60898
  • Torzonborz
    ááá köcce , kerestem de nem láttam szokás szerint :D t
  • [HUN]Crassus
    nekem kifejezetten tetszik,hogy belecsáklyázom az egyéneket a savba vagy a tüzbe:P vagy blitz az elöttem állókra és már nyeretek is nekem 30-40 yardot:P
  • Laroa
    Mondom, ha jókor tolja el. nem akkor mikor a labdával próbál elfutni középről, hanem amikor már átment az 1. tűzön :)
  • j0nNyKa
    egyenlőre még mindig a sorozatgyilkos darabol (mostmár tényleg fel kéne adnom, hogy ezt megtanítsam, igaz?)

egyébként 50-es szint legyen már a mérvadó, ne a többi

hidd el nekem, hogy egy jó shadow/assa tank egy jó sage/sorc healerrel, guarddal, bubikkal, és minden egyéb jósággal perpill elég romboló dolog

ha pl. egy... mittudomén, guardian/jugger a tank, és mondjuk egy... commando/merc a healer, akkor 10ed annyit nem tudnak fakítani, mint a fenti páros
    míg az első páros egy bármilyen 2 tagú ellenfél páros ellen tulajdonképpen halhatatlan, az utóbbi igen-igen verhető
    és ez azért vicces, mert az előbbi egy light armoros páros, utóbbi pedig heavy :)
  • N1ggA
    Igen, szerintem sincs, csak jonny írta, hogy annak van a legnagyobb dps-e, erre mondtam, hogy nincs :)
  • [HUN]Crassus
    nekem már van feleségem:P már a gyerekvállalást is átbeszéltük:D:D
  • N1ggA
    Igen, de Force Speeden fél perc cd van, 2 mp-ig tart, és olyan óriási távot nem lehet vele megtenni (kb. 20 métert). Ez nagyon sokat számít hutballban, de ilyenkor pl. figyelné kéne, hogy mikor tolod a cc-t, hogy ne teljen meg a resolve bar. Pl. van az a képessége, ha jól tudom a vanguardnak, vagy a commandonak, hogy ellenfelet vissza húzza, instant, szóval interruptolni se lehet. Meg kell várni míg eltolja a force speedet, aztán visszahúzni, és tolni a sok cc-t. És ezekután van fél perc, amíg újra lejár a cd-je.
  • Chris
    Remélem nem mondok újat, de a legnagyobb dmg-nek semmi köze ahhoz, hogy megnyeri-e vki a warzonet vagy nem. Ebben konkrétan teljesen igaza van, mert azok a kasztok dominálnak hutballon, szerintem a rossz map design miatt. Mondom ezt úgy, hogy powertech-el counterelem őket, de ennek ellenére mikor cd-n van a grapple meg a stun, egyszerűen nem lehet velük mit csinálni, plusz tankként agyon is vernek.
    De a balance dolgot szerintem hanyagoljuk, mert az az egyetlen olyan, amiben úgy gondolom, hogy tényleg új a játék és fejlődnie kell.
  • j0nNyKa
    spell haste, és van, a karakterlap megfelelő táblázatában (tech, vagy force) láthatod, ha ráviszed az egeret a megfelelő sorra (cast speed, vagy micsoda)
  • Warden
    lol healeli magát valamivel.. nézd meg a talentfákat és rájössz mivel:)
    Viszont ha a tank asassin-shadow tolja a legtöbb dps-t az nem az ő opságuk hanem a többi dps hozzánemértése.Mondom ezt ugy hogy 46 os a karakterem és 48k creditet retalenteltem el darkness-deteption közt mert annyira nincs tank a játékban egyenlőre.
  • TDC Geronimo
    Tech résznél karaktertáblánál írja. Cast timeot gyorsítja meg.
  • j0nNyKa
    nekem ez a "többet hoz" dolog még sosem tünt fel, de persze lehetséges
    csak amikor visszajön mondjuk alapból 2 dolog a küldetésből, arra vajon mennyit pakol rá egy nagyobb affliction? egyet? kettőt?
  • Torzonborz
    náb kérdés :
    alacrity itt pontosan mit akar jelenteni ? mit csinál ? számszerű érték van vhol ?
  • Laroa
    Sajna nem olyan egyszerű az. Ha a shadow/assassin jókor tolja el a force speedet, akkor score one for the rotworms.
  • Bandras DaSilva #28961
    Amennyire én tudom, minél nagyobb az affi annál több cuccot hoz egy-egy küldiből. Többet meg jobbat.
  • N1ggA
    És neked se, ugyebár.
  • Sir Quno Jedi
    Háak azt írják ott a fórumba, hogy gyorsabb küldik és nagyobb siker, ezé kérdeztem, hogy ezen felül?! (nyilván a személyes küldijéhez is kell, naná, ez is egyértelmű :D)
  • Spheriot
    MOndjuk érdekes ez a companion gifts mert olyat adtam valamelyiknek amit elvileg szeret de nulla pontot kapott.
  • j0nNyKa
    17:00 volt az eredeti terv, de amúgy ezt mindig frankón írni fogja a launcher felül a piros részen (most is írja)
  • LSC
    17-ig
  • j0nNyKa
    térjünk erre vissza, amikor 50-es leszel, és 50-esekkel warzone-ozol (fogsz warzone-ozni egyébként, vagy csak úgy szimplán jól esik oltani?)

majd.. rájössz/meglátod/felfogod
  • j0nNyKa
    dögöljek meg, ha tudok erre pontos választ adni, pedig június óta próbálok rájönni...

ahogy én most látom, az affli befolyásolja, hogy milyen hamar kapod meg a companion küldetésének egyes szakaszait, illetve a craftingba is beleszól valamilyen formában, ez biztos
    hogy hogyan? talán rövidebb ideig tart 1-1 küldetés, ha jobban szeret a companion? de ez picit tipp-szagú, mert komolyan mondom, nem tudom biztosra megmondani
  • N1ggA
    Kezdesz kicsit nevetségessé válni ezzel a Shadow sírással. Ugyanazt tudja Sorcerer is, és abból is rengeteg van. Jelenleg egy nagyon jó hutball tactic a shadowot tankolni, de akárhányszor wz-ben voltam, bh tolta a legnagyobb dps-t, bőven. Nem nehéz megállítani a Shadowt, csak egy kicsit oda kell figyelni. Egy ilyen tactic ellen lehet, hogy nem a random dps-elek a legjobb megoldás. Sok képet linkeltél ide, ahol neked volt bőven a legnagyobb dps-ed. De nem baj, bh-nak szabad.
    ...
  • Chris
    Ahh, én meg eladogattam a memorabiliákat, lehet, hogy pont Blizzel nem próbáltam őket...
  • Tatyla
    nem 15.00-ig kellett volna tartani a karbantartásnak?
  • Sir Quno Jedi
    Node ez csak a küldijeik megcsinálási idejét és sikerét befolyásolja, vagy van más értelme is az affectionnak??!?!
  • j0nNyKa
    jaja, nagyon jóság megtalálni őket
    talán annyit érdemes megnézni, hogy bolygónként mennyi van, hogy tudd, meddig kell még keresgélned
  • j0nNyKa
    még nincs kiforrva

de nem vészes, jó irányba halad, csak kell neki egy pici buff, mert sima normál folyamatos healelésnél hamar kifogy a szuflából

aoe healt hamar kap, az ingyen-healje neki magasan a leghasználhatóbb, illetve maga a heal mechanikája sem rossz - csak overall picit gyengébb, mint a másik 2
  • Chris
    Na ez jófajta, nem is tudtam, hogy fel lehet használni ilyesmire a begyűjtött datacronokat.
    Amúgy ez egy nagyon jó ötlet, hogy keresgélni kell őket, tuti nem lövöm le a lelőhelyeiket videókkal. Én eddig egyre akadtam rá Nar Shadaan, feltűnt egy alsóbb szinten egy gazdátlan taxi és leugráltam hozzá... :D
  • j0nNyKa
    play gomb az mindig is menni fog, magát a launchert, meg a klienst nem lövik le, az csak a bétában volt szokás
  • csokicsiga #28945
    Milyen most a Bh healbe, állja a strapát, vagy még nincs kiforrva?
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy már felment a pecsem, play gomb is megy, de a szerk még offline-ok, a fenébe...
  • j0nNyKa
    Companion Gifts Guide: How to buy your love, táblázatosan, igényesen
  • j0nNyKa
    ja azt láttam, szégyeld is el magad
  • [HUN]Crassus
    milyen rohadt pontosak akarnak lenni,.hogy kapnák be:D
  • Sir Quno Jedi
    én meg patetikusan tankolok
  • j0nNyKa
    jaja, pedig ráférne, mert ugyebár legalább olyan király, mint a tank speces shadow, ami a legtöbb guardot tolja, a legtöbb dpst, healeli magát valamivel, stealthezik, tele van cc-vel, cc breakkel, és tud gyorsan futni

kapja is be az összes op bh, nerfet nekik

oh várjunk, lehet eltértem a tárgytól
  • Gear
    Ha meg nem PvP-zel akkor azért vagy n00b :) az élet nem egyszerű.
  • z3d
    Anyám :)
  • stefanov
    ha valaki lever, utána le-n00boz, ha valakit én verek le, az is le-n00boz. Nehéz nem n00bnak lenni PvP-ben XD