60893
  • s0n1c
    Itt olvasottak, plusz pár nap béta alapján ez számomra megint egy tucat mmo sajnos, zero újítással. Persze ettől még lehet sikeres :)

Btw, aoc-on nagyon sokat javítottak és (részben) free lett, nézd meg.
  • DoctorStryker
    Nekem nincs gondom az fps lagra.

Max grafikával nem tapasztalok olyan nagy fps ingadozást. Egyedül az zavar hogy beszélgetéskor ha fa van a háttérbe feketén vibrál. (vga driver probléma...) de abból is a frissebb van fenn.

I7-2600k (letiltva a hyper...) 8GB ram Ati 6970 VGA
  • z3d
    Pont ilyen laptopom van, csak i3 procival.
    Nekem highon van minden, általában elég jól megy a cucc (no nem folyamatos 100 fps), néha kicsit érzem, hogy szaggat, de ritkán. Olyankor kikapcsolom az árnyékokat.
    Warzoneban még nem voltam, arról pár nap múlva tudok nyilatkozni.
  • DoctorStryker
    Akinek van Guardian, Defens spec karaktere nekik mennyi szokott lenne az átlagos sebzése?
    Én átlagban 50-78k körül. :) De jót látni ahogy le tudok kötni 3-4 karaktert mert alig bírnak velem, ha healer is van velem akkor no para .)
  • Ozzyehh
    Hát.. most épp sokaknál az a probléma, hogy atom gépeken is fps lagg van le föl ugrál, sőt van akinek nem megy 10-15 fölé.. szal valami van
  • WiLDoR
    én is igy vagyok vele, tanulva aoc, who és aion esetéből :)
    bár aion-nál a 6. érzék azt súgta, bukó lesz, be is jött, meg se vettem már.
    ennél az a tipp, hogy jó game lesz és futni fog sokáig, de kell neki kb. fél év, mire kiforrja magát.

amúgy kérdés: laptopról játszom, tavaly vettem egy ilyet (core-i5 proci, 4 gb ram, ati hd5730 1 gb video), ma már nem egy erőmű, meg igazából sosem volt az, de pl. wow fut rajta 80-90 fps-sel, swtor beta-t próbáltam, ott meg szaggatott, akadt még low grafon is, s 30 fölé nem nagyon ment az fps.
    ez most a beta engine hibája volt vagy kevés hozzá a gép?

valakinek van tapasztalata hasonló konfiggal, hogy mennyire játszható a game?
  • DoctorStryker
    underworld trading: companion giftből jön és ritka mint a fehér holló
    Javaslom még a GTN-t
    Nekem most ~360 a syntweaving nagyon (lvl 37) sok cuccot tudok gyártani főleg heavy-t, kék és lila cuccot.
  • Chris
    Ez olyan amatőrizmus amúgy, hogy az európai szervereket is az amerikai "ideális" időszakban tartják karban, ami így pont a nap közepére esik az ünnepi időszakban...
    Még mielőtt spawnolna egy fanboi: tényközlés volt, én amúgy is dolgozom.
  • Ozzyehh
    Jó reggelt:) tippek a mai patch nótra? az enyém
    1. Lagg fix( próbálkzás) :D
    2. Laggfix próbálkozás 2.0
    3. Fps Lagg fix próbálkozás
  • z3d
    Ezt nekem válaszolta, nem sikerült guglival felderíteni, mivel lehet extra syntweaving reciket szerezni :)
    Plusz kérdés: a reci melléktermék jellemzően a companion giftes küldikből vagy az underworld metal/luxury textil küldikből jön?

Türelmesen tolom felfelé az underworld tradinget :P
  • DoctorStryker
    meg egy rakat más is jön...
    underworld trading: companion gift... légy türelmes
  • z3d
    Köszönöm.
  • nowan
    A paypal lehetőségét se felejtsük ki. Egyébként Underworld Trading mellékterméke szokott lenni synthweaving vagy armormech recept.
  • z3d
    Ha megveszed a játékot, kapsz 30 nap játékidőt, sajnos a regisztrációhoz és a játék elkezdéséhez szükség van egy GC-re vagy egy bankkártyára. Ez utóbbira ráraknak 1 dollárnyi foglalást.
  • playstation9
    Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ha megveszem a játékot, akkor mellé kell-e, illetve alapfeltétele-e GC-t is venni a regisztrációhoz? Vagy elég ha a 30 nap letelte után veszek 1Db-ot? ugy mint a WOW-nál.
    A válaszotokat előre is köszönöm!
  • s0n1c
    Olvasom a postjaid és de jó, hogy még nem vettem meg :)
  • z3d
    Egy kérdés: synthweaving recepteket a traineren kívül honnan lehet szerválni? Csak drop, vagy valamelyik mission crew skill "mellékterméke" is lehet? Slicing-ból jön egy csomó cybertech recept, ebből gondolom, hogy valamelyik mission skillből jöhet synthweaving reci is. Lehet rosszul.
    Köszönöm.
  • Torzonborz
    peccs note !?
  • TDC Geronimo
    Mielőtt holnap jönne a hiszti

Date: Tuesday, December 27th, 2011

Time: 4AM CST (2AM PST/5AM EST/10AM GMT/11AM CET) to 10AM CST (8AM PST/11AM EST/4PM GMT/5PM CET)

All game servers and SWTOR.com will be offline during this period. This maintenance is expected to take no more than six hours, but could be extended.
  • j0nNyKa
    értem, 40 perc

um, igazából 50-es contentre is max 10 perc partyt találni :)
  • Nephin
    A Hidden Beksen megcsináltuk a köztársasági oldalon, kis munka elterjeszteni, ennyi, remekül működik.
  • Tababo
    tudsz valamit...ez a vanguard egy állat bazdmeg
    idáig nagyon bejön
  • [HUN]Crassus
    buta kérdés ,de ha nem a C-re tettem ajátékot hol a rákban van az a user.ini? a C-n csak a screenshotokat találtam meg a documentumoknál:S
  • Me0w
    Es mindenkit egyesevel megkersz, hogy jojjon oda?
  • Nephin
    Lehet csinálni global channelt egyébként. :)
  • LeWyTy
    És az melyik txt is?
  • MaRee
    És arra mi a megoldás hogy full high grafikán a textúráim 80%-a low?
  • LaCz
    Txt fileból talán lehet kisebbre is, nagyobbra lehet.
  • LeWyTy
    Kérdés: az alap grafikai beállítási lehetőségeket a low alá lehet valahogy venni?
    (nehezen viszi a vas)
  • DummyBoy
    Egyszerű: Engem járat le, nem magát ... az ilyet azonnal report, és bannolják ki még az univerzumból is. Pont.

Ezen nem kell mit magyarázni ... az internetes világ fele majd minden beszélt élő nyelv alap káromkodásait ismeri ... A magyar nyelv pedig elég jól ismert a káromkodásairól. Nem kell, hogy egy adott szerver közössége egységsugarú tapló parasztnak gondoljon minden magyart.

Az meg hogy valaki arra veri, hogy káromkodik a generálon? Senkinek sem fog hiányozni ...
  • FEARnet82
    Ezt senki nem hasznalja. En a healer baratommal lvl10 ota berakjuk kuldizes kozben.Soha egy whisper nem jott
  • Venom
    Hol nincs itt neked "LFG" opcio eh?
    http://img39.imageshack.us/img39/179/screenshot2011122619530.jpg

Csessze meg a hülye SG hogy imageshackról nemlehet normálisan linkelni :S
  • nowan
    De igen, értjük.
    Csakhogy mi szívesen lógunk a fleeten, csevegünk, vásárolunk, vagy csak a kirakatot nézve álmodozunk. És közben összejön egy party.
    A szociális tevékenység nem szabad hogy hátrány egy mmo-ban.
  • FEARnet82
    Látom nem érted. Az hogy én mint dps csapatot találjak ott kell acsorognom imperial fleet-en es spammelgetni vagy figyelni hatha valahol keresnek dpst.
    Ha lenne olyan mechanizmus mint a wowban, akkor tudnek kuldizni, mikozben csapatot keresek. Ha megvan a csapat, akkor megyek instaba. Szoljatok, ha nehez kovetni...
  • DummyBoy
    Lehet az én hibám, hogy sok évnyi off és online játék után belekezdek egy MMO-ba, és nekem nem tűnik olyan bonyolultnak ez a "találjunk csapatot a flashpointhoz" dolog?

Odamegyek a küldishez, elrikkantom magam, vagy éppen játszogatom, és mikor embert keresnek jelentkezem ...

Az hogy erre külön segédprogram kell egyeseknek ... biztos fasza meg minden ...

Az lenne a legjobb, hogy ha olyan lenne, hogy elindítom az "ájvinxxx" alkalmazást, ahol xxx az adott játék neve, és egyszercsak van egy űberbrutálfullosminden karakterem, minden exrta fullos cuccal, és én vagyok a király ...

Ja van ilyen ... úgy hívják powerlevel ...

Ténylég ennyire elcsökevényesedett a társadalom, vagy csak én vagyok ódivatú?
  • Venom
    Hát ja... 8 éves Petikének anyuka meg apuka megvette karácsonyra a játékot ahogy elnézem. XD

#28606: Én elhiszem, már csak azért mert nekemis kidobta egyszer ha jól emlékszem :D
  • LeWyTy
    VIcces kérdés:
    Be tudom bizonyítani valahogy hogy random generatorral adtam nevet a karimnak?
    Nem hiszik el hogy randomra kijött hogy "Hanta"
  • FEARnet82
    Nem hisztizek kis barátom, tényként közlöm, hogy 2012 elején egy mmo-ban alap kene legyen a lfg opció, hogy ne kezzel kelljen irogatni meg chatelgetni generalon
  • Bigblind
    Akkor mi lehet a problem?
  • GAthersw
    Nem kell, hogy rajta legyen az egész összeg, kb 1$ kell legyen rajta.