60892
  • Venom
    "Thank you for placing your order!" :) Mehetek is játszani.
  • j0nNyKa
    volt megint egy mini-patch, igen, de semmi extra
    kb az értelmesebb javítás az benne, hogy ha sorbanállás közben lehajít a játék, visszarak a helyedre, amikor visszalépsz, nem pedig a sor végére
  • Sir Quno Jedi
    Azé kezdek életképes lenni a guardianommal. Eddig nem sok hasznát vettem, hogy guardian, ÁMDE most igen. Velem van a másik jedijány (igaz csak guest), rátolok egy guard-ot, magamra soresu-t, alig sebződünk és amit ő kap azt én kapom 50%-ban, azt meg időben medpack-kkel gyógyítom (magam gyártatom ugye), ha meg tolok magamra barriert, akkor az a társtól jövő sebzést is felezi, így mindketten még sokkal(!) jobban bírjuk. Persze durva erő stimpackot is tolok, azt is magam csináltatom. Végre kezd értelmet nyerni, hogy biochemes tank vagyok vaze! :DDD

Ja és közben a kis robi meg megy missziókra, meg gyártogat helyettünk. Bombaüzlet.

A futás +35% harcon kívül, az meg egy áldás. Anélkül már lerohadt az ujjam a gombokon.

Most meg ott az új skill, aminél ha kompányionnal vagyok, akkor 20 percenként 1x azonnal visszatölti a barrier CD-jét. AZ nagyon hasznos murvaság. BOSS-abb ellenfelek ellen faja.
  • Torzonborz
    jött vmi peccs is vagy csak dédelgették a servereket ?
  • Venom
    Na nekem már pofázik is hogy "No active subscription" :D
  • j0nNyKa
    és tényleg. mondom én, ezek kezdik elfelejteni a "soon"-t, és megtanulni az "időben"-t
  • Laroa
    Akkor kezdésnek felesleges a selfheal instába, illatva a védekezésre aktiválódó skillek dpsnek :)
  • Venom
    Mennek a szerverek!
  • j0nNyKa
    Nem kell azt elhinteni, hisz ez az igazság!
  • Laroa
    Ha jól látom maintenance is over, és nem trollkodom.
  • Hyder
    jelenleg PvE és Instázás
  • DieHard
    El kell hinteni a népnek, hogy ha nem adnak meg számlszámot, törlik a karikat.
  • j0nNyKa
    írjál ticketet szerintem! :D
  • j0nNyKa
    szerintem ennél még durvábbak is lesznek, nem találtál ki elég elborult példát :D
  • Laroa
    Kérdés mire akarod használni. pvp, pve questelés, instázás, raid?
  • DieHard
    Fenéket, tegnapelőtt hajnal 1es shutdown-t mondtak, simán játszottam 1:02-ig
  • Laroa
    Holnap délután 1
  • Hyder
    Sziasztok

Szerintetek ez mennyire használható Sentinel Build?
  • DieHard
    Mert szted nem lesz ilyen értelmetlen kérdés valósan?
  • j0nNyKa
    mostanság egész pontosan kezelik a srácok az időpontokat, teljesen meglepő módon
    [kop-kop-kop]
  • j0nNyKa
    milyenkor? amikor karbantartás van?
    őőő... igen.
  • PiszkosFred
    Ha belogolsz, az arcodba nyomja, hogy IGEN :) Elvileg 13:00-ig magyar ido szerint, gyakorlatilag a joeg tudja.
  • Laroa
    Milyenkor?
  • Venom
    fenét. egy kommandós osztag ugrik a nyakába mert ellopta az anyjától a kártyát :D
  • BoneDragon
    Nem hisztizek, behúzom asszonyét, ennyi.:D
  • FEARnet82
    Ilyenkor karbantartas van?
  • j0nNyKa
    persze, kinyúl a gépből egy kéz, belerántja az arcod a monitorba, és lecsekkolja, hogy tényleg te vagy-e (pontosabban hogy anyukád ül-e ott)
    ha nem őt találja a rendszer, akkor megsemmisít.
  • j0nNyKa
    volt az early access, aztán a sorbanállás, most lesz az, hogy fizetési módot kell választani a játékhoz, a 4. pedig... hmmmmmmmmm

jó kérdés! esetleg bugok, amik hosszabb ideig bent maradnak (akár hónapokig)? nem tudom, egyelőre várjuk ki ezt a harmadikat :D
  • DieHard
    14 éves nem vagyok még, nincs bankkártyám, akkor nem játszhatok? És ha anyukámét adom meg azt elfogadja, vagy tudni fogja a gép, hogy nem az enyém?
  • Fenrir
    Kitörölték időközben :P
  • Tababo
    sg bug:D 1szerre küldtünk üzit
  • Laroa
    Francba tűnt a komment amire válaszoltam? :D
  • Tababo
    mi lesz a 4.?
  • Laroa
    The loot rewards from this quest are out-dated... had to find out the hard way. The item I got was http://db.darthhater.com/items/4628/specialized_resolve_relay/

Hope this saves all of you time trying to get a purple crystal!
  • j0nNyKa
    jól

én már lelkileg készülök a 3. hisztiáradatra, ami erről fog szólni
  • Tababo
    van. Unknown. ott sem jobb a ballance csak telítettebb a szerver
  • z3d
    Én onnan preordereltem, meg is kaptam a kódot, de nem regeltem be, mert vettem egy collectorst közben. Csak a preorder összeget vonták le eddig.
    Ha minden jól megy, a napokban felhasználja az egyik cimbim ezt a kódot, gondolom akkor fogja levonni, kérdés, hogy az én számlámról e, vagy arról, amit megad a saját subsriptionjánál. Majd kiderül.
  • BoneDragon
    Jól értelmezem, hogy csak úgy tudok tovább játszani karbantartás után, ha megadom a bankkártyám, vagy egy gc-t? Sikeresen nem fogadta el a kártyámat...
  • Witcher
    A Tomb-on republic oldalon van magyar klán? Ott állítólag jó a empire/republic balance!
  • Ozzyehh
    De akkor az összeg nagy részét vissza utalták nem???????