60926
-
nem vagod mi a hulyeseg? ha megvetted a jatekot akkor ha piros ho is esik JATSZANOD KENE TUDNI 30 napig! majd ha tetszik megadod a kartyaszamod....donthessem mar el en basszus:) ezzel a huzaSSAL kb. bezsarolnak:P -
Ez komolyan ekkora probléma? Amúgy meg accodnal a my games fülnél ott volt szépen vizuálisan levezetve az x lépés ami ahhoz kell hogy játszani tudj. Közte van a kártya megadása is. -
ezt akartam
-
unalomuzesnek!
-
de , volt az több is. nekem 30-50k között is volt a ping :( -
ha megvettem a jatekot es kifizettem amiben benne van a 30 ingyen nap akkor mi a rakfarkaert nem er ra ezalatt a 30 nap alatt elinteznem/eldontenem mivel fizetek majd?? -
anugy neki van igaza:
"
2) Click "Register your pre-order" (You will be prompted to log in or create a Star Wars™: The Old Republic™ account if needed)
3) Enter and Confirm your pre-order code when prompted.
4) Complete Registration.
5) You will be notified by email of your early access time at a later date."
No where does it state I have to enter my credit card for a subscription in order to play.
How-ever on the purchase page it does state I will receive 30 days of game play.
Bad business is bad. -
Nah ugy nez ki relog rendbe tette.
Erdekelne, hogy kesobb (lvl 20 vagyok) lesznek-e force-ot regeneraciot gyorsito, vagy force-ot visszatolto consumable-ok, vagy egyeb dolgok, mert neha eleg vicces h egy-egy bossnal kifogyok a kakaobol healerkent. -
De igen 2500-ra már ki is dobott erroral a játék :D -
16an megkaptam kódot origintől, felfáradtam oldalra majd minden gond nélkül beírtam a kódot meg hozzáadtam a bankkártyám és kész. Nem értem miért mindenki ma akarja ezt megcsinálni -
Masnak aki szinten T-Online-nal van, nem ugrott fel nagyon a latency, ugy 3-4 K korulire? Vagy csak en volnek ennyire szerencsetlen? ... :S -
aktivaltam mikor megvettem az origintol juliusban,aktivaltam 3 napja is mikor megjott a kulcs.....erre ma is keri hogy aktivaljam..... AZERT B+!!!!! :D:D -
Miért nem aktivaltatok a kódot régebben? Ezerszer elmondták hogy mi kell ahhoz hogy 22e után játszani tudjál -
Hát basszák meg... eleve nem értem, hogy a saját origines fos oldaluk miért nem aktiválja automatikusan az egészet, és miért kell ezzel szarakodni. Megvan minden adatom, kártyám, anyámtyúkja is, és bazeg nem tudom beírni a kibaszott kódjukat, mert fos az egész. -
Oops!!
The page you are trying to access is not available.
This is typically due to an incorrect URL or old content.
Ez a legjobb... -
Lehet, hogy ez egy jel. És mivel én is lassan 3 órája szopok ezzel, még várok este 5-ig. Utána eladó lesz egy account egy 30as sith assassinnal és egy hónap játékidővel. Rohadjanak meg az eánál és a bionál is. -
Ez amúgy a BW hülyesége, mert mivel 1xrre szopatta be az embereket ezzel a most már nem tudsz tovább játszani subscription nélkül dologgal, így mindenki 1xrre rohanta le weboldalukat, amit semmi se bírna ki. Ha látták mennyi embernek nincs még normálisan beállítva a dolog, akkor miért nem próbálták csoportokban megvonni a jogukat, hogy mondjuk egy-két hét alatt csengjen le a dolog. -
2 órája nem tudom megadni a paymentet, ha nagy nehezen eljutok a kártyaszám beírásáig akkor rögtön kibasz... -
Az egy dolog,de mikor megadom a fizetési opciót ,miért dob vissza waitingre :D -
Vincentcloud #28034 40 dollár volt, szóval nem gyengén megérte :D -
DragonKnight #28033 Hátha standard árban kaptad akkor nyertél rajta valami 20 dodót. Szóval grat. -
Vincentcloud #28032 Thank you very much for your purchase.
Sorry for making you wait a long time. We can't get new keys of Star Wars: The Old Republic standard edition in short future. So we send you a digital deluxe edition instead.
Ezt kaptam a gamehuntercdkey-től ma. -
ah, igen, akkor meg mindenben, amit írtam, cseréld ki az "underworld trading" szót az "investigation"-re, a többi stimm :) -
ööö Underworld Trading - Recommended Crafting Skills: Armormech, Cybertech, Synthweaving.
Én Armstech vagyok és nincs Underworld Trading-em. -
hawkie22 #28029 Karbantartás van vagy mi? Mert még a honlap se megy. Most jött meg a játék futárral, de nem tudom elkezdeni, mert egész egyszerűen nem megy a honlap. Tiszta gáz. -
szerintem user error, mert az összes arra vonatkozó misszió azt a konkrét materialt hozza
olyanra underworld trading misszióra küldjed a companiont, aminek az aljára az van írva, hogy "Grade 1 Researched Compound" -
azaz, grade 1-es cucc. de ennyire ritkán jönne ? egy nyüves lvl 9 rating 32es kék pukkogtatóhoz 4 db ilyen kéne és még egyet se találtam . érdekes. :D -
Dr DeViLKiNG #28026 Nem tudja valaki, hogy miért akadhat a játék(~15 fps) még bennt az épületekben is. Minden lowon, egy amd955, r4870, 4gb ram mellett. Azért ez nem igazán normális... -
egyébként kék színű a cucc , nem fehér. -
2 dolog lehet:
ha "Crafting material", akkor de, árulja
ha "Grade [1-6] akármi", akkor gathering / mission skillből jön
a te konkrét cuccod egy grade 1-es underworld trading material, így értelemszerűen arra kell küldeni a companiont -
köszi , de az a fickó nem árulja ezt a cuccot. akkor most honnét ? -
nagyon-nagyon remélem, hogy lesz Voss, mint játszható faj, mert eszméletlen epic, ahogy kinéznek:
-
Esetleg még kamerásmobil 

-
egyelőre a fraps a legkényelmesebb megoldás -
z3d #28019 Ha nincs rendszerhiba, akkor ha a foglalás feloldás után jön a kártya terhelés, akkor nem lesz kevesebb pénzed, mivel a foglalás automata feloldásakor az elérhető egyenleged "megnő", majd a terheléskor "lecsökken". Annyi szívás lehet, hogy ha az eltelt időpontban elköltöd ismét a pénzed, akkor a kártyaterhelés akár negatívba is vághatja a számlád. Ilyenkor max annyit reklamálhatsz, hogy a negatív egyenleged kamataitól tekintsenek el. -
z3d #28018 Itt is úgy műxik, mint amerikában, csak nem 3 nap, hanem 30 (vagy 15, mint nálunk).
De ne offoljunk :D
-
Passzolom nincs ötletem 
-
DragonKnight #28016 A b) verzióra tudsz példa bankot mondani? Mert arra kellene egy PSZÁF ellenőrzést küldeni csak úgy barátilag. -
Tyrpak #28015 Ott ácsorog a crafting részen 1 db vendor a korlát mellett, ő árulja azokat a dolgokat, amiket a receptben fehér színűnek látsz. -
craft kérdés armstech-el kapcsolatban : carbo-plas nevezetű cuccot honnét lehet szerválni ? túrással nem jött + companinok se hoztak küldiből. :(