60898
  • Omlás
    Már a kezdetek óta 2 swtor.exe fut :) és már elmondták párszor, hogy ez normális. Nem azért akad be mert 2 folyamat fut.
  • j0nNyKa
    ezt vajon átengedi a demokrácia?
  • [HUN]Crassus
    visszatérve még az egyik érdekességre miért fut 2 SWTOR.exe????
  • Jeffjohnson
    Következő szerverleállásnál vagy hosszabb karbantartásnál egyszerűen le kell zárni a topicot! Írogasson a sok troll más helyre.

Egyébként meg az a pár "okos" ember a nem mondom milyen magyar guildekből igazán összekaphatná magát mert már elegem van belőlük többek között én is ezért nem mentem az egyik ilyen guildbe mert az itteni viselkedésük egyszerűen nevetséges. Pedig van pár ember aki normális közülük.... gondolom az nem ír ide.
    Ha már Ahto city-n ilyen szép rendet próbálnak tenni a guild leaderek akkor igazán szólhatnának annak a pár trollnak aki ide csak flamelni jár, hogy befejezhetik (ez mindenkire vonatkozik aki a tegnapi flameben részt vett)!

Ha azt akarjátok, hogy a topic be legyen zárva vagy máshol kössön ki akkor jó úton haladtok!
  • Jeffjohnson
    Tudod napi 24 órában nem tudok itt ülni és a ti hülyeségeteket olvasni. Különben meg kértem ha flame van nyugodtan lehet írni pm-et nekem egy hsz számmal megnézem és ha kell törlök mindent.
  • Sir Quno Jedi
    Dehogynem, itt voltam, figyeltem. Nem ment a szerver, valahol ki kell eresszék a gőzt. Meg semmi olyan nem volt, amiért bünti járna, végülis nagyjából maradtak a témánál. Ilyenkor érthetőek a túlfűtött érzelmek. Elvonási tünetek, ilyesmi. :DDDD
  • V43 1105
    Ilyenkor persze sehol egy modi ..
  • LaCz
    Nem lehet.
  • mcgrape
    Lehetőség van arra esetleg unboundolni az itemeimet? Át akarom adni a dolgokat a másik karakteremnek a régit meg törölni, de ha nem akkor adtam a szarnak egy pofont :S
  • Evoluti0N
    Jej, haladás. Majdnem 1 héttel azután, h a játék fórumán leírt utasításokat követve küldtem egy e-mailt a "The code have been already used" problémámról, kaptam 1 új mail-t a support-tól, h küldjem el még1x, csak most a változatosság kedvéért adjak más címet a mailnek + rakjak be képet a játékról...
  • j0nNyKa
    ez egy elég jó leírás / áttekintő a healer classokról
  • mgerihun
    5/4 Eternity Vault letudva. Last boss 0%-os 4k Hp-s wipeal zárta hetünket :) Szép kis Hun és Szerver first killek. Köv héten már HC tryok is mennek és remélhetőleg 16os OP-kat is kezdeni tudjuk lassan. Akit esetleg érdekel még mindig vannak nyitott pozíciók.

Képeket itt megnézhetitek : http://swtorhun.blogspot.com/

vagy a klánoldalunkon : Nemesis
  • Liio
    Mivel egyáltalán nincs belelátásom még a játékba, így vaktában kérdeznék most párat ^^:
    - Mercenary (bodyguard), Sage (seer) és Sniper (marksmanship)karaktereken gondolkozom, és mivel olvastam, hogy healerből relatíve kevés van, inkább az előbbi kettő jönne számításba (plusz általában más MMO-kban is healer karakterrel játszottam főként)viszont nem tudom, hogy a két fent említett healer class között milyen különbségek vannak, ha egyáltalán vannak. A skill listákat átnyálaztam, de így nem tűnt fel, hogy (most csak példálozok egyet) 'ez most inkább group healre megy, ez meg single targetnél hatékonyabb' - és hasonlók. Tehát mik az eltérések? (+1 kérdés - ennek nem néztem utána: az is szempont nálam, hogy melyikből van kevesebb, ha valaki tudna erre vonatkozólag adatot közölni, azt is megköszönném! :) )
  • Jabar
    Map nálam is és ismerősnél is sokszor szarakszik. Vagy semmit nem mutat vagy minden felcsúszik a bal sarokba :D (ez csak imp fleeten szokott lenni)
    Mintha most patch után sokkal gyorsabban töltene be terület váltások között ill mintha kevesebb ram-ba is ülne bele.

• [HUN]Crassus
    basszus nekem is két SWTOR.exe fut!! wtf???? valami szaki megmagyarázná???
  • Tyrpak
    Eleinte crit rating-re, mert a boost elég jó statokat ad.
    Aztán ha azt látod, hogy warzone-ban már nem ad 100% fölötti accuracy-t, akkor arra is egy kicsit. (legszarabb, ha az 50 force-ba kerülö backstab-re kiírja hogy evaded)

Professionböl biochem, ha szeretnél potikat használni, de jó dolog az artifice (fénykard meg offhand gyártás) és a cybertech (modok) is.
  • SuLtAN17
    Szevasztok!
    Jedi shadow tank szeretnék lenni úgy is lvlingelni, milyen "proffesion-okat" ajánlotok és mire kell gyúrni? Force vagy crit-re surgre?:)
  • Ozzyehh
    Egy FONTOS kérdés és kérlek válaszoljatok nekem rá.. khm, csak nekem futtatja 2x az swtor.exe-t a feladatkezelőben???????? és ez mi a tökömért van?? és nem ez eszi a gépet?? köszi :D
  • Beltazar
    Jah csak nálam nem a game crashelt hanem a net ment el 1 percre amikor meg visszajött gondolom új ipt kaptam vagy nem tudom.
  • MaRee
    Pedig elvileg már meg van oldva hogy ha dc-zel akkor nem vész el a sorban a helyed. Nekem is volt queue közben crash to desktop utána vissza léptem és ugyan ott voltam.
  • Beltazar
    Basszus ez nem az én napom.
    Végre mentek a szerverek játszottam 5 percet, megszakadt a net utána 250es sor, jó már az 5. helyen voltam erre megint megszakadt a net és most meg 430as sorba rakott...
    A T-onlineosok elmehetnek a ......
  • Ozzyehh
    Mondom magamba végre játszi van... erre felülök a mountra nyomom a W-t mint az állat és nem történik semmi /stuck nem történik semmi.. ez ment 4x aztán behívott a pvp :DDDDD
  • 1Darton1
    Nekem soha nem volt baja a mapnak, mindent tökéletesen és érthetően mutat.
  • N1ggA
    Map másnak is bugos? Teljesen használhatatlan. ÁLtalában be se jöt, ha bejön, akkor meg mást mutat. Bejelentkezés után 10 percig bugos volt a képernyő.
  • TDC Geronimo
    Najó tényleg van :D

Go be lámák...
  • kraven81
    servers are Online
  • N1ggA
    Gondolom ha ez is elhúzódik (mondjuk holnap reggelig nem lehetjátszani), főleg ha az amerikaiak sem tudnak ma rendesen játszani (csak az ő szavuk számít), akkor majd kapunk rested xp-t vagy valamit.
  • nowan
    Azért 4 nap leállást még ne emlegessünk ha kérhetem!
  • Strahd_
    Nem tudom pl engem nem zavar ha hetkoznap deltol estig karbantartas van de ejjel szeretnek jatszani ergo te a dolgozokkal basznal ki mert napkozben neked nincs mit csinalnod. Teljesen ertelmetlen ez a sirasod. Orulj neki hogy nem szombat/vasarnap tartanak karbantartast amikor mas cegek szoktak.
  • talos86
    Warhammerbe volt kompenzáció, mikor kirúgták a GOA-t. Két hét ingyen játék a 4 napos leállásért.
  • ElfQT
    Áll, majd 8kor mondanak új infót.

http://twitter.com/swtor
    "#SWTOR servers are still in maintenance with no ETA. We will give you another update by 1pm CST. Thank you for your patience."
    (Az GMT1 ben 20:00)
  • DummyBoy
    Ár/teljesítményben majdnem mindig az ATI vezet ... sajnos driverek tekintetében még a szar nvidia driverek is köröket vernek a jó Atikra ...

Ezt nem FPS-ben, vagy teljesítményben kell érteni ... Az ATI driverek zártak, míg az nvidia nyitott ... nem véletlen hogy sokkal több minden finomhangolható az nvidia driverekben ... Egyszer már beszoptam ezt, amikor a 4870 volt a favorit, hiába volt majd mindenben jobb mint az akkor nvidiák, le kellett cserélnem, mert a kedvenc szimulátorom gyakolratilag "fosul" nézett ki vele, és nem lehetett vele mit kezdeni ... Ellenben nvidia driverben két kattintás volt hogy ezt kijavítsam ... (shimmering - google ...)

És sok olyan eset van ... az ati HW-ek jók, ha olyan nyitott drivere lenne mint az nvidiának, akkor tuti rendberakták volna már rég ...
  • a.carkey
    Ez nem igaz. A 6 legjobb fusion generátorom patch napján csináltam meg az SWGben. Nem tudom mit tudtak a végén a fusion generátorok, de az enyémek az általános 8xosát termelték ki ... :) (Azért csak hat, mert későn vettem észre, hogy mit tudnak, és patch napján pillanatok alatt eladtam 14et. :)
  • DragonKnight
    Hmm nem lesz database rollback meg 72 órás meg akárhány órás. HA LESZ akkor annyi patch rollbakc lesz ami azt jelenti hogy mikor ma reggel lelőtték a szervereketaz az állapot lesz visszatöltve nem fog senki semmit bukni (kivéve az időt amit most bukik)
  • darth devil
    Amúgy Extended maintenance volt ma. Sima natúr heti karbantartás nem ilyen időtartamú lesz. Az ilyen ritka lesz, de emoragelni azért kell.
  • TDC Geronimo
    Kemény 2 órája.
  • PiszkosFred
    Abban sem vagyok biztos, hogy van ezeknek EU tech reszleguk, marmint eu-s server karbantarto brigadjuk, ezert csinaljak az ottani holdidoben. Meg lesz ez is oldva idovel, az elso most igy alakult, benne van a pakliban.

Nem mondom, en is jatszanek mar, az osszes ajandekot osszeguberaltam wowban a mikulastol es mar feliratkoztam a ma esti alt raidre is (biztos ami biztos), de ha ma nem, akkor majd holnap repkedek tovabb egy messzi messzi galaxisban.
  • MaRee
    5töl.
  • a.carkey
    Megválaszolva. .)
  • DragonKnight
    Nem olvastam csak elmagyaráztam kedves Crassus kollégának mit jelent a patch rollback. Hogy lesz-e vagy nem majd kiderül de ahogy múlik az idő egyre közeledünk hozzá.