60893
  • baalbaalbaal
    köszi, de mit írjak a subscriptionhoz?
  • baalbaalbaal
    A játék mellé egyből kell venni timecardot vagy mi a pöcs?
  • Bandras DaSilva #27628
    Beállítottad a subscription plants stb is?

ha belogolsz az accodra akkor ott mutaja, hogy milyen lépések hiányoznak még.

Az uccsó..a security cucc nem kell. A többit ki kell pipálni.

Utána menni fog.
  • Bandras DaSilva #27627
    Azért van ott sok igaz dolog is.

Amit én nem értek az az, hogy miért várták az emberek azt, hogy ez a játék majd valami iszonyú nagy újdonság lesz, tele soha nem látott dolgokkal, feature-ökkel. Soha nem volt szó erről.

Ami új/más benne, az a sztori mód, hogy szépen filmszerűen meg lehet nézni a beszélgetéseket és van sok ilyen rövid kis filmecske ha éppen csinálsz valamit. Ezeket szeretem is benne nagyon.

A többi rész meg csak a jól bevált recept. Én nagyon jól érzem magam a játékban és már nagyon rég volt, hogy valamire ennyire rákattantam.

Látom, már itt is beindult a negatívkodás és a sírás. Nekem ez volt az egyik indokom arra, hogy aztán nem tímeltem régebbi ismerősökkel. Nem akarnám egész nap ezt hallgatni még tsen is.

meg kell várni, hogy leteljen az egy hónap aztán utána lesz érdemes leltárt csinálni, hogy ki maradt. Mondjuk olyan február környékén lehet majd látni, hogy mekkore is lesz a bázisa.

Addigra az is kiderül, hogy kb milyen tempóban javítanak a dolgokon/adnak hozzá új tartalmakat.
  • Torzonborz
    muahahah
    "A soulless WoW-clone that exists only to cash in on a large fanbase while simultaneously stealing customers from Blizzard by being exactly the same thing with a (slightly) different skin. "

kész :D
  • gseldon
    A warzone-ok alapkoncepciója teljesen jó.
    Ha open pvp-t akarsz, laddert, rangokat stb. játssz Age of Conan-t. Annál jobb, szabálymentesebb, brutálisabb pvp-t még egyetlen játékban sem láttam. És most már 90%-a teljesen ingyenes is (a PVP része teljesen).
  • baalbaalbaal
    Sziasztok!
    Telepítettem a játékot, regisztráltam az swtor.comra és beírtam a termékkódot, de a játék azt írja ki, hogy hiányzik az előfizetés???
    Kell vennem még egy time cardot vagy mi? Azt írja ki, hogy 30 napom v
    n
    Mit kell még nyomkodni?
  • Pacho
    Nem kell kötelezően, de opcionális eséllyel dobhatnak valamit az ellenfél játékosai. (legalább egy kis kredit lehetne a zsebében).
    Ezt a szervezd és meg és apríts dolgot nem értem, most két hétig írogassak a fórumra, hogy szerda este 6kor pvp? LOL. Az élmény és a jutalom jöhet egyszerre, és a rewardnak nem kell elitnek lennie, de legyen valami. A lootkurvát már nem is kommentelem.
  • Bandras DaSilva #27622
    A pvp dologhoz csak annyit, hogy amióta követem a játék fejlesztését/bétát/forumokat, stb, azóta kb egyértelmű volt, hogy inkább pve tartalomra mennek rá.

A fejlődésből adódóan nem hiszem, hogy túl sok átfedés van a két frakció területei/szintjei között, bár lehet tévedek mert még csak 20on xes szinteken járok. Az előbbiből csak azt akartam kihozni, hogy nagy csodát eleve nem kellett volna várni a world pvptől. Az csak úgy működhetne, ha kb minden bolygón minden zóna közös lenne és nem sok instanceból állna össz a világ hanem egy nagyból (ala swg).

Mellette célokat is adni kellene, pl el lehetne foglalni az adott bolygókat amikért a győztes fél jutalmakat kapna...persze ezt is finomítani kéne és nem úgy ahogy a warban volt az elején, hogy az egyik fél befoglalt mindent, megkapta a zsákokat aztán eltűnt a térképről és akkor a másik gyorsan visszafoglalt mindent. Ott a védekezést nem díjazták.

Ha azt is díjazni akarod akkor ugye egy jól átgondolt rendszer kell és még akkor is ott van a sok hisztiző, aki nem szeretné hogy leverjék questelés közben. persze ez mehetne pve szerverre, de tudjuk mindannyian, hogy nem fog mindenki oda menni, plusz ha az egyik oldal számbeli fölényben van, akkor onnan elég egysíkúvá válik a dolog.

A warzoneokkal nincs olyan nagy baj, bár sokkal több kéne és választhatóvá kellene tenni, hogy melyikért áll sorba az ember. Én speciel a huttballt ki nem állhatom. A másik kettő ok. De kéne mondjuk még vagy 10. Aztán amiket nem használnak az emberek azokat le lehetne cserélni másra.

• ShaiHulud
    erdekes en teljesne elvezem a warzoneokat powertechkel shieldtechen. bar azt latom hogy pl pure melee nem lennek ebben a jatekban:D
  • j0nNyKa
    hatalmas, érdemes olvasgatni a hszeket :)
  • Jeffjohnson
    Ezzel én is egyetértek a pvp-ben ne az szabja meg az élvezeti faktort, hogy mekkora reward jár érte hanem a fun. Max legyen egy ranglista és ennyi.... bár nyilván itt nem ez lesz de ettől még fogok pvpzni :)
  • picket
    Leöltem valamit, hol a jutalom. Ovi :p Ha jetiket/sicceket akarsz aprítani, akkor szervezd meg, és az élményért apríts. Vagy élmény csak akkor van, ha jutalom is van? Akkor meg lootkurva vagy.
  • Warden
    No az ea valószínű nem a pvp miatt fizetett hetesszáz szinkronszinészt, aknakeresőzni kicsit drága mulatság de hát ugye van aki ezt szereti.Kinek mi jön be, valakinek az hogy egy történetet játszon akár többedmagával is valakinek meg a piros name plate.Az elder scrollsokkal is nagyon jól elaknakeresőztem ezidáig ahogy a kotor 1-2 vel is ez a játék pedíg nagyon jó lett persze csak aknakereső szinten...Egy dolog miatt nem szeretem a pvp -t az pedíg a balance.A pvp maniac arcok miatt változtatnak jópár classon szinte havonta, ami rendesen kihat a pve-re.Amugy felőlem öljétek egymást kedvetekre rewardért lootért vagy csak úgy.

barátságos 680 as sor a Hidden Beksen ugyhogy van idő fórumzani.
  • Chris
    Szívemből szóltál, ahogy Fritz is. Mondjuk ki nyugodtan, eddig a játék pvp szempontból egy nagy nulla. Nagyon remélem, hogy 50-en Ilum meg Tatooine más lesz, de az igazat megvallva az, hogy alapból a warzoneok alapkoncepciója szar, illetve szinte semmi ösztönzés nincs a gearen kívül, egyre jobban öli meg a reményt.
    Egyelőre szórakoztat a questelés, ami tényleg olyan, mint egy interaktív rajzfilm, az űrcsaták, a craftolás, de ez baromi rövidtávú sajnos, nincs ami megfogjon és megtartson benne.
  • Nephin
    A köztársasági oldalon az In Aeternum, a Space Balls, az Insomniac Brotherhood és a Renegade, a birodalmi oldalon a Burning Soul és a Reckless Immortals van, de több klán alakult már azóta, érdeklődni a magyar csatornán lehet.
  • gosumofo
    jó lenne ha létezne a játék és a házigazda is tudna játszani mert nevetségesek a 10 sec alatt eltűnő kommentek.
  • Rhilen
    Nephin: Hidden Beks republic oldalon milyen magyar guildek vannak? (kommenteket visszaolvasva eddig csak az NL-es guildek voltak megnevezve). A FAQ-ból kinyerhető lista meg gondolom azóta bővült / változott...
  • Pacho
    Én ezzel nem akarok leszólni senkit/semmit csak azt mondom hogy szerintem most már 2011-ben jogosan elvárható tartalom a pvp pláne egy ilyen univerzumban mint az swtor. És ha már beleteszik akkor járjon érte reward.
    És persze jókat játszottunk ezekkel a játékokkal, de az régen volt. (Egyébként szerintem én soha nem játszottam a Quake1-2 single playeres részével csak a multival.)
  • ShaiHulud
    mondjuk hulye vagyok mert a listaban van jopar multiplayer jatek ami pvp volt :DD na sebaj, de azert a lenyeg csak atment :d
  • ShaiHulud
    mondjuk a pve tamadast nem ertem, regen nem votl multiplayer es megis milyen jokat jatszottunk azis pve volt:P pl baldurs gate, doom, quake, unreal, wolfeinstein, tie fighter, last ninja, commandos es lehetne sorolni :D
  • ShaiHulud
    most ezt mier tkellett kitorolni ? leirom megint:

csoda tortent 1350 es quuee hirtleen eltunt \o/ gondolom megitn noveltek a capet vagy valami, mert guildtars is irta hogy o 10 perce joinolt a queueba es mar bent van ajatekban :D na vegre van valami valtozas :D ezekutan tuti hogy bw machinal valamit, es igazabol ha ez bejon nekik akkor elismeresem, marmitn hogy tudatosan 1600+ os sort tartani es megvarni hogy a tobbiek mashova rolloljanak aztan hirtelen raadni +1500 capet megint :D

csak ugye a tegnapi postjuk alapjan azt irtak hogy mar a full cap kozeleben vannak a felsorolt szerverek, de akkor az is csak amitas lehetett. (gondolom nem a masik lehetoseg volt, miszerint hirtelen kirugtak 1500 embert a jatekbol)
  • Torzonborz
    Neked szimplán pve , másnak nem. Így a legkorrektebb. ;)
  • DragonKnight
    vagy ami inkább lehetséges betoltak még egy vasat a clusterbe.
  • Fritz Von...
    Ez rendben is van, de ahogy Pacho megfogalmazta, az a legtalálóbb. :)
  • Warden
    Megmondani csak annak kell aki nem jön rá magától, de kérdi...tudod a tények azok nagyon makacs dolgok.Felfoghatod úgy is hogy a pvp önmagában nemtart el semilyen játékot (lásd warhammer).Persze a lehetőség adott a pvp szervereken henteljétek egymást ha azt szeretitek, de attól még ez a játék pve orientált marad és nagyon jó pve játék.
  • Pacho
    A PVE-ről annyit, hogy ha a primitív számítógépes algoritmus elleni játékra vágynak az emberek, akkor ott az aknakereső...biztos jó dolog ugyanazt a szörnyet minden kedden-csütörtökön-szombaton ugyanúgy ugyanazzal a csapattal leölni, hogy most hátha kiesik a kettővel többet sebző piros fegyó, de az emberek egy része ettől már többet akar és szeretne player vs player combatot is látni. Én egyetértek ugyan Joseph Porta mondásával mely szerint "alvó-szaró-baszó embert nem lövünk le", de ha te mint az ellenségem pont azon a környéken scavengelsz ahol én járkálok, akkor ráugrom a nyakadra és megpróbállak agyonverni. És ezért természetesen siker esetén valor-t, tokent lootot is szeretnék kapni.
  • Fritz Von...
    Néztem mindent. Annyi történt, hogy rám ugrott egy ratyi, míg harvesteltem, levertem, kiröhögtem, kiszedtem a cuccot és mentem tovább. Már arra is kíváncsi vagyok, hogy vajon egyáltalán combatba tesz-e a game. :)
  • Fritz Von...
    Ahhoz, hogy ez különb legyen egy Mass Effect trilógiánál, pont, hogy kell a pvp. A questek marha jók, de szerintem többet tudok ezekről. Viszont neked feltűnt-e már, hogy a pvp részre egy külön céget kértek fel, név szerint azt a Mythicet, akik a Daocot és pont az említett Warhammert készítették. És elvileg ők fejlesztik ezt a részt. Eddig nagy siker...
  • ShaiHulud
    de tenyleg nem jon semmi valor opvpert? az egy dolog nem irja ki de neztetek a karilapon hogy nott-e a valor a killtol?
  • Nephin
    Az említett 3 klán van a NL-en, a többi a Hidden Beksen a PvE-k közül nagyjából. Elszórtan lehetnek máshol is esetleg, de erről nem igazán tudok.
  • Torzonborz
    egyébként meg Rift-ben pont hogy kaptál valort - vagy mi a picsa volt az - open pvp kaszabolásért :P
  • FEARnet82
    ÉS nem tudod veletlenul hova érdemes menni, ahol vannak magyar guildek még?
  • Nephin
    A Hidden Beks az ajánlott szerver, a Nightmare Lands volt az eredetileg, de megváltozott. 3 klán, a Resonancce, a Hungarikum és a Kessel Runners mégis ott maradt, a kedvükért van feltüntetve ez is.
  • DragonKnight
    Annyiban igazad van hogy az első teljes napot kell nézni ott meg már estére full volt. Sajnos nem tudom bizonyítani mert arra már nincs grafikon

de itt azért lehet szép dolgokat látni.

http://www.torstatus.net/tomb-of-freedon-nadd/history/7d#!/tomb-of-freedon-nadd/history/7d
  • Jeffjohnson
    Ez csak tőled függ. Nem azért van 2. nak írva mert másodlagos.Kérték mivel ott is van magyar populáció, hogy rakjam be.
  • Fritz Von...
    Azért jöttem/tünk a pvp szerverre, hogy reális legyen a dolog. Ha meglátok egy jedit, akkor le akarom vágni. Mert így kerek. Nem igazán a gear érdekel, hanem hogy legyen értelme. Kaphassak címet, cuccot, kinézetet, tokent, anyámkínját, teljesen mindegy, hogy mit. De a céltalan vagdalkozásnak nincs sok értelme.
  • ShaiHulud
    ez eleg elkeserito ha itt sincs open pvp :( warzoneok/bg-k atka. wowban (igen a wowban) is addig volt jo world pvp amig be nem jottek a battlegroundok, aztan az a rendszer hogy otthonrol a fovarosbol belehetet queuezni es meg flying mountok is jottek az aztan totalisan megolte.

mondjuk abban lehet remenykedni hogy kesobb jo lesz tatooine meg ilum, ha majd mindenki 50es lesz. most meg azert cska az igazan nagy kockak azok. illetve aki nagypvps az tobbnyire ugyis warzoneokban szintezik gondolom.
  • FEARnet82
    Srácok most ez az itt ajánlott másodlagos szerver, a Nightmare Lands erről tudtok valamit? Mert ahoz képest hogy másodlagos pve magyar szeró jelenleg 50 perces sor van igy délután 1kor. Ennél jelneleg a Hidden Beks realmen is kevesebben vannak, mert oda 35 percet ír.
    Eddig egy lvl4es warrit alkottam, de még nem késő újra indítanom valahol. Menjek inkabb hidden beksre?
  • Torzonborz
    outlaws den , illum....
    opvp meg izgalom miatt jó , persze azért valort kéne kapni. szerintem ez vagy bug vagy bug. ennyire csak nem balfaszok hogy ezt kihagyják :D