60892
-
"Thank you for placing your order!" :) Mehetek is játszani. -
volt megint egy mini-patch, igen, de semmi extra
kb az értelmesebb javítás az benne, hogy ha sorbanállás közben lehajít a játék, visszarak a helyedre, amikor visszalépsz, nem pedig a sor végére -
Azé kezdek életképes lenni a guardianommal. Eddig nem sok hasznát vettem, hogy guardian, ÁMDE most igen. Velem van a másik jedijány (igaz csak guest), rátolok egy guard-ot, magamra soresu-t, alig sebződünk és amit ő kap azt én kapom 50%-ban, azt meg időben medpack-kkel gyógyítom (magam gyártatom ugye), ha meg tolok magamra barriert, akkor az a társtól jövő sebzést is felezi, így mindketten még sokkal(!) jobban bírjuk. Persze durva erő stimpackot is tolok, azt is magam csináltatom. Végre kezd értelmet nyerni, hogy biochemes tank vagyok vaze! :DDD
Ja és közben a kis robi meg megy missziókra, meg gyártogat helyettünk. Bombaüzlet.
A futás +35% harcon kívül, az meg egy áldás. Anélkül már lerohadt az ujjam a gombokon.
Most meg ott az új skill, aminél ha kompányionnal vagyok, akkor 20 percenként 1x azonnal visszatölti a barrier CD-jét. AZ nagyon hasznos murvaság. BOSS-abb ellenfelek ellen faja. -
jött vmi peccs is vagy csak dédelgették a servereket ? -
Na nekem már pofázik is hogy "No active subscription" :D -
és tényleg. mondom én, ezek kezdik elfelejteni a "soon"-t, és megtanulni az "időben"-t -
Laroa #27971 Akkor kezdésnek felesleges a selfheal instába, illatva a védekezésre aktiválódó skillek dpsnek :) -
Mennek a szerverek! -
Nem kell azt elhinteni, hisz ez az igazság!
-
Laroa #27968 Ha jól látom maintenance is over, és nem trollkodom.
-
jelenleg PvE és Instázás -
DieHard #27966 El kell hinteni a népnek, hogy ha nem adnak meg számlszámot, törlik a karikat. -
írjál ticketet szerintem! :D -
szerintem ennél még durvábbak is lesznek, nem találtál ki elég elborult példát :D -
Laroa #27963 Kérdés mire akarod használni. pvp, pve questelés, instázás, raid? -
DieHard #27962 Fenéket, tegnapelőtt hajnal 1es shutdown-t mondtak, simán játszottam 1:02-ig
-
Laroa #27961 Holnap délután 1
-
Sziasztok
Szerintetek ez mennyire használható Sentinel Build? -
DieHard #27959 Mert szted nem lesz ilyen értelmetlen kérdés valósan? -
mostanság egész pontosan kezelik a srácok az időpontokat, teljesen meglepő módon
[kop-kop-kop] -
milyenkor? amikor karbantartás van?
őőő... igen.
-
Ha belogolsz, az arcodba nyomja, hogy IGEN :) Elvileg 13:00-ig magyar ido szerint, gyakorlatilag a joeg tudja. -
Laroa #27955 Milyenkor? -
fenét. egy kommandós osztag ugrik a nyakába mert ellopta az anyjától a kártyát :D -
Nem hisztizek, behúzom asszonyét, ennyi.:D -
FEARnet82 #27952 Ilyenkor karbantartas van? -
persze, kinyúl a gépből egy kéz, belerántja az arcod a monitorba, és lecsekkolja, hogy tényleg te vagy-e (pontosabban hogy anyukád ül-e ott)
ha nem őt találja a rendszer, akkor megsemmisít. -
volt az early access, aztán a sorbanállás, most lesz az, hogy fizetési módot kell választani a játékhoz, a 4. pedig... hmmmmmmmmm
jó kérdés! esetleg bugok, amik hosszabb ideig bent maradnak (akár hónapokig)? nem tudom, egyelőre várjuk ki ezt a harmadikat :D -
DieHard #27949 14 éves nem vagyok még, nincs bankkártyám, akkor nem játszhatok? És ha anyukámét adom meg azt elfogadja, vagy tudni fogja a gép, hogy nem az enyém?
-
Kitörölték időközben :P -
Tababo #27947 sg bug:D 1szerre küldtünk üzit -
Laroa #27946 Francba tűnt a komment amire válaszoltam? :D -
Tababo #27945 mi lesz a 4.? -
Laroa #27944 The loot rewards from this quest are out-dated... had to find out the hard way. The item I got was http://db.darthhater.com/items/4628/specialized_resolve_relay/
Hope this saves all of you time trying to get a purple crystal! -
jól
én már lelkileg készülök a 3. hisztiáradatra, ami erről fog szólni
-
Tababo #27942 van. Unknown. ott sem jobb a ballance csak telítettebb a szerver -
z3d #27941 Én onnan preordereltem, meg is kaptam a kódot, de nem regeltem be, mert vettem egy collectorst közben. Csak a preorder összeget vonták le eddig.
Ha minden jól megy, a napokban felhasználja az egyik cimbim ezt a kódot, gondolom akkor fogja levonni, kérdés, hogy az én számlámról e, vagy arról, amit megad a saját subsriptionjánál. Majd kiderül.
-
Jól értelmezem, hogy csak úgy tudok tovább játszani karbantartás után, ha megadom a bankkártyám, vagy egy gc-t? Sikeresen nem fogadta el a kártyámat... -
A Tomb-on republic oldalon van magyar klán? Ott állítólag jó a empire/republic balance!
-
De akkor az összeg nagy részét vissza utalták nem???????