60892
  • MaRee
    Nem tom mibajotok van a pévépével, én merc-ként nagyon élvezem. 15-ös szinten voltam először bg-ben, és rendesen daráltam már akkor is. 25 szint alatt eddig nem egyszer voltam már benne a top 3 damage dealerben és volt bg-n belül nekem legtöbb killem is, meg voltam unkillable vagy micsoda is.
  • Jeffjohnson
    A játék baromi jó de pár negatívumot azért találtam.

-Nem túl változatosak a fajok amiket választani lehet mármint kinézetre gondolom az ok nagyon egyszerű ezekre kis átméretezéssel minden ruci ráillik míg egy 3 szemű halpofájú lényre teljesen újra kellene tervezni az egészet mondjuk ettől még kicsit zavar.

-Craftolás is kicsit csalódás. Nagy vonalakban ugyanaz mint máshol annyi könnyebbséggel, hogy a companionok segítenek.

-Ami zavar még, hogy nagyon biztonságra mentek rá az egész koncepcióban. Valamelyik leírásban olvastam, hogy "jó iparos munka" és ez igaz is mert semmi igazán komoly újítás nincs még a játékban amivel valami merőben újat hoztak volna.

Azért remélem a space combat terén valami komollyal rukkolnak elő a feltehetően Myhtic-es srácok.... bár a WAR-ban hibát hibára halmoztak reméljük itt tanúlnak belőle és mernek valami komolyat "kockáztatni".

Egyébként a játék nálam 9/10.
  • Fenrir
    Az vajon miért van, hogy néha felnevet magától a karakterem? A romlottság (corruption) már ilyen kiterjedt? Csak Dark III-am van még :P
  • Sir Quno Jedi
    Meg van területre ható bénítás később, ami arra jó, hogy a társai leAOEzhessék a népet kényelmesen. Így nem másznak ki a célzónából.
  • [HUN]Crassus
    a taunt nem mobot tartani van....hanem arra hogyha tulaggrózzák a tankot amolyan instant mentöövként visszatudja szedni....legtöbbször a taunt ha téged üt a mob semmire nem jó,mert az önmagában nem aggrógeneráló skill....
  • Tyrpak
    Ez onnantól érdektelen, hogyha az illető nem akarja használni a tank skilljeit, hanem loldps és a dps meg a 2 db defensive cd-jével meg taunt helyett aggróból tartja a mobot....

Úgy voltam vele, hogy ha nem akar, akkor tankolok én. Ha nem megy, akkor muszáj lesz neki.
    Ezen a szinten még megy.
    Bár azért egy heavy armor + BH tank stance-et elfogadtam volna. :)
  • [HUN]Crassus
    én már most szintezésnél is "beáldozom" az AIM-et /sebzés/ a defense/absorbos itemek javára....tesztelem mit bír a kari! Azonos szintü champion mobot healer kompániával szolózni tudok így...
  • Sir Quno Jedi
    Viszont a tank nem él meg gyógyító nélkül, mert ha magára tauntolja az ellenfelet, akkor az összes sebzést ő kapja a parti helyett, az pedig overkill, szupi védelemek ide-, avagy oda.
  • [HUN]Crassus
    jaja nem HP-ból tankolsz hanem a skillekből...aki javasolta,hogy te tankolj az se nagyon értett hozzá:P báááár alacsony szinten ,alacsony instákban tank nélkül is lemehetnek a Bossok,de talentelt és gearelt tankkal sokkal egyszerűbb ugye:)
  • Sir Quno Jedi
    Guardos karik nem feltétlen a HP miatt tankok, hanem a skilljeik közt sok a védelemre vonatkozik erősen. Meg pl. soresu form-ban a focust az hozza, ha sebződsz és nem az ha te sebzel. :D
  • Sir Quno Jedi
    A BOSS-ok nálunk is resetelnek. Amint kinyírták a partit, vagy tán akkor is, ha valaki ilyenkor lelép a bejáratnál. Gondolom az ellen véd, hogy több hullámban leverjük, vagy valakit húzzunk exp-pel.
  • [HUN]Crassus
    ez igaz! ,de ne várjanak csodát az emberek mikor 10. szinten az az első dolguk,hogy tolják a PVP-t...:P
  • Tyrpak
    Tegnap bejelentkeztem marauderrel Athiss-ba, hogy ugye marauder = dps, direkt azért mara, hogy ne lehessen nyaggatni.

Erre azonos szintű BH powertech (a tankunk) nézi, hogy neki 3.6k hp, nekem 5k hp, akkor én tankolok...
    Végigmentünk, de a végén megint van egy érdekes bug: utolsó boss, ha megöl valakit, és az visszasétál (miközben egyedül vittem 15k hpt-ől 4k-ig), akkor amint átlépi a küszöböt, a boss resetel.
  • Tyrpak
    BW szerint ugye nem szintet, hanem valor rankot néz a párosításnál. És hasonló kamudumák.
    Amíg ugye nem pvp-zi szénné magát a lvl 50-es, hanem mondjuk valor rank 1-el nekiindul élete első huttballjának, addig elég nagy szint különbségek lesznek.
  • Agamemnon
    Igazán kiegyensúlyozott pvp max azonos szintűek között lehet, annyi pluszt jelent egy-egy talent, új skill, hogy ezt egy hétköznapi buff nem tudja kiegyenlíteni. De legalább van egy kis hp-ja a "kicsiknek" is.
  • Sir Quno Jedi
    De ésszerűbb lenne a levelrange, legalább 5-10 szinten belül. Akkor a buffnal lenne értelme, mert skillekben még nem ég és föld a különbség (bár de).
  • Sir Quno Jedi
    Nvazz. Csináltam eppár heroic 4-es küldit. Háááát gyerekek, healer nélkül itt nem lehet boldogulni. Healerrel fáklyásmenet, anélkül kínszenvedés és van hogy konkrétan adott partival megcsinálhatatlanok a főellenfelek. Meg murvára szintfüggő a dolog. A medpack-ok cd-je olyan nagy, hogy még az epicebb csaták is bőőőőőven végetérnek, mire megint használhatnád, nemkülönben alig gyógyítanak a szintben hozzád mért pack-ek (még a spéci prototípusok is).
  • Agamemnon
    Lehet, hogy csak "parasztvakítás" és tényleg nem lesz egyenlő esélyük a különböző szinten lévőknek, de így legalább nem 1 hit az alacsony szintű... Elég vicces lenne, ha 1578 hp-vel menne be a lvl 15-ös warzone-ba :) / Nem tökéletes megoldás, de a semminél nagyságrendekkel jobb...
  • [HUN]Crassus
    nem mellesleg már a bétában megmondtam,hogy ez a PVP buff csak parasztvakítás....te bejössz lvl 15-ön kapsz 14k hp-t és míg te nyomod 15 secente az ugrásodat addig én 38-on kb 13 féle skillel veszem fel a kesztyűt veled szemben....még jó,hogy kb esélyed sincs....,de nekem is kevés lesz egy 50-es karival szemben.
    én úgy gondolom a PVP buff ez egy kis aranyos ötlet volt a biwaretől,de nem igazán használható élesben....

más: lenyomtam Balmora összes questjét/már három és fél napja ezeket toltam:P/ ,de egyetlen birodalmi kutyával nem találkoztam kalandozásaim során....pedig még a leszálló helyükön is küldiztem egy "ide lőjj" táblával a hátamon:D Merre vagytok birodalmi kutyákok?:D
  • Agamemnon
    Ne add fel johnyka, én is megtanultam ebből, szóval nem mindenki reménytelen :)
  • LaCz
    Eddig mi a legjobb/legviccesebb/legretardáltabb guildnév/név amit láttatok?

Ma találkoztam "Ewok stole my Speeder" nevű guilddel. Karinévből egy igazi gyöngyszem a "Fejbelo" nevű Smuggler, "Nemszaroz" legacyval.
  • j0nNyKa
    egyenlore a sorozatgyilkos... ah, mind1. :)
  • Torzonborz
    ühümm , főleg ha van némi mazo hajlamod :D
  • FEARnet82
    Viszont ez az imperial agent kurva jo. nagyon tetszik ez a fedezekes granatdobalos sztori. Kesobb sniperkent is jo lesz?
  • Venom
    10. szintől kezdessz kapni skill pontokat és asszem lvl 50-en kettőt kapsz
  • JethroHUN
    Nézegettem a skill fákat, egy ezzel a kalkulátorral Ha 50 szint van nem 49 traning pontnak kellene lennie? (még nincs meg a game, azért ne tűnjön hülye kérdésnek) De az feltűnt h elég, hát szarul van megoldva... mi értelme van annak hogy két külön oszlopban úgy van elhelyezve a perk egy CChez h nem lehet mind2őt kirakni??? Egyik a másik nélkül kb semmit nem ér(het) AoC-vel játszottam utoljára (még régen, ott is pont ilyen 3 oszlopos skill fa volt) Meg ezek a bónuszok, +1% :/ érdekes.
  • DragonKnight
    Gungan-oknak vót valami elég gagyi pajzsuk amit ott fogtak a mancsukban, miközben a nagy lapát füleiket lobogtatták :D
  • FEARnet82
    Láttam, de nem tudom melyik volt juggernaut a filmben :)))
    Egyébkena craft skillt azt tnelyeg igy lehet huzni, hogy elkuldom a kis tarsamat missionokre es visszajon valami kis butasaggal es par skill ponttal :)
  • GreenHun
    Epic WIN
  • Witcher
    Láttál már valaha star wars filmet? Már uninstallálnám is a gamet ha meglátnék egy juggert shildel.... még viccnek is rossz
  • [HUN]Crassus
    lvl 15........könyörgöm......
  • FEARnet82
    Hát... en most tudtam meg hogy a juggernautnak a shieldje az valami lofasz az offhandbe ami nem is latszik. Semmi designos iszonyat pajzs amivel blokkolsz, hanem valami gagyi lofasz erőtér amit nem is latsz.

Pvp-ben meg azon kivul hogy odaugrasz az ellenfelhez 15 mp-enkent kb ennyi :D szarrá kiteol mindenki, mert semmi skill nincs ami pvpbe hasznos egyenlore (Lvl 15)
  • Venom
    Én csak azt nemértem miért kell ezen háborogni. Online játék, havifizetős. Logikus hogy kell valami amivel majd fizetni tudod és gondolom nem azért vetted hogy játsz 30 napot aztán bedobd az ágy alá.
    Jó persze lehetne máshogy is de legtöbb havifizetős játéknál mindig is igy volt, van és lessz is.
    Ha nemtudsz vahidijat fizetni akkor nevegyél havifizetős játékot, ennyi.
  • MaRee
    Lehet tudni valami infót amúgy hogy hányan vették meg a játékot eddig?
  • Torzonborz
    no para az EA majd kiad egy AC modification DLC-t potom 5 $ áron aztán majd lehet azt csinálni :D
  • Bigblind
    AC-t váltani végül is miért nem lehet? Úgy 2-3 hónapja még valahol azt olvastam hogy lehet majd, aztán mégis meggondolta magát a Bio? Ez így elég gáz mert ha ki akarom próbálni egy class mindkét ágát tolhatom végig ugyanazt a sztorit mégegyszer.
  • MaRee
    Bázzeg beszoptam ezzel a BH-val, nem nagyon jön be. De rerollolni meg lusta vagyok, pedig a sith juggernaut nagyon bejön
  • empie
    Érdemes újra beregelnem a bankkártyámat? Vagy ne piszkáljam és várjam,hogy megcsinálja a bw.?!?!?!
  • N1ggA
    Ha ez lenne, akkor a hónap végén lenne ugyanez :D
  • Bhalage
    jovok a Lovagrendbe csak egy kerdesem van
    guildado van ?
    ;d