60892
  • LaCz
    átlagos warzone meccs:

esküszöm lehetetlen republic oldalon nyerni...
  • Torzonborz
    " mert "no line of sight". "

brr ne is mond, sniperként rengetegszer van ilyen . egyébként se szeretem hutball-t mert nem igazán nekem való wz.
    remélem minél hamarabb bekerül wz választási lehetőség.
  • [HUN]Crassus
    WTb olyan 40es mount:D
  • Chris
    Legfrissebb warzone tapasztalatok kiegészítve az előzőeket:

- Camera kezelés: wz-ban ha távolabb állítod a kamerát a karakteredtől és vmilyen tereptárgyba beleforogsz, amitől rádközelít, akkor úgymarad. Így kb. egy átlag wz meccs alatt kétszázszor kell tekerni a görgőt, hogy láss is vmit, nem kicsit idegesítő. Direkt megnéztem, wz-on kívül ez NINCS így.

- Hutballon sokszor tapasztaltam, hogy bár az ellenfél vhol félig takarásban áll és folyamatosan lő rám, én semmit nem tudok csinálni vele, mert "no line of sight".

• Gyogyito
    Sziasztok!

Egy kis reklám / guild toborzó:
    http://forum.swtor.hu/index.php?topic=608.0
  • Tyrpak
    Hát az egy héttel ezelőtti nagy hurrá hírben legfontosabb prioritásúnak mondták a guild bankot.
    Kiváncsi vagyok mikorra lesz.
    Mondjuk karácsonyi ajándéknak jól jönne :)
  • z3d
    Azt írták, hogy 576ban meg Media markt-ban még van.
    Sajna nem ismerem azt az oldalt.
  • Bigblind
    Köszönöm a gyors és hasznos válaszokat!
  • j0nNyKa
    Ez egy teljesen járható út, 2 kiegészítéssel:
    Nem kell coruscantra menni, elég a republic fleetre, az olyan... kényelmesebb is. Ott mindent megtalálsz egy helyen.
    Másik, hogy ugye iszonyat mennyiségű pénzt kell pumpálnod az altba, mert drágák a mission skillek. Például egy 6-os szintű diplomáciai misszió (ami a legnagyobb szintű kék/lila biochem receptekbe hoz alapanyagot) simán belekerül 3-4ezer creditbe.
  • Sir Quno Jedi
    Akkor az járható út nem, hogy feltolsz egy karit 10-11-ig, átrongyolsz coruscantra, kompányionodnak megtanítod a diplomacy-t és mááár fel is tolod jó magasra és küldöd missziókra, amit találsz, küldöd át mail-en a másik karidnak, átlogolsz, kiveszed, be biochemeled az új cuccokba és bódottá?
  • z3d
    Iszonyat jó ez a mount
  • FEARnet82
    Ha futok a falnak numlockal amig afk vagyok kidob egy ido utan? Nem akarok queue-ban allni es el kell mennem 1 orara itthonrol :)
  • j0nNyKa
    LOL :DD
    Persze, nem árt, de sokkal-sokkal ritkábban leszel rászorulva. A CD nem lesz gond.
  • z3d
    A nagy pénz a slicingban van állítólag.

Azt nem tudtam, hogy csak biochemes használhatja a cuccot. Kösz az infót.
  • j0nNyKa
    postán elküldözgeted, mást perpill nem tudsz csinálni
    közös bank még nincs, de nem lennék meglepődve, ha idővel bekerülne
  • Sir Quno Jedi
    Amellé sem árt a medpack. Tudod, biztosítás=biztonság. :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Tényleg, ha egy szerón van több karid, akkor nem lehet köztük valahogy átadni tárgyakat, mint oly sok RPG-ben?!??
  • j0nNyKa
    Normál tanulással nem is fogsz, slicerek tudnak neked találni recepteket.
    Nézz szét galactic trade marketen, szoktak lenni faszák 500-2000 credit körül.
    Egyébként a cyberteches mountokat is el lehet kapni 1-2000 creditért, érdemes, iszonyat gizdán néznek ki.
    Itt van pl. a 40-es:

• gseldon
    Ez így van, én biochem vagyok, csináltam már lila újrahasznosítható medpack-ot. Csak az az egy baj van vele, hogy a biochem megléte szükséges a használatához. Ergo, csak én, vagy más biochem tudja használni, tehát nem piacképes, nem eladható (más biochem majd csinál magának, a többi játékos meg nem tudja használni biochem skill nélkül). Persze érthető ez is, hiszen ha mindenki újrahasználható medpack-el rohangálna 50-es szinten, akkor senki se venné az elfogyókat, tehát piacgyilkos hatása lenne, de sajnos nem igazán látom így a nagy pénzt a biochem-ben :(
  • j0nNyKa
    Balmorráig húzd ki (~level 31-32), ott kapsz healer companiont.
  • Chris
    Ez biztos? 320 a cybertechem de még egy ship ugradet sem láttam.
  • Bigblind
    onlinecdkeyseller.com itt még lehet kapni, de soha nem vettem még innen semmit, és nem tudom mennyire megbízhatóak! Esetleg ismeri valaki, vagy hallottatok már róla?
  • Sir Quno Jedi
    Nagyon kell a med, ha nincs veled gyógyító. Én mentem csapatban consular-ral, de az is közelharcolt inkább, sosem gyógyított (rajtam nem az biztos). Szal. magad uram, ha szolgád nincsen.

Amitől nagyon meg lehet hóni, az a jó öreg cooldown-ja a medeknek... Na az a vég. Szal. soxor egy lövésed van, aztán reménykedsz.
  • z3d
    Igen, ezt más helyeken is olvastam már. Slicingból jön a pénz, ami hiányzik, azt meg megveszed. Elég sokan mennek ebbe az irányba.

Azt is olvastam, hogy a biochem max szinten újra használható medpackeket csinál, a cybertech pedig újrahasználható jópofa gránátokat, mindenféle cool hatással. Ezeket tartják sokan a legjobbnak.
  • j0nNyKa
    Persze, lehet, de gyártani jobbakat tudsz, meg ha már van alapanyag, olcsóbban kijössz.

Űrhajó upgradeket a cybertechek tudnak gyártani, tehát azokhoz: scavenging, cybertech, underworld trading.
  • Sir Quno Jedi
    Node lehet venni azért pízért is űrhajóupgrade-eket, nem???
  • j0nNyKa
    Igen, úgy van. Slicing (szerintem) alt karakternek lehet fasza, de mondom, szerintem bőven elleszel biochem / bioanal / slicing kombóval.
    Végülis ha slicingból jól jön a pénz (márpedig jól jön), akkor simán meg tudod venni a szükséges kék/lila alapanyagokat a kék/lila receptjeidhez a galactic trade marketen. Járható útnak tűnik.
  • Strahd_
    thx ;) igen azt elfejeltettem mondani hogy en healert tervezek ergo akkor a heal medpackek nem kellenek annyira gondolom.. de majd kiderult azert thx
  • Sir Quno Jedi
    Na akkor rábasztam. Pedig felnyomtam mindegyiket 50 körülire már. :D Mind1, píz az kell, meg így gyakran lehet safe-szerűségeket lelni, azokban meg eleve píz van, missziók nélkül is.

Ha leadok egy skillt (mer asszem lehet törölni), akkor elvész a szintje is gondolom és ha felveszem újra, kezdhetem előlről?!
  • j0nNyKa
    Slincinges mission skill rewardok azok a különböző mission skillekhez adnak ilyen egyszeri küldetést, amik valami fasza rewardot hoznak, aztán eltűnnek. Legjobb felhasználási módja az ilyen itemeknek, hogy feltúrod őket a galactic trade networkre jó pénzért.

Űrhajó upgrade a space mission-ökhöz kell. Ha tetszik az űrharc, akkor 2-3 misszió után kénytelen leszel fejleszteni a hajódat, mert másképp fizikailag lehetetlen lesz teljesíteni a nehezebb küldetéseket.
  • j0nNyKa
    Tudsz lilát gyártani, csak nem lesz hozzá alapanyagod. Ahhoz kellene a diplomacy harmadiknak (a slicing helyett).

Én azt mondom, hogy a lila biochemes itemek annyira nem relevánsak talán, mint mondjuk a lila synthweavinges itemek. Bár lehet, hogy ha jobban belemélyedtem volna a biochembe, máshogy látnám.

A crew skillt pedig nem egy companionnak tanítod meg, hanem a karakterednek. Tehát a skilleket maga a karaktered tudja (így maximum 3 lehet belőlük), viszont nagyrészt a companionok "használják", azaz ők gyűjtögetnek, gyártanak.
    De nem, olyan nincs, hogy a robotnak megtanítod a biochemet, egy másiknak meg mondjuk az artificet.
  • Sir Quno Jedi
    A slicing amúgy hoz olían tárgíakat is néha, amik mission-öket indítanak, amikből állítólag nagyon nagy jutalmak várhatóak??! Nekem is van már egy, meg volt két nálam kétszer magasabb szintű űrhajó pajzs upgrade (na az pl. minek?).
  • Sir Quno Jedi
    Namost biochem-mel életben tudok maradni, én ezért választottam (meg a jedi guardiant is, mert az tank). Az artifice majd magasabb szinten esetleg.
  • Strahd_
    itt a forum fejlecben van leiras craftrol de van esetleg valami kezzel foghatobb velemeny is a kulonbozo craft parositasokrol?

Artifice vagy Biochem et erdemesebb felvennem pl?
  • darth devil
    Nem tudsz többet tanítani. Csak 3 skill lehet.
  • Sir Quno Jedi
    Node én is megnéztem párszor mindet és nem tok értelmeset találni. Szörnyű szarságok vannak ott (legalábbis egy guardiannak).
  • Sir Quno Jedi
    Asszem lilát azt már tudok, addig reverse engineering-eztem (igaz vicces volt, mert sok-osk pízt érő medcuccot vett ezzel el, mivel egy groupban voltak, mondom WTF). A vicc az, hogy oylan ritka összetevő is kell ahhoz már, amilyet nem is láttam.

Namost ajánlani a játékban még a diplomatic mission-öket ajánlják ehhez, hogy azokban találsz tán tervrajzokat(?), meg medical supply-t a biochem+bionanalysis-hoz. Node az már 3 skill és a slicing, na az kell sajna, mer különben belepusztulnék a pízhiányba (főleg, hogy az elején még muszáj volt néha medpack-ekre is költenem, ugye ez már nem kell).

Más kompányionomnak (ha lesz), akkor meg tudom tanítani ezt a diplomatás dolgot és akkor majd ő tud hozni okosságot, nem?!?!?
  • Sir Quno Jedi
    Najó, de murva kevés medalt ad, így ha nem arra mész, hogy mindenből azt húzod, akkor nyilván nem lesz elég komolyabb dolgokra ugye, ez esetben meg minek???
  • j0nNyKa
    szimpla: ha a felszerelés jobb, mint ami rajtad van, kiválasztod, ha meg nem jobb, kihúzod a commendationt, és imádkozol, hogy tudsz belőle venni legalább 1 értelmes cumót

a ládákkal nem érdemes szarakodni (sem quest rewardnál, sem commendation-ért), mert iszonyat lutri, legnagyobb valószínűséggel nem is a kasztodnak megfelelő item lesz benne
  • j0nNyKa
    teljesen jól nyomod, annyi, hogy nem fogsz tudni kék cuccokat gyártani, de biochemnél azoknak nincs olyan nagy szerepe

szóval ja, korrekt, amit csinálsz