírom a kódot és még mielőtt másodszor rámennék a contiune-ra azt írja ki, h a Digital Standard Edition-t regisztrálom ezzel a kóddal, amikor nekem a dobozos verzió van meg.
  • Tyrpak
    Azért Black Talon második-sokadik alkalommal, amikor már összes lehetőséget ismered, és tudod, hogy ha végignézed, akkor több mint 1 óra, végigspace meg 40 perc sincs, akkor én meg szoktam kérdezni az embereket udvariasan, hogy ha ismerik, akkor ugorjuk át.

Jó, nem mindenki bétázott, nem mindenki ismeri. Akkor én is kivárom.
  • Tyrpak
    Engem jobban zavart, hogy a pvp miatt magasabb szintű voltam, mint amilyen alapanyag a bolygón esett, még mindig rank1-eket adott, amikor már rank2 kellett volna.

Ha tényleg húzod a craftot, és a szintednek megfelelő legjobb cuccot meg tudod csinálni, akkor a prototype-ok statjai jobbak, mint az azonos szintű modos tárgynak.
    De ez baromi sokba kerül, és úgyis lecseréled 2 szint múlva.
  • ShaiHulud
    minek nyomod el, ha ugyis megkell varni a tobbieket? inkabb elvezd a voice actingot meg az animaciokat kozben. van neha egy ketto nagyon jo, amirol lemaradsz ha spacelsz.
  • ShaiHulud
    space combat, warzone, flahspointok (hardmode), operationok (raid) segiteni guildtarsaknak (heroic questek kozul sok ismetelheto es igy te is megkapod ujra ha segiteni mesz), ezen kivul altozas. kb mitn a tobbi mmoban.
  • MaRee
    Tudom, magán küldetéseknél oké én is meghallgatom, de fp-ben nincs kedvem hozzá, annyira nem érdekel.Nem a voice acting miatt vettem meg.
  • MaRee
    Miért ne lenne?Lehet még Ahton karaktert csinálni nyugi. Max sorba kell állni, mint én most.
  • ZoliJ
    nem akarlak kiábrándítani, de ennek a játéknak pont a voice acting az egyik fő erőssége:)
  • ShaiHulud
    hany epic receptet discoveredeltel? azok biztos jobbak mint ami benne van az itemben :) gyartod zoldeket->reverse engineering = kek recept, gyzartod kekeket-> RE = lila recept...tovabb van vajon?:D nem rpobaltam lila modokat RE-zni.

nekem amugy nagyon tetszik igy a wowos craftrendszer utan, ahol szenvedos volt, itt meg remek lett.
  • Smuge
    Questelésen és harcon kívűl milyen lehetőségek vannak a játékban , valaki össze tudná foglalni? ( teszem azt max. szint elérése után) Erősen elgondolkodtam a vételen annak ellenére, hogy nem akartam belefolyni :)
  • Sáska
    tudtok esetleg magyarokrol a Lord Calypho RP-PVP szerveren?
  • nowan
    Én tudok jobbat gyártani mint ami bennük van, de nagyon sokba került. Gyors fejlődésnél nincs annyira értelme, a vége felé szerintem lesz.
  • JethroHUN
    Ha most megveszem a gamet, (közeljövőben) ahogy nézem a szerver státuszt esélyem sincs h Atho Cityn játsszak, ergo magyar guildhez se... v rosszul gondolom?
  • [HUN]Crassus
    figy szerintem a craft direkt iylen....milyen már,hogy elküldessz 3 embert és közben még te is szeded a cumót...ez így van kitalálva,hogy ne ez legyen az "életcélod" ha belogolsz....szerintem jó ötlet,hogy nem a farmolás a lényeg!
    Az más tlszta,hogy az itemek kicit elvannak baszva legalábbis jelen pillanatban...lehet 50-en majd lehet normálisabb cumókat gyártani,de addig örüljünk,hogy nem megy el a fél életed meg az összes lóvéd a szinthuzásra:P
  • z3d
    Nekem iszonyat hangulata van a flashpointos beszélgetésnek, kicsit felidézi az asztali szerepjáték hangulatát, mivel így ki lehet játszani azt a típusú karaktert, amit szeretnél :)
    Persze lehet, huszadjára már annyira nem lesz bejövős a dolog :-/