60898
  • exec79
    kedves Raiking a sarkany lovagrendbol, ha mar vagy olyan bator es megtamadsz legalabb ne fuss el a bazisodra mielott visszauthetnek, vagy gondoltad egy utessel megolsz?
  • Supa
    Udv forumozok!Erosen gondolkodom a jatek megvasarlasan es laptopon szeretnem futtatni.A laptop:Asus N53J(i3-370M 2.4Ghz,Nvidia 415m 1Gb,4 Gb ram,Win 7)ha esetleg van itt jatekos ilyen vagy ehhez hasonlo laptop konfiggal,megtenne hogy megosztja velem a tapasztalatait swtor futtatasabol kifolyolag,ugysmint elvezheto-e a jatek rajta avagy nem
  • TDC Geronimo
    Külön lesz 50es bracket ezt el is mondták, de ha már most így lenne szerinted mennyi idő alatt hívná be az embereket? Jól van ez így. 1-2 hónap mikor már rengeteg 50es lesz akkor majd külön szedik őket.
  • DummyBoy
    Az L2-t is be lehetett ilyenre állítani ... (Legalábbis nekem nagyon hasonló volt anno ...)
  • MaRee
    Ja, leesett :D :D :D És amúgy igen :D
  • MaRee
    Ismerjük egymást?:D
  • PiszkosFred
    De mindenkeppen kelet, csak itt hasznaljuk igy :)
  • stardate
    Thx megtaláltam, csak kb 2x sétáltam el a csávó mellett akinél fel kellett venni a küldit.
  • Jimbo
    Nyíregyháza?:))
  • z3d
    Lvl10 után, kb ezen a környéken fog felvinni a republic fleetre a küldi sorozatod, ott elmondják, merre kell menj.
  • MaRee
    Hát class küldi el fog küldeni oda ahol ki kellesz választani.
  • stardate
    Az Advanced class Trooper-ként hol tudom választani mert az istenért se találom???
  • [HUN]Crassus
    a büszkeségembe gázolt! rohadtul nem érdekel mit kapok egy olyan dologért ami nem sért semmilyen szabélyt!megmondtam,hogy amig nem fejezi be én sem fogom!
  • [HUN]Crassus
    akkor rosszul kérdeztem:P hol vettél standard kódot 9500-ért? havernak ASAP kell olcsóért:D
  • MaRee
    Az már azér vicc hogy lowon is ugyan annyi fpsem van mint highon.. Áááááá de nagyon elcsesztek ezek valamit.
  • z3d
    Na erre pont ma jött a terhelés :-)
  • z3d
    Az én deluxeomat Strahd regelte végül pár napja (én ráregeltem az accountomra egy gyűjtőit) és sem ő sem én nem látjuk a teljes ár levonását. Ez vagy azt jelenti hogy vakok vagyunk, vagy azt, hogy Strahd jól járt :)
  • Witcher
    Úgy hogy elbaszták a standard kódomat amit 9500-ért vettem, ezért engesztelésképpen küldtek egy deluxe key-t!
  • [HUN]Crassus
    azt hogy?
  • Witcher
    Én 9500-ért vettem!
  • Arthas
    Van egy eladó SWTOR Digital delux kulcsom... Egy véletlen folytan megrendeltem ,amikor mar elő voltam fizetve.. Vétel ár 24K volt . 15K-ert vihetitek ,csak valaki vigye:)
  • darth devil
    Az nehéz lesz, l2nek totál más az ui-ja. :D
  • j0nNyKa
    ámen!
  • Witcher
    Reménykedjünk hogy nemsokára elkészül végre egy swtor-os ati driver! Nagyon időszerű lenne már!
  • DummyBoy
    Ez sima "megintegywowklón" hsz, sima trollkodás, törölni és ban ... ennyi ... Semmiféle témába nem vág ...

Különben is, lentebb már írtam, miért nem linkelsz mellé egy L2-es screent is ahol ugyanilyen a UI elrendezése?

Valamint érdekesen szokott az ilyen önjelölt szabadságharcosok élete alakulni az SG-n, valaki megunja, ban és csend lesz :)
  • Omlás
    Hologrammos probléma 1-2 esetben volt nekem bétában most eddig még nem tapasztaltam kopkop
  • j0nNyKa
    na az popec, szerintem a januar eleji patchben akar mar hivatalosan is bekerulhet
    eddig force aa mellett voltak olyan gondok ati kartyaknal, hogy pl. nem latszottak a hologrammok (holocallnal), de release ota mar franko (nalam legalabbis)
  • Omlás
    4x-es AA val nekem pl nem votl fps esés 8x-on minimális :] 16x-al már látványos szal ezt sem igazán értem általában ez szokott az "achilles sarka" lenni az fps értékeknek nálam :D
  • Witcher
    Igen tökéletesen fut! Bár wz-ben még nem voltam ott sokan panaszkodnak fps problémákra, meglátjuk, 5870-es kártyám van remélem nem lesz gond!
  • j0nNyKa
    nah zsir
    fpsed is rendben van? jol fut force AA utan is?
  • Omlás
    Nah szuper .

Nincs mit ;)
  • Witcher
    Megoldódott közben a driver erőszakolással ahogy mutattad, tökéletesen működik! Köszöntem szépen! :)
  • j0nNyKa
    szintakiag valoban helyes
    megjegyzes: a jegyzettomb az... eh
    notepad++ nevu program kotelezo

akkor a masik modszer: a catalyst driveres megoldast ugy probaltad, ahogy omlas kollega beszurta?
  • Omlás
    Pedig jó helyen van az. Mondjuk fórumokon is írták páran, hogy ha így állítják be nem indul a game. Van akinek jó van akinek nem :/. Gondolom valami nem kerek még, nem véletlenül nem került bele az opciók közé sem még.
  • j0nNyKa
    igen, sajnos az igazi "bounty hunteres" donteseket sokszor nem komalja...
    marpedig mako nelkulozhetetlen vegig, ez teny
  • Omlás
    Én csak azt nem értem miért pörögsz ennyire rajta :] de a te dolgod, nem akartam én beletaposni a lelki világodba isten ments...

Én nem foglalkoznék vele, mondjuk ez én vagyok :] te meg te.
  • Witcher
  • Witcher
    Ide szúrom be a client_settings-be, nem hinném hogy rossz helyre!

• [HUN]Crassus
    csak az elmult egy hét alatt több tucat nem SWTOR-os hozzászólás,link,kép volt.....na és kit zavart? ez témába vág és érdekesség akkor a faszért zavarja!!
  • MaRee
    Én 7 év wowozás után észre se vettem :D