60898
-
stefanov #29150 lehetne csiszolni rajta, hogy jobb legyen. Pl a 15 perc sok, sztem 10 elég lenne. És a firetrap-ek kicsit durván sebeznek. Oké, hogy azért vannak, na de könyörgöm 12K hp/1.5sec egy "CC menyország" jellegű PvP-ben? kissé durva -
talos86 #29149 Warhammerben sem volt Rollback, mert az EA nem engedte. Pont itt fogja. -
DragonKnight #29147 No arra azért kiváncsi vagyok hogy itt mekkora késést vállalnak be mielőtt elkezdenek gondolkodni a patch rollbackon. Ami ugyebár jó esetben kb 2-3 óra, mire a backupot visszatöltik, tesztelik majd megnyitják a szervereket. Ha ennél kevesebb idő kell a kalapáláshoz akkor nincs értelme a ptch rollbakcnek ha viszont jóval több (ahogy mondtad 9 nap :D ) akkor biza inkább lesz rollback minthogy a fél játékos közösség rage quitteljen :D
-
jaaaaa, annak is van valami neve, amire én gondolok? amikor a... karakter állapota visszaáll X időt
patch rollback se volt, azokat is mindig kiadták, max késtek vele pár órát (illetve egy alkalommal 9 napot :D) -
DragonKnight #29140 A rollback alatt a patch rollbackot értem nem azt amire te gondolsz. -
sosem volt még rollback, szerintem a backupjuk elég jó, arra nem lehet panasz
inkább csak beüt 1-1 hiba, amiből jön 1-1 másik hiba, aztán elvannak :) -
SWTOR servers are still in maintenance with no ETA. We will give you another update by 12pm CST. Thank you for your patience. -
DragonKnight #29131 Hát szerintem gáz van...
Ha nincs ETA akkor a vészforgatókönyv van életben. Gondolom jól összefosta magát valami, vagy QA osztály futott be az uccsó pillanatban valami orbitális bug/exploittal amit most raktak bele...
Vagy sikerül nekik megkalapálni vagy rollback lesz. Ez fog kiderülni legközelebb. -
SWTOR servers are still in maintenance with no ETA. We will give you another update by 12pm CST. Thank you for your patience. -
stefanov #29115 és WZ-n leginkább netlag van, nem fps lag, szal aki azt mondja, nem vett észre fps lagot warzone-ban /agree, azt én sem, de a netlag horrorisztikus néha -
Nephin #29114 Lehet, hogy kevertem a force cloakkal. Mindegy is, azt ugye tudod, hogy a pályán vannak speedbuffok, sokkal tovább érvényesek, mint 2 másodperc? :) -
gseldon #29113 a force leap tényleg gáz, a knockback meg szerintem nagyon is odavaló, pont, hogy egy nagyon taktikus skill tud lenni, főleg a végén, amikor a keskeny felüljáróról le lehet lökni vele valakit. -
1Darton1 #29106 Azért ne keverjük az fps- és a netlagot.
Előbbit tuninggal lehet javítani, utóbbit csak a Bioware tudja megoldani. -
gseldon #29102 Speciel a force speed alapból 30 sec-es CD-n van, ami talent-el 20 sec tud lenni. Ez így rendben van, csak huttball-on esetleg nem. Ha nálad a labda nem kellene tudni használni, kész. Probléma megoldva. -
Nephin #29097 Eláruljátok, hol van a shadownak sok CC-je? :) Van egy 1 perces, ami csak offcombat ellenfélre hat, harcban semmit nem ér, főleg huttballon nem, mert ott mindig combatban vagyunk gyakorlatilag. Van egy 4 seces másik, amit simán leszedsz, ennyi. Aztán van a 2 seces force speed. talentolva is 2 és fél perc CD-vel, amivel igazán messzire jutok 8 CC-vel a nyakamban, néha megvan 10 méter is. :) Főleg, ha a labda is lassít meg a debuffok is.
Bármelyik classra lehetne imbaságokat sorolni, de mindnek megvan az ellenszere, csak rendesen kell használni. :)
Annyira örülök, hogy játékosvéleményt nem vesznek alapul a nerfhez, hogy azt el nem tudom mondani. :) -
maniac001 #29092 -Az hogy ATI kártyán nem teszteltek felháborító, a legtöbb game megy normálisan ATI kártyán. Ez a bioware hibája
-Erős videokártyáőm van (úgy beszélsz mintha csak nekem lenne gáz a wz fps dologgal)
-Eleve bele kellett volna tenni ilyet, majdnem 2012 van.
A másik dolog hogy hónpokig volt béta, és teleszórták az emberek a fórumokat ezekkel a dolgokkal. Nem várom hogy egy heti patch-be benne legyenek, alapból benne kelleet volna lennie. -
Valaki befizette +2 hónapra az ingyen hónap mellé? -
facebook 22 perc - 1700 komment
átköltözök oda popcornozni -
Laroa #29077 -Ati driver optimalizáláshoz semmi köze a biowarenek, azért az ati.com-on kell sírni.
-Warzone fps fixhez vegyél jobb videókártyát.
-Ui állíthatósága meg tervben van.
Ezeket a dolgokat elvárni az 1.00f-1.01 első kis heti peccstől több mint nevetséges.
Egy olyan peccsre ami majd tartalmaz kismillió fixet meg új feature-t leghamarabb január végén számíts. -
FB-on 3 perc alatt majdnem 400 hozzászólás:D -
FACEBOOK
We'll be extending the SWTOR maintenance, no current ETA. We will let you know when the servers are live. Thank you for your patience. -
Próbálkoznak...
De nem sikerült. Problem? -
Laroa #29047 17:03kor szóltak. -
Igen, de az azért kedves, hogy az ígért 17 óra után fél órával nyögik be, hogy sorry még valameddig offlineok lesznek a szerverek. Gondolom 17 óra előtt még nem tudták... -
most nézem hogy a te karaktered ez a szép nevű egyén, próbáltalak utolérni de nem sikerült, mondom ilyen névvel meg kell próbálnom legankolni -
nemtudom engem rohadt vegyesen sorsol be a különbözö WéZékre -
tegnap egész délután / este folyamatosan rotálódott a huttball / alderaan / voidstar Alton, legalábbis 50-es szinten mindenképp
szerintem helyre fog állni a rend, várni kell picit -
leskin #29028 Az mas kerdes hogy mindenki mindig a labdavivo korul tomorul ahelyett h varnak a passzt... :( -
Chris #29027 Mi az az alderaan warzone? 90%-ban nálunk hutball van, a többi csak legenda.
Ennyit az empire/republic faction arányról Ahto Cityn...
-
egyébként nem akarlak elkeseríteni, de a játék próbál közel egyszintűeket összedobálni warzone-ba
50-en már a játékosok 40-60%-a 50es szintű, akikkel összerak - és ne feledjük, 1 hete jelent meg a játék, ez hosszútávon nyilvánvalóan 100% lesz
player skillre pedig: én eddig sem a retardokról beszéltem, hanem az olyan játékosokról / guildekről, akik tudják, mi fán terem a pvp, és belátták, hogy a consularokkal egyszerűen nem lehet mit kezdeni, pont
ott van pl. a Singularity guild, minden tiszteletem az övék, skilles játékosok, valószínűleg a nyomukba sem fogok érni soha, viszont jó lenne már találkozni nem consularral is köztük :D -
leskin #29025 Mi a gond vele? Felveszem a golyot, maszok amig ram masznak, bemegyek coverbe, immunba, és figyelem ki hogy helyezkedik, ha valaki van jo pozicioban halal elott passzolok... az befut vele es gol...
Ha meg nem nálam a golyo iszonyat burst dmg-t lehet kiosztani... -
Én már azt se tudom mikor voltam utoljára alderaan wz-ben :( -
Laroa #29023 Egyébként tudom milyen gusztustalan a sniper/gunslinger. Alderaanban guardoltam egy 50es agentet, elég szépen leaprított bárkit, top dps meg killing blow meg is lett neki, nekem meg 68k protection :) -
leskin #29022 Iszonyat sokan nem hasznalnak a snipe ambush-on kivul a tobbi trukkos kepesseget sniperrel... Az viszont nem a class unbalance hianya, hanem a jatekos iqjáé... -
Salmaa #29021 Jonnyka.. 2mp, +50 speed.. Ha ezzel meglep a bh tuzereje elol, akkor megerdemli. Nem mondom, hasznos kepesseg, de sokszor szivattak mar meg ennek ellenre is. Ha tartalekolom a golvonal kozelebe, lehet, addig nyirnak ki. -
gseldon #29020 Szegények, nálatok csak Huttball van? Nálunk az van legkevesebb. Alderaan warzone-ban ugyan mit ér a shadow ezekkel a dolgaival? Talán tud néha ninja foglalni egy-egy tornyot, de csak akkor, ha nem vigyáznak rá, azt meg lássuk be, bárki tud. -
ja ez az elmélet. a gyakorlat meg inkább más :) én is mindig eltervezem hogy na majd így meg úgy aztán vogy mégsem :D -
Chris #29018 Hahó, még mindig nem duelről beszélünk, hanem hutball gólokról. :D
-
leskin #29017 nezni is szokott a sok agyatlan dobálos, hogy mi van, h meg se rezdulok... latszik a jatekan, h nem tudja hovatenni a dolgot es a panikban szetesik... konnyu preda :) -
stefanov #29016 én úgy látom, hogy addig nem lehet balance-ról beszélni, amég lvl10-50 egy warzoneban harcol. Ha nagyjából a szintemnek megfelő ellenfelek vannak, semmi problémát nem látok a classok közti egyensúllyal kapcsolatban. Viszont épp ezért nem értek egyet azzal, hogy a player skill dominál. Szerintem sokkal inkább magasabb szint, jobb gear, több trainertől kapott skill, több elköltött talent pont. Sajna jelen állás szerint a játék a power-leveler playereket támogatja, aki könnyebben összeszedik az 50-es high-end PvP gearjeiket, amég csupa alacsonyabb szintű játékossal kell csak küzdeniük, akiknek sokkal nehezebb dolguk lesz összeszedni, mikor azokkal kell harcolniuk, akiknek gyakorlatilag "segítettek" könnyebben összeszedni