60899
  • doggy90
    nemreg irtak a galaxison is, hogy bizonyos peldanyokbol hianyzik a kod, es az ea utolag potolja. lehet, hogy erdemes lenne az ea termektamogatassal felvenni a kapcsolatot...
  • Jimbo
    Meggondolom persze, de ettől még belefér.
  • gavor
    Emlékeim szerint arról volt szó, hogy a megjelenés után is lesz pénteki update. Bár a progress és class videók nem izgatnának már fel (annyira), de a hiányzó timeline videókat megnézném!
  • JethroHUN
    vegyél még egyet ez jó...
  • DragonKnight
    Akkor gondolom te is meggondolod kétszer, és olvasol, mielőtt kilöksz 20k-t az ablakon, ahogy itt a kedves "átlagmagyar" kolléga sír.
    Amúgy az hogy neked szar mint közalkalmazott az még téged se tesz átlagmagyarrá csak közelit hozzá....
  • Tatyla
    ebben az új patch-ben amit most szedett le ebben már javították az utolsó class questet és lehet választani a dark választ?
  • stardate
    Nagyából érthető. Köszi szépen.

• Anthrax
    Látom tegnap óta nem oldották meg a levelesládát....
  • Jimbo
    Én például átlag magyar vagyok szar közalkalmazotti fizuval, mégis évek óta játszom egy másik MMO-val, ezt is tervezem kipróbálni, persze csak, ha a másikat lemondtam
    Nem iszok, nem dohányzok, nincs hitelem, mert olyan fos a fizu, hogy arra még hitelt sem adnak, de havi 4k-t ki tudok csengetni a fizumból erre a hobbira.
  • Herkulles
    Alapvetően pvp játék mert durván csatáznak a fennálló oldalak. :)

Swtor.hu BF3-as nyereményjátékával mi van, nyert itt valaki? Ekkora bunkóságot kiírják, hogy 29.-ei postban hirdetnek nyertest, holnap elseje.
  • j0nNyKa
    nesze nektek roleplay :DDDD

ez úgy kezdődött, hogy 3 pucér idióta elkezdett követni a fleeten, félelmetes volt :DD
  • nowan
    Mielott kilepsz, a karit leparkolod mondjuk egy kocsmaban vagy a hajodon.
    Az itt töltött idő alapján legközelebb a játékban emelt XP-t kapsz a harcért. Hogy meddig, azt a lenti XP sávon látod: ha zöld, pihent vagy, ha sárga akkor nem. Valamint látni fogsz egy zöld keretet is, addig leszel pihent, még azt be nem töltöd. A küldetésekkért kapott xp nem számít bele.
    Remélem érthető, kicsit korán van.
  • stardate
    Valaki magyarázza el nekem hogy hogyan működik ez a Rested XP mert nem vágom.Köszi!!
  • Boncmester
    Ezek eléggé jó dolgok :)
  • TDC Geronimo
    Még 2 érdekesség

Corrected an issue that caused poor performance on some machines in indoor areas with shadows enabled.

Graphics preferences in settings files are now consistent with actual settings in use.
  • TDC Geronimo
    The Guild interface now properly displays the guild member list when it is sorted.
    The "Show Sith Corruption" option no longer toggles off when transitioning between areas.

Fákkje!4 1.02es update. Jan 4én jön valószínűleg. Full note itt

Ezt meg csak úgy <3

• N1ggA
    Mindenkinek bugos a mailbox és a GMK? Konkrétan nem tudom elolvasni a leveleimet és nem tudok felrakni itemeket az AH-ba
  • TDC Geronimo
    Na kezdődhet a sírás megint, mint a múltkor. Let the QQ begin!

Hello everyone, we wanted to let you know that we will be performing scheduled maintenance for eight hours on January 4th, 2012 from 2AM CST (12AM PST/3AM EST/8AM GMT/9AM CET) until 10AM CST (8AM PST/11AM EST/4PM GMT/5PM CET. All game servers will be offline during this period. This maintenance is expected to take no more than eight hours, but could be extended.
  • DummyBoy
    Viszont cserébe az átlag magyar tud olvasni, és szöveget értelmezni ... főleg mivel odafigyel, hogy a kevéske pénzét hová költi ...
  • j0nNyKa
    fail, bezárt a bank :(
  • DragonKnight
    Hát az átlag magyart ebbe ne keverjük bele, az átlag magyar minimálbérből próbál megélni, közben iskolába járatja a neveletlen gyerekeit, próbálja fizetni a devizahitelét és úgy nagy átlagban megpróbál a víz tetején maradni....
    Egy dolgot viszont biztosan nem csinál, nem játszik semmilyen MMO-val hiszen gépe sincs, ha meg van valami levetett pc-je akkor az arra is majdnem gyenge hogy a youtube-ot nézze vele. És ha játszik akkor a torrentboltban vásárolt játékokkal játszik.

Az SWTOR-t jó ha 3-4 ezer példányban eladják itthon, kb 20%-a fog a vevőknek a 30 nap után továbbra is előfizetni.... Ő rájuk mindent lehet mondani de hogy nem átlag magyarok az tuti.

• Boncmester
    Beírod a bankkártyád számát, és nem von le pénzt 30 napig, szóval akár cancelelheted is simán.
  • bgabor
    Lol. Tehát a 12.000-es játék és a 8.000-es feltöltőkártya megvásárlása után már el is kezdhet az ember játszani. Hát ez se az átlagmagyar játéka lesz, az tuti.
  • DragonKnight
    Idézet a CD galaxis oldaláról ahol megrendelted. Ha nem olvasol az csak a Te hibád.

Az alapjáték 30 nap játék időt tartalmaz. Kérjük azonban, hogy számoljon azzal a lehetőséggel, hogy a végleges játék kódjának aktiválásakor a kiadó rákérdezhet a későbbi fizetési metódusra, így lehet, hogy már ekkor (még a játék által tartalmazott 30 napos játékidő megkezdése előtt) meg kell adnia egy bankkártya / PayPal számot vagy SWTOR feltöltőkártya számot. Ilyen feltöltőkártya (gamecard) nálunk is kapható.
  • Boncmester
    Mindig is így volt, és minden mmo-nál így van.
  • royaltom
    Akkor jól értem, hogy újabb megvásárolt gamecard számának megadása, vagy bankkártyaszám megadása és fizetési terv választása nélkül nem játszhatok egy percet sem a megvásárolt játékommal?

Ez a játék percről percre "érdeksebb".
  • vgyuri
    Sajnos nem vagy egyedül a hiányzó cd-kulcs miatt, The Old Republic Ships Without Registration Codes - itt leírják, hogy kinek kell írni, remélem sikerül megoldani.

• j0nNyKa
    oké, nem kötelező megadni.
  • bgabor
    Nade hogyan állítja be valaki az előfizetési módot, ha a profiljába se td bejelentkezni? Az ilyen beállításokat nem a sikeres bejelentkezés után lehet variálni?
  • Nephin
    Be kell állítanod egy előfizetési metódust mindenképpen.
  • royaltom
    Nem,nem volt az amikor regisztráltam.és ne mond hogy de igen, mert azzal nem jutunk előrébb. Más ötlet?
  • j0nNyKa
    kötelező megadni
  • royaltom
    Nem,nem adtam meg.A CD-galaxis-tól rendeltem egy példányt.Nem bétáztam.
  • gavor
    Adtál meg előfizetési lehetőséget?
  • N1ggA
    Írj a supportnak
  • royaltom
    Megpróbáltam úgyis,de akkor azt írja hogy Login Failed...vagyis továbbra is kéri tőlem ezt a security keyt. Egyéb ötlet ?
  • gavor
    Hagyd üresen azt a sort belépésnél
  • royaltom
    Én ilyet nem regeltem, hanem titkos kérdésre válaszokat adtam meg,mégis security key-t követel rajtam. Ez miért van? mit csináljak ?
  • Boncmester
    Szar ma este a mailbox
  • Boncmester
    Ha beírtad az email címet és a jelszavad, akkor vagy egy titkos kérdésre kér választ, vagy security key-t kér, mégpedig akkor, ha beregeltél egy authenticatort-t, vagy regeltél egy androidos/iphone-os authenticator progit.