60899
-
Ez tény, viszont van egy jól bejáratott karakterem maxos crewskill-ekkel, jó viszonyal a társaimmal és decens mennyiségű kredittel.
Ha újat kezdenék a másik oldalon akkor se guildem, sem a fent felsorolt előnyeim nem lennének meg. -
jahm operative-ot kipróbálnám Én is de azért újból felhúzni még1szer...nonszensz. -
Tukorklasszok vannak, erdemes a masik AC-t kiprobalni a masik oldalon, akkor nem tunik el a varazs, mint ketszer ugyanannal a sztorinal. -
Sajnos így, van egy trooper-em ugyanazon a szerveren és ő is megkapta az IA-m legacy nevét :\
Szerintem ez így nem working as intended... -
Szerintem előbb-utóbb benne lesz majd valamilyen formában, esetleg euróért válthatsz mint wow-ban fajt meg nevet pl.
Én megnézném egyszer a Sniper AC-t is, de mégegy agent-et nem lenne erőm elvinni 50-ig. -
Szerintem mindegyik arc tök jó, figyelemre méltó, ennek ellenére amim max. legutolsóként lesz az a Sith Inq.
Amit észrevettem az az, hogy pl. a human jedi consular nő szinkronhangja pösze. Vagy legalábbis pöszécske gyanús. Van egy bája, de borzasztóan zavaró is. Mintha a Barátok közt korai részeit nézném.
Anno amikor feljutottam, minden karit előre lekreáltam, nehogy ne tudjak azon a szerveren indítani, ha úgy alakulna, bár azóta egyeseknél többször változott a név és a faj is. Egyelőre a SWt nyomom. Vettét az elején fenyítettem, aztán haver lett. Sokszor tömegmészárlok, de volt, hogy életben hagytam egyes alkeszokat. Van light ponton, de azért keményvonalasabb lett a karakterem.
Más.
Ha megadom a Legacy nevet mondjuk a SW karimnál, akkor a rebelek is megkapják a nevet, vagy pontosan hogyan működik ez a legacy dolog? Nekik is külön legacy lesz? -
cain #30176 a bétában bent volt egy ideig, nem? vagy ez is csak urban legend? -
Én ezt tudom. Lehet, hogy van olcsóbb. -
nem volt ilyenről szó, csak a tiedhez hasonló hozzászólásokban -
Srácok.
Honnan tudnám megvenni a játékot nem 12ezerért? Mondjatok már valami nagyon olcsó helyet. -
Csinálni akarok egy jedi shadow-ot is a sage után de kibaszottul nincs kedvem ugyanazt a sztorit végigtolni még egyszer! Ha nem csináltak neki különböző sztorit, mi a francért nem lehet AC-t váltani? Nem arról volt szó még az ősszel hogy mégiscsak lesz AC váltás? Mi az oka hogy mégse került bele? -
BH: Enough of your yammering! DIE! -
cain #30170 inquisitor: you people are completely waste of oxygen. -
cain #30169 az si-vel nyugodtan lehet tolni az arrogáns fasz köcsög stílust, az fog bejönni khemnek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kivéve a saját questjeit. amikor zash elkúrja a transfer soul spellt, és benyögtem, hogy nem érdekel, mit tud, én vissza akarom kapni a szörnyemet, arra adott 120at. -
Pacho #30168 "There is no passion, there is serenity." - Jedi Consular
Qyzen Fess-t meg szétveti az ideg, mert megint nem öltük meg a gonoszt;) -
Bandras DaSilva #30167 Ha már Shwarzi előjött, a trooper fő szálban, a legacy választás előtt van egy küldi amikor el kell kapni a főnököt a hajóján. No, ott van egy rész amikor lépcsőről kell lejönni és alul nyüzsögnek az impek akik kicsit megzavarodtak a robbantgatások miatt.
Commandoval, kicsit a terminátor 2 lövöldözős jelenete ugrott be, amikor shwarzi lövi a rendőröket a rendőrség emeletéről azzal a fasza helis gépágyúval. Pont ugyanaz volt, ahogy jöttünk le ketten a companionommal és osztottunk jobbra balra, lent meg feküdtek az emberek.
Nagyon vicces volt. -
Én SI-vel vagyok úgy, hogy a teljesen logikus, számomra és a Birodalom számára is egyértelműen hasznosabb, ráadásul teljesen érzelemmentes választ szeretném választani, erre Light side pont jár érte ... Már vagy 450-et összeszedtem ...
Vagy mikor valami katonák segítenek, vagy bármi, és nem átallom megköszönni, Khem Val.tól jön is a minusz ...
Mondjuk lesz@rom :) De néha érdekes egy válaszadásnál, hogy az ember olyan dilemmába kerül, hogy a saját egyéniségét vigye bele a karakterbe, vagy a kitalált karakter személyiségének megfelelőt :) Emiatt is imádom ezt a játékot :)
Arról nem is beszélve, hogy az eddigi játékokban általában beléptem, és elkezdtem a napi rutint, ami éppen szükséges, azt grindeltem, stb ...
Itt belépek, és beindul az agyalás: Űrhajózzak? Kveszteljek? Egyedül? Heroic? FP? Főszál? Mellékszálak? Vagy kraftolhassak? Menjek ki gyűjtögetni? Esetleg Datacronvadászatra? És még PVP-t ki sem próbáltam ... -
MaRee #30163 Nem csak neked, majdnem mindenkinek szar. -
t0xikus #30162 agent: you are an idiot :) -
Laroa #30161 Good opportunity for violence? :) -
Tyrpak #30160 Vannak ilyen dumák, amiket sajnos túl sokszor mond a karakter.
Szépen ki van írva valami jó hosszú kérdés, karakter meg:
Your Name? Now!
Vagy a másik, ami a Sith Warriorom jelmondata lesz:
There won't be a heart left beating. -
gavor #30159 Próbáltam a keresőt, de nem dobott ki semmit. Egyik havernak van ez:
login után kivágja, meg feketeképernyő van? EL sem jut a szerverválasztásig?
A hivatalos oldalon volt 2 dolog, az egyik a tűzfal, a másik, meg reinstall a telepítővel és nem cd-ről. Beállított minden szart és 2 napja ketyeg neki a gametime:( -
Bandras DaSilva #30158 Ja a for the republic szöveg sokszor előjöhet, de később lehet úgy intézni a dolgokat ahogy akarod. Én pl egyfolytában hadban állok a tábornokkal mert mindig úgy intézem a dolgokat ahogy nekem tetszik és nem úgy ahogy parancsba adták.
Eszi, nem eszi, nem kap mást:)
Pl. az első bolygón a kalóz beszólt 2őt amikor kiszabadítottam, hát le is lőttem a picsába.
később is van jópár ilyen, de nem akarom lelőni a poénokat. Mondjuk így gyűlnek a dark side pontok, de így is mindjárt light 4es vagyok:) -
z3d #30157 Én is rápróbáltam a trooperre is meg a JK-ra is, első bolygót végigtoltam, JKval kicsit tovább, szerintem hangulatos volt (és Kira igen hangulatos companion, bírom a kis fecsegését...hasonlóan Vettéhez).
A trooper kicsit sokat mondja a "For the Republic" szöveget, de eldöntöttem, hogy ha tovább tolom, elmegyek kicsit bad*ss irányba, a kezdőbolygó végén történteken kicsit felbosszantotta magát a karakterem :) Persze nem leszek áruló, csak a saját módszerem szerint fogom intézni a dolgokat :) -
Laroa #30156 Az volt írva a levélben, hogy majd vmikor januárban lecsúsztathatod. Nem ma :) -
t0xikus #30155 még jó,h elvileg bónusz szabadságon vagyok... -
Laroa #30154 Tökmind1 mondjuk, kb fél 6ig meló. -
Bandras DaSilva #30153 Szerintem a trooper story is elég jó. legalábbis nekem nagyon bejön. Arról nem is beszélve, hogy azért le lehet ölni ott is pár embert...hiába kellenének a Köztársaságnak élve... -
persze, felmegy rendesen, és tényleg mennek is a szerverek -
Nekem abszolúte bejön a JK G kvesztlájnja. A régi KOTOR-okban is valahogy emígyen toltam volt. -
Laroa #30150 Peccsel is a kliens? Mert ha nem akkor vhol csúnyán elfélelt az új cucc és inkább visszavonták
-
Bandras DaSilva #30149 No, ez villám karbantartás volt. Már mennek is a szerverek. -
Ennyi
ezé nem lettem "republikánus"
-
Vagyis, kiesik :) -
Laroa #30146 Remek :D -
idézek:
Most olvastam ezt swtor.com-on, hogy miért ne legyél republicos :D
I would been happy to roll republic if everything about the faction wasn't unappealing. A couple of my guildies even rolled republic for the last beta build, we wanted to hang ourselves.
- The level-up quest line is like: imagine yourself as a whiny little pushover wussy, take 10 ambian, drink a bottle of NyQuil, then try to read War and Peace in one sitting.
- All of the characters look homeless.
- The endgame gear is lol (look at that awesome wedding dress you get as a male sorc!)
No thanks.

-
bazz most nézem hogy ilyen tök jellegtelen hozzászólással lett tékelve a 30k
-
Nem baj az :P
-
Nem esik ki, mer pl. a karimmal bármikor rá lehet nyomulni Doc-ra, de én nem akarok a karimnak semmi ilyesmit, ez az út a sötét oldalra vezet. -
z3d #30141 Hát, aki betartja a jedi kódexet, annak beza kiesik. Ezek szerint Siír Quno Jedinek is. Szegény :)