60892
-
Jude666 #28271 mondták az eredeti WoWosok is ilyet :P
-
MaRee #28270 Nincs és nem is lesz. -
Ja meg mondom, kipróbáltam, bétában kb. 20-as szintig vittem, de már 10-esen meguntam, hogy minden csak a villámról szól. Semmi változatosság. Jedi Consular meg izgalmas volt 20-as szinten is. Ez vélemény, ha valaki annyira de annyira imádja a villámokat, hogy neki elég csak a villám, akkor legyen. De sokan ki se próbálták a Consulart, és lehet, hogy bejönne nekik. -
Jaja, a baj csak az, hogy a consularnak mondjuk 1 képessége az, hogy kaviccsal dobál, az Inquisitornak meg az ÖSSZES olyan, hogy villámozik.
Másodikra: Még nincs, de Ilumon opvp-ben igenis szar lesz, ha 2x-3x annyi birodalmi van. Elvileg az lenne cél, hogy foglald el mind az 5 objectivet, és akkor kapsz buffot, itt meg az lesz, hogy amíg a birodalom birtokol 4-et, addig a köztársaság véd 1-et. Ez nagyon izgalmas, de azért jó lenne, ha lenne esély mondjuk birtokolni mind az 5-öt is. -
Jude666 #28267 Sziasztok!
Tudom, hogy nem ide tartozik, de nincs off/warez topic szóval megkérdezhetném e , hogy van e valamiféle tört szerver már? -
Jedi consular jobban néz ki? tényleg kaviccsal dobálni az ellenfeleket az tényleg fajább mint villámozni.
De amúgy mit számít h melyik oldalon mennyien vannak? azt mondták itt páran (pvp szeróról) h nagyon ritkán lehet csak össze futni a másik frakció játékosaival. Van esetleg valami klán v. frakció war? -
-
Jo lenne, ha athon néhány birodalmi klan atjönne köztarsasagra, még csak 1 hét telt el, nem késő. Könnyen sir az ember, hogy milyen szar a balance, de senki sem tesz semmit ellene... Példaképp a Jedi consular sokkal jobban néz ki, mint az inquisitor (amivel a jatekosok nagy resze jatszik), mert nem csak a lila villam van, hanem valtozatosabbak a képességei. Legalabb is én ezt éreztem, mind2t kiprobaltam.
Esetleg egy jo kis lockot kéne rakni birodalmi oldalra, én annak is örülnék.
PVE szerveren még elmegy, de PVPn elég szar. -
MaRee #28263
De nagy :) -
Pacho #28262 Hát akkor ha csak 2 giga ramja van akkor futtassa WinXp alól. Úgy mennie kell. -
madmex #28261 Telepítsetek új win 7-t frissítsétek és mennie kell.
Memriával mennie kell jaham. -
azon a gépen is win7 van , 2 giga rammal s megy. ne mondom hogy hasít de megy. ha BW megoldja memory leaket - mert az van - akkor még jobb is lesz.
a lényeg hogy a srácnak nem memória hiány miatt nem indul el -
madmex #28259 900 megat fogyaszt csak a server várakozás közben a játék memóriából.
4 giga ramból simán fogyaszt 91%-t pedig levan takarítva gép. -
Szerintem azok, én gamehuntkeys-es vettem az enyémet, 20% kedvezmény van karácsony miatt, és tegnap már játszottam ... -
számolj bele pl. egy teleszart win 7-et, ami mondjuk egy firefox, meg miegyéb futása mellett alapból ráül ~1 giga ramra, és hagy 1-et az swtornak
csak úgy viszonyításképpen nekem ebben a pillanatban 1,5 gigát eszik a játék -
zebra7 #28256 Persze, láttam ilyen oldalakat, de ezek mennyire legit helyek? Nem akarom később megszívni... -
annyival el KELL indulnia. melóhelyi gépen is megy annyival. -
Olyan oldalon kell megvenni, ami dollárban számláz ...
intkeys, vagy gamehuntercdkey és társaik ... -
2 giga ram? ok. -
külföldi ismerős által max -
Betonfal83 #28251 Sziasztok! Kéne 1kis segítség unokatesómnál nem megy a game! A config: AMD Dual core 6000+ 2GBram Nvidia8600gt...A probléma a intro video elindul utanna kidob az asztalra most rakta fel 4szer remélem tudtok segíteni! Nvidia driver 285.62! -
zebra7 #28250 Sziasztok,
elnézést a láma kérdésért, a következő a problémám: Swtor.com FAQ-jában olvastam, hogy a digitális standard játék ára 60 dollár vagy 55 euro - az Origin oldalán az euros ár van, de lehetséges valami módon a dolláros verziót megvenni? (az a 3000 Ft különbség kicsit fáj:P) -
Valszeg egy darabig kifog tartani, pár évig biztos, mostanság ugysem jön ki olyan egetrengetö új mmo, a gw2 tán, de az nem fizetös lesz, ergo lehet ez melett avval is simán játszani, ha van persze ideje az embernek.
Az elején ugy álltam hozzá, hogy na, nembiztos, hogy bejön ez nekem, de minnél beljebb megyek a történetbe, minnél magasabb szintü vagyok, annál jobban magával ragad. -
Gyogyito #28248 Legyen igazatok :) Ha nem is pontosak az adatok, nagyjából lefesti, mi a helyzet. -
Tababo #28247 így van. pontatlan adat de azért kb belövi mi a helyzet.
ahto teljesen empire szeró jelenleg
tombon elég jó a ballance -
Hat a profeta szoljon beloled. Annyira magaval ragadott ez a "szar", hogy nagyon sajnalnam, ha csunya veget erne. Megyek majd vissza bambuszt hegyezni persze, de elotte es utana (ha ugy adodik akar helyette is) repkednek egy kib...tt nagy galaxisban a szedett-vetett csapatommal. Szegeny protokoldroidom is jo fej, azzal fogadott az ujonnan szerzett hajomra belepve, hogy de jo hogy itt vagyok, es direkt megjavitotta es kitakaritotta a legjobb mentokapszulat nekem... Szal drukkolok, hogy a szamok miatt ne legyen hamarabb vege, mint sem azt gondolnank. -
Ez eddig se volt kérdéses. -
De az biztos, hogy birodalmiak rengetegen vannak. Warzone-ba is ritkán találkozni köztársaságiakkal, nem hogy questelés közben... :/ Pedig emlékszem mekkora flame volt itt, hogy jaj majd hátba szúr a sok stealthes k*csög. -
Olvastam valahol, hogy 1.5+ millióra teszik a mostani játékosok számát. Persze majd, ha EA kiad erről valamit akkor lesz biztos számadat. -
a who biztos nem jó az előbb belogoltam , fleet-en 95en voltunk who 90et adott vissza keresésre. -
Chris #28241 Még mielőtt vki belekötne jelzem, hogy a 30% lehet éppen csak 25% az időzónák/dolgozó/iskolába járó/stb. emberek miatt, így lehet az 1,5 millió akár 2 millió is, a lényeg, hogy amit Gyógyító mért az jónak tűnő nagyságrend.
-
Ja, még a guild tab se számolja rendesen, nemhogy a /who. -
Nem tudom, most mennyire taposok a lelkedbe, de a /who egyáltalán, megközelítőleg SEM működik helyesen. Hibás, hiányos, szar. Ez van, majd megheggesztik.
Szerintem várjál valami hivatalos cuccra, ami megszámolja neked a playereket, mert te NEM fogod tudni, akármilyen szuperül is próbálkozol.
Persze lehet, hogy megközelítőleg jók a számaid, de hogy nem pontosak, az fix. -
Chris #28238 Most hirtelen ránézve a szerver listára van kb. 100 EU szerver, amerikai meg kb. 120.
Így már összeáll a dolog, 2.5k ember szerverenként, nagyvonalúan 200-al szorozva a túltelített meg az üresebb szerverek miatt, az félmillió játékos egyidőben. Ez már így jó szám a körülbelüli eladások tükrében, ha azt nézzük, hogy kb. 30% van fent egyidőben.
-
Én messze nem lepődnék meg, ha az a kereső is bugos lenne, a guildablakhoz hasonlóan.
Ez a szerverkapacitás a mai technikai megoldások mellett simán lol kategóra. Majd egyszer a bio kiad egy hivatalos listát, létszámot és akkor okosak leszünk, addig felesleges számolgatni. -
Ertem, bocsanat Master Bigblind, nem fordul elo tobbet. Erdeklonek viszont, hogy az ifju Padawanoknak erdemes e belevagni a treningbe, vagy a bolygok nepessegenek szamai alapjan mar nincs ertelme, ennyi volt a tortenet? Ezzel kapcsolatban van e publikus informacioja a Jedi Tanacsnak? -
Ez azért erös lenne, ha ilyesmi szervergépjeik lennének szegény csorikáimnak...
Anno, amikor még Lineag2-tem, volt olyan orosz free szerver, ahol átlagban 8ezer játékos volt online egyszerre, és akkor is csak heavy volt... ez volt 3-4 éve.
Akkor nemhinném, h. ekkora cégnél, 2.5 k -s kapacitású szervergépek lennének. -
Chris #28234 Miért, teljesen reálisnak tűnik a dolog, hogy kb. 2.5k ember a szerver kapacitása, sok mmo-ban is 3k körül mozgott. Mondjuk az összlétszám már kicsit tényleg gyanúsabb, ha csak azt nézzük, hogy nyilván nem játszik mindenenki egyszerre aki megvette, csak kb. olyan 30-35%, még akkor is kevésnek tűnik.
Viszont az Ahto City aránya nem fog változni gyökeresen estére sem, iszonyat szar lesz ez így opvp-ben mindkét oldal számára.
-
Ha visszaolvastál volna egy pár sort ezt már az előbb levezettük! -
Hm.. Vagyis 2500-2600 jatekos maximum egy szerveren mar sort okoz, kb 2500 lehet a maximum limit, utana queue. Mennyi server van? Legyen 50 (nincs annyi, de legyen), igy ha minden server dugig lenne (nincs), akkro is maximum 125k jatekos euban? A hirek szerint, csak maga a preorder millios nagysagrendu volt. Valami zsivanysag van itt az eroben... Az arany az oke, de a szamok moge siman irnek egy "nullat" - vagy ha nem, minimum megszoroznam 4-5-tel.
Furcsa, ha tenyleg ennyi az annyi (ketlem), az EA ugy lelovi az egeszet, hogy a fal adja a masikat...