60898
-
1Darton1 #28935 Igen, lesz. Talán szét lehet szedni, de erről még nem olvastam semmit. -
Laroa #28934 Sajnálattal látom, hogy már megint nem volt BH nerf xD -
Thoracotomia #28933 Én se tudom pedig jobban tennék -
askkor 50-en összerakok 3 sárgát és lesz egy tankos trinyom?:P szét is lehte ezeket szedni? -
Ja igen ez a másik
-
z3d #28930 Én először mikor is találkoztam vele ... izé ... iskolaudvaron?

-
pvpben mindig én vagyok a legerősebb, és az a csíter, aki levert.
mármint, ezek tények. -
*fórumot. -
szerintem szimpla átgondolatlanság, illetve pusztán azért, mert nem foglalkoztak a ténnyel, hogy perpill nem létezik átadható mount a játékban
később simán el tudom képzelni, hogy lesznek ilyenek -
hú Tafaya, veled először a Tomb of Mythra -ban találkoztam :D -
Najó ki is nyomom swtor.comot, mert még jobban pusztulok, mint itt :D -
nowan #28924 Akkor már végleg nem értem, minek van a GTN-n mount kategória?
-
PvPbe is mindig a te karid a leggyengébb és az a legerősebb, aki éppen levert. Sose fog ez se változni. -
hidd el hogy a legtöbb PvP-st nehéz megfogni, sokan minden apróságon felborulnak és nerfeltetnének mindent. Na de nekem nem számit, engem mint PvE, RP játékost megfogtak :D -
sajnos sehogy sem adható át, Binds on Pickup -
nowan #28920 Jonnhyka, téged láttalak crafted speederen: ezeket nem lehet kirakni a GTN-re, de levélben átadható másnak ugye? -
rholas #28919 ok megtaláltam van olyan hogy cancel subscription. Sajnos 22 nap még van és annak az árát nem adják vissza.
-
stefanov #28918 Az a hardcore PvP bagázs elég nagy csorda, ha azokat nem fogja meg BW még időben, sok előfizetőt fog elveszteni -
DragonKnight #28917 A payment opciót töröld az accountról. És akkor nem tud vonni...
Ez a cancel account. -
ja és csupán csak ezeket akarta az első kisebb patchbe 1 hét után
introduced macros
- introduced server LFD system
- introduced possibility for dual speccing
- reduced costs of respeccing
- the UI elements can now be moved around
- improved galactic market UI
Ez is realista. -

-
LaCz #28914 Tegnap hajnali 5 körül végre nekem is meglett a lv 50, ideje nekiesni a rendes játéknak. :D -
nesztek, haverotok swtor fórumról miután látta a mai notet
"Looooooooool. That's it ?!? Ok, safe to cancel my sub now."
-
1Darton1 #28912 A matrix shardok értelme, ha még valaki nem látta volna. -
rholas #28911 Nem tudjátok hogy lehet megoldani hogy ne vonjon le pénzt a következő hónapra? Van itt olyan hogy cancel account?
Már nem játszom a programmal és nem szeretném ha levonna pénzt. -
z3d #28910 Na már csak te hiányoztál :) Ha sírni mersz, IRL veszünk elégtételt Strahd-dal :) -
Majd később ránézek a jedimmel mert neki azvan.
#28903: "hardcore pvp bagázs" csak nemértem ha nemtetszik nekik miért nem keresnek más játékot? -_- -
Daoc nyuggerek találkozója? :) Én is jövök nemsoká :) -
DragonKnight #28907 Nekem ez tetszik a legjobban:
"Remaining baby names have been added to the credits." -
Hát ez tök jó. Ezzel vesződök egy hete, hogy elérjem a 400-as slicingot, erre a buzik leveszik a reward-okat. Hallelujja... -
z3d #28905 Kíváncsi vagyok, mennyire kapták el a slicingot. Remélem azért jön még belőle zseton. -
Veletek tartok :) -
Thoracotomia #28903 Hidd el, elég sokan gondolkodnak így, ezért csinálnak ilyen casual gameket casual gamereknek. A játék jó akiknek nem tetszik, azért nem tetszik mert nem is nekik szánták. -
olymind1 #28902 frissített 1.0.1 change log
szerencsére bővült a lista az előzőhez képest
valamint:
"Slicing
Rewards from Slicing have been reduced to bring them into balance with other skills.
Adjusted incorrect values for medium slicing boxes."
-
Na tőlem is egy +1 :)
Én is így gondolkodom, és még sokan mások, de sajnos nem elegen ... :( -
-
Tababo #28899 soha nem skipelem
-
DoctorStryker #28898 Early access 2 napja óta játszok s biztos azért vagyok még mindig az Alderánon 37-s szinten, mert csak átrohanok mindenen és skippelek. -
z3d #28896 A lényege pont az a dolgoknak, hogy a "mi csoportunknak" nem fog három hét után akkora problémát okozni a warzone lag, hogy akkor elkezdjük temetni a játékot, mert minket más szórakoztat. Pontosabban más is. -
Act-okra van osztva, ergo nem 1 történet van hanem több. Én most kezdtem bele agent-tel a második történetbe és annak semmi köze az elsőhöz, kb 35-ös szint környékén fejeztem be. Hogy az mennyi idő volt azt nem tudom, nem mértem stopperral.