60892
-
z3d #27496 Így van, tehát még nincs kész. Sztem ez alap lett volna indulásra. -
mehet rájuk a report szerintem páran innen sg ről jelentjük őket hamar felszívódnak -
Ebben a formában igen mert ahhoz, hogy egyenlően el legyenek osztva az emberek ahhoz kellett volna EA ajánlását követni de mivel nem ez történt így utólag az egész értelmetlen. Mondjuk én nyugodt vagyok meló után hazamegyek gép benyom sorba beáll aztán megyek kaját csinálok és beülök a gép elé. Egy dolgot biztosan tudok attól, hogy sg-n szidom a játékot nem lesz kisebb sor. -
Bandras DaSilva #27493 Hát a being worked on az speciel pont azt jelent, hogy jelenleg is dolgoznak rajta. -
Beltazar #27492 Ha valakinek még nincs meg a játék és meg szeretné venni akkor az 576-ban vagy a media markban keresse, mert a többi helyen csak a két ünnep közt várható szállítmány, de az is lehet hogy majd csak januárban jön....
Az árkádban lévő 576ban meg tudom erősíteni hogy még van, mert én ott vettem ma reggel és még volt nekik pár darab. -
ez így van de akkor meg az egész totál értelmetlen. ebben a formában feleslegesen feccöltek bele energiát. szerintem. -
de ezt korábban is világosan mondták, hogy nincs garancia arra, hogy 1 szerverre kerülnek még akkor se ha bejelölték egymást. Ha belegondolsz sok esetben ez lehetetlen. -
Be is rakhatnátok a banerba, hogy Bacca's Blade-en is vannak magyarok. Konkrétan "Sofi" néven egy jedi guardian. :DDDDD -
hmm most látom eztet
név: Agyfasz klán : Ronin
gratulálok nekik. -
Node azt nem tudjuk, hogy mikor kezdték el nyilván nem indulás napján... kiindulva WAR-ból ebben már van tapasztalatuk. -
ha jól tudom a magyar pvp klánok körbejelölték egymást s ehhez képest 2 vagy 3 serverre lettek szétdobálva. -
Ez angolban a feltételes jövő idő, egy feltételezett párhuzamos dimenzióban, TALÁN, ha Isten is megsegít... ÁMEN! :DDD -
Mármint ki kúrta el? Ha a guildek akkor egyetértek és ebben a magyar community is felelős mivel kb a guildek jó ha 10%a kezdett a neki kijelölt szerveren. Ne értsetek félre a választás jó volt csak ez olyan dolog, hogy akkor működik ha mindenki a kijelölt helyére megy legyen az magyar, spanyol, vagy olasz stb. guild viszont onnantól kezdve, hogy páran változtatnak borul az egész dominó. -
z3d #27482 "The ability to transfer your characters is being worked on, but there is no ETA on when it will be available."
A being worked on azért nem sok jót sejtet :) -
z3d #27481 Hát, nem oda mentek a guildek, ahova jelölve voltak, szerencsénk volt, hogy Nephin utánanézett (már akinek). -
Abból amit írtak számomra nem derül ki mikor kezdtek a transfer fejlesztéséhez. Csak annyit tudunk, hogy nem tudunk róla semmit -
erre lett volna jó a guild deployment . amit ugye el is qráltak. -
Nincs senki elszeparálva mindenki minden szerveren indíthat karit és szép lassan emelik a szerver limitet így kisebb sorok várhatóak.
Vegyük végig a dolgot:
-Ha Lock lenne akkor azért menne a sírás mert miért nem játszhatok haverokkal
-Ha nem lenne sor mert mindenki jöhet akkor rövid idő alatt server crash, lagg lenne akkor ezért menne a sírás
Legjobb az lett volna ha mindenkinek a klánja tényleg arra a szerverre ment volna amit kijelöltek neki de nem ez történt így lehetetlen elosztani jól az embereket mert mindenki követ valakit és valahol meg kell húzni a határt
-
Elorendelesi adatok alapjan se tudod beloni a servert. Mert nem tudod elosztani a terhetlest rendesen mert mi van ha minden ember aki elorendelte ugyanoda szeretne menni? -
z3d #27476 Jeff: Ebben igazad van, sztem az igazi gáz az, hogy magán a transferen még csak most kezdtek el dolgozni. Ennél profibbak elvileg.
Torzonborz: Na igen. Vhol sztem is hibázott a cég, de a guildek is, akik odatelepültek xy szerverre, ahova pl. be lett csatornázva a teljes spanyol társaság. Sírás meg van itt is más miatt is elég :) Az sem jobb sírás, mint a queue miatti :)
Türelem vagy szerverváltás. Az Ahto igen jó, nem vártam soha többet 15 percnél este.
-
Én annak is örülök, hogy tényleg betoltak a hivatalos induláskor egy csomó üres szerót, mert ha a full szerókon lehetett volna csak kezdeni (azaz nemkezdeni), akkor vertem volna a fejem a falba, de így kényelmes volt (a kezdeti szívás és anyázás után).
Kiírhatnák azt is hogy egy szerveren hány kari van. Nem számszakilga, hanem ha kiírják hogy most LIGHT, de amúgy FULL a kariszám szerint, akkor nem próbálkozol rajta úgy, mint én tegnap hajnalban a hidden beksen (mert akkor még jónak tűnt, nem volt teli). Ha tudom, hogy pár óra múlva full lesz, akkor meg sem próbálkozok. Így az embereket totál megtévesztik. -
de figy nekem az egyik barátom tegnap vette meg (még nem is tudtam elérni,hogy sikerült-e neki odajönni hozzánk) most akkor nemtudunk majd együtt játszani? nem is beszélve arról,hogy 2 másik srác is vacilál,de ők lehet még 1-2 hónap mire elszánják magukat.... -
persze végül is egyszerűbb mindenkit leugatni hogy ne sírjon semmint beismerni hogy EA/BW páros ezt biza benézte. Előrendelési adatok alapján előre tudhatták hogy ez lesz tehát rendesen felkészülhetek volna rá.
végül is ők a szolgáltatók , ez a dolguk.
azért mert korábban több mmo-nál is ez volt még nem azt jelenti hogy itt is ennek kell lennie.
engem speciel nem zavar , eddig nem kellett sokat várni de ha az lesz akkor is megoldom de sokan nem tudják. -
Most a legokosabb ha semmit sem csinálnak elhamarkodva mert ha megnyitják a transfert akkor is lenne sorban állás csak nem A hanem B szerveren. Emberek hülyeségével nincs mit tenni majd szép lassan az első hó végére lecseng ez az egész. -
Naja, de lényegében ezzel megosszák az embereket early acc-osokra és normál indulókra. Mert egy szeróra nem férnek már be, így az újak külön kénytelenek populálódni ugye. -
z3d #27469 Jogos, hogy minden MMO indulásnál van sor, de azért a 6 óra várakozás tényleg gáz.
A BW-nek sem most kellett volna elkezdni a karakter transzfer megoldáson, ennek sztem alap featurenak kellene lenni egy MMOban. Most csak annyit kéne csinálni, hogy ebben az időszakban ingyenes, utána meg nyilván fizetős. -
Jay és némabob "köcsög piros csizmi"-re gondoltam, de senki nem vette a lapot :( -
Véleményem szerint a legnagyobb probléma itt nem az EA-vel van hanem az emberekkel mindenki mindent tegnapra vár és nulla a türelme. Egyetlen mmo sem indult sorban állás nélkül. Aki az elején kezdte tudta mire számíthat itt is nem 1x megmondtuk. Vége lehetne már a sírásnak mert az nem old meg semmit legfeljebb nekem lesz több törölni valóm..... -
Node amúgy is instance-ok vannak én is nézegettem ahogy szépen gyűltek a bolygó-instance-ok miközben toltam (én ugye az elsőben maradtam többnyire). Ez az instancos nyavaja hogy van? Átjöhet haverod/guilded a tiédbe, vagy hogy? -
McKalton #27465 Sziasztok
Valaki beszúrt 1-2 hete tesztet a játékról képekben talán gamestar vagy pcguruból. Nem tudjátok hogy találnám meg a több ezer hozzászólásban? -
Na, adtak a szarnak egy pofont. Kjú van szerintük is és csak NAGYOBB lesz, javítani nem tudják belátható időn belül, mennyé másik szeróra, de karakter transferről nem tudnak semmit mondani, hogy mikor lesz kész, még körülbelülre senem... Magyarán vagy megszoksz, vagy megszöksz, ez most már ÍGY lesz, míg a kezdeti hónap le nem telik és a játékosok tömegesen nem szállnak ki végleg maguktól (ami nem valószínű azért).
Áldom az eszemet, hogy némi szenvedés után leszartam a Hidden Beks-et és átmentem a Bacca's Blade-re, hallelujja. Nincs más megoldás.
Még azt "talán" megoldják, hogy ne szakadozzon le a genya program és basszon vissza a végtelen kjúba, de már ez is nagylelkű ajánlat tőlük.
Végülis, ha úgy vesszük, jó volt ez az early access, mert a nagyja előrendelő emberke lement és összetömörült néhány totál FULL szerverre és nekünk hivatalos indulóknak jutott egy rakat üres friss ropogós szerver, amin kényelmesen elbóklászhatunk kedvünkre kjúmentesen.
Jelzem tegnap este az AH TÖK üres volt minálunk, mert még senki sem árul semmit sem... :DDD -
megmondom mi a gáz ezzel az egész szerver mizériával: egyszerűen hülyék voltak mikor belőtték a számokat! Megvette ugye jópár ember preorderben már szinte ezektől az emberektől telítve voltak a szerverek....kijött a 20-i hivatalos megjelenés megint egy halom ember vette meg a játékot egy nap alatt,de könyörgöm nekem meg tizezer másik embernek is van ismerőse aki esetleg egy hét múlva vagy egy hónap múlva esetleg fél év elteltével gondolja meg magát és szeretne majd játszani velem veled vagy a másik haverjával akkor velük mi lesz? most én menjek a guilddel másik szerverre az 50-es "fullos" karival?,hogy tudjunk játszani a barátokkal,haverokkal?,mert ők csórik nemtudnak jönni oda ahol már mi játszunk?!?!
a lényeg ,hogy még rengeteg ember lesz aki játszani szeretne az ismerőseivel úgyhogy valamit lépniük kell,mert ez jelen pillanatban FAILED -
ez nem tudom volt-e már:
We strongly advise you to not create new characters on these servers, unless you are prepared to queue to play.
US-based servers
The Harbinger – US West Coast - PvE
The Swiftsure – US West Coast - PvP
The Fatman – US East Coast - PvP
EU-based servers
Bloodworthy – EU English - PvP
Frostclaw – EU English - PvE
Legions of Lettow – EU English - PvP
The Red Eclipse – EU English - PvE
Tomb of Freedom Nadd – EU English - PvP
Darth Revan's Mask – EU German - PvP
Darth Traya – EU German - PvP
Jar'Kai Sword - EU German - PvP
Hrakert Rift – EU French - PvP
Many of you who are already playing on these servers are asking for solutions, and we understand your frustration. At this time we can only ask for your patience. Population caps are being gradually raised on these servers, but raising them too fast will create an influx of new players and perpetuate the problem. We do not expect the queues to alleviate on these servers for the foreseeable future. If you do not want to queue, you should consider playing on another server, many of which have very low or no queues.
Character transfer is a common request for these servers. The ability to transfer your characters is being worked on, but there is no ETA on when it will be available.
Finally, we are also aware of the issues some have experienced where they have been disconnected during a queue due to internet issues, and had to restart their queue once more. This is a high priority for our server team and we'll be deploying a fix as soon as possible.
Felsorolt szervereken nem érdemes karit indítani és transfer sem lesz egyhamar -
radical #27460 -
Laroa #27459 Már javítva van te kis moderátorok gyöngye.
Corrected an issue that could cause degraded performance or client crashes for some players on Taris. -
Hello everyone,
I wanted to let you know that we're rolling out a fix for the issues seen on Taris, and this should be deployed overnight tonight (December 20).
Thanks for your patience while we dealt with this issue. -
ekkora fölösleges delayeket hiba volt belerakni,mert 1-2 másodperc egy pvp küzdelemben meccseket dönthet el:) -
persze CC ,de nem lehet mindig CC-ni....viszont AOE meg kéne vagy a chanelinges skill....
az egyik legjobb példa a Mortar Volley tök klassz,hogy beáll a karid egy ilyen vagány testhelyzetbe ,előszedi a fegyót elkezd repülni a lövedék meg minden,de mire véget ér ez a mutatvány addig az akire lőtted volna már árkon bokron túl van....a trooper-nek van egy másik hasonló AOE amikor "tüzérségi támogatást" kér a kesztyűjén lévő com unit-on keresztül majd lejön 3 célzólézer és akkor jön a sebzés mikor ezek összetalálkozva mehjelölik a célt....ez így mind szép meg látványos meg van feelingje,de TELJESSÉGGEL HASZNÁLHATATLAN:S:(
ha WOWoztál akkor a mortar volleynak kb úgykéne kinéznie mint a mage flame strikeja,hogy bár van szép graikaieffektje meg minden,de a sebzést már abban a pillanatban okozza mikor ráklikkelsz és nem 2-3 másodperccel azután:S a Blizzard AOE effekt is azonnal sebez amint kijelölöd vele a célterületet. -
Laroa #27455 Én is megcsináltam mindet nem nagy wasistdas. Pusztán csak egy egész nap ment el rá, meg pár extra óra hogy felfedezzem az egész bolygót ebben a kis csőjátékban
-
DragonKnight #27453 Próbáld a Catalyst AI-t alapba rakni...
Amúgy az AA szar a játékban....