60893
  • Gyogyito
    Itt és itt nézz körül.
  • Gyogyito
    Venom leírta a lényeget :)A lényeg a viselkedésben van, és ha a többiek úgy ítélik meg, nem megfelelően, nem szerepjátékoshoz méltón viselkedsz, bizony riportolnak, és simán kaphatsz büntit érte. Az RP szerver azoknak való, akik maximálisan ki akarják a játék szerepjátékos részét játszani a gamenek. Jó angol tudás mindenképp javasolt egy ilyen szerveren.
  • andri74
    hol lehet látni melyik serveren milyen guildek vannak ? van esetleg egy oldal ahol ez össze van foglalva ?
  • Venom
    Szerintem szimplán csak ne menj oda a szerepjátékosokhoz lol-ozni meg "Out Of Character" dumálni :D meg legyen épkézláb Star Wars-ba illő egyéni neved nem pedig "Hans-Solo, Chuck Norris" meg hasonlók. (amúgy ezek közül "Hans-Solo"-t reportoltam aztán az adminok megis köszönték:) )
    Bizonyos szerepjátékkal kapcsolatos szabályok nem betartása esetén a szerepjátékosok jól reportolnak aztán nézhetsz ha kapsz mondjuk egy 24-órás bant a szerverről vagy valami hasonló :D

#28306: Ha csinállok Sith Warriort akkor én Vette-et fenyiteni fogom és nem romantikázni >:)
  • mcgrape
    Kellemes karácsonyt mindenkinek :)
  • Police88
    "Az RP szerver szerepjátékosoknak való."
    órilí? :D

Olyasmit tudok h pl név választásnál valami autentikus nevet kell választani de ezen felül milyen elvárásokat / szabályokat kell betartani és mi van akkor ha ezeket nem tartom be?
  • hawkie22
    Sith Warriornál az első Companion Vette. Most olvastam a Craft leírásos Guide-ban, hogy lehet vele romantikázni. :) Romance: Yes/Male/LS. Itt az LS szerintetek Light Side-ot jelent? MErt akkor elég bukó egy Sith számára, ha csak ezért át kéne térnie a jó oldalra. Pedig milyen poén lenne összejönni a saját szolgánkkal. xD
  • LeWyTy
    Valaki segítsen már :I
    Hol lehet kapni kb 10k körül? Ahol még van is készleten?
    Vagy menyiért lehet legolcsóbban online megvenni és hol?

• ShaiHulud
    ganked in tatooine :D aztan o tamadta be a 41-es imperalistat aki 3-4 tarsaval jott:D
  • Tababo
    sokra megy a köztársaság egy zsíros jedivel
  • EnxTheOne
    Ez a sorsa minden lázadonak. :D

• Tababo
    mennyire használ? valaki tesztelte már?
  • Torzonborz
    A sneak peek from James Ohlen
  • LeWyTy
    Vagy online meglehet venni? Menyi a legolcsóbb?
  • LeWyTy
    Ez korrekt oldal... tényleg ennyi?
  • DummyBoy
    Na érdekes buggal? találkoztam ... vásároltam a vendornál ... aztán a másiknál ... itemek sehol, pénzem sehol ... Érdekes ...
  • Gyogyito
    Nem, azonos frakcióba tartozó játékost nem támadhatsz meg, kivéve speciális warzone-okat. Ott előfordulhat, hogy saját frakcióbélivel kerülsz össze. Pl Hutball
  • JethroHUN
    PVP szerveren nem csak frakciók között lehet minden kérdezés nélkül támadni a másikat? Frakción belül ez ugye nem müxik? (már akartam kérdezni) mer mien már h egy jedi lovag letámad egy másikat csak úgy, me' szabad
  • Gyogyito
    PvE és RP szerveren is van PvP, de meg van a választási lehetőséged, hogy ha nem akarsz, akkor nem kell PvP-zned. Ki-be kapcsolható a PvP flag.
    Az RP szerver szerepjátékosoknak való.
  • Police88
    Na ez az ár már kezd vonzó lenni.
    Valaki felvilágosítana,hogy mi különbség egy PVE és egy RP szerver között?
    PVE-n és RP-n semmi pvp sincs?
  • DummyBoy
    Ahto City ... De még csak ismerkedem, szóval lehet váltás lesz ... Gondolkodom rajta, hogy kipróbálok egy RP szervert ...
  • ShaiHulud
    ezekszerint regi beta klinesed volt es nem a stress testes betad. a regi beta klienst ajanlatos uninstallalni btw.
  • Arthas
    A Beta tesztes kliens nem ajánlott.. Le kellett volna mar régen torolnod és frissen telepíteni.
  • Renátó1985
    ha tudtam volna, hogy megszivat a 11 gigával inkább lementem volna megvenni :(, csak azt nem értem 30 gigára hova szed le még 11-et mind1. majd játszom holnap
    melyik szerverre mentél?
  • DummyBoy
    Én tegnap beböszmültem és megvettem a Deluxot ... Szuper ... Mindenesetre köszi :)
  • Cnut
    Thx!
  • MaRee
    http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=1198
  • Cnut
    Valaki linkelt kb 1 hete egy hozzászólást amiben az össze performance növelő tweak össze volt gyűjtve. Megvan ez valakinek?
  • Renátó1985
    ó, hogy a franc egye meg a beta tesztes letöltésre leszed még 11 gigát, nem lesz játék ma :(
  • LaCz
    Ilyen tesztekre hülyeség alapozni, főleg hogy kb. kibasszák a tesztert ha bármi negatívat ír, mert a pénz nagy úr. :)
  • Renátó1985
    van megint crhistmas kóddal 40 dollárért

katt
  • Torzonborz
    Working on reducing queues
  • damati
    Sziasztok!

Cybertech craft skillnél recepteket lehet valahol venni? Mert csak az alapreceptek vannak meg.
  • sherlock1

• FEARnet82
    Erre az fps problemara, hogy KAas cutyben pl leesik 2 fpsre van valami fix? Feluztam egy warriort 15re ott nem volt ilyen, de most ertem be a agent-el es jatszahatatlan a varosban.
  • Torzonborz
    kérdés : tényleg muszáj itt tört szerverről diskurálni ? :)
  • N1ggA
    bounty hunter tényleg nagyon jól meg lett csinálva, ha valaki azzal kezd, azt meg is értem :)
  • DummyBoy
    Kérdés: A wow megjelenése után 3 nappal már volt tört szerver?
  • Jude666
    umadbro?
  • JethroHUN
    Értelek. Sokan azonnal rohannak "yuppy dárk sájd :D" meg "Lüke állj át a...stb" De bounty hunter még is csak empire oldalon van , azt kezdenék ha lenen játék, de csak jövőre, ha majd normális áron fogják adni, nem 15-20ért, szimpla kódért 12k, ugyan. Meg kellene egy GC is rögtön, h tudjak kezdeni.