60898
  • [HUN]Crassus
    mert? áruld már el mi a rákfranccal ártottam?? ennyire csökönyös szüklátókürü hülyegyereket még nem nagyon láttam.....
  • Omlás
    Crassus szereted a BANánt, hogy ennyire arra hajtasz ? :]
  • [HUN]Crassus
    minden nap beteszem ha kell egy éven át amig te kitörlöd
  • PiszkosFred
    Okes, koszonom a valaszokat. Akkor elkezdek vezekelni picit Makonal, zokon vett par utobbi dontesemet a kiscsaj...
  • z3d
    Van rá bolt is, meg underworld trading mission skill is, lehet szerezni akármennyit, amennyire van erőforrásod.
  • j0nNyKa
    van beloluk tobb, "farmolhato" a vegtelensegig
  • Omlás
    Tapasztalatom szerint ugyan az az item jöhet többször is. Nekem legalábbis Underworld Tradingel jött többször ugyan olyan gift is.
  • PiszkosFred
    A tarsaknak adhato ajandekrol kerdeznek. Amiket talalunk, azok csak egyszeri itemek, vagy talalhato ugyanabbol a targybol tobb is? Vagyis egy-egy van mindenbol (mondjunk mint a DA:O-ban), es jol meg kell gondolni mit kinek adunk, vagy boseggel lehet szerezni innen-onnan oket, ugyanaz az ajandekot akar tobbszor is oda lehet adni valakinek (persze miutan tobbszor megtalaltam/beszereztem)?
  • Omlás
    Nálam így van beállítva:

• j0nNyKa
    nem megbantani akarlak, komolyan, de user errornak tunik

ha helyesen beirod a megfelelo sort a megfelelo file-ba, es helyesen elmented, akkor kivetel nelkul mindenkinel faszan belovi az aa-t

eppen tegnap allitotta be 2 guild tagunk is, es perfektul mukodik naluk

a megfelelo ini file-od tartalmat bevagod ide?
  • Witcher
    Szóval hogy tudod driverből rá erőszakolni?
  • Witcher
    Köszi, de sajnos egyik megoldás sem működik nálam! AntiAliasingLevel = 4 ha ezt beszúrom, vagy 2, vagy 8 egyszerűen nem indul el a játék! Az ati driverben meg hiába állítom be a 4x-es élsimitást egyszerűen nem használja a játék! Vagy hogy csináljam driverrel hogy használja is a game a beállított opciókat?
  • Chris
    Na akkor még egy rettenetesen elrontott játékbeli koncepció, amire bevallom eddig nem is gondoltam, tegnap éjszaka meg ma szembesültem vele:
    Warzoneok kezdenek időpocsékolássá válni a nem 50-esek számára. Ahogy egyre-másra jelennek meg az 50-es karakterek, egyből minimum 3 champion gear darabbal, ezáltal jóval magasabb hp-val és némi expertise-el, úgy borulnak fel azok a warzoneok, ahol az egyik oldalon 3-4 ilyen karakter van. Konkrétan 3 db. nem-50-essel sem nagyon lehetett leverni egy már ilyen felszerelt 50-est, nemhogy 4-et, aminek az lett az eredménye, hogy közvetlenül a kezdés után már be voltunk szorítva a kezdőnkre, ők meg szabadon hordták be a labdát.
    Baromi könnyen farmolhatók lesznek így a közeljövőben a warzoneok amíg még többen nem érik el a max szintet és gyorsan felszerelhetők ezek a karik.
    Simán csak azt kellene csinálnia BW-nek, hogy egy ideig külön wz-kbe teszi az 50-es karikat, mert ez így iszonyatosan játékélmény romboló lesz sokak számára.
  • Tababo
    nekem meg wz javult. több már az fps. még nem az igazi de legalább már élvezhető szinten van
  • MaRee
    Most olvasom, hogy az engine csak egy magot kezel.. Ez igaz?
  • Omlás
    Nah lecsekkoltam gyorsan távoli asztalon :D

c:\Users\Neved\AppData\Local\SWTOR\swtor\settings\client_settings.ini

Ide kell beszúrni egy plusz sort :

AntiAliasingLevel = x

X= 2,4,8,12

Vagy ha ATI vga-d van driverből rá erőszakolod nekem tökéletesen működik úgy is.
  • Omlás
    Nem tudom nálam meg semmit nem változott az FPS helyzet se FP ben se WZ ben se sehol. ugyan úgy szépen szalad ahogy kell. Memória kezelést remélem pár hónapon belül megoldják és akkor patent lesz, nekem legalábbis más meg nem érdekel
  • Uniel
    akkor megnyugodtam nem a gépem szart be, mert a tegnapi patch óta, nálam is drasztikusan leesett az FPS, BW valamit nagyon elbaszarintott :S
  • Omlás
    C:\Users\(Name)\AppData\Local\SWTOR\swtor\settings.ini

Elvileg :]
  • Jeffjohnson
    Ez továbbra sem a wow topic! Ezért a wowos okosságokat kérjük a nem ide írni és nem mindenféle haszontalan printscreennel telespammolni a fórumot.
  • MaRee
    55-60. Most 5 és 20 között ugrál, de inkább csak 15.
  • nowan
    Mennyi volt eddig ha most ötvennel kevesebb?
  • Witcher
    Az AA-t hol is lehet beállítani? Nem találom sehol azt az ini.-t!
  • MaRee
    A tegnapi patch óta warzoneon belül 40-50 fps-el, kint 30-al kevesebb van. GG bioware.
  • Liio
    Kösz szépen, ez tényleg hasznos volt. :)
  • Omlás
    Semmit nem utálok jobban minthogy itt unom az agyam melóban mert szombatig semmi doglom nem lesz csak malmozok, közben otthon milyen jól eltudnám foglalni magam...
  • z3d
    Hát izé...nem vagy egyedül.

Egyébként ha nagyon inspirációt akarnánk keresni, akkor már az 1977-es EP4ben, a Halálcsillag belsejében is kör alakú folyosók voltak, meg mély aknák, rajtuk átjárókkal. Nekem legalább is ez jutna eszembe először, ha már ilyesmin töprengenék.

• j0nNyKa
    szerintem kezdjel el kepeket beszurni a tobbi fenykados jatekrol, aztan csodalkozzal, ha jeff torli, vegul flameld le, merthogy mekkora paraszt
    allitolag ez nagy divat a 8 evesek koreben
  • csokicsiga #29372
    Lehet, a hátadba ballozás közben .
  • z3d
    Igen, mintha már láttam volna fénykardokat is valahol....csak nem jut eszembe, pedig itt motoszkál az agyamban.
  • csokicsiga #29370
    Szedjenek is össze mindenhonnan JÓ ötleteket, mivel minnél több a jó ötlet, ha nemis az övéké, nekünk, az csak jó.
  • [HUN]Crassus
    pontosan nem veszed észre ,de az agyadban ott motoszkál.....nem hülyék a készitők....ez tudomány
  • [HUN]Crassus
    thx thx nem olvastam hallottam róla eddig.....azthittem ez is okozhatja,hogy lassan fut néha....
  • Jabar
    1-1 fp-ben összefutottam ládával ami archeology-val használható (nem kapunyitó vagy ilyesmi), használat után nem történik semmi, se anyagot nem ad se semmi.
    Valaki tudja mire szolgálnak? (vagy netalántán csak bugosak?)
  • Omlás
    Tegnap pont ezen agyaltam, hogy most túlontúl szét kockultam az agyam és rosszul emlékszem vagy eddig nem volt kis hologram táblácska a nodoknál de akkor tényleg újítás
  • Agamemnon
    Az új patch-ben az Archaeology node-ok kinézetét update-elték, megjelent egy kis kék szöveg még mellettük.
  • Omlás
    Most így, hogy rácsekkoltam hát van egy pár...Eszembe nem jutott volna mondjuk..
  • j0nNyKa
    igazából most nézem, hogy van 58932853295 fajta star wars-os sakk készlet, egyik igényesebb, mint a másik :)
  • Omlás
    Hivatalos álláspont a 2 swtor.exe-vel kapcsolatban ennyi:

"Hi all,

This is to confirm to you that the two processes you see running when launching the game are working as intended by the designers and developers of Star Wars: The Old Republic. There is no reason to be concerned about them taking up too much system resources.

Thank you for your enthusiasm for Star Wars: The Old Republic! "
  • Omlás
    Ezmekkoraaa :D