60898
-
Lehet beszélni, kell is. De ez az egy hónapot kap a játék aztán off ha nem csinálnak ezt meg azt, kicsit hisztis hozzáállás.
Mint már mondtam, nekem eddig csalódás a játék, persze tök jó a story, de gyorsan unalomba fullad. Mégis tudok nyugodtan várni, a normális pvp updatere. -
Chris #28396 Na tényleg ez a fekete-fehér amiről beszéltem. Öreg vagyok én már bohócnak, hogy várjak egy játékot. Ne legyünk már ennyire szemellenzősek, hogy nem lehet a hibákról sem beszélni.
-
Ezért lenne jó, ha minimalizálnál a wz-ért járó xp rewardot. Mert akármilyen szar is a warzone, sajnos más lehetőség pvpre nem nagyon van. Viszton ha sokat tolod, akkor a class küldik lesznek unalmasak, kihívás mentesek.
A játékban hatalmas potenciál van, kezdve az epikus bolygóért folyó csatáktól kezdve, a sima normális warzoneokik. De ehhez idő kell, nem egy hónap múlva fogják feltölteni tartalommal, mégcsak nem is kettő múlva. Ki kell várni.
Nyilván fognak bukni játékosokat, de ezek később könnyen lehet, h visszajönnek játszani. -
Hát nem tudom azért annyira nem szörnyű a helyzet szerintem. Arról meg ne beszéljünk, hogy mennyi fejlesztő van swtoron, mert nem sok ekkora project van a játékiparba, úgyhogy vannak bőven megnyugodhatsz. Ez a játék még mindig a legszínvonalasabb és legnagyobb MMO ami az elmúlt években kijött. Az 1-50es content mennyisége bődületesen sok. Aki meg nem talál endgamebe magának elfoglaltságot ennyi fp/ops/pvp stb mellett az felejtse el az mmokat egy életre. Ebbe a játékba van pénz, van mögötte egy AAAs fejlesztőgárda rengeteg emberrel és egy nagy kiadó. Semmi problémát nem látok itt a jövőre nézve. Állandóan lesznek emberek akinek ez vagy az nem tetszik, ez sose fog változni. Én ennyire addikt játéktól nem is tudom mikor voltam utoljára. Talán még a kezdeti wowos időszakban, mikor az megjelent. -
Tababo #28393 hihetetlen elvárás hogy ne 25fps-em legyen pár helyen.
baromi jó a játék amúgy:D -
Tyrpak #28392 Remélem, hogy igazad lesz, és lesz értelme várni.
A hatalmas elvárások egyik oka, hogy nagyon sok játék, amitől sokat vártunk annyira rosszul teljesített.
Hány évig játszottam WAR-ral, ahol nem kevesebb, hanem több bug lett idővel. Age of Conan hiába javult rengeteget, az emlékek megmaradtak.
Ha őszintén kell válaszolnom, én sem tudom mit fogok csinálni 50-en. Nem akarok heti 3 raidet, meg hasonlókat.
Élvezetes orvr kellene, az annyira változékony, hogy soha nem lehet megúnni.
De én azt látom most, hogy iszonyat mennyi tartalom van a játékban 50-ig és már most sajnálom, hogy gyorsabban jutok el 50-re, minthogy mindent megnézhessek. 5-10 szinttel alattam lévő mobok ellen meg nem kihívás. -
De valahol ertheto Chris felhaborodasa is. A helyi sg-s warezujsagosgyerek linkelte a gamestar cikk szkenjet, amelyben irtak, hogy 100+ millio (? - ha jol emlekszem) dolcsibol fejlesztettek es guberaltak ossze a jatekot. Azert ennyi penz es ido utan elvarhato lenne legalabb azon hibak kijavitasa a premierre, amelyeket barki eszrevesz, amennyiben nem vak vagy hulye a betaban. Tudom, hogy az emberek 90%-ka szart ra a beta alatt (jelenlevok persze kivetelek, tudom, hogy mindenki reportolta a bugokat), de azert vannak olyan BW/EA teszterek is, akik napi 24 oraban jatszanak foallasban es tesztelnek - nem keves penzert.
Hozzatezem, hogy nalam eddig minden franko, par kveszt-befejezes bugba futottam csak bele, de azt relog megoldotta mindig.
Tartalom majd jon idovel, az egyelore nem hianyzik annyira, annyira mas mind az osszes class, hogy aki nagyon unatkozik, kezdjen bele egy uj classba, az majd lekoti. -
1Darton1 #28390 Na, ez fekete-fehér. -
Minden kell most azonnal. Hihetetlen elvárássokkal várták néhányan ezt a játékot. Aki pár hónap után otthagyja, az amúgy se tervezett vele hosszútávra. Akit meg érdekel, az kivárja az updateket. -
Chris #28388 De éppen ez a baj. Rakd össze a darabokat, sok mmo-t játszottunk és kb. ugyanannyit hagytunk is ott ezek miatt a problémák miatt. Vmire soha nincs elég idő, pénz, nincs end-game tartalom, siettetik a kiadást, stb. Itt konkrétan ahogy már korábban is sejtettem elszálltak a prioritások. Kevesebb szinkronszínész kellett volna és több fejlesztő.
Nagyon úgy tűnik, hogy ezek a kiadók nem a blizzardos hosszú távú sikert akarják meglovagolni, hanem a hirtelen gyors eladásokat pár hónappal, mert már ha így is hoz mondjuk egy 20-25%-os hasznot a project, bármelyik befektető megnyalja utána mind a 20 ujját.
Engem ettől függetlenül egyelőre még szórakoztat, a pve jó lett, a lényeg számomra, a pvp meg egyelőre gyatra, de ettől függetlenül nem csak feketén és fehéren látom a dolgot. De mint az eddigieknek, ennek is egy hónapja van, hogy vmivel előrukkoljon vagy megmutassa mi van még benne, mert sokszázezren fognak csalódni, nem csak én.
-
madmex #28387 Példa képpen.
Dromund Kaason ahol Skotia vagy Lord zash van (nagy zöld vmi van középen) pár nappal ezelőtt 22 fpsem volt. Ma 50fps. Javították.
Béta alatt WZ-k simán mentek kivéve void az ratyin alacsony fps. Azóta huttball is alacsony alderaan is de void egy fokkal jobb lett.
corei5 2430
gt 540
4Gb ddr3 -
a probléma még az, hogy túlfejlődik mindenki és otthagyja a bolygót, és az igazi contested részek a bolygók utolsó részén van....A warzone-ok meg 560ti kártyán is kritikán aluli, a netlagról nem is beszélve, melee klasszok nagy hátrányban vannak e miatt. A lényeg az hogy "fully voiced" meg "space combat" (???). -
örülj neki akkor,hogy szerencséd van -
Magasabb alaporajel, kicsit tobb cache es Hyperthreading, ami +4 virtualis szal.
Mondjuk teljesitmenybe nem sok kulonbseg vagy egy i5 2500k es egy i7 2600k kozott. -
Tababo #28383 persze nyugodt vagyok, nagyon régen nem élveztem ennyire játékot.
-
Tyrpak #28382 Értsd meg, hogy mi is értetlenül állunk a dolog előtt, mert gyengébb gépünk van, mint neked, és mégis jobban megy, ugyanazzal a beállítással. -
Tyrpak #28381 Igen, ezt már a béta alatt is néztem, hogy több i7-es gép is 35 körül teljesít, i5-ösök pedig lazán 50-70 fps.
Miben különbözik az i7? -
értsétek már meg NEM nálunk a gond hanem a szájbaveretes játék van szarul megrirva!!! 3 BF 3at is tudnék futtatni 3 monitoron ultrán ez meg mégis szaggat??? na neeeeeeeee -
"Azt ugye tudod, h 25 fps fölött nem veszed észre a különbséget?"
Ez állandóan előjön és jó nagy baromság. Ha nem látod, akkor rossz a szemed. Engineje is válogatja, de 30 és 60 között elég nagy különbség van. 60on folyik a kép, 30on meg nem -
Tababo #28378 nem az én gépem. hivatalos fórumon írják.
nekem is hasonló. találtam jobbat.
i7 2600K at 4.0ghz
12gb RAM
2xSuperClocked EVGA GTX 570's in SLI
35fp warzone-ban.
-
RP server:
ha jol tudom, a nevvalasztasnal jobban figyelnek, de szerintem ez csak elvi sikon mukodik (tekintve hogy RP-PVP serveren futottam mar ossze pl. Voldemort nevu emberrel...).
Amugy Lord Calypho szerveren egyelore nincs nagy RP hangulat, nagyjabol olyan, mint egy PVP server. eddig volt empire oldalon egy meet&greet a cantinaban, ahova megbeszelt idopontban jottek a guildek, es kb ennyi. szerintem most meg mindenki questelget, es a tartalom felfedezesevel van elfoglalva.
Egyelore inkabb guildeken belul vannak RP eventek. Tudok olyan guildrol pl a serveren ahova mar a jelentekezes is RP modban van (meg kell jelenjel pl. Kaas cityben a karaktereddel, es akkor talalkozol egy officerrel, aki majd eligazit, stb.. stb..)
Amugy a Lord Calypho RP-PVP server is a nepszeru szerverek koze tartozik - mar sor van. -
Tyrpak #28376 AMD Phenom X4 970
8gb DDR3 1600MHz
1 gb RADEON 5850
Ilyen gépen full hd felbontáson, minden high-on 50 fps warzone, 100 fölötti a legtöbb pályán.
Egyetlen ahol leesett, az a fleet station közepe, ahol 50-60 ember ácsorog. Ott 25-30-ig lemegy. -
Azt ugye tudod, h 25 fps fölött nem veszed észre a különbséget? Szépen sorban javítva lesznek a dolgok, nyugalom.
Nekem pl így 10 nap játék után, csalódás a játék, túlságosan pve. De csendben várom, hogy megjelenjenek a massiv pvp updatek is. Nyugi. -
Nekem i5-ös intel van, 4 gb ram, 1 gb vidikari, 10 mb net, és még nemvolt ilyesmivel problémám.
Akkor nálad mi lehet a gond? Na ez a jó kérdés. -
Tababo #28373 Intel i7-2600k Quad Core
8GB DDR3 1600MHz
2GB AMD RADEON HD6970
ilyen gépen 30-35 fps-el döcög a wz.
remélem minnél hamarabb javítják. -
Gyogyito #28372 6770-es videókártyám van, és semmi problémám nincs, mindenhol szépen fut a cucc. -
Pár MMOval a hátad mögött azért tudhatnád már, hogy működnek ezek a dolgok.
"And so begins the eternal MMO battle between 'more new stuff' and 'fix the bugs'.
The development team is large enough that essentially, we can do both. We have many people working on analysing, triaging, fixing, testing and deploying new fixes to ensure the game's stability - and we also have many other developers expanding the game and creating new content." -
5870-el is siman megy minden (bar warzone-ban leesik az FPS de jatszhato). -
Ott más probléma is lehet, ugyanilyen kártyám van, és egyik warzone se szaggat. -
Azért nem derült ki a tesztelés alatt, mert túlnyomórészt hozzánemértő amerikai hülyegyerekek bétázták! -
yes -
1Darton1 #28366 Én ugyan nem keresem őket. Ha nagyon meg akarnak halni, akkor nem mondok nemet. -
Chris #28365 Délelőtt írtam róla, hogy 2k hozzászólás van abban az swtor fórumban, ahol az fps problémákra panaszkodnak az emberek. Tegnap éjszaka beírták, hogy dxdiag-ot linkeljen mindenki, plusz írja körül a problémáját és teszteljen beállításokat nekik. Gondolom elkezdtek vele foglalkozni, csak a kérdés természetesen felmerül, hogy ezt miért nem derült ki és orvosolták a hónapokig tartó tesztelés alatt?
6870-es kártyám van, amivel azért minden megy high/ultrán, csak a swtor warzoneok nem.
Csupán azért is elgondolkodtató ez a dolog, mivel egy radeon vagy ati vagy amd vagy milyen kártya azért nem olyan nagy ritkaság. Konkrétan lehet kb. olyan 50%-os vagy még nagyobb piaci részesedésük? Na most akkor a vásárlóik ugyanekkora százaléka szív a játékkal?
-
Honnan tudjam? :D Soon
Januárba jön majd az első nagyobb patch az új flashpointal meg operationnal/bolygóval. Ebbe gondolom lesz sok új dolog. 27én kedden lesz heti karbantartás és ott is írták, hogy minden karbantartás alkalmával lehet kisebb patchre számítani. Majd javítva lesz biztos valamikor. -
Egyetértek, egy szerónak fullon minimum 5k embernek kellene lennie de inkább 8k-nak! Nem több szervert kellett volna beállítaniuk hanem a meglévőket bővíteniük, mert így kongani fognak a szerók az ürességtől, és kb. 2 hónap múlva megkezdődhetnek az első szerverösszevonások! -
Tababo #28362 mikor akarják megoldani? -
Hogy használna már a + ram olyan hibára amiről nem a gép tehet? WZkbe mindenkinek vannak skill késései meg fps problémái. -
Tababo #28360 ezek közül engem csak az idegesít hogy warzone-ban iszonyat lag van.
késleltetve lövi el a skilleket stb.
kb a klán 90% ebben szenved...csodálatos
azon gondolkozok betolok még a gépbe 4gb memót hátha használ, mert a bioware nem mostanában fogja ezt problémát megoldani. -
Chris #28359 Tényleg meglepően felforgatottra sikerültek a talent fák, ahogy mondod, pl. powertechnél középtájt vannak a fontos talentek, felül meg kb. olyanok, amiket a legalsó sorban se nagyon választanék. Másik, hogy egyszerűen nincsenek nehéz választások, szinte teljesen triviális, hogy mi éri meg egyes szinteken, legtöbbször meg olyan kevés válsztási lehetőség van az adott szinten, hogy úgyis mindent ki kell rakni, hogy egyel magasabbra juss. Átnéztem 1-2 kasztot, azok alapján mondom de nem tudom, hogy mindnél így van-e.
Páncélok tekintetében nagyjából az lehet amit írsz. Már Hoth-on úgy néztem ki, mint ahogy az egyik epic pvp szett. Szóval reméljük nem csak színbeli különbség lesz...
-
Nephin #28358 Namost ha sem a birodalmiak nem látnak köztársaságit, sem fordítva, akkor nem lehet, hogy egyszerűen rossz helyeken keresitek egymást? :P :D