60892
-
capet emelték meg és nem a populáció változott. -
Gyogyito #28150 Lásd előző hozzászólásom, igen, lövök, pár perc. -
Gyogyito #28149 Amikor ezek az adatok készültek, mindkét szerver Heavy besorolással volt ( azóta már a NL Very Heavy lett ). 10 szintenként megnéztem, az adott kasztból mennyi player van fent, és az adatokat összesítettem. Természetesen lehetnek eltérések, de nem jelentős. -
nice! ,de honnan szedted? lősz nekünk egy AHTO CITY-t is?:P -
Tyrpak #28147 Hát a 60-40 az már jobban néz ki, mert "csak" 1.5-szeres túlerő.
A kérdés csak az, hogy hogyan szerezted ezeket a számokat?
A 800 és 1000 ember totál az nekem kevésnek tűnik. -
z3d #28146 Empire oldallal szimpatizálnak az emberek :) -
Gyogyito #28145 Ma délelőtt végeztem egy kis felmérést a két PvE ( HB, és NL ) szerveren, hogy mi is a helyzet ( tudom, délelőtt van, este is készíteni fogok egy statisztikát ). Azért vártam eddig, mert mára már kiestek azok a játékosok, akik preorderelték a játékot, de megvenni már nem vették meg.
Íme:
Hidden Becks
Köztársaság: 322 játékos ( 38,52 % )
Birodalom: 514 játékos ( 61,48 % )
Erőhasználó:
Köztársaság: 193 karakter ( 59,94 % )
Birodalom: 309 karakter ( 60,12 % )
Nightmare Lands
Köztársaság: 417 játékos ( 42,55 % )
Birodalom: 563 játékos ( 57,45 % )
Erőhasználó:
Köztársaság: 253 karakter ( 60,67 % )
Birodalom: 344 karakter ( 61,10 % )
Ha érdekel valakit, a kasztok szerinti felosztást is meg tudom mondani. -
Ha akarsz még szenteste előtt játszani akkor azt javaslom valamikor a délelőtti órákban ragadj telefont. Csak előbb tájékozódj a tarifákról, hogy ne érjen meglepetés. -
vagy ami még valószínűbb nem számoltak az emberi hülyeséggel, hogy ha azt mondják van 2 nap még a beregisztrálásra akkor nyilván a sok hülye az utolsó másodpercben fogja megtenni vagy az után és itt nem azokra gondolok akik egyéb okból nem reggeltek korábban. -
Tiger1111 #28142 Köszönöm a segítségeteket de már mindent ki próbáltam, elolvastam az eredeti honlapon lévő infókat kérdezgetem fórumokban ,és csak utána írtam levelet .Igazából csak az érdekelt hogy ha volt másnak a supportal dolga menyi idő alatt válaszoltak. -
Már te sem tudsz? Uccu, hívd a supportot :D -
Kettő azért nem ugyanaz nem kell ennyire kisarkítani a dolgokat ők nem utasítanak el semmit csak gondolom nincs rá kapacitás mert vagy tapasztalatlanok akik ezt megtervezték vagy olyan dolgok jöttek közbe amire nem is számítottak. Meg ezzel a titkos kérdéses dologgal is nem kicsit nehezítették meg a dolgukat. -
Próbáld meg azt amit Nephin beírt hátha találsz ott valamit ami segít. Lehet, hogy csak valami apróság kimarad és azért nem megy. -
azért az első mondatodra reagálnék: én ezzel indokolnék egy vendégpanaszt,hogy sry még újak vagyunk ésatöbbi....kettő perc alatt baszaintanának ki a melóhelyemről:D:D -
jaja dettó:D -
Tiger1111 #28136 Igen minden ki van pipálva , és már sokszor meg próbáltam , de köszi a tippet.Félre értettél nem várom el ugyanazt mint a Blizzardtól de kezdésnél több embert is ültethetek volna a supportba , gondolom ilyenkor rengeteg levelet kapnak , és a 2 nap már boszantó sőt ma délután 4 kor már 3 -
Nephin #28135 Segítség, nem tudok belépni!!! -
Attól, hogy egy párnapos mmo supportjától ugyanazt várod el mint a legjobban menő sok-sok éves top mmo supportjától attól még nem oldódik meg a gondod. Mint ahogyan az összehasonlításod is irreális.
Vegyük sorra. Az oldalon a my account-ra kattintva bal oldalt ki van minden pipálva?
Five security questions?
Contact information?
Haladj rajta végig még 1x
elvileg ha ezek megvannak jönne a code redemtion próbáld meg beírni újra a kódot ha nem megy elsőre próbáld meg pár perccel később hátha akkor elfogadja (volt már ilyen) esetleg nézz szét a hivatalos fórumon hátha írnak rá valamiféle megoldást.
Ha ennek ellenére se megy akkor itt az én tudományom megáll. Ne feledd túlterhelt a support nem tudsz vele mit csinálni max. telefonálni de az nem lesz túl olcsó.
Azt javaslom ne add fel próbálkozz. -
wow...
/legyint

Én a hajómban akarok lakni :P -
nekem csak WOW-os tapasztalatom van endgame ügyileg és ott a bevett szokás az volt,hogy a maxos karik egy fővárosban ültek és onnan intézték az ügyes-bajos dolgaikat.... -
Akkor passz, marad a support :\ -
Tiger1111 #28130 Kipróbáltam már az összes kétes betű kombinációt 0/o u/v g/6 de semmi , igazából csak az bosszant hogy mikkor feltörték a wow accomat ugyan ezekkel
az adatokkal küldtem levelet a Blizzardnak és 3 óra múlva már helyre is állították , itt meg két nap alatt még nem is válaszolnak.Biztos rengeteg levelet kapnak igy a kezdésnél de egy ekkora cég számíthatott volna erre . -
Én ennek a helyedben ennyire nem örülnék. Szerintem meg nem lesz mindenki 50es zónában. Legalábbis egy egészséges mmoban ez sohasem történik meg. Illetve ott van az instancolás is. Ők is látni fogják, hogy mennyi ember lehet bent egyszerre ezeken a területeken és remélem nem lesznek olyan pancserek mint anno WAR ban. -
arra leszek kíváncsi ,hogy majd ha a többség 50-es lesz merre fele leszünk a bolygókon vagy majd mindenki a Hoth+ PVP zónában lesz és diavetítés?:D -
Tegnap a klántársam szenvedett a kódbeírással, ő ott szúrta el, hogy a "v" és "u" betü nagyon hasonló, ezt nagyon nézd meg te is, hogy nem írtad-e el. Én végig nagybetükkel írtam és a kötőjelet is használtam, nekem elsőre elfogadta. -
Tiger1111 #28126 Valaki írt már e-mailt a supportnak ? Mert én két napja írtam nekik hogy a játék dobozában lévő regisztrációs kódot nem fogadja el regisztrációnál ,és azóta sem kaptam választ (: Most meg itt a hétvége és nem tudok játszani, pedig a levélhez fényképen elküldtem a a dobozt a dvd-kel a a kártyát amin rajta van a kód a számlát ami bizonyítja hogy megvettem + a személyim is le van fényképezve amivel egyeznek az adataim az accountomon. De az is lehet én vagyok a béna ,a my account/code redemption opciónál rá kikellek az Enter a Code ,itt ugye azt a regisztrációs kódot kéri ami a dobozban van? -
Ez a rész szerintem előbb utóbb bekerül majd, hiszen az SW univerzumban eredetileg is van ilyen ... Jelenleg ez egy 3 napos játék ... nagyon bízom benne, hogy csak pozitívan fog változni minden ...
Szerintem ha az elején beleraktak volna minden földi jót, akkor pát hónapon belül sokaknak hiányozna, hogy nincs semmi újabb tartalom ... Így viszont rengeteg dolog van ami még jöhetne a játékba ...
@Sorbanállás: Tegnap este 10 körül megjött a kódom ... Mivel mindenki Ahto city, gondoltam bepróbálkozom ... Elindítottam, majd select server, kimenyeg sörért addig, meg bohóckodok az Xbox-al ... erre karaktergenerálás ... o.O
Szerintem mákom volt :) Egy másodpercet sem vártam ... kiváncsi leszek ma mi lesz ... vagy a hétvégén és a két ünnep között :) -
Dehogy is! Ugyanúgy sorba kellett állni este 7-8 óra tájban mint tegnap előtt. Olyan este 8-tól éjfélig fullon mentek a szerverek. Ami változás volt, hogy a szerver kapacitást kicsit fentebb emelték ezért már tegnap előtt (grace periód vége előtt 1 nappal) érezhetően kisebbek voltak a sorok. Tegnap meg sokan pancserkodtak a kódokkal meg a kártyákkal talán ezért tűnhetett kisebbnek az egész de Ahto-n kb. ugyanakkora sor állt mint előtte ez a torstatus.net grafikonján is jól látható. -
Én szívesen viszont láttam volna a Conan harcrendszerét mert nekem az nagyon tetszett. Eve online nyitottságát ezzel a pve contettel keverve ami itt van de persze ha ilyenekre gondol az ember akkor nincs olyan, hogy jó és nem is siránkozni akarok mert ez a játék jó és nagyon sok potenciál van benne ha hajlandóak a világot nyitottabbá és szabadabbá tenni. Gondoljunk csak bele klán capital ship amire be tudnál dockolni a saját kis hajóddal de nem úgy mint most hanem szabadon mehetne az ür pvp egy bolygóra való leszállásért aztán a földön a megszerzéséért. Szerintem ezt nem olyan lehetetlen megvalósítani. -
Tyrpak #28122 Speckó pvp cucc csak 50-en lesz.
A lvl 14-es fegyver nyugodtan hagyd ki, a lvl 16-os pve commendation fegyver elég jó.
Viszont lvl 20-on érdemes megvenni a pvp vendortól a cuccokat, ear-t és implantot mindenképp.
És azt meg te tudod, hogy élvezed-e a magasabb szintűek ellen a harcot, vagy kivársz. Szerintem 14 után simán már nyugodtan lehet jelentkezni warzone-ra. -
hát most nincs időm táblázatba szedni,de ha megnéznéd mi van rajtam KÜLDIKBŐL és miket tudok legyártani látnád,hogy nem véletlen nem a craftolható cumókban megyek:P
lehet csak a heavy armor van elbaszva:D amugy is meglepően sok és jó heavy cumó esik..... -
Craftolással nekem nem az a bajom amit írtál ez inkább a te problémád mert ha eléggé foglalkozol vele akkor simán lehet a szintednek megfelelő cuccokat gyártani. Nekem a problémám az, hogy semmi igazán újat nem hozott persze ez nem egy sandbox nem is azt vártam tőle csak valami ötletesebb dolgot. Ennek ellenére a rendszer teljesen rendben van olyan szinten, hogy ilyennek találták ki és a játék egészét tekintve beleillik a képbe csak nem látom benne az igazi újítást, kockázatvállalást. -
napi PVP küldi jó pénz és XP...2-3 meccset megéri letolni szintenként...vagy ha gyorsan akarsz egy LVLup-ot
Cuccot a PVP terminal mellett álldogáló 2 csókátol tudsz venni -
Tyrpak #28118 Nem tudom, hogy mennyi ideig fog nálam is kitartani a lelkesedés.
Olyan fura végiggondolni, hogy ennyire élvezem a játékot, ennyire azt adja, amit vártam, tényleg 9/10
És közben meg ott van, hogy huttball a pvp, a craftnál a húzás lassú, ha nem figyelek oda, hogy kétpercenként elküldjem a robotot (franc fog erre figyelni, amikor épp pve/pvp-zik), nem raktak bele semmi újítást, csak összeszedték, ami müködik, tank/healer/dps szentháromság...
Tegnap TS-en elkezdték sorolni többen, hogy Vindictus harcrendszere, Tabula Rasa varázslatai, EVE gazdasága (már egy használható AH-ért is hálás lennék, ahol tudok slotra keresni armoron belül), Rift több buildes rendszere. Folytathatnám.
Ehhez képest érzésre, szórakozásra, 10/10, összességében 9/10. -
kékekkel nem nagyon szarakodtam,mert anyag és idő elbaszásnak tartottam....gyártottam 1-2 db-ot( nem voltak annyira durvák) ha a zöldek szétszedésével kiesett recept és volt hozzávalóm,de ennyi.Kéket ha szétszedsz akkor eshet a lila recept ugye?,mert majd 50-en rágyúrok erre! Az egyik kistársamnak úgyis +5 crit%-a van a páncélgyártásra és 6000+ a "LIKE" pontja velem szemben:D -
baalbaalbaal #28116 PVE szerveren PVP-hez érdemes speckó pvp cuccot venni alacsony szinten?
12-es szinten mentem, ha jól látom felhúz a rendszer kamu 50-es szintre, érdemes így pvpzni vagy várjam meg az 50-et? -
Tyrpak #28115 Fura, hogy én meg pont a fordítottját érzem.
A craftolt kékek, ha tudod tartani a szintedet, akkor 1-2 szinttel magasabbak a statjaik, mint a küldiből kapottaknak. A küldik zöldjeihez meg ne is mérjük.
A problémám azzal van, hogy az alapanyag node-ok nem követik a szintet, tehát a lvl 16 cuccok gyártásához már kéne a rank 2 alapanyag, miközben még drommund kaas/coruscanton vagyok, ahol csak a legvégén akad elvétve.
Bár lehet, hogy az a gond, hogy lvl 21-en nem kellett volna még mindig ezeken a bolygókon lennem. -
Kicsit részleteznéd? Jól láthatóan változott a population? -
space combat jelenleg még gyerekcipőben jár biztos rámennek 2-3 nagy content pacth múlva,hogy akár szabadon is repkedhess....
a craftot elbaltázták,mert olyan cuccot amit használni is tudok nemtudok a szintemen felvenni....csak jóval rosszabbakat mint amiket küldiben kapok:S lehet 50-en már lesznek fain lilák,de aztgondoltam 1-2 gyártott cumóval jól elleszek 3-5 szintig -
azért szerver statuson jól látszik hány potyajátékos volt....