60892
-
"jófej" EA most küldte az SMS-t,hogy levonta a játék árát! egy gond van ezt már megtette júliusban is.....most üldöuöm a supportot....,de nemtalálom azt a live chates szart....emailek már mentek meg ingame reklamáció -
Evoluti0N #27397 Lehet, h én vagyok a hülye, de most nem értem, h ezzel mit akarsz mondani.
-
"Banned by console" -
Evoluti0N #27394 Miért van az, h nem enged írni a hivatalos fórumban? Ezt az üzenetet kapom:
You do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Nem próbálok semmi adminisztrátoros dolgot és az accountom sincs letiltva.
-
bacca's blade (meknéztem) -
Na nekem reggel elegem lett a BW-ből a sorukkal együtt, úgyhogy átmentem a BAcca's World vagy miatököm nevű szerverre és kényelemsen végigtoltam a napot úgy, hogy még MOST is light a szerver!!!! ÉS végig élvonalban vagyok messze. -
ShaiHulud #27385 ja es azert sem akarok mast cisnalni, mert a jatek maga zsenialisan kurvajo lett, minden aspektusat nagyon szeretem, solozas, instazas, pvp mind remek szierntem. egy ket hianyossag meg kenyelmetlenseg van de szerintem ezek keosbb javulnak majd, pl ha bankba berakok stackelheto cucccokat a tatyobol es mar van a bankban olyan akkor azt kulon rakja e snekem kell manualisan rapaklni:( (eleg pepecselos scavenging+underworld tradingel a sok szart egymasrakni midnig), vagy pl nem lehet pingelni a mapen ha mutatni akarsz valakinek valamit, szoval ilyen jellegu dolgok.
esetleg lehet ezeket csak en nem jottem meg ra hogy? :) -
Nephin #27381 Akkor együttérzésem, de nem tudsz mit tenni, vagy tűrsz, vagy klánt váltasz. -
ShaiHulud #27380 nem az en guildem, en csak egy tag vagyok, raadasul en csak oktoberben preordereltem szoval csak csutortokon jutottam be, a gl es par hc arc mar elso nap, ok mentek ide. azt hozzakell tennem hogy a mi guildunk nem magyar hanem nemzetkozi, es egyenesen szempont volt az hogy csak a magyar kijelolt szerverekre ne menjenek. en amugy mar azonnal szoltam hogy masik relamre kene menni, amikor beirtak hogy a tomb of freedon nadra mentek, mert en is tudtam hogy gondok lehetnek a spanyolok miatt. de sajnos egyedul keves vagyok egy guildben. -
Laroa #27379 Akkor meg emelt fővel viseld el szépen a 6 órás queuet, mert mi nem szorulunk rá a rinyádra. Bár meg kell hagyni, elég szórakoztató így munka közben :D -
DragonKnight #27378 Persze vannak megátalkodott javíthatatlanok, akik kivárják a 6 órás sort és ott csinálnak új karit.... Viszont egy 6 órás sor az kb az amit te is kérsz LOCK, mert így senki se tudja használni a motyót. Azt meg tegyük hozzá hogy a 6 órás sor ott figyelt már tegnap előtt is, tehát nem a a mai nap tehet róla....
A BIO arra számít teljesen jogosan hogy azok akik nem sorban állással akarnak foglalkozni rerolloznak. Persze nincs free transzfer de ha az egész guild rerollozik egy Tomb méretű szopásról egy low szerverre akkor kb 3 nap alatt behozza azt amit a Tombon egy hét sorállással elért.
Ez meg azért nem nagy gond, akinek meg az annak ott a 6 órás sor.
Figyeld meg hogy a héten a hivatalos fórumon mekkora anyázás lesz és közben szép csendben hogyan fognaka a guildek migrálni az új szerverekre. Az eredmény az lesz amit a BIO eltervezett.
-
ShaiHulud #27377 jo de, nem is akarunk elmenni innen, mert ez A pvp realm, es ez egy pvp guild. bebaszna olyan warzonekat kene tolnom mitn amiket jonnyka irt. halistne ilyen szarnak hogy 8bol 7 ember shadow nalunk nyoma sincs. kurvajo realm lenne ez ha nem kene 6 orakat varni :( volt is szavazas guildben, nem akarunk elmenni innen, abban bizunk es meg enis, hogy par nap mulva rendezodik. de igy hogy bw nem csinala z egadta vilagon semmit igy egyre fogy a turelmem. lock+free trasnfer ez lenne a megoldas. aki abban bizik hogy siman uj szerverek nyitasa majd megoldja a helyzetet az nagyon naiv. -
ShaiHulud #27376 azt te sem gondolod komolyan hogy az hogy van adatuk arrol hanyat adtak el, attol meg josok is lettek hogy tudjak ki melyik szerverre akar majd menni, nem igy mukodik ez... a community a vonzo ero mivel ez egy MMO, egy spanyol nem fog uj relamre menni mert a spanyol kijelolt community egy szerveren van, az orosz se fog masikra menni mert annak is, a magyar se nagyon fog masikra ha magyarokkal akar jatszani mint a fenti realmek. megmondanad az uj szerverekre megis kiket varsz, free transfer nelkul? -
Nephin #27373 Nem mintha az Ahton és máshol nem lenne sor, de nem hat órás... -
ShaiHulud #27372 nem ma kezdtuk a guild day 1(early acces day 1) ota ott van en csutortokon kerultem be. persze ez lethene megolda shogy addig mashol csinalni egy karit cska ugy... de en a bhmat akarom huzni amivel tervezem az endgamet is, raadasul ez a bizonytalansag es mar szinte remenytelenseg amiben hagy minket bw ez kurvara nem oszonoz erre. ha tudnam hogy par nap mulva megoldodik a quuee akkor addig siman funolnek valami noobjedivel vagy nublerrel, hogy megnezzem a storyjukat. de igy kenytelen vagyok vegig varni a queuet hogy tudjak haladni a fokarimmal, hogy ne maradjak le a tobbiektol nagyon. altozni en csak azutan terveztem hogy a fokarimmal mar alig van mit csinalni, sose voltam az egyszerre sok kairval jatszos tipus. -
Nephin #27371 Amikor ment a vita arról, hogy miért lett az ajánlott szerver a Tomb helyett az Ahto, elmondtuk kismilliószor, hogy a sok spanyol (aztán az olaszok is) odamegy, hoooosssszzzzúúúúú sorok lesznek. Esküszöm, ha százszor nem írtam le csak én első nap, akkor egyszer sem. Most mit kezdjünk azokkal, akik nem hallgattak a tanácsra? -
DragonKnight #27370 Ne félj a Low realmok is tele lesznek csak várd ki szentestét.... Nem hülye a BIO, veled ellentétben neki vannak adatai arról hogy hány példányt adott el eddig szállított ki a boltoknak és azok mennyit rendeltek után.... A fa alatt rengeteg doboz lesz. No azok majd szépen feltöltik a low realmokat is. Nem kell nekem hinned majd meglátod saját szemeiddel. -
ShaiHulud #27368 nem a bw gonosz, a spanyolok a faszok hogy erre a realmre jottek miutan mar tobben kijelotlek maguknak, raadasul hogy nem jelotlek ki 2 servert is. na meg ez az egesz waves eearly access sem volt nyero utolag, mert akinek a guildje itt volt day 1 tol (amikor meg low volt minden, tehat nem lehetet tudni mi lesz) azoknak erre kellett jonniuk mar akkro is amikor full volt...
bw amit megtehetett volna hogy lockot rarakja ezekre a szerverekre, szerinted a queue maga eleg tenyezo arra hogy a sok kis uj gyerek ne ide jojjon? lock lett volna az elso lepes amit mar napokkal ezelett megkeleltt volna jatszaniuk. a kovetkezo pedig a free transfer a full realmekrol, igy lehetett volna szetoszlatni a tomeget. nem azt varni hogy majd egesz guildek rerollolnak mashova... ezt te sem gondolhatod komolyan, persze te neked nicns ralatasod erre a kis 200-300as queueddal, orulnek itt is annyi lenne csak.
egyszeruen nem ertem miert var arra a bw hogy majd magatol rendbe jon a helyzet. egy dolgo hogy fel attol hogy majd mergelgetni kell, ha kesobb sokan abbahagyjak. de szerinted akkro amit most csinalnak az jo megoldas? nyitottak rakat uj realmet amik LOW-on vannak. ez mire jo, free transfer nelkul? ezek a low realmek kesobb sem lesznek tele mar, ha nem lesz transfer, ezkeet majd aztan lehet mergelni meg bezarni. ja es azt miert nem latjak hogy sokan pont emiatt fogjak abbahagyni a jatekot mert nem akarnak orakat varni hogy a haverokkal jatszhassanak?
es az hogy csinaljak helyette mast az is szar erv, en swtorozni akarok a haverokkal es nem mast csinalni, erre vettme ki a szabadsagot. aki meg mondjuk sielni megy az meg biztos orul ha elmarad a havazas aztan ulhet a sitaborban egyedul (tudom szar pelda volt...) -
DragonKnight #27367 Nincs de amíg sorban állsz addig elmehetsz fodrászhoz így kompenzálhatod a játék hiányosságait. -
z3d #27366 Tényleg szívás lehet a 6 órás sor... :/ Rosszul viselném én is.
Próbálj beszélni a cimbijeiddel, hogy menjetek át másik szerverre. 7 napot buktok, egy MMO életében talán nem nagy gáz.
-
Várj 1 hete máskor és nem lesz gond a sorral. Sőt ha ma kezdtétek volna, simán mehettetek volna olyan szerverre ahol nincs sor. -
Na egy nub kerdes. Van fodrasz vagy barmi hasonlo feature a jatekban? -
DragonKnight #27357 én is így vagyok most megyek haza mindjárt a melóból és valószínűleg nem fogok tudni beloggolni egyhamar. No de sebaj ez nem tud meghatni, elbeszélgetek a két neveletlen gyerekemmel, segítek feleségemnek... felmegyek TS-re és cikizem a szerencsés társakat akik bent vannak iszok egy sört meg egy kis pálinkát és jól elvagyok. Az viszont eszembe se jut hogy a soron felhúzzam magam. Valószínűleg az én prioritásaim egészségesebbek mint azoké akik most éppen az idegösszeomlás határán vannak.... -
Chris #27338 Ez gondolom nem nekem jött, de ha igen, akkor nem kell olyat belemagyarázni, amiről szó sem volt.
-
Csak én unom már kurvára ezeket a queue miatti sírásokat minden egyes MMO launchnál?
Aki erre érzékeny az ne vegyen launchnál MMOt és nem kell majd sorba állnia. -
DragonKnight #27336 Mivel van light szerver és aki nem preorderes annak az EA melegen ajánlotta hogy kerülje el a FULL szervereket mert különben szopni fog, ezért itt nem lehet őket megfogni ha valaki ennek ellenére szopni akar. Az meg nem indok hogy a haverral akar együtt játszani mert erre nem terjed ki az EULA. -
Laroa #27332 Ma - van - a - launch - hivatalos - napja. Játszottál másik mmoval mostanában ami indult? Pl Rift Aion stb.? Ott is ugyanilyen idegesítő volt a több órás sorokat végigvárni. Nyitottak egy csomó új szervert aztán meg lehetett őket mergelni össze mikor a népesség megcsappant.
Majd ki is fulladtak a picsába. Lehet swtorra is ez a sors vár majd, ki tudja, de a bw próbálja elkerülni a felesleges szerverek nyitását. Rá lehet beszélni nyugodtan a guilded, hogy menjetek másik szerverre, nem vesztesz semmit egy rerollal. -
DragonKnight #27331 Addig biztos nem lesz lesz a cap emelve, míg az új szerverek light-on vannak.
Megmondta a kedves Bio/EA hogy a cél a egészséges terhelés MINDEN szerveren és csak akkor emelik cap-ot ha ez a cél megvalósulni látszik. Amúgy meg kötve hiszem hogy 10%-nál többet tudnak emelni hiszen akkor nem kellett volna 20 új szervert hirtelen fellőni. -
ShaiHulud #27328 amugy en nagy bizom abban, illetve ez az egy remenyem maradt, hogy tenyle gnem futnak maxon a realmek es meg van 40% nafta bennuk, amit majd most karacsony elott meg megemelnek, ahogy vege a grace periodnak (es ha nem javul tole jelentosen, felteve hogy van olyana ki csak early acccessel es nem veszi meg a jatekot magat).
az a problema hogy nem latni semmi javulast, nem kommentalja bw erdemben hogy mi a terv es nem is csinalnak semmit, mondom wowban mar ment volna a server lock az uj kariknak, erre mit latok ma is rengeteg uj level 1-10 karakter van...persze egyr esze gondolom akar alt is lehet, ill reroll mret nem jott be az elso terv, de jo resze biztos uj jatekos. -
ShaiHulud #27326 tombra 6-7 oras a queue hetvegen ill csucsidoben...es ha szakad a neted vagy aramszunet vagy barmi van kozben akkro kezheted elolrol... en megoldom mert en futok a falnak autorunnal, de nem mindneki teheti meg. -
ShaiHulud #27324 egyszeruen nem ertem bw-t mi a faszert nem csinalank semmit a queeuval, wowban is votl ilyen az elejen, ott kapasbol ment a LOCK nem elethett uj karit csinalni a teli szervereken, de itt mar a guild deployment elbaszta az egeszet, az meg meg jobban hogy alig tartotta be valaki az ajanlasokat, mert szanaszet dobalta azokat akik bejelolgettek egymast. ezenkivul a budos anyjat a spanyol communitynek is, hogy 1 darab szervert jeloltek ki maguknak, mikozben tobb ezren vannak, es hogy ezt pont egy olyan szerverre ahol elotttuk mar kijelolte maganak ezt a szervert PvPs arcok gyulekezete whbol rvr stb, meg olaszok is, erre az idiota spanyolok kitatltlak nekik is ide kell jonni.
btw mi guildunket eleve ide ajanlotta be a bw... -
Laroa #27321 Azért hogy ne szívd meg ilyen cudarul, ha az electronic arts nem képes normálisan szállítani, ami egyáltalán nem a cd galaxis hibája. -
Ha nem javul, ill. szűnik meg a várakozási idő, biztos h nagyon sokan hagyni fogják a francba ezt a játékot. Most hiába vonogatja majd a vállát az EA h van egy rakás szeró ami nem full csak 90%... senki sem azért fizet h ne az ismerőseivel tudjon játszani -
Laroa #27312 Érdekes módon én egy ilyen class questre sem emlékszem :) -
Chris #27311 Na megvan a megoldás Tarisra, kihoztam a karim, szerintem írjátok ki bannerba, mert rövidesen tele lesz vele a fórum:
1.
Megelőzés: Ahogy már korábban is tanácsolták, kapcsoljátok ki a quest trackinget.
2.
Megoldás jó esetben: Belogolás után úgy 10 mp-en keresztül akadozva még talán fleet emergency pass-el ki lehet hozni a karit.
3.
Megoldás rossz esetben: Ha úgy beáll, hogy a 2-es nem működik, akkor "msconfig.exe", "rendszerindítás", "speciális beállítások", "maximális memória" 2000, újraindít, belog swtorba, sor végigvár, karakter Tarisról kihoz, fenti beállításokat visszaállít, újraindít, örül.
-
HA elolvastad volna a főoldalon a piros szöveget tudnád h az EA nem, küldte... -
Laroa #27309 dec 13.án megkaptam a játékom ott. köszönjük random troll, viszlát -
rholas #27308 Teljesen jól látod. Angol tudás nélkül teljesen elveszik a játék legnagyobb ereje és marad a space space 1. -
Chris #27306 Nekem nincs rossz gépem, de a belogolás után nem tudtam emergency fleet pass-t sem használni, úgy beállt Taris.
-
baalbaalbaal #27303 Rohadjon meg a cd galaxis! Dec. 19 helyett dec 28-án lehet átvenni a játékot!!! akkor már feldughatják maguknak!
Soha ne vásároljatok ott.