60898
  • ZoliJ
    mint általában a BioWare játékoknál
  • lerboy
    Mennyire erős a sztori rész a játékban?

Mert ugye ezzel akarnak több lenni a konkurenciánál.
  • Gyogyito
    Sziasztok!

A Voidwalkers Birodalmi Klán várja olyan játékosok jelentkezését, akik nem tudnak megfelelni egy HC Guild feltételeinek, de szeretnének egy kötöttségektől mentes, jó hangulati csapat tagjai lenni. Nem számít, milyen karakterrel, mennyit játszol, a lényeg, hogy amikor online vagy, érezd jól magad.
    Szeretnénk a dolgozó / családos játékosoknak egy olyan alternatívát nyújtani, ahol játékon kívüli kötöttségeik ellenére egy közösséghez tartozhatnak. Minden tag fontos, hiszen a guild olyanná lesz, amilyenné a tagok teszik!

Választott szerver: Hidden Beks ( PvE - Eng )
    Frakció: Birodalom

További info itt.
  • STREEX
    Helló,2 kérdésem van:

Melyik kasztok tudnak komolyabban lebénítani egy ellenfelet?

És MElyik kasztoknak van területre ható erős támadása?
  • Tatyla
    magasabb szintű Powertech tank és dps tálentkiosztás érdekelne...
  • Sáska
    minimalis megkotesek vannak, inkabb csak elvi sikon, ahogy azt irtam korabban. Ha pl. Voldemort nevu mercenaryban nem talal semmi rendkivulit az EA egy RP serveren, akkor gyakorlatilag barmilyen - masokat nem serto- nevvel indulhatsz.
  • Nagyonnagyon
    rp-pvp szerverre tervezek menni, olvastam itt név megkötésről. Mit takar ez, mennyire szigorú és mik pontosan a szabályok?
    A világban való viselkedésről van fogalmam, tetszik is de nem szeretném ha pont a névválasztásnál verjem ki a biztosítékot.
    Azért nem agyonizellekhun(hun)-ra gondoltam, de pl NinaMyers birodalmi ügynök beszivárgó rosszkislány, vérszomjas kegyetlen azért simán.. :)
  • cataflam02
    hali
    A FAQ-ban látott gépigénnyel sajnos sokat nem érek :D
    milyen gép kell hogy közepes grafikán játszható legyen ?
  • SuLtAN17
    Pár oldallal ezelőtt belinkeltétek melyik szerveren miből mennyi van azt hol tudnám megnézni pl Ahto City-re lebontva?:)
  • j0nNyKa
    az en torheademen megtalalhato a trooper, illetve a bounty hunter spellek kozott, biztos masikat hasznalunk :D

• SuLtAN17
    Stealth scan
  • Venom
    Biztos képesség volt? Lehet valami craftolt cucc.
  • maniac001
    warzone-on egy troopernek láttam olyan képességet ami felfedi a stealth egységet. ezt mikor kapja és honnan? mert a torhead-en nincs ilyen képesség a troopernek. commando volt.
  • LeWyTy
    Köszi a választ
  • Chris
    Pont most vettem néhány héttel ezelőtt egy ilyen G700-as Logitechet. Jó egér, bár a játék nem ismerte fel pár gombját a 13-ból, de beállítottam őket az F5-től F7-ig így kiválóan lehet használni a játékban.
  • Chris
    Hol olvastatok ti ilyen hülyeségeket Tyrpakkal? Mert hogy nem az én hsz-emben az tuti, a fórum az ilyen makacs dolog, ott van feketén-fehéren minden, ne adjatok baromságokat a számba.
    Amúgy boldog karácsonyt.
  • LeWyTy
    Akkor a g700al sincs gond ugye?
  • Sáska
    hello,

az a gondom, hogy a jatek nem ismeri fel az egerem nehany gombjat.
    Az asztali gephez egy Logitech G9 van -ezzel teljesen jol mukodnek a setpoint beallitasok (siman rabindeltem az oldalso gombokra a klavitatura 6-7 billentyujet).
    A notebookhoz egy M510-et szoktam hasznalni, es ennek is hasonloan vannak bindelve a gombjai, viszont ezt nem tudja kezelni a jatek. MAs jatekban felismeri, windows is felismeri a bebindelt gombokat, egyedul az SWTOR nem.
    van valami tippetek, mi lehet a gond?
    thx
  • Nephin
    FYI, már a preorder bejelentésénél mondták, hogy limitált példányszámmal indul majd a játék. Elhangzott ezerszer, aki nem vette komolyan, azzal nem tudnak mit kezdeni. Egyébként sem látom a HATALMAS hibákat, a bugok ellenére teljesen simán játszható a játék, amellett, hogy nem ez az oka annak, hogy nem kapható - lásd első mondat.
  • MaRee
    cjs-cdkeys.com , g2play.net, intkeys.com
  • DummyBoy
    Szerintem elnézted, Originen van, gamehunter-en sima nincs, digital deluxe van ...

Elkapkodták és elfogyott :) Ezért nincs sehol :)
  • tomcsa4
    Nem kapható, az EA kivette a boltjából. Csekkold mad a hivatalos honlapot. (Gondolom azért vette ki, mett már most is HATALMAS gondok vannak a játékkal - nem tudnak belépni, nem ismeri fel stb - és ugye több felhasználó több probléma. Anno a Blizzard is zárolta az új accountok létrehozását, mert keleltt... a többi MMO-nál nem.)
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy én nem is találkoztam olyan buggal, vagy ilyesmi ami miatt a játékélmény sérült volna, nemhogy játszhatatlanná tenné. A vsync baromkodásán kívül egy szavam sem lehet, tán csak az árnyékok pixelesek és a töltés néha sok, de aztán az sem. Nomeg a tömött szerók, de mióta üres szerón vagyok ez sem gond.
  • davee16
    Üdvözlet mindenkinek és boldog karácsonyt ! Azt szeretném kérdezni, hogyn em tudjátok véletlen hogy hogy lehet megrendelni a játékot digitálisan ... ? Nem akarok szórakozni a kiszállítással meg ehhez hasonlóval... Válaszotokat előre is köszöntem.
  • DummyBoy
    Az Il-2 CoD valami 8-10 év fejlesztés után úgy jelent meg hogy egy gyakorlatilag játszhatatlan bughalmaz volt ... Fel is háborodott a community rendesen, de rengetegen megvették még így is, hogy supportálják a fejlesztőket, hogy azok kijavítsák a hibákat, és olyan színvonalúvá tegyék amilyet a közösség elvár. És egyre inkább rendben van a játék (majd 1 évvel a kiadás után ...) de még messze nem tökéletes ...

SWTor megjelenése után irgalmatlan hiszti ... Pedig ez a game maga a megtestesült tökéletesség az IL2-höz képest ...

Meg sem merem említeni, mi lehet az oka az eltérő reakcióknak o.O
  • doggy90
    en 13-an kezdtem, es 23-as vagyok. hova siessek?
  • TDC Geronimo
    Ezt csakúgy beszúrom...

"They announce new content coming what, 4 days after launch? And people still complain about stuff?

4 days.

BW also made clear that they have dedicated teams for bug fixes and new content. Of course they do. What kind of big company has only 1 team with only 1 deadline for all the tasks like most of the posters here assumes.

4 days and people are expecting -all- the bugs being fixed after incredibly smooth launch.

Someone complained it was -only- 1 flashpoint in upcoming patch. What's wrong with you?

Some people just want to have all everything and nothing less immediately.

Welcome to 2012. I feel too mature right now."
  • LeWyTy
    Na most tényleg! Fizikai formában házhoz szállítással meglehet valahonnan még rendelni magyarországon?
  • Tatyla
    nem lassú én egy nappal később mint te és 36 lettem pár órája,igaz nem tolom 7/24-ben...
  • Nephin
    Már nincseneke sorok, ekkorák pedig alapból kevés helyen voltak. Nagyobb magyar közösségre ne számíts más szerveren, nem véletlenül vannak kijelölve ezek.
  • Nephin
    Én 27-es vagyok, úgy, hogy a hivatalos early access előtt negyed órával már bent voltam. :P
  • Tatyla
    már nincs sor sehol
  • SuLtAN17
    Hello mindenki! Először is Boldog Karácsonyt! Másodszor pedig, ha most akarunk kezdeni hárman 1-1 karit, hol van a fentebb lévő szervereken kívül még nagyobb magyar társaság, ahol mondjuk nincs 1-2-x>5 órás sor ?:)
  • Warden
    Abszolute jó az a 41.Az én asassinom is 41-es bár nem az early első napjától hanem az azt követő csütörtöktől voltam bent.Szerintem nem lassú a fejlődés igy is "kinövök" jópár bolygót pedíg nem bg- zem ill 3 űrcsatát mentem eddig.Az aktuális flashpointokban is max kétszer megyek.
    (A revanos flashpoint ezidáig a legjobb)Sajnálom így is hogy jópár bolygón maradt még bőven quest de a class q miatt továbbálltam mindíg ha elértem azt a szintet.Január közepén akarunk elkezdeni raidelni ugyhogy bőven van idő még.Nagyon tetszik ez a játék remek a hangulata a classommal nagyon jó játszani főleg ugy hogy általában 3-4 en questelünk együtt.

Mindenkinek boldog karácsonyt és nagyobb fokú ételtúladagolást.

• [HUN]Crassus
    nem ,dehogy ....csak mondták sokan,hogy gyorsan fellehet menni 50-re ,de én nem igy gondolom:P:)
  • Torzonborz
    miért , egyébként rohansz valahová ? lekésed a buszod vagy mi ? :D
  • Sir Quno Jedi
    Én ma hajnali 7-ig toltam. FÉl hékor 34-en voltunk a szerveren. (az egészen, nulla szűréssel) :DDD
  • [HUN]Crassus
    tényleg én vagyok lassú,hogy maxos early startal is mégcsak 41. szintü vagyok? pedig szerintem toltam rendesen.....elég lassu a fejlődés nem?
  • Tyrpak
    Jaja, de már ott van az 1.0.1 a tesztszerveren, warzone xp csökkentés kipipálva. :)
  • Tyrpak
    A hibákról lehet beszélni csak nem ezen a "azonnal javítsák ki, hogy merték így kiadni ezt a szart" hangvételben.

Ismerjük mi is a hibákat, tegnap kb 200x nyomtam ctrl+u+ctrl+u-t mert nem lehetett az ui-ra kattintani, és nem mertem kilépni, nehogy visszakerüljek a több perces sorba.

Viszont hajnali 3-ig játszottam, mert egyszerűen nem tudtam kilépni.

A bugok ellenére te is tudod ennyire élvezni a játékot?