60898
  • a.carkey
    Köcce! (Amúgy mióta csúszik, hogy így áll a bál?) :)
  • talos86
    Röviden annyi, hogy valami galiba közbejött és csúszik a karbantartás. Rollback biztos nem lesz.
  • Fenrir
    Extended maintenance van aminek elvileg 5-kor vége volt, de még sincs vége :P

Patch day, no play...
  • TDC Geronimo
    Csúszik egy hiba miatt a karbantartás és emiatt megy a címeres QQ. Röviden ennyi. majd lesz szerver...soon
  • Tatyla
    ja lenne egy 72 órás rollback,mi őrjöngés lenne a kockáknál :DDD
  • [HUN]Crassus
    ohh thx:)
  • a.carkey
    Most hoztam haza a gyereket a kórházból, ahová hajnali kettőkor elvittem. (Végre alszik!) Egyszerűen nincs energiám elolvasni mi minden történt, csak egy óra alvás után be akartam lépni, erre nincsenek szerverek, és pár hszben patch rollbacket írtok. Srácok, leírná valaki röviden a helyzetet?
  • Nephin
    És ezt hol olvastad? :)
  • talos86
    Nem olcsóak az ATI-k sem. Jó szériát kell kifogni. Én anno a Radeon 9200 és az X1550 után megfogadtam, hogy soha többé ATI. Ahhoz képest egy HD5750 Vapor-X dolgozik a gépembe(35 papír volt, szal nem olcsó). A driverről meg annyit, hogy az nVidia is ad ki szar drivert elég sűrűn.
  • TDC Geronimo
    Nem fognak semmit se visszarakni megnyugodhatsz
  • DragonKnight
    Igen azt. patch előtt csináltak egy backupot ha valami végképp gallyra menne akkor legyen mihez nyúlni.... No most kb. ez a helyzet kezd lenni. Vagyis visszarakják az 1.0.0-t és írnak szép nagy bocsánatkérő levelet.
  • [HUN]Crassus
    olyan nem lesz ami mindenkinek,de ha hajnali 2 kor lelövik mondjuk de 10-ig az ugy sacc/kb az emberiség 90%-át lefedi:P
  • DummyBoy
    Nálunk vasárnap 10-től du 4-ig volt áramszünet: karbantartás ...

Mellesleg érdekes ez a hiszti dolog ... elvileg kedd van, munkanap ... Mikor lenne jó a karbantartás? Éjjel mikor a sok kocka játszik? Egy átlagos 12 órázó ember még haza sem ért a melóból ... Vicces azért hisztizni mert a tiszagacsajfalvai paraszt cigarettaszünetében van karbantartás ... Szüljenek sünt ... De mikor legyen? Mondjatok egy olyan 10 órás időszakot, ami a világon mindenkinek jó?

ATI témában ... Aki ATI kártyát vesz, az tanulja meg hogy azért olcsó, mert szarok a drájverek. Minden egyes VGA vásárlásnál megfogadom, hogy ATI-t többet nem veszek ... Aztán mégis azt veszek, mert csábító az árcímke, természetesen mindig beszopom, hogy a világ 90%-nak nincs gondja az ATI szarokkal ... Persze nekem aki összesen 2 játékkal játszik, nekem egyik játékom sem szereti ...
  • [HUN]Crassus
    mit jelent pontosan az a peccs rollback? feladják és visszatöltenek egy korábbi verziót?
  • PiszkosFred
    Nem vedem, de az sem hasznal ha latvanyos idegosszeroppanast produkal valaki a forumon :)

Hofit klasszikusat idezem ide az aramszolgaltato karbantartasa kapcsan:
    "És mikor nincs villany?? Úúúúgy van... Este! Hogy lássák, hogy nincs!!"
  • DragonKnight
    Lassan érik az Epic Fail meg a patch rollback. No azt hiszem hogy iszok egy kis pálinkát és kitalálom hogy melyik mmo acc-omba loggoljak be...
  • TDC Geronimo
    Nem ment server toltam kis skyrimet, összekalapáltam valami vacsorát és most 2. alkalommal élvezkedek végig a U2 blu rayemen amit a jézuska hozott, közben sgt olvasok és jókat vigadok. Swtor karbantartás én így szeretlek
  • hawkie22
    *napközbeni
  • hawkie22
    Ez a napkézbeni karbantartás akkorra van időzítve, amikor elvileg az emberek többsége még melóban/siluban/Isten tudja még hol van. És igen, lehet mást is csinálni a karbantartás ideje alatt. Ők se hajnali kettőkor akarnak karbantartani, nekik is van életük. És érdekes módon a Wownál nincs ekkora hiszti, amikor szerda délelőttről átcsúszik délutánra a karbantartás.
    Menjetek inkább művelődni, lehet olvasni is, aztán majd 1-2 óra múlva megint ránéztek a játékra, hogy megy-e. Ha meg nem, akkor így jártatok. Még jó, hogy nekem megvan a Batman: AC, így lehet azt nyüstölni, míg lesz szerver. xD
  • BoneDragon
    Mire leírtam 400+
  • BoneDragon
    facen 1 perc alatt 352 hsz... az a nem mindegy. :D
  • McKalton
    servers are still in maintenance with no ETA. We will give you another update by 1pm CST. Thank you for your patience.
  • [HUN]Crassus
    NEM! a hét az nem 6 napból és a hónap 30 napból áll és nem 26 napból......számold ki,hogy egy évben ezzel a logikával 1 hónappal kevesebbet kapsz a pénzedért és ez NEM megengedhető.....
  • Droughert
    Ja,de ha azt nézzük eddigi program a rokon látogatás volt, ajándékozás stb az ünnepek miatt, mai nap lehetett volna nyugodtan játszani, de ezt most elbaszták.
    Amúgy lehet védeni őket, de én akkor is azt mondom, az lenne a korrekt ha különböző időpontokban lenne az US/EU karbantartás, és lehetőleg az adott időzónához igazítva. Ez szerintem alapdolog kellene legyen 2011végén...
  • Ozzyehh
    Hát igen.. léteznek nők is húsvér és felfújható van miből válogatni!!!
  • Tatyla
    ja mondjuk nem lenne áram reggel 8-tól este 8-ig,és az a gáz ahol én lakok ez már megtörtént nem egy szer karbantartásra hivatkozva...
  • darth devil
    Jogos, ncsoft meg az l2 az semmise. :D
  • darth devil
    Könyörgöm, heti egyszer van karbantartás. Myb kibírható, létezik más elfoglaltság is, nem csak ez a kibaszott játék.
  • [HUN]Crassus
    nem is jegyzik azokat a cégeket sehol.......
  • [HUN]Crassus
    -----29194
    nemtudom elfogadni ,mert a napnak azon napszakában/deszép/ csinálták ami az "aktiv" időszak az emberiség 90% nak.....
    ha reggel 8 helyett csak 10-kor van szerver azt pedig ez a 90% észre sem veszi.....

ne védjétek már öket...ez a délutáni karbantartás a legnagyobb FAIL!
    te mit szólnál ha az elektromos vagy a vizmuvek delután kettötöl este 9-ig csinálnák a karbantartást?? na ugye.....
  • darth devil
    Ezen kár pörögni, nem egy játékot tudok, aminek délután van a karbantartása, és senki sem hisztizik miatta. Csak itt divat.
  • PiszkosFred
    Kivancsi vagyok, holnap hany video jelenik meg a youtube-on ahogy torlik a karakteruket a mai forumokat vegig fenyegetozo "bajbaj swtor, megyek vissza wowozni" emberek kozul... :)
  • [HUN]Crassus
    a legszomorubb tényleg az,hogyha éjfélkor levágják a szervereket akkor
    1, mindenki alszik időben
    2, kb most van dél úgyhogy még a problémák ellenére is ott lett volna az egész délután/este a játékra....igy viszont lett egy fullosan elbaszott nap ami epikus elégedetlenségi rohamot váltott ki....

ha lenne eszük soha többet nem kockáztatnának és "normális" időben csinálnák a karbantartást
  • Ozzyehh
    Most elképzeltem egy kövér német gyereket aki püföli a kéjbordot habzó szájjal és azt üvöltözi hogy SÁJSZE SÁJSZE
  • PiszkosFred
    Varj meg azzal, egyelore csak 1.5 ora csuszas van, ami nem sok (hivatalos karbantartas miatti kieses meg nem kepezi kompenzacio alapjat). Ha egesz este nem lesz server - amire talan van esely, talan nem - akkor elkepzelheto, de masfel ora egyelore nem veszes.

Viszont aggodni kar a jatekert, ha ekkora fuggoseg ki tud alakulni nem egeszen het nap alatt, hogy az emberek habzo szajjal "uvoltoznek" a neten, az mar komoly...
  • LeWyTy
    Én bizakodó vagyok mester. Pár óra múlva visszanézek. Az erő legyen veled.

IRL-(Magyar RP guild van?)
  • DragonKnight
    No nekem a launcher lerángatott valami patch félét megint....
  • [HUN]Crassus
    kb.most lennék 47 és feledik szintü:P
  • DragonKnight
    Hát meglátjuk mit találnak ki egy fél óra múlva. Gondolom most korbácsolják véresre a berendelt devek hátát egy hotfix erejéig. De azt a blamát nem fogják maguknak megengedni hogy holiday alatt extended downtime legyen igen sokáig... Azzal adnak a blizzardnak egy pár százezer resubbot :D
  • j0nNyKa
    hát, nyilván lehet, hogy béta óta változott a hozzáállásuk, de eddig tényleg az volt, hogy inkább nyújtják a karbantartást, mint a rétestésztát, de kiadják az újításokat - közben meg szegény Amber próbál megküzdeni a habzó szájú tömeggel

ez a taktika egyébként eddig elég jól bevállt, meglátjuk, most mit hoz :D

én személy szerint eszméletlen jókat röhögök, meg merem kockáztatni, hogy jobban szórakozok, mintha játszanék :)