60892
  • MaRee
    Hát ez beszarás :D Az a röhögéés :D :D:D

• Torzonborz
    2377 hsz faszbúkon...szép :D
  • [HUN]Crassus
    "Wouldn't the smart thing to do be to open up the servers, give ppl their 30 days, and ppl will have 27 more to get their sub. Then millions of ppl wouldnt be trying to access the site at the same time and crashing it."

észt nem adhatok,mert nekem is kevés van.....:D
  • empie
    Remek! Megvettem a játékot megkaptam először az early kódot majd pár napja a full-t. Beírtam bankkártyától kezdve minden szart és azt írta,hogy rendben van a dolog. Most meg azt írja,hogy nincs aktív előfizetésem...

Pedig mindent megcsináltam amit leírtak és azt a visszajelzést kaptam,hogy rendben is vagyunk.

B_UGHALMAZ FTW
  • [HUN]Crassus
    van itt mindenre videjooo:D

FULLSERVER

http://www.youtube.com/watch?v=mGD2PyaUfUY&feature=relmfu
  • gavor
    Nem kötelező megadni a bankkártyád számát, de játszani sem az. Sajnos ők diktálják a feltételeket, akkor is elméletben neked van igazad. Én sem értem a logikáját, ez van ezt kell szeretni.
  • [HUN]Crassus
    nem vagod mi a hulyeseg? ha megvetted a jatekot akkor ha piros ho is esik JATSZANOD KENE TUDNI 30 napig! majd ha tetszik megadod a kartyaszamod....donthessem mar el en basszus:) ezzel a huzaSSAL kb. bezsarolnak:P
  • TDC Geronimo
    Ez komolyan ekkora probléma? Amúgy meg accodnal a my games fülnél ott volt szépen vizuálisan levezetve az x lépés ami ahhoz kell hogy játszani tudj. Közte van a kártya megadása is.
  • [HUN]Crassus
    ezt akartam

• [HUN]Crassus
    unalomuzesnek!

• Torzonborz
    de , volt az több is. nekem 30-50k között is volt a ping :(
  • [HUN]Crassus
    ha megvettem a jatekot es kifizettem amiben benne van a 30 ingyen nap akkor mi a rakfarkaert nem er ra ezalatt a 30 nap alatt elinteznem/eldontenem mivel fizetek majd??
  • [HUN]Crassus
    anugy neki van igaza:

"
    2) Click "Register your pre-order" (You will be prompted to log in or create a Star Wars™: The Old Republic™ account if needed)

3) Enter and Confirm your pre-order code when prompted.

4) Complete Registration.

5) You will be notified by email of your early access time at a later date."

No where does it state I have to enter my credit card for a subscription in order to play.

How-ever on the purchase page it does state I will receive 30 days of game play.

Bad business is bad.
  • MrStokes
    Nah ugy nez ki relog rendbe tette.

Erdekelne, hogy kesobb (lvl 20 vagyok) lesznek-e force-ot regeneraciot gyorsito, vagy force-ot visszatolto consumable-ok, vagy egyeb dolgok, mert neha eleg vicces h egy-egy bossnal kifogyok a kakaobol healerkent.
  • Braikingboss
    De igen 2500-ra már ki is dobott erroral a játék :D
  • TDC Geronimo
    16an megkaptam kódot origintől, felfáradtam oldalra majd minden gond nélkül beírtam a kódot meg hozzáadtam a bankkártyám és kész. Nem értem miért mindenki ma akarja ezt megcsinálni
  • MrStokes
    Masnak aki szinten T-Online-nal van, nem ugrott fel nagyon a latency, ugy 3-4 K korulire? Vagy csak en volnek ennyire szerencsetlen? ... :S
  • [HUN]Crassus
    aktivaltam mikor megvettem az origintol juliusban,aktivaltam 3 napja is mikor megjott a kulcs.....erre ma is keri hogy aktivaljam..... AZERT B+!!!!! :D:D
  • TDC Geronimo
    Miért nem aktivaltatok a kódot régebben? Ezerszer elmondták hogy mi kell ahhoz hogy 22e után játszani tudjál
  • Fritz Von...
    Hát basszák meg... eleve nem értem, hogy a saját origines fos oldaluk miért nem aktiválja automatikusan az egészet, és miért kell ezzel szarakodni. Megvan minden adatom, kártyám, anyámtyúkja is, és bazeg nem tudom beírni a kibaszott kódjukat, mert fos az egész.
  • Fritz Von...
    Oops!!

The page you are trying to access is not available.
    This is typically due to an incorrect URL or old content.

Ez a legjobb...
  • Fritz Von...
    Lehet, hogy ez egy jel. És mivel én is lassan 3 órája szopok ezzel, még várok este 5-ig. Utána eladó lesz egy account egy 30as sith assassinnal és egy hónap játékidővel. Rohadjanak meg az eánál és a bionál is.
  • Sir Quno Jedi
    Ez amúgy a BW hülyesége, mert mivel 1xrre szopatta be az embereket ezzel a most már nem tudsz tovább játszani subscription nélkül dologgal, így mindenki 1xrre rohanta le weboldalukat, amit semmi se bírna ki. Ha látták mennyi embernek nincs még normálisan beállítva a dolog, akkor miért nem próbálták csoportokban megvonni a jogukat, hogy mondjuk egy-két hét alatt csengjen le a dolog.
  • GAthersw
    2 órája nem tudom megadni a paymentet, ha nagy nehezen eljutok a kártyaszám beírásáig akkor rögtön kibasz...
  • Anthrax
    Az egy dolog,de mikor megadom a fizetési opciót ,miért dob vissza waitingre :D
  • Vincentcloud
    40 dollár volt, szóval nem gyengén megérte :D
  • DragonKnight
    Hátha standard árban kaptad akkor nyertél rajta valami 20 dodót. Szóval grat.
  • Vincentcloud
    Thank you very much for your purchase.

Sorry for making you wait a long time. We can't get new keys of Star Wars: The Old Republic standard edition in short future. So we send you a digital deluxe edition instead.

Ezt kaptam a gamehuntercdkey-től ma.
  • j0nNyKa
    ah, igen, akkor meg mindenben, amit írtam, cseréld ki az "underworld trading" szót az "investigation"-re, a többi stimm :)
  • Torzonborz
    ööö Underworld Trading - Recommended Crafting Skills: Armormech, Cybertech, Synthweaving.

Én Armstech vagyok és nincs Underworld Trading-em.
  • hawkie22
    Karbantartás van vagy mi? Mert még a honlap se megy. Most jött meg a játék futárral, de nem tudom elkezdeni, mert egész egyszerűen nem megy a honlap. Tiszta gáz.
  • j0nNyKa
    szerintem user error, mert az összes arra vonatkozó misszió azt a konkrét materialt hozza

olyanra underworld trading misszióra küldjed a companiont, aminek az aljára az van írva, hogy "Grade 1 Researched Compound"
  • Torzonborz
    azaz, grade 1-es cucc. de ennyire ritkán jönne ? egy nyüves lvl 9 rating 32es kék pukkogtatóhoz 4 db ilyen kéne és még egyet se találtam . érdekes. :D
  • Dr DeViLKiNG
    Nem tudja valaki, hogy miért akadhat a játék(~15 fps) még bennt az épületekben is. Minden lowon, egy amd955, r4870, 4gb ram mellett. Azért ez nem igazán normális...
  • Torzonborz
    egyébként kék színű a cucc , nem fehér.
  • j0nNyKa
    2 dolog lehet:
    ha "Crafting material", akkor de, árulja
    ha "Grade [1-6] akármi", akkor gathering / mission skillből jön

a te konkrét cuccod egy grade 1-es underworld trading material, így értelemszerűen arra kell küldeni a companiont
  • Torzonborz
    köszi , de az a fickó nem árulja ezt a cuccot. akkor most honnét ?
  • j0nNyKa
    nagyon-nagyon remélem, hogy lesz Voss, mint játszható faj, mert eszméletlen epic, ahogy kinéznek:
  • Omlás
    Esetleg még kamerásmobil
  • j0nNyKa
    egyelőre a fraps a legkényelmesebb megoldás