60892
  • Gyogyito
    Ingame, who lista kasztok, szintek szerint lebontva.
  • PiszkosFred
    Ha ezeket a szamokat amiket irsz szerverenkent, beszorzod a szerverek szamaval, akkor nagyon keves jatekos jatszik osszesen. Kizart, hogy 100k-150k korul legyen a teljes letszam. Ez igy nagyon keves, latva hogy mar digitalisan is eleg nehezen lehet beszerezni, boltokbol meg eselytelen, es nem csak nalunk.

Honnan vannak a szamok?
  • 1Darton1
    Inkább azok, akik köztársasági oldalra jöttek.
    Így legalább napi szinten lehet orrba vágni a billentyűzettel forduló "hunfirst" srácokat.
  • Bigblind
    Anno azok döntöttek jól balance szempontjából, akik maradtak a seggükön a Tombon! Sajnos én nem azok között vagyok! :(
  • Gyogyito
    Valami egyébként nem ok a login körül. Amikor sorba álltam a Tombra, 1:30 volt a várakozási idő, kb 500-an voltak még előttem, amikor hirtelen beengedett, és a várakozási idő 10 percre csökkent, míg a többi szerver Fullról Verry Heavy-e váltott. A játékosok száma viszont nemhogy csökkent volna, hanem nőt. Érdekes.
  • Bigblind
    Pfff ez szánalmas!
  • Gyogyito
    Ahto City ( 14:10, Very Heavy )

Köztársaság: 503 ( 29,13 % )
    Birodalom: 1224 ( 70,87 % )
  • Bigblind
    Lemaradva? Mitől? Nem lóverseny ez!
  • Bigblind
    Lehet, de balance szempontjából akkor is százszor jobb a helyzet a Tombon! Az Atho-n katasztrófa a balance, jövőhéttől át is megyek a Tombra!
  • mcgrape
    tegnap kora délután nyomtam egy Eselesst ez ünmagában nem hír értékü, de az hogy sikerütl ugy összehozni hogy 3 csempész votl a társam és csak én voltam Jedi az már igen cak feeleingessé tette, ráadásul igen jó kis dolgok estek nekem.
    Szakmának meg végül ezt a Cybertech-et választottam, lehet késöbb majd megbánom ,de az is lehet hogy nem :)
    jah meg unokaöcsém is lejöt, és igy mutogattam neki mien kariakt lehet csinálni végeredményként csinűáltunk majdnem jobbat mitn az enyém, kissé elkeserített, de most nem nem kezdem előről igy is levagyok már maradva nagyon szerintem.
    Ideje lenne komolyabban nekifeküdni.
  • Gyogyito
    Hidd el, hogy valós adat.

Biblind:

nagyon szívesen
  • Bigblind
    De legalább a balance elég jó! Köszi hogy megnézted!
  • darth devil
    Ezek nem a rendes számok. Ahton az előbb volt fleeten 150 fő, most dormund kaason vagy egy 190es phase, meg egy mégnagyobb. És ez csak két helyszín.
    Nem tudom mi alapján számol, vagy mit néz, de nem valós adat, amit Gyógyító közöl.
  • Torzonborz
    ööö na most ha ez valóban igaz akkor röhej hogy ennyit kell várni a bejutással.
  • Gyogyito
    Tomb off Freedon Nadd ( 13:30, Full, 1:30 várakozási idő )

Köztársaság: 1119 fő ( 42,32% )
    Birodalom: 1525 fő ( 57,68 % )
  • Torzonborz
    akkor ezt mond meg a servereknek is hogy ne legyen már most sor :P
  • Gyogyito
    No, bejutottam Tombra.
  • Tatyla
    lényegesen csökkent a szerver terheltség.
  • PiszkosFred
    Ahol az AH, ott gyultek az emberek. Aztan amikor mindenhol volt AH, a szempont a bank kozelsege volt :) Amikor a bank is kozel kerult az AH-hoz majdnem minden varosban, akkor egyetlen szempont maradt: a portalok. Ezert aztan a Blizz tudatosan iranyitotta az embereket a ket kozponti fovarosba, SW es Orgriba.

Gondolom itt az AH-Bank-Kikoto harmas kozelsege lesz az, ami meghatarozza majd 50esen a kozponti gyulekezo helyet. (foleg amig nincs summonstone, vagy idezes - vagy csak en nem jottem ra eddig?)
  • TDC Geronimo
    3 napja indult játék hivatalosan de már látom az első "nincs mit csinálni lvl 50en" című topikokat, Sok retardált...
  • Tyrpak
    Anno WAR-hoz volt olyan add, ami ezt szépen magától megcsinálta, és a végén összesítette. Meg mentette a neveket és abból számolta, hogy kik léptek szintet stb.
    Mondjuk ott nem kisablakban jelent meg, hanem a chatben futott le az eredmény és onnan ki tudta másolni.
  • Gyogyito
    600. vagyok a sorban Tombra. Kíváncsi leszek... Addig megyek TERA-zni, ha bejutottam Tombra, jelentkezem.
  • Gyogyito
    Nephin a Bolygó nevét írd át pl Sentinelre. Ekkor az össze Sentinelt feldobja. Ha beírod hogy Sentinel 10-20 akkor a lvl 10 és lvl 20 közötti sentineleket fogja feldobni.
  • Jeffjohnson
    az más tészta a WOT rossz példa
  • darth devil
    Lehet bekavart, épp egy 100as phaseben voltam. De akkor is tatooinetól kezdve elég nagyok a bolygók ahhoz, hogy ne legyen ez a phase megoldás, vagy jóval nagyobb számok legyenek.
  • Torzonborz
    Ahto City már most fullon van .
  • Nephin
    Nem nyit 100 játékos után, simán van 170-180-200-as phase is.

Én most 20 perccel később csak 5 bolygón (Taris, Coruscant - itt ráadásul csak az első 100-at írja ki), Tattooine, Balmorra, Nar Shaddaa) több embert számoltam. Még mindig azt mondom, hogy valami nem stimmel a módszereddel, Gyogyito.
  • DummyBoy
    Nem tudom ... WoT-ban EU szervere4n átlag 40-50k játékos mozgott ... US-en is ... az orosz szerverek kezdték el feladni a harcot 150k játékos felett ...

Mivel az eléggé más tipusú játék, itt lehet hogy kevesebb is megterhelő, de ezek fényében még a 10k sem tűnik olyan lehetetlennek ...
  • darth devil
    l2 szerver számok

Az instancolások miatt itt lehet sokkal kevesebb ez érzésre. Ami szerintem epic fail, hogy 100 játékos után nyit egy új phaset. Legalább open pvp bolygókon nem kellene szétszabdalni az embereket.
  • Torzonborz
    szerintem itt a phase-es megoldás miatt elképzelhető ez a szám. de valóban este kéne majd mérést csinálni akkor többet lehet megtudni.
  • darth devil
    Csak magam tudom ismételni, a mostani l2es nem instancolt szervereken 6k a player limit, itt sokkal több kell hogy legyen.
  • Gyogyito
    Egyetértek. A 10K az nagyon nagy szám. Egy szerver max kapacitása nem hinném, hogy több lenne 5K-nál.
  • TDC Geronimo
    Annyi biztos nem, max a fele.
  • darth devil
    A preorderes számok alapján minimum 10k a full szerver.
  • Gyogyito
    Magad is megnézheted. A Who fülön ezer féleképp le tudsz szűrni, nagyon jól működik.
  • darth devil
    Az is kevés.
  • Bigblind
    Egy fullos szerónak kb 3-4k emberből kellene állnia!
  • darth devil
    1000 játékos max éjszaka elfogadható eredmény. Ez nagyon kicsi szám, az instancolás miatt csak a bio tudna rendes számokat mondani. Ilyenekkel felesleges is kíésletezgetni.
  • Gyogyito
    Benne van. Magad is megnézheted, az adott pillanatban mi a helyzet. Egyedül a lvl 10 alatti karakterek nincsenek benne, és azok akik nem választottak AC-t.
  • Gyogyito
    Meglátjuk mi lesz Tombon.
    Egyébként ez az 1000 körüli játékos szám délelőtt 10 és fél 11 között nem olyan rossz eredmény. Sokan még dolgoznak, majd az esti adatokra leszek kíváncsi, az többet el fog árulni.