60899
-
Mert restartolják. -
Mért csak 3 szerver van offline? És mért pont az Ahto City -
Spheriot #30018 Hopsz akkor még bőven van mit kiszedni a craftból... -
z3d #30017 én is csodálkoztam, amikor azt írta jonnyka hogy nincs narancs cucc :)
szóval az barna.
-
ööö wait...az a narancssárga most komolyan barna BW szerint ? -
koszonjuk sg, uj hsz helyett beszerkeszi az egy oraval ezelottit :D
szoval a lila (artifact) cuccok bontasabol jonnek a legendary cuccok, amik szinten lilak, csak mas arnyalatban
narancssarga cucc nincsen, illetve a barna (custom, azaz fullosan modolhato) itemek egyertelmuen narancssargak, de mivel a bioware azokat barnanak hivja....
lenyeg hogy total logikus a szinezes :D -
ShaiHulud #30014 szerintem meg teljesen jo a space combat, nem arrol szol ez a jatek es tok jo feludules leulni es lovoldozni egyet kis pihinek :) probald szetloni az urallomasokat meg a bazi nagy rombolokat, ne csak a kis vadaszokat meg turreteket :) csomo extra xp amugy. -
rholas #30013 Vegülis ez egy ürben játszódó játék lenne csak pont az ür a bolygók meg az ürhajó rész van elnagyolva. -
Bandras DaSilva #30012 Szerintem ez lehet szerver függő. Én naponta eladok olyan 3-5 dolgot 7-10k között. Aztán ami bejött zsé azt másba forgatom vissza.
Sztem megéri, meg sokszor jobbat tudok csinálni mint a dropok. -
rholas #30011 Jó persze ha a C64 es progival akarsz repkedni akkor kell persze más értelme nincs.
Milyen jó lenne hogy a fel és leszálló hajók a pálya felett mennének el névvel, guild el stb. Valamint a kikötöben is mutatná a hajókat a dockokban. Mert ez a mostani kb egy hajó nevü szoba kb.
-
Spheriot #30010 Az utolsó négy küldit full hajó nélkül nem lehet megcsinálni, Én azzal AH-zok 100k-ért lehet most eladni az epic kiegészítőket hozzá. -
rholas #30009 Van értelme a craftolásnak egyáltalán? Mindenki csak sir hogy milyen sokba kerül én ezért fel se vettem minek ha csak a pénzt viszi.
lvl32 nekem is van 200.000 körül de igazából elkölteni se lehet semmire.
Gear mindig esik a craft meg csak viszi. A hajó mit kell költeni? Mert neked olyan 18 körül adott de lehet másikat is venni?
-
mar 10 perce nem fikaztad az urharcot, mi tortent? :D -
Talos szep bolygo ?
-
doggy90 #30006 kira mar nem bugos, a dec 27-es patch javitotta. -
Tyrpak #30005 Jedi Knightnak Kira Carsen, elég hamar jön, de egyelőre bugos.
Jedi Consularnak Nadia Grell lvl 40 után
Sith Warriornak Jaesa Willsaam lvl 30 után
Sith Inquisitornak Ashara Zavros Taloson, szóval 30 körül -
Bugos. Tegnap egyedülinek írt ki az imp stationre. Írtam is guildchaten, hogy hasítok, mint a penge, annyira nem szaggat. Aztán felmentem egy darab spaceküldire, mert 32ről 33ra 107 xp hiányzott, és mire visszamentem, máris 169et írt. Nem hinném, hogy hat perc alatt lettek ennyien. :) -
Ahhoz képest, hogy mennyien sírnak érte, hogy a mara milyen szar ez elég meggyőző videó. -
z3d #30002 Minden classnak megvannak a saját companionjai, az, hogy mikor kapod meg, az adott class sztori küldetéséhez van kötve.
A banner-ben lévő zöld Craft Leírás link egy nagyon jó kis általános leírás is egyben, fenn van minden companion is. Persze spoiler veszély fennáll :) -
Valahol olvastam hogy itt is lehet majd jediként tanítványom mint anno a kotorban! Valóban így van? Ha igen akkor hogyan? -
Spheriot #30000 nekem a zöldből a kék olyan 10. re lett meg viszont a lila a kékből úgy 5.-re. -
Ez akkor "poén" mikor kék itemet gyártod vagy 50. alkalommal aminek darabja 10 perc környéke, és nem adja az új recit 

Amúgy : zöld -> kék -> lila -> narancssárga ? (vagy arra nem lehet upgradelni?) -
z3d #29998 Gyakorlatban néha legyártod, szétszeded, nincs új recept, legyártod, szétszeded, nincs új recept, legyártod...
Bár lehet, csak pechszériám volt :) -
Spheriot #29997 legyártod... szétszeded, megtanulod az új receptet, majd azt gyártod, azt szeded szét... . -
re -
Hogy lehet upgradelni?
-
Chris #29994 Lvl 50-en pár warzone meccs lejátszása alatt az aim-es mod/armoring-okat csinálgattam: 5 zöld re-zése után jött a kék recept, 4 kék re-zése után jött a lila, aminek a minősége fényévekre van a pvp gearben lévő modok minőségétől. Na itt vált nyilvánvalóvá, hogy ha még akár két minőségi szintet is lehetne javítani további re-zéssel, akkor sem érné el azt a szintet, tehát valószínűleg operationokból fog esni a jobb recept, ha egyáltalán fog.
-
hmm ebben az esetben : látod az ingame nevem , ha ugyan azon a serveren vagy mint Én mindenféle adományt szívesen elfogadok :D -
Tyrpak #29992 Igen, úgy néz ki, hogy google.com site:swtor.com és utána még amit akarsz. :) -
Chris #29991 Legjobb lila mount egyből megvolt cybertechből, bár annak értelme nem sok van, miután befejezted a szintezést, hogy "nehezebben lőnek le róla". :D
Inventory, bank bővítés számomra felesleges, 1 vagy 2-szer bővítettem szintezés közben az inventoryt, most már így 50-en nincs helyhiány, mert nem lootolsz annyi szürkét-zöldet, amit tartogatni kellene a vendorig.
Űrhajó már 46-49 közöt full epic lett, amúgy is csak fejlődés közben csináltam űrharcot. :D
-
Warden #29990 A craft skillek felhúzása egy dolog.Az pikk-pakk megvan, majd következik a móka.A különböző zöld dolgaidat szépen upgradeled kékre majd azokat lilára és aztán rakata cuccosra.A rakata a játékban a kiváló minőség amihez már csak raidben vagy hc flashpointban jutsz matshoz.Elég lassú folyamat ezidáig 2 azaz kettő darab itemet sikeredett upgradelnem erre a szintre. -
Hmmm ... lehet hogy csak én vagyok a balga ... De talált már valaki "Szörcs" funkciót a hivatalos fórumon??? -
"maradt félmillió kredit amit amúgy sem tudtam mire költeni"
köv. mount skill és speeder megvan ? inventory/bank slot bővítés ? zűrhajó fel van szerelve ?
-
Chris #29987 Lvl 42-re megvolt mindenből a 400/400/400, a BH-mnak lényeges statból (aim) majdnem minden mod és armoringból ki reverse engineeringeltem a kéket, sokszor a lilát is, bár soha semmit nem érte meg használni, mert magasabbak voltak mint én, mire meg beértem szintben lett jobb vagy ugyanolyan jó vagy egyáltalán nem socketes cuccom. Ráadásul folyamatosan underworld tradingeztem, tehát a bank ki van bélelve companion giftekkel meg armormech receptekkel. Semmi extra erőfeszítés nem kellett mindehhez, a lecsapott strong, elite robotokat szétszedtem és scavengeltem azokat a nodeokat, amik útba estek, 10 métert már nem mentem semmiért.
-
z3d #29986 
-
Spheriot #29985 nagyon azért ne üzletelj AH ban mert bannolnak :-) -
z3d #29984 És mennyire toltad a craftolást?
Volt itt valaki, aki azt írta, pénzhiányban szenvedett, a slicing nélküli karimon ki is jön ez erősen - igaz, nem is üzletelek AHban, szóval csak annyi bevétel van, amit te is írtál (loot), meg próbálom a craftot tolni. -
Chris #29983 Nekem nem voltak pénz-gondjaim a játékban slicing nélkül, mindent auto-lootoltam, azokat eladtam, ennyi volt a bevételi oldal. Kiadásokban underworld trading, craft csak vitte a pénzt, ah-ból vásároltam cuccot is, skilleket, mount skillt egyből mindig simán megvettem, amit gyártottam az ráadásul reverse engineeringre ment. Lvl 50-re így maradt félmillió kredit amit amúgy sem tudtam mire költeni. Ezért gondolom semmi értelme a slicingnak.
-
Spheriot #29982 majd balancolják. azért aoe 5-6 k sebzések kissé soknak tűnnek nekem... -