60898
-
exec79 #29449 kedves Raiking a sarkany lovagrendbol, ha mar vagy olyan bator es megtamadsz legalabb ne fuss el a bazisodra mielott visszauthetnek, vagy gondoltad egy utessel megolsz? -
Supa #29448 Udv forumozok!Erosen gondolkodom a jatek megvasarlasan es laptopon szeretnem futtatni.A laptop:Asus N53J(i3-370M 2.4Ghz,Nvidia 415m 1Gb,4 Gb ram,Win 7)ha esetleg van itt jatekos ilyen vagy ehhez hasonlo laptop konfiggal,megtenne hogy megosztja velem a tapasztalatait swtor futtatasabol kifolyolag,ugysmint elvezheto-e a jatek rajta avagy nem
-
Külön lesz 50es bracket ezt el is mondták, de ha már most így lenne szerinted mennyi idő alatt hívná be az embereket? Jól van ez így. 1-2 hónap mikor már rengeteg 50es lesz akkor majd külön szedik őket. -
Az L2-t is be lehetett ilyenre állítani ... (Legalábbis nekem nagyon hasonló volt anno ...) -
MaRee #29445 Ja, leesett :D :D :D És amúgy igen :D -
MaRee #29444 Ismerjük egymást?:D -
De mindenkeppen kelet, csak itt hasznaljuk igy :) -
Thx megtaláltam, csak kb 2x sétáltam el a csávó mellett akinél fel kellett venni a küldit. -
Jimbo #29441 Nyíregyháza?:)) -
z3d #29440 Lvl10 után, kb ezen a környéken fog felvinni a republic fleetre a küldi sorozatod, ott elmondják, merre kell menj. -
MaRee #29439 Hát class küldi el fog küldeni oda ahol ki kellesz választani. -
Az Advanced class Trooper-ként hol tudom választani mert az istenért se találom??? -
a büszkeségembe gázolt! rohadtul nem érdekel mit kapok egy olyan dologért ami nem sért semmilyen szabélyt!megmondtam,hogy amig nem fejezi be én sem fogom! -
akkor rosszul kérdeztem:P hol vettél standard kódot 9500-ért? havernak ASAP kell olcsóért:D -
MaRee #29433 Az már azér vicc hogy lowon is ugyan annyi fpsem van mint highon.. Áááááá de nagyon elcsesztek ezek valamit. -
z3d #29432 Na erre pont ma jött a terhelés :-) -
z3d #29431 Az én deluxeomat Strahd regelte végül pár napja (én ráregeltem az accountomra egy gyűjtőit) és sem ő sem én nem látjuk a teljes ár levonását. Ez vagy azt jelenti hogy vakok vagyunk, vagy azt, hogy Strahd jól járt :) -
Úgy hogy elbaszták a standard kódomat amit 9500-ért vettem, ezért engesztelésképpen küldtek egy deluxe key-t!
-
azt hogy? -
Én 9500-ért vettem!
-
Van egy eladó SWTOR Digital delux kulcsom... Egy véletlen folytan megrendeltem ,amikor mar elő voltam fizetve.. Vétel ár 24K volt . 15K-ert vihetitek ,csak valaki vigye:) -
Az nehéz lesz, l2nek totál más az ui-ja. :D -
ámen! -
Reménykedjünk hogy nemsokára elkészül végre egy swtor-os ati driver! Nagyon időszerű lenne már! -
Ez sima "megintegywowklón" hsz, sima trollkodás, törölni és ban ... ennyi ... Semmiféle témába nem vág ...
Különben is, lentebb már írtam, miért nem linkelsz mellé egy L2-es screent is ahol ugyanilyen a UI elrendezése?
Valamint érdekesen szokott az ilyen önjelölt szabadságharcosok élete alakulni az SG-n, valaki megunja, ban és csend lesz :) -
Hologrammos probléma 1-2 esetben volt nekem bétában most eddig még nem tapasztaltam kopkop -
na az popec, szerintem a januar eleji patchben akar mar hivatalosan is bekerulhet
eddig force aa mellett voltak olyan gondok ati kartyaknal, hogy pl. nem latszottak a hologrammok (holocallnal), de release ota mar franko (nalam legalabbis) -
4x-es AA val nekem pl nem votl fps esés 8x-on minimális :] 16x-al már látványos szal ezt sem igazán értem általában ez szokott az "achilles sarka" lenni az fps értékeknek nálam :D -
Igen tökéletesen fut! Bár wz-ben még nem voltam ott sokan panaszkodnak fps problémákra, meglátjuk, 5870-es kártyám van remélem nem lesz gond! -
nah zsir
fpsed is rendben van? jol fut force AA utan is? -
Nah szuper
.
Nincs mit ;) -
Megoldódott közben a driver erőszakolással ahogy mutattad, tökéletesen működik! Köszöntem szépen! :) -
szintakiag valoban helyes
megjegyzes: a jegyzettomb az... eh
notepad++ nevu program kotelezo
akkor a masik modszer: a catalyst driveres megoldast ugy probaltad, ahogy omlas kollega beszurta? -
Pedig jó helyen van az. Mondjuk fórumokon is írták páran, hogy ha így állítják be nem indul a game. Van akinek jó van akinek nem :/. Gondolom valami nem kerek még, nem véletlenül nem került bele az opciók közé sem még. -
igen, sajnos az igazi "bounty hunteres" donteseket sokszor nem komalja...
marpedig mako nelkulozhetetlen vegig, ez teny -
Én csak azt nem értem miért pörögsz ennyire rajta :] de a te dolgod, nem akartam én beletaposni a lelki világodba isten ments...
Én nem foglalkoznék vele, mondjuk ez én vagyok :] te meg te. -
-
Ide szúrom be a client_settings-be, nem hinném hogy rossz helyre!
-
csak az elmult egy hét alatt több tucat nem SWTOR-os hozzászólás,link,kép volt.....na és kit zavart? ez témába vág és érdekesség akkor a faszért zavarja!! -
MaRee #29407 Én 7 év wowozás után észre se vettem :D