60892
  • Bigblind
    Igen az Atho-t nyugodtan ki lehet nevezni birodalmi szerónak sajnos!
  • madmex
    Na ahto cityn beléptünk haverral 2 oldalra és nézegettük mapokat. Szomorú eredmény lett.
    Hoth bolygón:36 empire 10 republic
    Quesh: 24 empire 5 republic
    Tatooine: 100 first empire 54 republic
    Kezdő területek: Sith area:80 jedi area:50
    Kezdő területek: Trooper féle:31 Bounty Hutta:46
    Lehetne mondani hogy biztos a városba van republic de empire is ide oda mozog ez általános kép......
    Mind ez fél órája very heavy telítettség mellett.
    Akik ezzel szórakoztak játékban irták 75/25% arány lett.
  • j0nNyKa
    1. Mennyire grindelős a játék? Van elegendő küldetés magasabb szinteken is?
    egyaltalan nem kell grindelni, sima egyszeru questeles mellett ha csinalsz valami mast is neha (heroicok; flashpointok, pvp, space combat, etc.), akkor mindig fasza leszel szint ugyileg, egeszen 50ig

2.Nézegetem ezeket a fejlődésfákat és látom hogy minden kasztnál a harmadik sorban van egy nagyon komoly megszerezhető képesség.
    Pl commando-nál az Incendiary round és Graw Round támadások és a kalto bomb ami ugye gyógyítás.
    A kérdésem hogy nem jobb ezt a hármat megszerezni ami 33 pontba kerül a 41-ből és a maradékot tetszés szerint szétosztani mint felvinni valamelyik fát a csúcsig?
    a bioware hivatalos allaspontja az, hogy nem tamogatjak a hybrid buildeket
    mindamellett igen, perpill sok hybrid build eros, mert kb jobb talentek vannak a 3. 4. sorban, mint a tetejen (merc, sorc pl.)

3. A szapulóktól többek közt azt olvasom hogy kinézetre a páncélok között nincs szinte semmi különbség a színezeten kívül. Ahogy nézem ezeket a fejlődésről szóló videókat úgy látom lehet ebben némi igazság. De talán magasabb szinteken vannak már egészen különleges és egyedi kinézetű páncélok? Mondjuk felveszi a versenyt az alap Wow felhozatalával?
    haaaaaaaat.... az igereteket nem tartjak, sok a hasonlo kinezet, de azert overall jo a helyzet
    50en van sokfele, de nem annyira, mint igertek
  • madmex
    Mivel sok kommentár nemvolt.
    Kérdezném empire játékosokat ahto cityn magasabb szinten találkozgatnak e republiccal mert én ismerösöm lvl 40, és már látott egy jedit:D (open world pvp)
  • hawkie22
    Én a supergamer.hu-ról rendeltem, másnapra itt volt. Annyi a gond, hogy szlovák a cég, így a játék doboza szlovák nyelvű, valamint 17-be került a játék a szállítási költséggel együtt. Viszont mivel Miskolcon nem lehetett kapni sehol, és neten se találtam olyan helyet, ahol lett volna, és mindenképp dobozost akartam karácsony előtt, mert ajándékba lett, így onnan rendeltem meg.
  • Sir Quno Jedi
    Na éjszaka egy Holland egy Svéd és egy Portugál játékossal toltuk a Hamer Station-t. Naaagyon király volt, mert két guardian jött össze két sage-dzsel, szal. mondhatni ideális parti. Murván jó ez a játék. Node az űrcsata is jópofa gondolom majd még bővítik, csinosítják, új küldik. Jó lesz ez!
  • BoneDragon
  • TDC Geronimo
    Hát ez nem a te játékod lett :p
  • LeWyTy
    Akkor megragadom az alkalmat xD
  • SuLtAN17
    Akkor menjél szépen wowozni és huzd fel a mining-ot meg a herbalismot és akkor farmolhatsz kedvedre :)
  • LeWyTy
    A 15 most sok... mind1 arra jutottam várok inkább és megrendelem a gameshopban.
  • nowan
    A craftnál meg javaslom ne állj meg a zöld terveknél és máris lesznek használhatók! :)
  • Tyrpak
    Dev tracekeren reagáltak a hasonló hozzászólásokra, és köszönik szépen, van elég emberük mind a kettőhöz, hogy elnémítsák azokat, akik a tartalom hiánya miatt és azokat is, akik a bugok miatt panaszkodnak.

Nem téged akarlak leszólni, de az én gépem sehol nem akad, és nem egy gigamegabrutál erőmű. Meg szintén ezen is dolgoznak.
    Olyan alacsonyra lőtték be a minimum specet, amire csak tudták. És még ez is kevés.
  • Bigblind
    Erre csak azt tudom mondani nekik hogy learn, learn, learn......
  • Chris
    Viccesek ezek az önfényező PR dumák ilyenkor.
    Nem új flashpointon meg operationon kellene dolgozniuk, hanem a meglévő dolgokat kijavítani, fejleszteni.
    Nevetséges, hogy a már 2000 hsz-nél tartó fps problémákat gyűjtő fórumon kérték tegnap éjszaka a játékosokat, hogy dxdiag adatokat, a probléma körülírását, meg beállítások váltása utáni tapasztalatokat gyűjtsenek. Programozni ne segítsenek?

Berakhatnának még jópár épkézláb warzonet is, mert ez így nagyon sovány, plusz opvp területet. A craft-rendszeren is lenne még mit dolgozni, mert az egy vicc, hogy lvl42-re elértem a max 400/400-as craftot mindenféle erőfeszítés nélkül questelés közben úgy, hogy SEMMIT nem tudtam használni vagy nem érte meg használnom a gyártott cuccokból. Ez így eddig egy szórakoztató interaktív rajzfilm némi multiplayer támogatással, ami inkább idegesítő, mert iszonyatosan akad és lagol.
  • Tyrpak
    There are more UI customization options coming, although they're a little way out.

Fene, reméltem első patchben benne lesz :(
  • Tyrpak
    Online rendelés alatt a digitális verzióra gondolt mindenki szerintem, és nem a fizikaira, mert az kb mindenütt elfogyott.
    Ha lejjebb mész írnak olyan helyeket, ahol dollárba számolva is meg tudod venni, vagy originen Euróért, átszámítva 15 ezer.
    És utána csak le kell töltened 18 gigát.
  • TDC Geronimo
    A lot of people have been asking for more information on our future plans. What are we going to provide for players in terms of features and content? While we’ve given some information on what features we’re working on, we haven’t given much detail about content. We’ve said that we’ll be providing new Flashpoints, Operations and Warzones. Now we’d like to give some more details on what they are.

Next month we're going to be releasing a new Flashpoint and an expanded Operation. The new Flashpoint involves a plague that could have significant repercussions across the galaxy. It takes place on a brand new world and involves some pretty epic battles. I can’t go into much detail, but be prepared for something different. The expanded Operation takes the existing Karagga’s palace scenario and more than triples it in size. It includes three new boss monsters and some pretty epic set pieces. You won’t believe the last boss, so we’ve provided an image as a tease.

We plan to continue releasing Flashpoints, Operations, Warzones and new game systems on a regular cadence. This patch coming early next year is only a taste of what is to come. Stay tuned for more announcements!
  • TDC Geronimo
    Yesterday was quite a day here in Austin. We likely had the largest one-day subscription account registration process in MMO history – over one million people are now registered players of the game, and the number is growing rapidly.

As you might imagine, this presented a huge strain on our infrastructure and systems, but the good news is that we seem to be through the worst of it now thanks to folks working hard all day to serve our community. And as Greg mentioned in his earlier note, we've also been working hard on resolving queues – those being another side effect of the huge demand for Star Wars™: The Old Republic™ over the past week. We were definitely anticipating a very high load but if anything the demand for the game has only exceeded our expectations!

We're very appreciative of your support and we look forward to surprising and delighting you throughout the journey ahead. To that end, we plan on letting you know soon about some cool upcoming content planned over the next few months.

On behalf of the Star Wars: The Old Republic team, Greg and I want to thank you very much for your support, and also your patience yesterday as the team worked hard to process through the huge volume of players trying to register.

Thank you,

Ray Muzyka and Greg Zeschuk
  • TDC Geronimo

December 23, 2011 05:00 PM Eastern Time
    Star Wars: The Old Republic Jumps to Light Speed

Critically Acclaimed Game from BioWare Already the Fastest Growing Subscription MMO in History

REDWOOD CITY, Calif.--(BUSINESS WIRE)--BioWare™, a Label of Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA), launched Star Wars™: The Old Republic™ on Tuesday, and already fan engagement is setting new standards for an MMO game launch. Star Wars: The Old Republic is the fastest-growing subscription MMO in history, with more than one million registered players since launching on December 20, 2011. BioWare and EA will continue to steadily pulse players into the game through the holiday and into 2012 by limiting supply, ensuring a smooth and enjoyable experience for all while further growing the community. Fan reaction has been extremely positive, with the first wave of players posting impressive play-time feats after having been granted Early Game Access and playing up to seven days before launch. To date, players have:

-Logged 28 million in-game hours – roughly equivalent to watching all six Star Wars movies, two million times
    -Averaged well over five hours a day playing the game
    -Created more than 3.8 million characters; 510,000 Jedi Knights and 550,000 Sith Warriors
    -Killed more than two billion non-player characters in the eight days since Early Game Access began

“Already over a million players strong after our Dec 20th launch, The Old Republic has become the fastest growing subscription MMO in the history of our industry,” said Dr. Ray Muzyka, General Manager of EA’s BioWare Label and Co-Founder of BioWare. “Everyone at BioWare, EA and LucasArts is honored - and humbled - by the stellar response from our fans. We're going to work together closely with our community in the weeks, months and years ahead, continually serving our audience with regular delivery of compelling new features and content.”

The first reviews are in and critics around the world are giving the game high praise for dramatic, genre-changing innovations in the MMO category. By adding voiced characters and story, BioWare is innovating the genre and giving players a much more immersive experience. In the USA, G4 scored Star Wars: The Old Republic a perfect 5 out of 5 and PC Gamer rated the game a 93%. Australia’s AUSgames.com and Germany’s Games Aktuell scored the game 95%, and Sweden’s GameReactor gave The Old Republic a 90%.

Star Wars: The Old Republic stands as one of the largest and most ambitious achievements in video game history. Beyond the critical and commercial success, this game represents an enormous milestone for Bioware and LucasArts teams. In 2006, Dr. Ray Muzyka, Dr. Greg Zeschuk and the talented team at BioWare began this project with a great vision and a plan to recruit an army of engineers, designers, artists, quality assurance, customer service agents, marketers, community managers, network operators, scriptwriters and voice-over talent. Five years and millions of hours of game testing later, BioWare and LucasArts have released an unparalleled artistic achievement, always putting fans and product quality first.

Star Wars: The Old Republic is a story-driven, massively multiplayer online (MMO) game from BioWare and LucasArts. Set thousands of years before the classic Star Wars movies, players will be immersed as they team up with friends online to fight in heroic battles reminiscent of the films, exploring a galaxy of vibrant planets and experiencing visceral Star Wars combat. Players join forces with either the Galactic Republic or Sith Empire and choose one of eight iconic Star Wars characters, including the Jedi Knight, Jedi Consular, Smuggler, Trooper, Sith Warrior, Sith Inquisitor, Bounty Hunter and Imperial Agent.
  • LeWyTy
    Neeeeeee!!! akkor halálra fogom unni magam
  • DummyBoy
    Nekem annyit írtak, hogy csak 28-án érkezik az SWTOR hozzájuk ...
  • Me0w
    Ha ekkora paraban elsz, akkor telefon a mediamarktba, felulsz a vonatra, x ora pest, megveszed, orulsz :)
  • Bigblind
    Igen jó, de valószinűleg csak januárban érkezik hozzájuk!
  • Torzonborz
    karácsonyfa díszítéshez tipp :

• LeWyTy
    :S
    Vidéki vagyok szóval online rendelés.
    De akkor aGameshop jó?
  • Beltazar
    Szia! én a gameshopban rendeltem meg de azt írták hogy csak várhatóan a két ünnep közt olyan 28án jön csak szállítmány, de még az se biztos...
    Ha sürgősen kell a játék akkor az 576 üzletekben érdeklődj, illetve a media markba is benézhetsz, néhány helyen még ott is kapni.
  • Venom
    Az első mennyire igaz :D nekem is egy Smuggler és egy Jedi karim van :)
    Na persze azért trooperből sincs hiány.
  • LeWyTy
    De honnan?????? megőrülök.. sehol sincs, mer elfogyott.
  • [HUN]Crassus
    kb. jaja......neten rendeled elorebb vagy....nemkell autoznod meg vasarolgatnod az orultekhazaban....
  • LeWyTy
    Plz segítsetek már... hol lehet még kapni magyar országon? vagy mindenhol elfogyott?
  • madmex
    RP-PVE servers (entire World): Empire 25,986 | Republic 30,393 | Hey look, more good guys than bad guys. A lot of RP players want to be a Jedi or Smuggler. What a surprise! Not :)
    PVE servers (entire World): Empire 107,974 | Republic 86,269 | Empire +25% population
    PVP servers (entire World): Empire 137,732 | Republic 66,586 | Empire has 2.1 times the population

Bocsi a linkért ha már volt én ilyen írások miatt kérdezem.
    forrás: http://taugrim.com/2011/12/14/population-skewing-heavily-towards-empire-on-pvp-servers/
  • Gyogyito
    A fórumozók többsége egyetért abban, hogy hiteles adat nem nyerhető ki a játékból, ezért azt mondom, ne válts szervert nem megalapozott adatok miatt.
  • Sáska
  • madmex
    Kedves forumozok:)
    Tudtok újabb infot ahto city balancéról? (republic-empire)
    Mivel ha ugy marad ahogy irtátok (70/30) sajnos servert kell váltani.(én empire vagyok)
  • Venom
    Csaj sith warriort tervezek amúgy :) persze ettől még Vette lehet neki sexrabszolga hehe, ostor meg miegymás ;)

EDIT: meg asszem dancer ruhában fodom szaladgáltatni >:)
  • [HUN]Crassus
    a ma reggeli napi pvp 3 perces gyozelmemet a Sarkany Lovagrendnek a tiszteletere ajnalnam fel akik aktivan aggroztak ram meg akkor is mikor mar a hangar vegebe huztam oket ahelyett,hogy a kispajtarsaimat figyeltek volna az ajto robbantasnal:P Hala nektek 2 perc 45 masodperc volt megnyerni az elso kort....azon mar meg se lepodtem mikor mi vedekzetunk es megint ugy jottek ram mint a legyek es meg ekkor sem tunt fel a sracoknak,hogy ez a Crassus gyerek talan DIREKTE huzza el a birodalmiakat az ajtotol:P
    Megegyszer koszi sracok! Ja es nem veletlen ,hogy 4-en egy tankot 30-40 secig is kell utni vagni mire megfekszik....nem en vagyok a target amivel kezdeni kene target valasztaskor:P nembaj majd meg lesz idotok felnoni a PVP szerverhez!:)

ui: nem kell nagyon mellre szivi karacsony van!:)
  • hawkie22
    Nyilván fenyíteni fogod, mert hithű Sith vagy. De a nők már nagyon sok mindent megváltoztattak a történelem során, nem kizárt, hogy egy Sith-et is át tudnak picit a Jó oldal felé téríteni. :D Majd meglátjuk. Egyelőre Dark Side I vagyok, 1000valahányszáz Dark Side ponttal, innen már nehezebb a visszatérés. xD
  • STREEX
    Hello volna pár kérdésem azokhoz akik már régóta tolják.

1. Mennyire grindelős a játék? Van elegendő küldetés magasabb szinteken is?

2.Nézegetem ezeket a fejlődésfákat és látom hogy minden kasztnál a harmadik sorban van egy nagyon komoly megszerezhető képesség.
    Pl commando-nál az Incendiary round és Graw Round támadások és a kalto bomb ami ugye gyógyítás.
    A kérdésem hogy nem jobb ezt a hármat megszerezni ami 33 pontba kerül a 41-ből és a maradékot tetszés szerint szétosztani mint felvinni valamelyik fát a csúcsig?

3. A szapulóktól többek közt azt olvasom hogy kinézetre a páncélok között nincs szinte semmi különbség a színezeten kívül. Ahogy nézem ezeket a fejlődésről szóló videókat úgy látom lehet ebben némi igazság. De talán magasabb szinteken vannak már egészen különleges és egyedi kinézetű páncélok? Mondjuk felveszi a versenyt az alap Wow felhozatalával?
  • Gyogyito
    Itt és itt nézz körül.